✅کریستین (یحیی) بونو یکی از چهره های برجسته علوم اسلامی بود که در سال ۱۹۷۹ با مطالعه آثار رنه گنون فیلسوف مسلمان فرانسوی، به دین اسلام درآمد.
♈️وی که نام خود را به یحیی علوی تغییر داده بود، در سال ۱۹۵۷ میلادی در شهر فرایبورگ آلمان در خانوادهای مسیحی و کاتولیک، متولد شد، به خاطر شغل پدر تا سن ۱۰ سالگی در آلمان و الجزایر میزیست و پس از آن راهی استراسبورگ فرانسه شد.
.❇️میل به عرفان و آشنایی با ادیان شرقی در وجود او بود و از این رو به مطالعه آثار موجود در این زمینه و سفرهای متعدد به اسپانیا، مراکش، ایتالیا، بلژیک، هلند و آلمان پرداخت.
🔷پس از آن او با آثار رنه گنون فیلسوف مسلمان فرانسوی آشنا شد و تحت تأثیر آثار او در سال ۱۹۷۹ به دین اسلام درآمد. سپس در رشته زبان و ادبیات عرب و اسلامشناسی به تحصیل پرداخت و در دانشگاه با آثار هانری کربن آشنا شد.
🔷بونو در سال ۱۹۸۷ مدرک پروفسور اگرژه را اخذ کرد و در سال ۱۹۹۵ از رساله دکتری خود تحت عنوان الهیات در آثار فلسفی و عرفانی امام خمینی در دانشگاه سوربون دفاع کرد که در سال ۱۹۹۹ به عنوان پژوهش سال برگزیده شد.
✍وی برای تدوین رساله خود از سال ۱۹۹۱ به ایران آمد و مدت هفت سال از جلسات سید جلال الدین آشتیانی در مشهد، در زمینه فلسفه و عرفان اسلامی استفاده برد. پس از آن هم حدود ۱۵ سال در مشهد اقامت گزید.
🔷وی به تألیف، ترجمه و تفسیر قرآن کریم به زبان فرانسوی هم مبادرت ورزیده است. مؤسسه فرهنگی ترجمان وحی در قم در سال ۲۰۰۰ میلادی ترجمه قرآن وی را منتشر ساخت. از ویژگیهای این ترجمه، روان بودن به همراهی تفسیری مختصر به ضمیمه واژهنامه الفاظ قرآن است.
🔸یحیی بونو در مصاحبهای درباره سیر زندگی دینی و فکری خود میگوید: قبل از این که مسلمان بشوم، حتی مسیحی مذهب درستی نبودم. مثل همین اروپاییهای عادی و معمولی که بیشتر لامذهب هستند و در حقیقت، یعنی عنوان مسیحیت داریم ولی حقیقتش را نداریم. حتی انتصاب درستی به این آیین خیالی مسیحیت نداریم، ولی من تقریبا از مدرسه و از دوران دبیرستان در طلب چیزی بودم. ناراضی بودم از این راهی که جلوی من باز بود. یعنی راهی که درس می خوانیم برای یک کار. برای کار چرا؟ کار برای زندگی مادی؟ به این برنامه خیالی غرب قناعت نکردم و راضی نبودم.
♈️خوب بیشتر در آغاز حرکت آنچه در غرب رواج داشت از ادیان شرقی مخصوصا «بودیسم » و «هندوئیسم » بود و این آیینها را پیگیری می کردند. بررسی می کردند و دنبال می کردند.
🔷 من هم اینطور، تماس من با فلسفه شرق، اول توسط آیین بودیسم بوده. آن زمان دانشجو نبودم. من درس را اصلا ترک کرده بودم که منقطع بشوم، برای این بحث، در یک فلسفه ماورای طبیعت، یک چیزی که مهمتر از این دنیا و پایدارتر از این دنیا باشد.
✅در جریان این بررسیها در بودیسم کتابهای شخصی را پیدا کردم به اسم «اوونه گینو»، یک فیلسوف فرانسوی است که مسلمان شده، شاید از نخستین فرانسویها که در زمان معاصر مسلمان شدند.
🔶ایشان در سال ۱۹۵۱ فوت کرده است. ایشان قبل از جنگ جهانی اول در اوج استعمار، اسلام آورد.
🔶این یک خصوصیت مهم بود. او کتابهای زیادی درباره اسلام و فلسفه و عرفان نوشته است.
✍ من تمام کتابهای ایشان را خواندم و با این مطالعات مسلمان شدم. یعنی توسط بحث فلسفی و عرفانی و شاید هم بیشتر عرفانی.
💠آن وقت تصمیم گرفتم که زبان عربی را یاد بگیرم. در فرانسه الان یک رشته دانشگاهی است که بعدا تخصص پیدا می کند، بعد از لیسانس، مثلا تخصص رشته ادبیات عرب یا رشته زبانشناسی یا رشته تاریخ یا رشته اسلامشناسی.
✅ وقتی مسلمان شدم رفتم برای ادامه تحصیل. از مسئله شیعه و سنی و فرق و اختلاف بین این دو هم من اصلا خبر نداشتم.
🔷رفتم مسجد برای مسلمان شدن و مسلمان شدم ولی خبر نداشتم که «سنی» چیست و «شیعه» چیست. در این یک سال اول که مسلمان شدم با کتابهای استاد (مرتضی) مطهری که شاگرد علامه طباطبایی بودند، آشنا شدم. با تشیع آشنا شدم و دانستم اول که مسلمان شدم، سنی بودم. به خاطر این به فلسفه و عرفان بیشتر گرایش پیدا کردم و به گروههای متصوفه که در جهان سنی مذهب هستند، مخصوصا در شمال آفریقا.
🔷در این بین با یکی از استادان بزرگ که استاد من هم از کشور مالی بود آشنا شدم. ایشان با این که در گروه تیجانی بود اما در حقیقت شیعه بود و الان فوت کرده است. ظاهرا آنها یک سلسله اساتید بودند که تشیع را مخفیانه در بین شاگردان خصوصیشان ابلاغ میکردند. او به من هم توصیه کرد که توسط دامادش، تشیع را انتخاب کنم. من هم از طریق متون عرفانی اصیل شیعه، از متون عرفانی و فلسفی با شیعه آشنا شدم.
◾️سلسله هم اندیشی های خلق پول| هم اندیشی دوم:نسبت سنجی خلق پول با عدالت
🔶اساتید:حجت الاسلام والمسلمین احمدواعظی، حجت الاسلام والمسلمین دکترسیدعباس موسویان ، حجت الاسلام والمسلمین حسنعلی علی اکبریان و جناب آقای دکتر حسن سبحانی
✅دبیر علمی:حجت الاسلام والمسلمین سید محمدرضا آصف آگاه
⏰زمان: شنبه 1398/11/19 ساعت: ۹ الی ۱۲
🔶مکان: قم : خیابان معلم، پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی ، تالار امام مهدی (عج)
🔶برای حضور در جلسه ثبت نام الزامی است.
https://evnd.co/gtR5U
🔳به مقدار ظرفیت سالن از میان كسانی كه زودترثبت نام کرده باشند، دعوت صورت خواهد گرفت.
🔶فرصت ثبت نام تا ساعت ۱۲ روز جمعه
💠برگزارکننده :پژوهشکده فقه و حقوق و مرکز همکاری های علمی و بین الملل
🌐https://eitaa.com/isca24/6618
✅سمینار علمی «درآمدی بر طراحی الگوهای سبک زندگی اسلامی با تمرکز بر روش شهید سیدمحمد باقر صدر»
⬅️با حضور دکتر بهنام طالبی طادی و اعضای شورای علمی گروه پژوهشی فقه کاربردی برگزار گردید:
💠به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ایسکا(پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی) به نقل از روابط عمومی پژوهشکده اسلام تمدنی، سمینار علمی پروژه پژوهشی «درآمدی بر طراحی الگوهای سبک زندگی اسلامی با تمرکز بر روش شهید سیدمحمد باقر صدر» با ارائه دکتر بهنام طالبی طادی مدرس دانشگاه امام صادق علیه السلام و به همت گروه فقه کاربردی پژوهشکده اسلام تمدنی برگزار گردید.
◾️در ابتدای این جلسه، دکتر طالبی گفت: شهید صدر به دنبال بیان خرده نظام ها برای ایجاد یک الگو برای سبک زندگی اسلامی بودند. بر اساس فقه جواهری ما می توانیم از طریق تنقیح روش های شهید صدر به یک نظام واره منسجم برسیم که البته محتوای آن فراتر از فقه است و اعم از باید و نبایدهای فقهی است و باید به هست ها و نیست ها دست یابیم.
🔳وی افزود: بر اساس آموزه های شهید سیدمحمد باقر صدر، قائل به اکتشاف یک نظام هستیم. در حقیقت این نظام واره باید دارای خرده نظام هایی باشند که یکدیگر را نقض نکنند. چون در سبک زندگی، فقه امری زیر بنایی است. ما یک تعریف لغوی و اصطلاحی از فقه ارائه داده ایم و باید در اصطلاح قائل به فقه حداکثری باشیم تا در ادامه بتواند مبنای ما قرار گیرد. همچنین باید نسبت علوم انسانی و علم فقه را مشخص کنیم و طی یک فرایند چهارگانه فقه مطلوب و علوم انسانی مطلوب می توانند نسبت تطابق داشته باشند.
#سمینار_علمی
#پژوهشکده_اسلام_تمدنی
🔶https://eitaa.com/isca24/6621
🔶جزئیات در لینک زیر
🌐https://b2n.ir/742515
✅ترویج سبک زندگی اسلامی گامی در راستای تحقق تمدن نوین اسلامی
◾️حجتالاسلام علی الهی خراسانی، ترویج سبک زندگی اسلامی را گامی در راستای تحقق تمدن نوین اسلامی برشمرد.
🔶به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ایسکا(پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی)به نقل از اداره روابط عمومی پژوهشکده اسلام تمدنی، حجتالاسلام علی الهی خراسانی، مدرس حوزه علمیه و پژوهشگر گروه فقه کاربردی پژوهشکده اسلام تمدنی، در چهارمین نشست از سلسله نشستهای تبیین بیانیه گام دوم انقلاب با عنوان «راههای ترویج سبک زندگی اسلامی» که در محل تالار شیخ طوسی بنیاد پژوهشهای اسلامی حرم مطهر رضوی برگزار شد، اظهار کرد: سبک زندگی به بیان ساده، شیوهای از زندگی است که جهانبینیها، نگرشها، ارزشها و آداب زندگی را شامل میشود و شخص خود را از طریق سبک زندگی به جهان پیرامون خود معرفی میکند.
#نشست_علمی
#بیانیه_گام_دوم
#علی_الهی_خراسانی
#پژوهشکده_اسلام_تمدنی
💠جزئیات خبر در لینک زیر
💠https://b2n.ir/048805
🔷عضو هیأت علمی پژوهشکده اسلام تمدنی عنوان کرد:
⬅️وحدت و انسجام حوزه خراسان حاصل دغدغه مدیر حوزه و دبیر شورای عالی است.
✳️مدیر دفتر طرح و برنامه و فناوری اطلاعات حوزه علمیه خراسان با اشاره به اینکه وحدت و انسجام به دست آمده در حوزه علمیه خراسان حاصل سعی و تلاش جدی و دغدغه شبانه روزی مدیر محترم حوزه و دبیر محترم شورای عالی است، گفت: چتر حمایت و توجه حوزه خراسان همه ظرفیت های علمی و عملی کارآمد را در چارچوب اصول و ارزشهای انقلاب فرا گرفته است.
🔳به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ایسکا(پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی) به نقل از پایگاه اطلاع رسانی حوزه علمیه خراسان، دکتر سید مجید ظهیری مدیرگروه و عضو هیأت علمی گروه حکمت و کلام جدید پژوهشکده اسلام تمدنی گفت:
💠چتر حمایت و توجه حوزه علمیه خراسان همه ظرفیت های علمی و عملی کارآمد را در چارچوب اصول و ارزش های انقلاب فرا گرفته است.
🔶در حوزه علمیه خراسان چنین نگاهی در مدیریت محترم حوزه وجود دارد که این حوزه متعلق به یک شخص، یک مرکز، یک گروه یا نحله فکری خاص نیست، و همه آراء و ایده ها و ظرفیت ها با سلایق و گرایش های متنوع علمی، فرهنگی و سیاسی با رعایت چارچوب های کلی مربوط به اصل نظام اسلامی، آرمانهای امام راحل(ره)، خط مشی های راهبردی رهبر معظم انقلاب (مد ظله العالی)، فرصت بروز و ظهور دارند.
#نشست_علمی
#پژوهشکده_اسلام_تمدنی
#محمد_جواد_ظهیری
🔳جزئیات در لینک زیر
🌐https://b2n.ir/359240
✅به همت پژوهشکده علوم و اندیشه سیاسی انجام شد:
⬅️نشست علمی موانع رشد سیاستگذاری عمومی کارامد در ایران
💠گروه علوم سیاسی پژوهشکده علوم و اندیشه سیاسی ،دومین نشست از سلسله نشستهای علمی «سیاست گذاری عمومی در ایران» با محوریت: موانع رشد سیاستگذاری عمومی کارآمد در ایران، در روز سه شنبه ۸ بهمنماه ۱۳۹۸ با حضور دکتر ماشاالله حیدرپور (عضو هیأت علمی دانشکده علوم سیاسی دانشگاه آزاد واحد قم)، دکتر رضا عیسی نیا (مدیر گروه علوم سیاسی پژوهشکده علوم و اندیشه سیاسی) و دیگر اعضای گروه و با مشارکت دانشجویان دوره دکتری سیاستگذاری عمومی دانشگاه باقرالعلوم (ع) برگزار کرد.
🔳به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ایسکا (پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی ) این نشست در پژوهشکده علوم و اندیشه سیاسی برگزار شد، دکتر حیدرپور به ارایه مطالب خود پرداخت.
#نشست_علمی
#پژوهشکده_علوم_واندیشه_سیاسی
🔷جزئیات در لینک زیر
💠https://bit.ly/37WNlFK
🔷سمینار تخصصی شهید امت انسان تراز تمدنی
✅بخش اول از سمینار تمدنی شهید امت ۱۷ ام بهمن روز پنج شنبه ساعت ۱۰ تا ۱۲.۳۰ در پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی دفتر تبلیغات، با دو پنل عرفانی و فقهی برگزار می شود.
🔶نشست اول : نشست عرفان تمدنی (مسئله معنویت و شهادت)
🔷ارائه دهندگان: حجه الاسلام و المسلمین استاد سید یدالله یزدان پناه با موضوع: شهادت و امتداد اجتماعی آن
🔶 حجه الاسلام و المسلمین استاد علی امینی نژاد با موضوع: تاثیر جهاد اصغر در جهاد اکبر
⏹دبیر علمی:حجه الاسلام و المسلمین عباس حیدری پور
✅نشست دوم فقه تمدنی (مسئله ترور.انتقام و اقتدار)
🔳حجه الاسلام و المسلمین استاد رضا اسلامی با موضوع: عفو و انتقام در روابط بین الملل
⬅️دبیر علمی: حجه الاسلام و المسلمین دکتر مهدی شجریان
🔷زمان : پنج شنبه 1398/11/17 ساعت 10 الی 12:30
◾️مکان: قم - ابتدای خیابان معلم- پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی- تالار امام مهدی عج
🌐https://eitaa.com/isca24/6628
🔷* نویسنده: شریف لکزایی، عضو هیاتعلمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
◾️صدرالمتألهین، مقاومت و تداوم انقلاب محبت و شهادتطلبی فرمانده
🔶شهید حاجقاسم سلیمانی بهعنوان یک فرمانده نظامی و شخصیتی که از ابتدای انقلاب دارای مسئولیت و فرماندهی بوده است، براساس نظر ملاصدرا همواره آماده شهادت بود.
⏹به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ایسکا (پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی) به نقل از«فرهیختگان آنلاین»، حضور در مسائلی که در جامعه وجود دارد و اتخاذ موضع در اینگونه موضوعات و مباحث برجسته جامعه و پیگیری بحثها از سنخ اندیشه بسیار لازم است.درباره ویژگیهای رهبر در یک جامعه، در مجموعه مباحث حکمت اسلامی مباحث بسیاری مطرح و شاخصهای مختلفی هم ذکر شده است.
🔷مهمترین این ویژگیها در بحثی با عنوان «دوازده ویژگی رئیس اول» مطرح است که بیشتر فلاسفه مسلمان در آثارشان به آنها اشاره کردهاند. اما افزون بر این، ملاصدرا ویژگیهای دیگری را برای رهبران جامعه ذکر کرده که در نزد دیگر متفکران پیش از وی -تا آنجا که نگارنده اطلاع دارد- مطرح نشده است.
این ویژگی منحصربهفرد، آمادگی رهبر و رهبران یک جامعه برای شهادت است. افزون بر اینکه جهاد بهمنظور «تمهید شرایط زیست مومنانه انسان» در ابعاد مادی و معنوی صورت میگیرد و رهبران جامعه نقشی اساسی در پیدایش این وضعیت دارند.
#گفتگوی_علمی
#شریف_لک_زایی
#روزنامه_فرهیختگان
#پژوهشکده_علوم_واندیشه_سیاسی
🔷جزئیات خبر در لینک زیر
🌐https://b2n.ir/799284
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گزارش صدا و سیما از همایش فلسفه سیاسی انقلاب اسلامی و گام دوم
✅ کتاب "عیار تمدنی جمهوری اسلامی" (در حجم ۷۶۰ صفحه) که کار نفسگیر گروهی از تمدنپژوهان است از سوی مرکز مطالعات اجتماعی و تمدنی در پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی دفتر تبلیغات اسلامی منتشر شد.
💠این کتاب که طراحی و اجرای آن از سال ۱۳۹۴ شروع شد، در یک فرآیند نوآورانه و به شکل گروهی به ثمر نشسته و ایدهها و پرسشهای جدیدی را در تجربه تمدنیِ اسلام در نظام جمهوری اسلامی عرضه نموده است.
🔷در این کتاب، موضوعات برگزیده از تجربه تمدنی جمهوری اسلامی، از سه نقطه عزیمت نظریات پشتیبان، اسناد بالادستی، و تجربه عینی جمهوری اسلامی مورد بررسی قرار گرفته و نقطهها قوت و ضعف تمدنیِ ایران در گذشته چهلسالهاش مورد تحلیل و بررسی قرار گرفته است.
✍شایان ذکر است که خلاصه ۲۶۰ صفحهای از همین کتاب نیز با عنوان "کارنامه تمدنی جمهوری اسلامی" تا چندروز آینده منتشر خواهد شد
نشست علمی کثرت گرایی سلوکی در قرآن
🔷ارائه دهنده:حجه الاسلام و المسلمین دکتر محمد جواد رودگر
✍استاد ناظر:جناب آقای دکتر محمد فنائی اشکوری
💠دبیر علمی:جناب اقای دکتر احمد شاکرنژاد
✅زمان:پنج شنبه ۱۷بهمن ماه ۱۳۹۸ ساعت ۹:۳۰ الی۱۱
♈️مکان:قم-ابتدای خیابان معلم-پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی-طبقه سوم-تالار شیخ انصاری
💠برگزارکننده: پژوهشکده اخلاق و معنویت و مرکز همکاری هار علمی و بین الملل
هدایت شده از رادیو پژوهش پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
سخنرانی نقد غربیان دانشگاه فارابی.mp3
22.27M
نشست علمی | ذیل همایش معنویت های نوظهور؛ شاخصه ها و نقدها،نقد معنویت جدید از دیدگاه غربیان
💠سخنرانان : دکتر احمد شاکرنژاد
🔳زمان: سه شنبه 1398/11/15 ساعت ۱۰ الى ۱۲
🔷مکان: پردیس فارابی ساختمان الهیات طبقه سوم تالار امام هادی
✅مجری: پژوهشکده فلسفه و کلام اسلامی ،پردیس فارابی دانشگاه تهران
🌐https://eitaa.com/isca_seda/536
🔳کرسی ترویجی با موضوع "فقه سیاسی و نظریه پردازی در حوزه آزدی و مشارکت سیاسی"
🔷ارائه دهنده: دکتر سید کاظم سید باقری
🔶ناقد: دکتر شریف لک زایی
💠دبیر علمی:دکتر سید هادی جلالی اصل
#پژوهشکده_علوم_واندیشه_سیاسی
🔹زمان؛ پنجشنبه هفده بهمن
🔳مکان؛ دانشگاه باقرالعلوم ع
✅ضرورت ارتباط مراکز سیاستگذاری و موسسات پژوهشی
◾️یکی از سؤالات رایج میان مردم، دلیل فاصله میان عرصه عملی سیاست در ایران پس از انقلاب با اندیشه سیاسی اسلامی است. همین موضوع بهانه گفتوگوی ما با حجتالاسلام دکتر نجف لکزایی، رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی شد که در ادامه میخوانید.
💠به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ایسکا(پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی) به نقل از پایگاه اینترنتی قدس آنلاین حجت الاسلام و المسلمین دکتر نجف لک زایی رئیس پژوهشگاه فرهنگ و علوم اسلامی در مصاحبه ای با این وب سایت دیدگاه های خود را در موضوع اندیشه سیاسی اسلام،فلسفه سیاسی اسلام و ضرورت ارتباط مراکز سیاستگذاری و مراکز پژوهشی تبیین کرد،
🔶یکی از سؤالات رایج میان مردم، دلیل فاصله میان عرصه عملی سیاست در ایران پس از انقلاب با اندیشه سیاسی اسلامی است. همین موضوع بهانه گفتوگوی ما با حجتالاسلام دکتر نجف لکزایی، رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی شد که در ادامه میخوانید.
قدس آنلاین: یکی از سؤالات رایج میان مردم، دلیل فاصله میان عرصه عملی سیاست در ایران پس از انقلاب با اندیشه سیاسی اسلامی است. همین موضوع بهانه گفتوگوی ما با حجتالاسلام دکتر نجف لکزایی، رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی شد که در ادامه میخوانید.
✅جناب لکزایی! در یک نگاه آسیبشناسانه پس از انقلاب اسلامی وضعیت دانش سیاسی و ارتباط میان نظریهپردازان و بخش سیاستگذاری ما چگونه است؟
⏹میتوان گفت وضعیت ما در برخی جهات خوب و در برخی جهات شاید ضعیف باشد. در حوزه مطالعات سیاسی اسلامی وضع ما خوب است و در عرصه مطالعات سیاسی اسلامی به لحاظ معرفی میراث سیاسی اسلام و در فضای نظریه پردازی و ارتباط میان مبانی فلسفی و علوم سیاسی و تبیین چارچوبهای مفهومی موفقیتهای خوبی داشتهایم. میتوان برای نمونه به «سیاست متعالیه» اشاره کرد که بر اساس پارادایم «علوم انسانی متعالیه» مطرح شده است. با مفهوم پردازی و تبیین چارچوبهای مفهومی متخذ از سیاست متعالیه و مباحث مربوط به نظریه پردازی، مباحث مربوط به کلام اسلامی همچون توحید، نبوت و امامت و مباحث مربوط به فقه سیاسی در شاخههای مختلف به لحاظ منابع انسانی و متون میتوانیم بگوییم دستمان خالی نیست. الآن در فلسفه سیاسی اسلامی، کلام سیاسی اسلامی، تفسیر سیاسی قرآن، مباحث اخلاق سیاسی و همین طور مباحث مربوط به مطالعات اسلامی امنیت، روابط بین الملل متعالیه دستمان خالی نیست و پیشرفت خوبی داشتهایم.
#نجف_لک_زایی
#پژوهشکده_علوم_واندیشه_سیاسی
#مصاحبه_خبری
💠جزئیات خبر در لینک زیر
🌐https://b2n.ir/478704
📝پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی و سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور به منظور توسعه همکاریهای مشترک در زمینههای پژوهشی، رسانهای، فناوری و بهرهگیری از امکانات و توانمندیها تفاهمنامه مشترک امضا کردند.
#پژوهشکده_فرهنگ_ومعارف_قرآن
#تفاهم_نامه
🔗 متن کامل خبر در لینک زیر↙️
🌐https://b2n.ir/493711