الف) آینده نتیجهای علّی و معلولی از وضعیت حال بوده و محتوم، صلب و ثابت است.
ب) سه پرسش عمده در آیندهپژوهی عبارتاند از اینکه:
چه آیندهای امکانپذیر است؟ (Could it happen)
کدام آینده مطلوب میباشد؟ (Should it happen)
کدام آینده اتفاق میافتد؟ (Will it happen)
ج) در آیندهپژوهی به خاطر مدتدار بودن عمر سیاستگذاران و تصمیمسازان، تمرکزهای بلندمدت (Concentration on the longer term) در نظر گرفته میشود.
د) آیندهپژوهی در کشورهای مختلف مخصوصا اروپا و امریکا توسط تخصصیترین مؤسسات و اشخاص انجام میگیرد که نتیجه آن در سطوح استراتژیک استفاده میشود؛ مثلاً اندیشکدههای «رند» و «فوتوریبل» در امریکا و اروپا این پژوهشها را انجام میدهند.
ادامه دارد ...
✳️مبلغه های بین الملل ، جبهه واحد طلاب خواهر زبان دان
🆔 @islam_4_all
از #جنگ_شناختی چه می دانید؟
#جنگ_شناختی چیست و چه ساز و کاری دارد؟
راهبردها و تاکتیک های #جنگ_شناختی کدامند؟
تکنیک های #جنگ_شناختی برای تولید پیام و تاثیر گذاری بر ذهن مخاطب کدامند؟
چگونه می توان از این جنگ در پیشبرد اهداف تبلیغی استفاده نمود؟
برای پاسخ این سئوالات با ما در کانال #مبلغه_های_بین_الملل همراه شوید
✳️مبلغه های بین الملل ، جبهه واحد طلاب خواهر زبان دان
🆔 @islam_4_all
موسسه بینالمللی هاتف شرق
#آموزش از #دارک_وب و #دیپ_وب چه می دانید؟ شاید برایتان جالب باشد که بدانید، تمام آنچیزی که ما در
دیپ وب چیست؟
اصطلاحی که برای وب سایت های موجود در شبکه های رمز گذاری شده استفاده می شود، Deep Web یا وب عمیق است. در اصطلاح Deep Web به آن دسته از وب سایت هایی اطلاق می شود از طریق موتورهای جستجو یافت نمی شوند و Dark Web نیز جزیی از Deep Web است ولی آنچه که این دو را از هم متفاوت می کند این است که در Deep Web اطلاعات کاربران، ایمیل، فروم های مربوط به ثبت وب سایت و غیره نگهداری می شود ولی دارک وب به منظور اهداف مجرمانه است.
✳️مبلغه های بین الملل ، جبهه واحد طلاب خواهر زبان دان
🆔 @islam_4_all
تفاوتهای بین دارک وب، دارک نت، دیپ وب:
در بیشتر مواقع دارک وب و دیپ وب (Deep Web) و گاهی دارک وب و دارک نت (Dark net) به جای یکدیگر به کار می روند؛ اما اینها کاملاً با یکدیگر متفاوت هستند. دیپ وب بخشی از اینترنت است که موتورهای جستجو، توانایی یافتن و نمایش آنها را ندارند. این بخش از وبگاهها در اینترنت، یک بخش مخفی یا غیرقانونی نیستند؛ بهعنوان مثال دیپ وب، شامل صفحات خدمات پست الکترونیکی، پایگاه داده شرکتها، فضای ابری، بانکداری آنلاین و بسیاری زمینههای دیگر میشود. با توجه به مثالهای ذکر شده، مخفی ماندن دیپ وب از دید موتورهای جستجو، منطقی به نظر میرسد. این موضوع نشان میدهد که دیپ وب تنها بخش کوچکی از دارک وب بوده و اغلب فعالیتهای درون آن قانونی است. عدهای از تحلیلگران معتقد هستند که ۹۰ درصد از فضای اینترنت، متعلق به دارک وب است.
ادامه دارد ...
✳️مبلغه های بین الملل ، جبهه واحد طلاب خواهر زبان دان
🆔 @islam_4_all
موسسه بینالمللی هاتف شرق
از #جنگ_شناختی چه می دانید؟ #جنگ_شناختی چیست و چه ساز و کاری دارد؟ راهبردها و تاکتیک های #جنگ_شناخ
#جنگ_شناختی در لسان رهبری
برای به زنجیر کشیدن یک ملت، هیچ چیزی ممکنتر و سهلتر از این نیست که قدرتمندان عالم بتوانند باورهای آن ملت و آن کشور را بر طبق نیازهای خودشان شکل دهند. هر باوری که یک ملت را به اتّکای به خود، اعتماد به نفس، حرکت به جلو و تلاش برای استقلال و آزادی وادار کند، دشمن خونی آن، کسانی هستند که میخواهند با قدرت متمرکز، همه دنیا را در اختیار بگیرند و به نفع خودشان همه بشریت را استثمار کنند. لذا با آن فکر مبارزه میکنند. در نقطه مقابلش، سعی میکنند با راهها و شیوههای مختلف، افکار و باورها و جهتگیریهایی را در میان آن ملت ترویج کنند که به گونهای بیندیشد که آنها میخواهند. وقتی آنطور اندیشید، آنگونه هم عمل و حرکت خواهد کرد. این یک ابزار بسیار رایج است؛ تئوریسازی استعماری. این کار را از اوّلِ انقلاب در ایران کردهاند و امروز هم میکنند. در جاهای دیگر دنیا هم انجام دادهاند؛ مخصوص این دوران هم نیست.
✳️مبلغه های بین الملل ، جبهه واحد طلاب خواهر زبان دان
🆔 @islam_4_all
اَلرّوحُ وَ الرّاحَةُ وَ الفَلَجُ وَ الفَلاحُ وَ النَّجاحُ وَ البَرَکَةُ وَ العَفوُ وَ العافیَةُ وَ المُعافاةُ وَ البُشری وَ النَّصرَةُ وَ الرِّضا وَ القُربُ وَ القَرابَةُ وَ النَّصر وَ الظَّـفَرُ وَ التَّمکینُ وَ السُّروُر وَ المَحَبَّةُ مِنَ اللّهِ تَبارَکَ وَ تَعالی عَلی مَن اَحَبَّ عَلیَّ بنَ اَبی طالِبٍ علیهالسلام وَ والاهُ وَ ائتَمَّ بِهِ وَ اَقَرَّ بِفَضلِهِ وَ تَوَلَّی الأَوصیاءَ مِن بَعدِهِ وَ حَقٌ عَلَیَّ اَن اُدخِلَهُم فی شَفاعَتی وَ حَقٌ عَلی رَبّی اَن یَستَجیبَ لی فیهِم وَ هُم اَتباعی وَ مَن تَبِعَنی فَاِنَّهُ مِنّی؛
"بحارالانوار، ج ۲۷، ص ۹۲
پیامبر اکرم حضرت محمد صلی الله علیه و اله:
آسایش و راحتی، کامیابی و رستگاری و پیروزی، برکت و گذشت و تندرستی و عافیت، بشارت و خرّمی و رضایتمندی، قرب و خویشاوندی، یاری و پیروزی و توانمندی، شادی و محبّت، از سوی خدای متعال، بر کسی باد که علی بن ابی طالب را دوست بدارد.
ولایت او را بپذیرد و به او اقتدا کند، به برتری او اقرار نماید، و امامانِ پس از او را به ولایت بپذیرد. بر من است که آنان را در شفاعتم وارد کنم. بر پروردگار من است که خواسته مرا درباره آنان اجابت کند. آنان پیروان من هستند و هر که از من پیروی کند، از من است.
✳️مبلغه های بین الملل ، جبهه واحد طلاب خواهر زبان دان
🆔 @islam_4_all