هدایت شده از تربیت مبلغ زبان روسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎤سخنرانی اقای #جیحون_مامدف ﴿ джейхун_мамедов ﴾ از مبلغین فعال در روسیه با موضوع:
اخلاق در خانواده
#джейхун_мамедов
📣 کانال تربیت مبلغ زبان روسی
کانال ما را به دوستانتان معرفی کنید 👇👇👇
🔻
🔻
🔻
🔻
➖➖➖➖➖➖➖
🆔@Islam_in_Russia
🔅نهمین نشست از سلسله نشستهای تخصصی جشنواره ملی ترجمان فتح با موضوع:
✔️ " اصول ترجمهٔ موثرِ ادبیاتِ مقاومت به زبان روسی "
📝 دبیر نشست : دکتر محمد محسن حائری 🇮🇷
🔶سخنران:
1️⃣ سرکار خانم آناستاسیا فاطیما یژووا (خبرنگار و مترجم کتب علوم اسلامی و شیعی - سردبیر سایت خبری تحلیلی محورالمقاومه در روسیه) 🇷🇺
🌍 این نشست به زبان انگلیسی برگزار می گردد.
🔖 به شرکت کنندگان در نشست، گواهی حضور مجازی بطور الکترونیکی ارائه خواهد گردید.
📆 چهارشنبه، ۲۶ خرداد ماه ۱۴۰۰
🕚 ساعت ۱۱ الی ۱۲:۳۰
🏢 موسسه محور المقاومه - روسیه
📡 پخش زنده نشست به صورت وبینار از طریق آدرس زیر:
🖥 https://www.skyroom.online/ch/sadr/translationfest
✔️ با ما همراه باشید...
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
🌐 دبیرخانه نخستین #جشنواره_ملی_ترجمان_فلاح
💻 www.TranslationFest.ir
✳️ ساختارهای تبلیغ تشیع در غرب
🔹مصاحبه با دکتر حمیدرضا مقصودی
🔸شیعیان و به طور کلّی دنیا، نسبت به ساختار فکری ما در داخل کشور متفاوتند و اگر این مطلب در فعالیت های علمی و تبلیغی لحاظ نشود ، فقط به اقشار سنّتی مهاجران ایرانی محدود می مانید.
به عنوان مثال: رویکرد ما در ایران نسبت به اسلام، تعبّدی است و همه تلاش ها نیز بر همین است؛ در حالیکه این رویکرد در دنیا جایگاهی ندارد و اسلام باید به عنوان مجموعه ارزشمندی که باعث سعادت اخروی می شود و در رقابت با سایر ادیان است عرضه شود.
این نگاه به اسلام، نوع محتوا را دچار دگرگونی و انقلاب می کند. من در کل دنیا سخنرانی نمی شناسم که بگوید "اسلام همین است که هست"؛ بلکه می گویند "ببینید اسلام چیست و آنگاه خودتان انتخاب کنید".
🔸اوّلین قدم یک مبلّغ باید قبول این مطلب باشد که "اسلام، می بَرَد". یعنی شرط موفّقیّت یک مبلّغ این است که تعلیل، تبیین و تحلیل کند که این روش در نهایت منتج به تعبّد و بندگی هم خواهد شد.
این نگاه (یعنی پذیرش یک Paradigm Shift از پذیرش بی چون و چرا به تعلیل و تبیین و تحلیل) نیاز امروزه غرب یعنی ارائه اسلام در قالب یک سبک زندگی است؛ و آنچه که با این رویکرد فهمیده نمی شود بعضی مشکلات را پدید آورده است. در این Paradigm، حتّی چهارچوب فقهی نیز قابل فهم است؛ چه برسد به اخلاق و اعتقادات.
🔸باید تبیین عقلانی و منطقی را تمرین کرد و Platform عقل بشری را برای دین تعریف کرد. عقل در روایات نیز دو نوع است: عقل طبع و عقل مسموع. در قرآن و روایات نیز عقل بشری (مسموع) نیازمند بها دادن است.
ما در تشیّع سنتی ایرانی، عقل بشری را تجربه نکرده ایم و تا به حال فقط متکلّم وحده بوده ایم؛ حال آنکه بسیار پتانسیل عقل منطقی بشری داریم. در افراد داخل، کسانی که به این مطلب بها داده باشند بسیار کم اند.
آنچه که مهم است، شناخت فرهنگ ها است و نباید موضع ما این باشد که "فقط همین مطلب درست است".
✔️حقوق بشر یعنی احترام هر فرد و آزادی وی، یک اصل اصیل جهانی است و تبدیل کردن این فرد آزاد به بنده محض خداوند، کاری بسیار خاص، سخت و دارای ظرایف است.
┄┅═✧❁••❁✧═┅┄
✳️مرکز تخصصی تربیت مبلغ بین الملل
🆔 @islam_4_all
◀️هشت مهارت مدیران عصر جدید
✏️هر مبلغ بین الملل نیاز دارد تا یک مدیر و رهبر باشد و بتواند به عنوان یک مدیر در هر جایی که هست ایفای نقش نماید. مدیران عصر جدید بیش از هر داشتهای، باید «آماده عبور از بحران» باشند. در یکسال اخیر شرکتهایی با مدیران مجهز به مهارت «رشد محوری» توانستند زودتر از رقبا احیا شوند. «اعتماد به نفس» و «انگیزهسازی برای کارکنان» نیز از جمله این مهارتها است.
اگر مدیر، رئیس، سرپرست پروژه یا رهبر تیم هستید، میتوانید به فهرست مهارتهای زیر برای موفقیتهای حرفهای نگاهی بیندازید.
⬅️ باید توانایی ایجاد ارتباط داشته باشند؛
⬅️ باید رشدمحور باشند؛
⬅️ باید الهامبخش باشند؛
⬅️ باید رابطهساز باشند؛
⬅️ باید مطمئن و آرام باشند؛
⬅️ باید کاوشگر باشند؛
⬅️ باید مثبتاندیش باشند؛
⬅️ باید صادق باشند.
┄┅═✧❁••❁✧═┅┄
✳️مرکز تخصصی تربیت مبلغ بین الملل
🆔 @islam_4_all
معرفی_مجلات_خارجی_در_حوزه_مطالعات_دینی.pdf
3.38M
✳️ معرفی مجلات خارجی در حوزه مطالعات دینی
🔹سید مجید نبوی، رباب شاهمرادی
🔸این کتابچه شامل معرفی مجلاتی با موضوع اسلام، مسیحیت، یهود و مطالعات دینی عمومی می باشد.
┄┅═✧❁••❁✧═┅┄
✳️مرکز تخصصی تربیت مبلغ بین الملل
🆔 @islam_4_all
🔸امام رضا(ع): رَأسُ العَقلِ بَعدَ الإيمانِ بِاللَّهِ التَّوَدُّدُ إلَى النّاسِ، وَاصطِناعُ الخَيرِ إلى كُلِّ بَرٍّ وفاجِرٍ؛
🔹سرآمدِ خِرد، پس از ايمان به خدا، مهرورزى با مردم و نيكى كردن به هر شخص خوب و بدى است.
📚 عيون أخبار الرضا، ج ٢، ص ٣٥، ح ٧٧
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻از تسلط بر زبان انگلیسی و آلمانی تا نوشتن قانون اساسی جمهوری اسلامی
🔹 سیره و روش شهید بهشتی الگوی مناسبی برای تمامی مبلغین بین الملل است.
🔹مروری بر زندگی شهید بهشتی به مناسبت سالگرد 7 تیر
┄┅═✧❁••❁✧═┅┄
✳️مرکز تخصصی تربیت مبلغ بین الملل
🆔 @islam_4_all
هدایت شده از تربیت مبلغ زبان روسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎤سخنرانی استاد #قربان_میرزاخانف ﴿Курбан Мирзаханов﴾ با موضوع:
اکمال دین و ضرورت امامت
یکی از #اصلیترین_صفحات_اینستگرامی که جناب استاد #قربان_میرزاخانف در آنها فعالیت میکنند برای دوستان قرار داده میشود، امید است خداوند متعال همه ما را در جهت پیمودن راه اهل بیت توفیق دهد. 👇👇👇👇👇
https://www.instagram.com/tv/CQdltJ6hc-W/?utm_medium=copy_link
#Курбан_Мирзаханов
📣 کانال تربیت مبلغ زبان روسی
کانال ما را به دوستانتان معرفی کنید 👇👇👇
🔻
🔻
🔻
🔻
➖➖➖➖➖➖➖
🆔@Islam_in_Russia
💢 لوازم عمامه، بسیار بسیار سنگین است.
#رهبرمعظم انقلاب:
ما غالباً به این دوستانى که عمامه سرشان میگذارند عرض میکنیم که این عمامهی شما وزن کمى دارد، چند سیر، بههرحال سبک است، امّا در معنا نخیر، اگر انسان بخواهد این بار را به معناى واقعى کلمه متحمّل بشود، بسیار بسیار سنگین است.
🗓۱۳۶۸/۱۲/۲۲
✳️آموزه های امام رضا(ع) فضای ایران را ولایی کرد
🔷مهمترین بیانی که ذات اقدس الهی درباره قرآن کریم دارد در سخنان نورانی امام هشتم علی بن موسی الرضا المرتضی(علیه و علی آبائه و ابنائه آلاف التحیة و الثناء) آمده که حضرت این معارف را بهره همه مخصوصاً ایرانیها قرار داد. وجود مبارک امام رضا وقتی وارد ایران شد مکتب تشیع را به همراه خود آورد، ایشان وقتی وارد سرزمین خراسان شد سؤال کردند که مسئله مهم در اینجا چیست؟ عرض شد مسئله امامت و خلافت است. حضرت فرمود اینها از خلافت و امامت چه خبری دارند؟ اینها چه میدانند امامت چیست؟ اینها چه میدانند خلافت چیست؟ آن سخنرانی نورانی را که مرحوم کلینی نقل کرد دیگران هم نقل کردند از وجود مبارک امام هشتم به ما رسیده است که حضرت فرمود: «اَلإِمَامُ وَاحِدُ دَهْرِهِ وَ هُوَ بِحَیثُ النَّجْمُ مِنْ یدِ الْمُتَنَاوِلِینَ وَ وَصْفِ الْوَاصِفِینَ فَأَینَ الِاخْتِیارُ مِنْ هَذَا وَ أَینَ الْعُقُولُ عَنْ هَذَا وَ أَینَ یوجَدُ مِثْلُ هَذَا»؛
امام ستاره آسمان است، با دست کسی نمیتواند به آسمان دستدرازی کند و ستاره را بگیرد یا مسح کند! مگر امامت را میشود شناخت؟ مگر ولایت را میشود بدون غدیر شناخت؟ مگر حقیقت امامت یک امر انتصابی است؟ از آن به بعد حضرت سعی کردند بحثهای ولایت را به ما آموزش دهند.
🔷 ما میگوییم امامت عهد خداست و خدا باید عطا کند چه اینکه به خلیل حق فرمود: ﴿لاَ ینَالُ عَهْدِی الظَّالِمِینَ﴾، اینکه میخوانیم ﴿لاَ ینَالُ عَهْدِی الظَّالِمِینَ﴾،
باید بدانیم که این عهد فاعل «ینال» است. یعنی امامت عهد، میثاق، حکم و فرمان من است. این فرمان باید از بالا صادر بشود، این سمت الهی است و سمت مردمی نیست. امامت انتخاب نیست تا مردم به کسی رأی امامت بدهند. امامت انتصابی نیست، چرا؟ چون خود ائمه از طرف ذات اقدس الهی فرمودند اگر کسی بخواهد امام را بشناسد باید پیغمبر را بشناسد، اگر بخواهد پیغمبر را بشناسد باید خدا را بشناسد، چرا؟ چون امامت جانشینی و خلافت نبی است، اگر کسی خواست «خلیفة النبی» را بشناسد باید مستخلف عنه را بشناسد. اگر مستخلف عنه را نشناخت که خلیفه را نمیشناسد و اگر کسی خواست نبی را بشناسد حتماً باید الله را بشناسد، زیرا نبی خلیفه الله است.
🔷 حضرت امام رضا(ع) در خراسان این را کاملاً تبیین کرد و فرمود: الْإِمَامُ وَاحِدُ دَهْرِهِ لَا یدَانِیهِ أَحَدٌ» «وَ هُوَ بِحَیثُ النَّجْمُ مِنْ یدِ الْمُتَنَاوِلِینَ وَ وَصْفِ الْوَاصِفِینَ فَأَینَ الِاخْتِیارُ مِنْ هَذَا وَ أَینَ الْعُقُولُ عَنْ هَذَا وَ أَینَ یوجَدُ مِثْلُ هَذَا»،
مگر با رأی مردم کسی امام میشود؟ مگر با عقل مردم امامت شناخته میشود؟ گفت و گفت و گفت تا فضای ایران اسلامی را ولایی کرد و اینگونه فرق بین غدیر و سقیفه کاملاً روشن شد، آنگاه سخنان نورانی امام رضا را حضرت عبدالعظیم حسنی و احمد بن موسی و فاطمه معصومه اینها خواهران و دختران و فرزندان این خاندان تبیین کردند علماء هم فهمیدند وضع ایران اسلامی برگشت. وجود مبارک امام رضا(سلام الله علیه) این حرفها را زد حکماء فهمیدند علماء فهمیدند فقهاء فهمیدند.
🔷وجود مبارک امام هشتم(سلام الله علیه) به همه ما دستور داد که عاقلانه زندگی کنید و کشور را عقل اداره میکند نه چیز دیگر. عقل را هم عقل گفتند برای اینکه زانوی وهم و خیال را در بخش اندیشه و زانوی شهوت و غضب را در بخش انگیزه می بندد و عقال میکند. آنکه عقل دارد هوس او، وهم او، خیال او، شهوت او و غضب او رام شده است. اینها را وجود مبارک امام رضا به خوبی تبیین کرد فرمود انسان یک دوست دارد و آن عقل اوست.
در محضر حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی (مدظله العالی)
✅ معرفی پایگاه های اطلاعاتی علمی
1️⃣ آشنایی با پایگاه داده ای sage
یکی از قویترین پایگاه های اطلاعاتی در حوزه های مختلف از قبیل علوم اجتماعی، علوم انسانی، علوم پزشکی و بهداشتی، علوم زیستی و مهندسی است که از طریق نشانی مستقیم http://online.sagepub.com قابل استفاده است. لازم به ذکر است که برای استفاده از پایگاه فوق و دریافت متن کامل مقالات، لازم است تا کاربران محترم پس از ورود به صفحه اصلی این پایگاه به نشانی فوق، از طریق لینک Register Here در سمت راست بالای صفحه، ابتدا در این پایگاه ثبت نام کرده و یک نام کاربری (username) و کلمه عبور (password) برای خود اختصاص دهند و برای هر بار استفاده به کمک این نام کاربری و کلمه عبور وارد شده (sign in) و به جستجوی مقالات مورد نیاز خویش بپردازند.
🌹عن الإمام الجواد - علیه السلام : ثَلاثُ خِصال تَجْتَلِبُ بِهِنَّ الْمَحَبَّةُ:
الاْنْصافُ فِی الْمُعاشَرَةِ،
وَ الْمُواساةُ فِی الشِّدِّةِ،
وَ الاْنْطِواعُ وَ الرُّجُوعُ إلی قَلْب سَلیم.
«کشف الغمّه، ج 2، ص 349»
♦️از امام جواد - علیه السلام - نقل است:
سه خصلت جلب محبّت می کند:
🔸انصاف در معاشرت با مردم،
🔸همدردی در مشکلات آن ها،
🔸برخورداري از قلبي پاك
🕯شهادت حضرت جواد (ع) تسليت باد🕯
┄┅═✧❁••❁✧═┅┄
✳️مرکز تخصصی تربیت مبلغ بین الملل
🆔 @islam_4_all
علامه #جوادی_آملی:
شما دقیق ترین مسائل فلسفی یا فقهی یا کلامی یا اصولی را به بازار عرضه کنید، خریدار ندارد؛
اما وقتی #مؤدب بودید در #برخوردتان #رفتارتان #نوشتارتان، مردم متاثر میشوند.
┄┅═✧❁••❁✧═┅┄
✳️مرکز تخصصی تربیت مبلغ بین الملل
🆔 @islam_4_all
نهادینه شدن علم در جان انسان
#علم قبل از #جهل و مقدّم بر آن است؛ به عبارت دیگر اصل، (علم) است و (جهل) در اثر #غفلت و اشتغال به #گناه و امور دنیوی ایجاد می شود.
#قرآن_کریم هم در جریان #آفرینش جهان و هم در جریان آفرینش آدم، این نکته را مورد تاکید قرار داده است. در خصوص #خلقت انسان فرمود: خدا انسان را مانند لوح نانوشته خلق نکرد، بلکه #علوم را در هر جانی نهادینه کرد و به ودیعه گذاشت.
✅ دیدار با جمعی از طلاب مدارس علمیه ولی عصر (عج) شهرستان بناب _ قم ؛ ۱۳۹۸/۱۰/۲۴
┄┅═✧❁••❁✧═┅┄
✳️مرکز تخصصی تربیت مبلغ بین الملل
🆔 @islam_4_all
🔹 آیت الله حائری شیرازی 🔹
🔸باید باد نماز شب بیرون برود تا دوباره بتوانی بخوانی! 🔸
اگر شما نماز که خواندی و خودت را نسبت به خدا، بدهکارتر دیدی، این یعنی نمازت قبول شده؛ اما اگر نمازت را خواندی و خودت را طلبکار دانستی، نمازت قبول نشده!
علامت قبولی نماز، افزایش احساس بدهکاری است! اگر بنشینی و حسابش کنی، میفهمی که بدهکارتر شدی و اگر بدهکار بشوی، توفیق نماز به تو داده میشود.
اما اگر احساس طلبکاری کردی، توفیق نماز از تو سلب میشود. بسیاری از مردم یک بار نماز شب میخوانند، دیگر نمیتوانند بخوانند «تا وقتی که باد این نماز بیرون برود!»
┄┅═✧❁••❁✧═┅┄
✳️مرکز تخصصی تربیت مبلغ بین الملل
🆔 @islam_4_all
انا لله و انا الیه راجعون
خبر ناگوار از دست دادن استاد خدوم، انقلابی و مجاهد و خانواده محترم ایشان، موجبات تالم و تاثر تمامی شاگردان،دوستان و همکاران ایشان را فراهم نمود. این مصیبت را به ساحت مقدس امام زمان علیه السلام، حوزه علمیه و تمامی شاگردان، دوستان و ارادتمندان ایشان مخصوصا برادران ارجمند ایشان تسلیت عرض می نماییم.
عاش سعیدا و مات سعیدا
اللهم لا نعلم منه الا خیرا
مهدی منصوری خواه
رییس مرکز تربیت مبلغ بین الملل
موسسه بینالمللی هاتف شرق
انا لله و انا الیه راجعون خبر ناگوار از دست دادن استاد خدوم، انقلابی و مجاهد و خانواده محترم ایشا
گرچه داغ حسین به این زودی سرد نخواهد شد
اما دوستان فارغ ازمسائل احساسی وظیفه ای رسانه ای خطیری داریم
با توجه به ویژگی های منحصر به فرد شخصیتی باید ایشان تبدیل به شخصیت کشوری و الگوی بچه های انقلابی شود
موسسه بینالمللی هاتف شرق
انا لله و انا الیه راجعون خبر ناگوار از دست دادن استاد خدوم، انقلابی و مجاهد و خانواده محترم ایشا
انا لله و انا الیه راجعون
خبر تلخ و غم انگیز درگذشت فاضل گرانقدر، پژوهشگر ارجمند و فرهیخته جناب مستطاب آقای محمدحسین فرج نژاد(طاب ثراه) به همراه اعضای خانواده(ره) در سانحه رانندگی موجب تاسف گردید.
فعالیت علمی و رسانه ای اثرگذار و هدفمند در حوزه انقلاب اسلامی و اهداف آن از جمله یادگارهای آن دانشور متعهد است که عند الله ماجور خواهد بود.
اینجانب ضمن عرض تسلیت به بازماندگان، دوستان و همکاران آن فقید سعید، از درگاه خداوند متعال برای ایشان و اعضای خانواده شان، غفران و روح و رضوان ربوبی و برای بازماندگان، سلامتی و شکیبایی مسئلت می نمایم.
علیرضا اعرافی
مدیر حوزه های علمیه