عمر مادر و پدرا با دیدن فرزندنشان طولانیتر میشه
هرچه سن بالاتر میرود حساسیت روانی بیشتر شده، والدین مسن به حمایت روانی بیشتری نیاز دارند ملاقات با فرزندان باعث بهبود سلامت روانیست.
https://eitaa.com/islaminhome
🔺 ۱۰ مفهوم ارزشی که باید به فرزندانمان آموزش دهیم
✨۱. صداقت:
خیلی از بچهها بخاطر ترس از فریادهای والدینشان یا کتک خوردن میترسند واقعیت را با والدینشان در میان بگذارند. باید به آنها بفهمانید که رفتار بد آنها مطمئناً عواقبی خواهد داشت اما همیشه بخاطر اینکه شجاعت لازم برای گفتن واقعیت را داشتهاند تحسینشان کنید.
✨۲. احترام:
بچهها رفتارها را درست مثل کلمات تقلید میکنند. گفتن کلماتی مثل «خواهش میکنم»، «لطفاً»، «متشکرم» و «عذر میخواهم» در جلو آنها به آنها احترام و ادب را یاد میدهد.
✨۳. قدرشناسی:
به فرزندانتان یاد بدهید که هر روز حتی برای کوچکترین چیزها شکرگزار باشند، چیزهای کوچکی مثل هوای خوب یا یک لبخند از کسی. به آنها یاد بدهید که برای اینکه زنده هستند، برای خانواده و دوستانشان، غذایی که میخورند، لباسهایشان، سقف بالای سرشان و سلامتیشان قدرشناس باشند.
✨۴. سخاوت:
اینکه به آنها یاد بدهید به دیگران کمک کنند هم نوعی سخاوت و بخشندگی است زیرا به آنها یاد میدهد که در وقتشان بخشنده باش ند.
✨۵. خاص بودن:
باید به فرزندانتان یادآور شوید که از همان ابتدای کودکی خاص هستند. آنها را همکلاسیها یا دوستانشان مقایسه نکنید.
✨۶. بخشش:
آدمها ممکن است چه خواسته و چه ناخواسته در حق آنها بدی کنند. این چیزی نیست که بتوانیم بچههایمان را به طور کامل در برابر آن حفظ کنیم. اما اگر بخشندگی را یاد بگیرند، محبت و مهربانی را هم یاد میگیرند.
✨۷. شوخطبعی:
به آنها نشان دهید چطور میتوانند با خندیدن زندگیشان را بهتر کرده و با جوک تعریف کردن برای هم دیگر انجام فعالیتهای مفرح مثل کتاب خواندن، بازی کردن در پارک یا فقط حرف زدن با همدیگر درمورد زندگی، وضعیت خود را بهتر کنند.
✨۸. نگرش مثبت:
نشان دادن رفتار و نگرش مثبت از جانب شما اهمیت بسیار زیادی دارد زیرا شما الگوی فرزندانتان هستید.
✨۹. پشتکار:
پشتکار به بچهها کمک میکند هیچوقت دلسرد نشده و برای چیزهایی که میخواهند به تلاششان ادامه دهند. وقتی خیلی کوچک هستند کارهایی مثل راه رفتن، بازی کردن، غذا خوردن و از این قبیل را نمیتوانند به خوبی و کامل انجام دهند. اما آنقدر تلاش میکنند که موفق میشوند زیرا هنوز با معنی دلسردی و ناامیدی آشنا نشدهاند.
✨۱۰. عشق:
آموزش شور و عشق به فرزندان ،شور زندگی و عشق به مردم و چیزهایی که از آن لذت میبرند. بدون عشق آنها زندگی بسیار عادی و رویاهایی معمولی خواهند داشت.
https://eitaa.com/islaminhome
اگر گذشته تان را با خود حمل کنید
پیر میشوید و هر روز پیرتر هم خواهید شد !
و اگر مدام به آن فکر کنید ،
تلختر و تلختر خواهد شد
اگر گذشته را به یاد آورید
و مدام برای آن اشک بریزید،
هر لحظه بر دوش شما
سنگین و سنگینتر میشود...
اما اگر گذشته را
چراغ راه آینده قرار دهید
و از آن بیاموزید و
آموخته تان را بکار بندید،
آن سنگینی از دوش شما
برداشته خواهد شد
و گذشته شما را رها میکند...
https://eitaa.com/islaminhome
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عمرمون چقدر زود؛ میگذره مثل باد
روزهایی که رفته؛ دوباره نمیاد
غم ها را رها کن؛ عشقو بغل کن
هر غصه ای هست؛ با خنده حل کن
https://eitaa.com/islaminhome
سلام صبحتون بخیر و شادی، ان شاالله 🌷🍃
بـراتون از خــدا 💓
روزی سرشار از نعمت
و فراوانی خواستارم🌷🍃
وامیدوارم هرکجا مینگرید
خیـر باشد و تندرستی و دلخوش🌷🍃
صبحتون پر از مهربانی خــدا💖
https://eitaa.com/islaminhome
امام حسن (ع):
"من در عجبم از مردمی که شبانه روز به فکر جسم و غذای جسم هستند ولی به روح و روان خود توجه ندارند"
تکنیک های ارتقا بهداشت روان:
1⃣ توجه به تمامیت وجود هر فرد:
یکی از اصول بهداشت روانی این است که انسان به شکل تمامیت جسم و روان در نظر گرفته شود. انسان سالم میتواند درک کند که ممکن است مشکلات جسمی و روانی با هم در ارتباط باشند. هر انسان بر اثر ارتباط خصوصیات روانی و جسمی خود، دست به عمل میزند و هیچ رفتاری جدای از این چهارچوب صورت نمیگیرد.
2⃣ احترام به شخصیت خود و دیگران:
احترام به شخصیت خود و دیگران یعنی این که یک شخص خود را دوست بدارد و به دیگران احترام بگذارد. فرد سالم احساس میکند که افراد جامعه او را مورد پذیرش قرار میدهند و او نیز به نظر موافق به آن ها مینگرد و برای خود و آن ها احترام قائل است. اصول بهداشت روانی مبتنی بر تقویت افراد استوار شده است و از تخریب شخصیت افراد تا جایی که امکان داشته باشد جلوگیری میکند.
3⃣ بررسی علل رفتار:
هر رفتاری علتی دارد و خود به خود انجام نمیشود مانند ترس که حتما دلیلی دارد یا آن را می دانیم یا نه. انسان سالم در پی کشف علت رفتارها برمیآید. اینکه مثلا چرا میترسم و آن علت را رفع میکند.
4⃣روبرو شدن با واقعیات فردی و اجتماعی:
هر فرد سالم تواناییها و ناتوانایی خود را میشناسد و آن را قبول دارد البته میکوشد محدودیتهای خود را رفع کند و نسبت به آن ها جبهه نمیگیرد یا پنهانش نمیکند. کشمکش و عدم قبول واقعیات اغلب موجب بروز اختلال روانی میشود.
5⃣ دانستن و ارزش دادن به نیازهای اولیه:
بهداشت روانی مستلزم دانستن و ارزش دادن به نیازهای اولیه انسان است. احتیاجات و نیازهای جسمانی و روانی بسیار مهم هستند. بشر دائما از این نیازها تاثیر میپذیرد و به نسبت محرومیت و ارضاء آن ها رفتارش تغییر میکند. بهداشت روانی بر این اصل استوار است که نیازهای جسمانی و روانی هر شخص در هر سنی با شرایط ویژه همان سن باید در نظر گرفته و ارضا شود.
6⃣ مقابله با مشکلات عاطفی:
مشکلات عاطفی جزیی از زندگی محسوب میشوند. سلامتی روانی به نحوه برخورد با این مشکلات و یافتن بهترین راه حل برای غلبه بر آن ها بستگی دارد. اصول بهداشت روانی قوانین مربوط به سلامت عاطفی و روانی را در بر می گیرد. چگونگی روابط با مردم و توانایی سازگاری با آن مهمترین عامل در احساس خوشی و شادکامی است. بیماریهای روانی تقریبا همیشه به این حقیقت که بیمار قادر نیست دوست بدارد و عشق بورزد مربوط میشود.
7⃣به دست آوردن رضایت از زندگی:
به دست آوردن رضایت از زندگی از اصول بهداشت روانی است. رضایت ممکن است از احساس برتری و پیشرفت، از رسیدن به نیاز و آرزوهای شخصی، مقابله با مشکلات و ناملایمات و موارد دیگر به دست آید. رضایت پشتوانه قوی و نیرومندی برای مقابله با مشکلات است.
https://eitaa.com/islaminhome
🟢 تفاوت افسردگی در زن و مرد!
🔹زنان به خود سرزنشی گرایش دارند و مردان به سرزنش اطرافیانشان.
🔹زنان احساس غم، بی تفاوتی و بی ارزشی می کنند و مردان احساس خشم و تحریک پذیری دارند.
🔹زنان حالت دلواپسی و ترس دارند و مردان بدبین و گارد گرفته می شوند.
🔹زنان از هر درگیری فاصله می گیرند و مردان درگیری و کشمکش درست می کنند.
🔹زنان در این دوران دوست دارند درباره مسائلشان صحبت کنند در حالی که اکثر مردان صحبت درباره افسردگی شان را ضعف می دانند.
🔹اکثر زنان در این دوران برای درمان خود به غذا، روابط دوستانه و روابط عاشقانه روی می آورند، در حالی که عموم مردان با تلویزیون، ورزش و رابطه فیزیکی سعی در فراموش کردن مسئله خود دارند.
https://eitaa.com/islaminhome
❣ سلام امام مهربانم❣
کن نظری که
تشنهام بهر وصال
عشق تــــــو...
🌿صبحتون امام زمانی
https://eitaa.com/islaminhome
💫درنتیجه ارتباط موثروالدین بافرزندان کودک احساس میکند که از جانب والدین مورد حمایت هست و اعتماد به نفسش افزایش پیدا میکند.💫
ارتباط موثر بین والدین و فرزندان:
1⃣خوب گوش دادن به حرفهای کودک
2⃣ خودتان را جای کودک بگذارید
3⃣خودداری از صحبت کردن برای مدت طولانی
4⃣ابرازاحساسات وهمدلی باکودک
5⃣عدم مقایسه کودک بافردی دیگر
https://eitaa.com/islaminhome
نابـودی زنـدگـی مشتـرک...!
🔺 یکی از سریعترین و قطعیترین راههای نابود کردن زندگی مشترکتان این است که همسرتان را تنها بگذارید...!
🔻 یعنی ساعتهای زیادی را مشغول کارتان هستید و اوقات فراغت خود را هم با دوستانتان میگذرانید.
🔻 وقتی هم که به خانه برمیگردید، ارتباط با کیفیتی با همسر و فرزندان برقرار نمیکنید و غرق تماشای فوتبال یا اخبار میشوید.
🔻 روزهای آخر هفته نیز از بهم ریختگی خانه شاکی هستید و باز هم ترجیح میدهید سر قرار با دوستانتان حاضر شوید.
🔻 یکی از ناخوشایندترین تجربیات برای یک زن، این است که با وجود شوهر داشتن، از لحاظ روحی و عاطفی احساس تنهایی کند.
🔻 درست است که او هم دوستان یا کار خودش را دارد، مسئولیت بچهها با اوست و ...، اما هیچکدام اینها جای رابطه با همسرش را نمیگیرند.
🔻 او دوست دارد با شما وقت صرف کند؛ با مردی که دوستش دارد. وقتی همسرتان را نادیده میگیرید و او را تنها رها میکنید، قلب او را آزرده میکنید.
🔺 برای بیشتر خانمها، بزرگترین ترس، نادیده گرفته شدن و محرومیت عاطفی است.
https://eitaa.com/islaminhome
📌کمال گرایی چیست؟ کمال_گرایی آیا به شخصیت ما آسیب می زند؟؟
↩️اگر احساس میکنید کارهایی که انجام دادهاید به اندازه کافی خوب نیستند و شما را هیچ وقت راضی نمیکنند
↩️اگر فکر میکنید کارهایتان مثل دیگران پیش نمی رود.
↩️اگر انجام دادن کارها را با هدف انجام دقیق آنها به تعویق میاندازید و یا از انجام دادن آنها طفره میروید و همیشه به انتظار بهترین و بینقصترینها هستید...
❌متاسفانه باید به شما بگویم که در واقع یک فرد کمال گرا هستید و به جای حرکت در مسیر موفقیت و پیشرفت در یک تله شخصیتی مهلک ؛ گیر افتادهاید.
⬅️کمالگرایی یا بی نقصگرایی:
به افکار و رفتارهای مخربی گفته میشود که هدف آنها رسیدن به اهداف به شدت افراطی و غیرواقع بینانه و آرزوی کامل شدن است که احساس رضایت و آرامش را از فرد میگیرد و او را در معرض ناکامیها و شکستها قرار می دهد.
↩️یک فرد کمال گرا نگرشها و افکار غیرمنطقی دارد و در نتیجه اهداف و انتظارات غیرواقعی از زندگی دارد. او انتظار دارد در هر کاری کامل و بینقص باشد و موفقیت را معادل عدم اشتباه و خطا می داند. از نظر یک کمال گرا کسی موفق و پیروز است که اشتباهی از او سر نزند. او فکر می کند یا باید در کاری موفق بود یا باید آن را اصلا انجام نداد.
❌ کمال گرایی چه آسیبی به شخصیت ما می زند؟
🔹️فرد کمالگرا قادر نیست خود را با همه عیب و نقص هایش بپذیرد
🔹️همیشه خود را بیارزش، بیلیاقت و بیکفایت می داند و در نتیجه احساس عزتنفس و اعتماد بهنفس در وی به وجود نمیآید.
🔹️فرد کمالگرا به دلیل اینکه همیشه دنبال انتقاد کردن و ارزشگذاری بر روی دیگران است، هیچ وقت ارتباط و تعامل خوبی با دیگران ندارد و اگر کسی نیز از او انتقاد کند، آن را نمیپذیرد.
🔹️افراد کمال گرا همیشه در تصمیم گیری دچار تردید و دودلی می شوند تا از بین گزینه های موجود، بهترین گزینه را انتخاب کنند و همین مسئله باعث می شود همیشه کارهای خود را به تعویق بیاندازند تا بلکه بی نقص ترین ها بر سر راه آنها سبز شود.
🔹️فرد کمال گرا علاقهای به انجام کار گروهی ندارد، چون از نظر او هیچکس به اندازه او قادر به درست انجام دادن کار خود نیست. در نتیجه این افراد همیشه کارهای خود را یک تنه انجام می دهند و از دیگران کمک نمی خواهند و همیشه خسته و مضطرب هستند.
🔹️از نظر این افراد همیشه باید شماره یک بود و به دلیل همین انتظارات نابهجا همیشه احساس گناه، نارضایتی از خود، بدبینی، پایین بودن عزت نفس و اعتماد بنفس، فقدان انگیزه، بی تحرکی و افسردگی دارند و هیچ وقت احساس لذت، شادمانی، آرامش، آزادی و خوشی در زندگی نمی کنند.
https://eitaa.com/islaminhome
آغاز ثبت نام کنکور ۱۴۰۳ از یکشنبه
🔹ثبت نام نوبت اول آزمون سراسری و آزمون پردیسهای دانشگاه فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی سال ۱۴۰۳ از یکشنبه ۵ آذرماه سال ۱۴۰۲ آغاز می شود.
https://eitaa.com/islaminhome