#یمن
#مصاحبه: «قاسم سلیمانی»، نام جدید فرزندان یمنی
حسین حبیب، یکی از کارمندان ارشد اداره پست یمن است که بخاطر علاقه به سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، نام او را برای فرزند خود انتخاب کرده است. این حرکت موجب استقبال و تحسین بسیاری از مردم الحدیده شده و زیاد الحسنی، خبرنگار تحولات جهان اسلام، برای گفتگو با وی به خانه او رفته است.
👈 این گفتگوی جذاب و خواندنی را در لینک زیر میتوانید مطالعه کنید:
✅ https://iswnews.com/85904
✅ https://eitaa.com/joinchat/134742021C10aa5fa2c9
تحولات جهان اسلام
#یمن
#مصاحبه: «قاسم سلیمانی»، نام جدید فرزندان یمنی
حسین حبیب، یکی از کارمندان ارشد اداره پست یمن است که بخاطر علاقه به سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، نام او را برای فرزند خود انتخاب کرده است. این حرکت موجب استقبال و تحسین بسیاری از مردم الحدیده شده و زیاد الحسنی، خبرنگار تحولات جهان اسلام، برای گفتگو با وی به خانه او رفته است.
🔸خبرنگار تحولات جهان اسلام: با سلام و احترام خدمت جناب آقای حسین حبیب، جانشین مدیر کل اداره پست یمن در استان الحدیده. چند روز پیش متوجه شدیم که نام پسرتان را «قاسم سلیمانی» گذاشته اید، این کار خوب و زیبایی است، اما دلیل شما برای این کار چیست؟
🔹حسین حبیب: بسم الله الرحمن الرحيم
اللهم صل على محمد وآل محمد الطيبين الطاهرين
با سلام و تشکر، از انجام این گفتگو که موجب خوشحالی است قدردانی میکنم و باعث افتخار من است که در جمع محبین اهل بیت الاطهار (ع) هستم.
علت نامگذاری فرزند کوچکم به نام فرمانده دلاور «قاسم سلیمانی» به دلیل وابستگی معنوی من به مکتب این قهرمان است. او دشمنان اسلام اصیل محمدی (ص) را دربند کشید و من هرگاه به یاد او میافتم یا از تلویزیون او را میبینم، ناخودآگاه به یاد دوران قبل از شهادتش و امتداد آن حادثه (شهادت حاج قاسم) تا امروز، اشک میریزم. این تاثیر تعلق معنوی من به آن شخص بزرگوار است. من او را دوست داشته و دارم.
فرزندی که تازه متولد شده و مهمان جدید من است، نام قاسم سلیمانی را بر دوش میکشد و از آن تاثیر میگیرد. او ان شاء الله مرد مؤمن و فرمانده مجاهدی خواهد شد.
🔸خبرنگار تحولات جهان اسلام: شما فرزندان دیگری نیز دارید که مشخص است نامهای آنها هم با فکر و هدف خاصی انتخاب شده است. آنها را چگونه و با چه هدفی تربیت خواهید کرد؟
🔹حسین حبیب: این سوال شما سوال مهمی است، تربیت فرزندانم بر اساس دیدگاه دین مقدس است و این دیدگاه تأثیرات فراوانی و توجه ویژهای به فرد و جامعه دارد. در واقع خیر و صلاح یک جامعه، از خیر و صلاح یک فرد آغاز میشود. امام علی علیه السلام در این باره میفرماید: «إن الناس إلى صالح الأدب أحوج منهم إلى الفضة والذهب» (مردم به اخلاق نیک بیشتر از نقره و طلا نیازمندند.)
بنابر این “تربیت فرزندان” تنها به وظایف پدر و مادری محدود نمیشود، بلکه یک مسئولیت اجتماعی است که بر عهده همه افراد جامعه است. و این راهی که میرویم به اذن الهی یک راه واحد و جهادگونه است که در آن هیچ اختلافی وجود ندارد.
🔸خبرنگار تحولات جهان اسلام: پیام شما خطاب به مردم ایران، کشورهای اسلامی و گروههای مقاومت چیست؟
🔹حسین حبیب: خطاب به مردم ایران میگویم که امام خمینی (ره) افکار خود را از آموزه های اسلامی گرفت و از سرمایه داری، سکولاریسم و سوسیالیسم مبتنی بر دیکتاتوری دوری کرد. امام الگوی پیشرفته و متعالی برای جمهوری اسلامی ارائه کرد و مردم باید حول محور رویکرد امام خمینی (ره) برای مقاومت در برابر دشمنان گرد هم آیند.
من به دیگر کشورها و گروههای مقاومت میگویم تا زمانی که رژیمی به نام آمریکا و یک رژیم صهیونیستی که با نام اسرائیل وجود دارد، باید به مبارزه خود علیه آنها ادامه دهید.
🔸خبرنگار تحولات جهان اسلام: به آن دسته از افرادی که نامهای غربی و دور از فرهنگ دینی، نام پیامبران، علما و پیشوایان بزرگ را برای فرزندان خود انتخاب میکنند، چه میگویید؟
🔹حسین حبیب: امروزه میبینیم که بسیاری از نامگذاریها ناشی از تشویق کسانی است که این نامها را یدک میکشند. یک فرد ممکن است یک رهبر، یک دانشمند بزرگ، یک هنرمند مشهور یا یک شخصیت مشهور را تحسین کند، بنابراین نام او را برای فرزندش انتخاب میکند. همه اینها ممکن است بدون توجه به اثرات منفی این کار انجام شود.
نامگذاری کودک به نام یک هنرمند، ممکن است در تبدیل شدن آن هنرمند به الگوی برای آن کودک در زندگیاش نقش داشته باشد و زمانی که بزرگ شد، قطعا تحت تاثیر او قرار می گیرد. پس من به آنها توصیه میکنم که فرهنگ خود را اصلاح کنند و عقل خود را رشد دهند.
🔸خبرنگار تحولات جهان اسلام: در نهایت به نظر شما وضعیت محور مقاومت با فرزندانی که با محبت اهل بیت تربیت میشوند، در حال و آینده چگونه خواهد شد؟ آنها چه نقشی در مقابله با طاغوتها و مستکبران خواهند داشت؟
🔹حسین حبیب: آنها تا زمانی که پرچم محمد و آل محمد (ص) را به دوش میکشند از مقام بالایی برخوردار خواهند بود. ما در یمن نمونهای شریف مثل “انصارالله” را داریم که افراد کم سن و سالی را به ما نشان میدهد که مکتبشان بر اساس محبت و راه اهل بیت (ع) بوده و ما امروز به رهبری و فرماندهی آنها افتخار میکنیم و به جایگاه آنها احترام میگذاریم.
/1
تحولات جهان اسلام
#یمن #مصاحبه: «قاسم سلیمانی»، نام جدید فرزندان یمنی حسین حبیب، یکی از کارمندان ارشد اداره پست یمن ا
🔸خبرنگار تحولات جهان اسلام: ما از این کار شما که امری الهی و بر پایه فرهنگ حسینی (ع) است، تشکر میکنیم و به شما و مردم قدرتمند و صبور یمن و همچنین رهبر بزرگوارتان، سید عبدالملک بدرالدین الحوثی درود میفرستیم.
🔹حسین حبیب: از شما سپاسگزارم و همیشه در پناه خداوند باشید.
▪️بیشتر بخوانید:
گفتگویی با رزمنده برجستهی انصارالله “علی عبدالسلام العجری”
👈 این گفتگوی جذاب و خواندنی را در لینک زیر میتوانید مطالعه کنید:
✅ https://iswnews.com/85904
✅ https://eitaa.com/joinchat/134742021C10aa5fa2c9
/2
🔰 #دانش_نظامی: جنگنده چندمنظوره سوخو-۳۵
جنگنده Sukhoi Su-35 با نام ناتو Flanker-E، یک جنگنده نسل چهارم++ چندمنظوره برتری هوایی اَبَرمانورپذیر، طراحی شده توسط شرکت سوخو و ساخته شده توسط شرکت KnAAPO روسیه است. این جنگنده تا پیش از ورود جنگنده سوخو-۵۷ به خدمت در سال ۲۰۲۰، بهعنوان پیشرفتهترین جنگنده روسیه محسوب میشد.
اخیرا شایعات و اخبار خرید جنگندههای سوخو-۳۵ توسط ایران از روسیه بیشتر از هر زمان دیگری مطرح شده است و به نظر میرسد این معامله بیشتر از هر زمان دیگری به واقعیت نزدیک باشد. گزارشهای غیررسمی حاکی از آن است که این جنگندهها به ایران واگذار خواهند شد و خلبانان ایرانی هم اکنون در حال گذراندن دوره های آموزشی استفاده از جنگندههای سوخو هستند. موضوعی که میتواند یک فرصت مناسب برای پر کردن خلاءهای موجود در ناوگان نیروی هوایی ایران باشد.
👈 مشاهده بررسی جزئیات این جنگنده، پوسترهای با کیفیت و تصاویر بیشتر در:
✅ https://iswnews.com/85661
✅ https://eitaa.com/joinchat/134742021C10aa5fa2c9
/1
تحولات جهان اسلام
🔰 #دانش_نظامی: جنگنده چندمنظوره سوخو-۳۵ جنگنده Sukhoi Su-35 با نام ناتو Flanker-E، یک جنگنده نسل چه
توسعه جنگنده سوخو-۳۵ از دهه ۸۰ میلادی و از روی جنگنده Su-27 آغاز شد. این جنگنده در ابتدا با اسم Su-27M معرفی شد؛ در واقع روسها به دنبال ساخت نسخهی قویتر جنگنده Su-27 با قابلیت مانورپذیری بیشتر، آویونیک بهتر، برد بلندتر و موتورهای قدرتمندتر بودند. از این رو، اولین نسخه این جنگنده در ژوئن سال ۱۹۸۸ اولین پرواز خود را انجام داد و تا پیش از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی، ۱۵ فروند از این جنگنده یعنی سوخو-۲۷ ام ساخته شد.
بعد از فروپاشی شوروی، شرکت سوخو اسم این جنگنده را به Su-35 تغییر داد تا در بازارهای صادراتی جلب توجه کند. در سال ۲۰۰۳، شرکت سوخو، دومین بهروزرسانی بزرگ خود را بر روی این جنگندهها آغاز کرد و اولین پرواز در فوریه سال ۲۰۰۸ انجام شد. هدف از این کار، بهروز نگه داشتن ناوگان نیروی هوایی روسیه و پر کردن خلاء موجود بین جنگنده های نسل چهارم و نسل پنجم تا آماده شدن جنگندههای نسل پنجمی پروژه Sukhoi PAK FA روسیه بود.
جنگنده سوخو-۳۵ به عنوان جنگنده “نسل چهارم++” شناخته می شود و تا پیش از جنگنده نسل پنجم سوخو-۵۷ بهعنوان قویترین و پیشرفتهترین جنگنده برتری هوایی روسیه برای انجام ماموریتهای مختلف دفاعی و هجومی محسوب میشد.
▪️بیشتر بخوانید:
جنگنده چند منظوره سوخو-۲۷
👈 مشاهده بررسی جزئیات این جنگنده، پوسترهای با کیفیت و تصاویر بیشتر در:
✅ https://iswnews.com/85661
✅ https://eitaa.com/joinchat/134742021C10aa5fa2c9
/2
تحولات جهان اسلام
🔹طراحی و توسعه جنگنده Su-35
اولین هواپیمای طراحی شده برای طرح جنگنده Su-35 در اوایل دهه ۱۹۸۰ طراحی شده است، درست زمانی که جنگنده Su-27 وارد خدمت ارتش شوروی شد. نسخه نهایی جنگنده Su-27 با اسم T-10S شناخته میشود. در سال ۱۹۸۲ کار بر روی طرح بهروز شده جنگنده Su-27 شروع شد و در سال ۱۹۸۳ این طرح پذیرفته شده و با اسم Su-27M و اسم پایه T-10M شناخته شد.
طرح جنگنده Su-27M، بهطور گسترده با جنگنده Su-27 یکسان است ولی در ساخت بدنه Su-27M از کانارد های کوچکی در میان کابین جنگنده استفاده شده است که کمی جلوتر از بال های اصلی قرار دارد. استفاده از کانارد به جنگنده این امکان را میدهد تا بدون طراحی و تقویت دوباره سازه اصلی بتوان مانورهایی با شدت بالاتر را اجرا کرد.
سایر تغییرات این نسخه شامل باله های دم بلندتر، توانایی سوختگیری هوایی و چرخهای بزرگتر در قسمت جلوی بدنه است. علاوه بر موارد فوق یکی از وجه تمایزهای این جنگنده استفاده از سامانه کنترل آتش جدید است.
از دیگر ویژگیهای این جنگنده میتوان به موتورهای توربوفن قویتر و استفاده از مواد کامپوزیتی سبک و آلیاژهای آلومینیوم و لیتیوم در ساختار هواپیما اشاره کرد.
رادار نصب شده بر روی این جنگنده، چند منظوره بوده و توانایی شناسایی اهداف زمینی را دارد.
رادار N011 Bars زمانی که اولین بار بر روی Su-27M نصب شد جنگنده را از یک هواپیمای مختص پدافند هوایی به یک جنگنده چند منظوره تبدیل کرد. برخلاف رادار N001 Myech که بر روی سوخو ۲۷ نصب شده و توانایی شناسایی ۱۰ هدف را دارد و به طور همزمان می تواند دو موشک را فقط بر علیه یک هدف هدایت کند، رادار نصب شده بر روی Su-27M توانایی شناسایی ۱۵ هدف را داشته و توانایی درگیری با ۶ هدف را دارد.
علاوه بر رادار اصلی، یک رادار دیگر با اسم N012 در قسمت پشت جنگنده نصب شد تا موشکهای شلیک شده به سمت جنگنده را شناسایی کند. این طرح اولین بار بر روی Su-27M اجرا شد و این جنگنده اولین هواپیمای جنگی است که این قابلیت را دریافت کرد. در طراحی های بعدی، این رادار از عقب جنگنده سوخو-۳۵ حذف شد و سوخو-۳۵ های فعلی فاقد این رادار هستند؛ اما در بخش عقب مجهز به سیستمهای جنگ الکترونیک و جمینگ شدند.
👈 مشاهده بررسی جزئیات این جنگنده، پوسترهای با کیفیت و تصاویر بیشتر در:
✅ https://iswnews.com/85661
✅ https://eitaa.com/joinchat/134742021C10aa5fa2c9
/3
تحولات جهان اسلام
🔹تست و ظهور جنگنده Su-35
در سال ۱۹۸۷ شرکت سوخو شروع به ساخت اولین نسخه با اسم T10M-1 کرد که از نظر ظاهری مشابه T-10S بود. اولین پرواز این نسخه در تاریخ ۲۸ ژوئن سال ۱۹۸۸ توسط خلبان ارشد سوخو، اولگ تسوئی انجام شد.
بعد از ساخت دو پیش نمونه، طرح این جنگنده به خاور دور روسیه فرستاده شد تا در کارخانه KnAAPO تولید شود. اولین نسخه واقعی ساخته شده با اسم T10M-3 شناخته می شود. در واقع این نسخه، اولین نسخه اصلی Su-27M است که توسط کارخانه KnAAPO ساخته شده و اولین پرواز خود را در آوریل سال ۱۹۹۲ انجام داد. در این زمان اتحاد جماهیر شوروی از هم پاشیده بود و جریانات سیاسی باعث عقب افتادن تولید این جنگنده شد و تا سال ۱۹۹۵ تنها دو نسخه آزمایشی و ۹ نسخه اصلی از این جنگنده ساخته شد.
شرکت سوخو اولین بار طرح Su-27M (T10M-3) را در نمایشگاه هوایی Farnborough Airshow در سال ۱۹۹۲ به دید عموم گذاشت. سومین نمونه اولیه، T10M-3، در نمایشگاه هوایی دبی در سال ۱۹۹۳ رونمایی شد و در آن زمان سوخو نام این جنگنده را به “Su-35” تغییر داد. سوخو-۳۵ نمایشهای هوایی متعددی را در چند سال آینده از جمله در نمایشگاه MAKS (نمایش هوایی) در سال ۱۹۹۳ و ۱۹۹۵ و همچنین نمایشگاه هوایی ILA برلین در سال ۱۹۹۴ انجام داد.
در طول تست پروازی و برنامههای آزمایشی Su-35، مشخص شد که هواپیما در حین انجام مانور کبری و تیل اسلاید کنترل خوبی ندارد. از این رو نسخه یازدهم Su-27M با شماره مدل T10M-11 توسط شرکت KnAAPO در سال ۱۹۹۵ انحصارا برای نصب موتور مجهز به نازل جهتدهی رانش بر روی آن ساخته شد. در نهایت این تغییر به ساخت اولین و تنها جنگنده Su-37 ختم شد.
👈 مشاهده بررسی جزئیات این جنگنده، پوسترهای با کیفیت و تصاویر بیشتر در:
✅ https://iswnews.com/85661
✅ https://eitaa.com/joinchat/134742021C10aa5fa2c9
/4
تحولات جهان اسلام
🔹تست و ظهور جنگنده Su-35 در سال ۱۹۸۷ شرکت سوخو شروع به ساخت اولین نسخه با اسم T10M-1 کرد که از نظر
🔹۱۵ نسخه پیش نمونه از Su-27M ساخته شده است که به ترتیب شرح آن به صورت زیر است:
▪️تصویر سوخو با شماره بدنه ۸۸ که در سایت موجود است، اما از دو پیش نمونه با شماره بدنه ۸۶ و ۸۷ تصویری موجود نیست.
▪️تصاویر مربوط به سوخو با شماره بدنه ۷۰۱، ۷۰۲، ۷۰۳ که در سایت موجود است، اما سوخو با شماره بدنه ۷۰۴ بستر آزمایشی بود و تصویری از آن موجود نیست.
▪️تصاویر مربوط به سوخو با شماره بدنه ۷۰۵، ۷۰۶، ۷۰۷، ۷۰۸، ۷۰۹، ۷۱۰ که همگی در سایت بارگذاری شده است.
لازم به ذکر است نسخه دهم جنگنده Su-27M با اسم T10M-10 مجهز به موتور های AL-41F1S شد تا آزمایشات مربوط به جنگنده Sukhoi Su-57 را انجام دهد. تصویر سوخو با شماره بدنه 710 در بالا مربوط به همین مدل است.
▪️سوخو با شماره بدنه 711 – این مدل مجهز به موتور با خروجی تغییر بردار رانش بود که در نهایت با نام جنگنده Su-37 شناخته شد.
▪️سوخو با شماره بنده 712 – به همراه 703 مدتی در اختیار تیم آکروبات Russian Knights بودند.
👈 مشاهده بررسی جزئیات این جنگنده، پوسترهای با کیفیت و تصاویر بیشتر در:
✅ https://iswnews.com/85661
✅ https://eitaa.com/joinchat/134742021C10aa5fa2c9
/5