✨﷽✨
#یک_داستان_یک_پند
✍️ در زمان دبستان ناظمی داشتیم که گاهی برخی را که تنبیه میکرد، به آنها فرصت عذرخواهی نمیداد و میگفت برو و خودت را اصلاح کن. انسان بسیار شریفی بود ولی حکمت این کارش همیشه برای من جای سوال بود. بعدها که بزرگتر شدم روزی در اتوبوس همسفر شدیم، علت را جویا شدم دلیل بسیار خوبی گفت، گفت:وقتی کسی چندین بار خطایی میکرد و تذکر مرا گوش نمیداد، تنبیهاش میکردم. چون اینبار قصدم نبخشیدن او بهخاطر اشتباهش بود و میدانستم وقتی برای عذرخواهی پیش من بیاید، اشک در چشمانش حلقه خواهد زد، من هرگز نمیتوانستم کسی که بهخاطر خطایش گریه میکند را نبخشم، پس چارهای جز صحبت نکردن با او نداشتم.
🕊 یکی از نامهای حضرت حق ❀یا راحم العبرات❀ است.
🦋یعنی کسی که بر اشک چشم، رحم میکند.🦋
🌿 حتی در حدیثی از نبی اکرم (ص) داریم که میفرماید، دوست وظیفه دارد بر اشک چشم دوست رحم کند.
🌻پس نتیجه میشود گرفت، خداوند نیز یا بنده را به درگاهش راه نمیدهد و اگر راه داد و قطره اشکی بر چشم اوجاری ساخت بیگمان بر آن اشک رحم میکند و او را میبخشد. دعای او را مستجاب و توبه او را میپذیرد.🌻
🌱از خودمان قیاس کنیم، مثال کسی برای طلب بخشش پیش ما آمده است و ما او را به حضور بپذیریم و حرفش را بشنویم و درخواستش را گوش کنیم و اشک چشمانش را ببینیم و آخر کار بگوییم، حرفهایت را شنیدیم و اشکهایت را دیدیم، بخشیدن شما ممکن نیست بروید!!!! آیا این کار با انسانیت منطبق است؟؟؟ قطعا چنین نیست. پس وقتی ما انسانیم و نمیتوانیم قیاس کنیم، آیا خدای ما با آن همه رحمت با ما چنین می کند؟؟ قطع یقین پاسخ منفی است.
🌾 یا اَرحَمَ الرّاحِمین 🌾
✨﷽✨
#پندانه
✍ امنترین جای عالم
اگر به جای گفتن:
دیوار موش دارد و موش هم گوش دارد؛
بگوییم:
فرشتهها در حال نوشتن هستند؛
نسلی از ما متولد خواهد شد که به جای مراقبت مردم، "مراقبت خدا" را در نظر دارد!
قصه از جایی تلخ شد که در گوش یکدیگر با عصبانیت خواندیم:
بچه را ول کردی به امان خدا؛
ماشین را ول کردی به امان خدا؛
خانه را ول کردی به امان خدا؛
و اینطور شد که "امان خدا" شد "مظهر ناامنی".
❇️ ای کاش میدانستیم امنترین جای عالم، امان خداست.
🌺🌺مولاناالإمامُ الحسينُ عليه السلام:
إنّ رجُلاً قامَ إلى أميرِ المؤمنينَ عليه السلام
فقالَ: يا أميرَ المؤمنينَ ، بِما ذا عَرَفْتَ ربَّكَ ؟
🌺قالَ: بفَسْخِ العَزْمِ و نَقْضِ الهَمِّ ؛
لَمّا هَمَمْتُ فحِيلَ بَيني و بَينَ هَمّي ، و عَزمْتُ فخالَفَ القَضاءُ عَزْمي ، عَلِمْتُ أنّ المُدَبِّرَ غَيري .
🌺🌺مولاناامام حسين عليه السلام:
مردى در برابر امير المؤمنين عليه السلام برخاست و عرض كرد: اى امير مؤمنان ! خدا را به چه شناختى؟
🌺حضرت فرمود: به بر هم زدن تصميم و در هم شكستن قصد. وقتى قصد كارى كردم، ميان من و قصدم مانعى به وجود آمد و آنگاه كه تصميمى گرفتم، قضاى الهى با تصميم من ناسازگارى كرد .
پس دانستم كه تدبير كننده اى جز من وجود دارد .🌺
التوحيد : 288/6 .
🌺🌺🌺🌺🌺
💜 زندگی بافتن یک قالیست
💞نه همان نقش و نگاری که خودت می خواهی
💛نقشه را اوست که تعیین کرده
💞تو در این بین فقط می بافی
💚نقشه را خوب ببین
💞نکند آخر کار قالی زندگی ات را نخرند !
#آرامش
✨﷽✨
🔴در چه مواردی غیبت جایز است
✍در موارد 7 گانه زیر غیبت با رعایت حدود و ضرورت جایز است:
1♦️ شکایت بردن نزد سلطان، رییس، قاضی از کسی که به انسان ظلم کرده است. کارگری اگر در شکایت از سرکارگر خود به رییس کارخانه، مراجعه و از اخلاق سرکارگر بگوید، غیبت نکرده است. هر چند ما آن را به عنوان زیرآبزنی و کار بدی میدانیم.
2♦️کسی اگر گناه آشکاری بکند و از آن شرم نکند غیبت در زمان ضرورت جایز است. کسی در خیابان عربده میکشد و اگر کسی این صحنه را ببیند و جایی بگوید، غیبت نیست. البته اگر گفتنش ضرورت باشد.
3♦️برای تحقیق غیبت جایز است. مثال کسی میخواهد با کسی ازدواج کند، اگر چیزی در مورد او بدانیم و بگوییم غیبت نکردیم. به شرطی که این تحقیق ضرورت داشته باشد و برای پاسخ به کنجکاوی بیمورد کسی نباشد.
4♦️ برای کسب مشورت و فتوی جایز است، کسی مثال پدرش بداخلاقی در منزل دارد، غیبت او نزد عالمی میکند، تا برای درمان او راه درستی بجوید.
5♦️برای راهنمایی جایز است. انسان فاسقی برای انسان سالمی مطمین هستیم کمین کرده و تله گذاشته است، اگر او را آگاه کنیم و برای شناساندن او غیبت کنیم، جایز است.
6♦️برای کسب نصیحت جایز است، مثال: ما عیب برادرمان را به دوستش بگوییم و چون برادرمان از دوستش حرف شنوی دارد، از دوستش بخواهیم او را نصیحت کند. غیبت اینجا هم جایز است.
7♦️اگر عیب آشکاری در کسی باشد، غیبت نیست. مانند کسی که یک چشمش نابینا است.
8.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آرزو شده مشهد هم...♥️
[چهارشنبه های امام رضایی]
#حاج_مجتبی_رمضانی
#پست_اینستاگرام
#تکنیک_مدیریت_قهر
💠 وقتی زنِ خانه #قهر یا لج بازی میکند اصلا نباید انتظار داشته باشد که عکسالعمل شوهرش طبق میل او باشد. زیرا درست برعکس انتظار زن، مرد خودش را کنار میکشد و مثل همسرش رفتار میکند.
💠 زمانی که یک زن فکر میکند شوهرش باید از او معذرت خواهی کند نباید با #سکوت و یا رفتار خشمآلود، نارضایتی خود را نشان دهد.
بلکه باید با شوهرش #حرف بزند، مشکلش را با او در میان بگذارد و به او بگوید که چه موضوعی او را ناراحت کرده است.
💠 هنگام در میان گذاشتن مشکل خود با شوهرتان، داد و قال نکنید، منطقی حرف بزنید، ابتدا چند جملهای که مانع گارد گرفتنش میشود بگویید تا بتوانید گفتگویی مفید و مثبت داشته باشید. مثلاً بگویید: من به کمکت نیاز دارم، میدونم که میتونی مشکلمو مثل همیشه حل کنی، خوبیهای زیادی داری ولی سر یک قضیه از دستت ناراحتم و ....
💠 به هیچ وجه، در ابراز نگرانی خود مبالغه نکنید مثلاً نگویید تو اصلاً به فکر من نیستی، تو هیچ وقت درکم نمیکنی، تو همیشه این کار رو تکرار میکنی و ....
💠 چرا که مبالغهگویی در ابراز ناراحتی (گرچه حق با شما باشد) عامل تشنّج و مشاجرهی بیشتر است و مردها را از کوره به در میکند.
#خانواده