هدایت شده از کنفرانس ملی فضای سایبر
🖊 مجموعه مقالات دومین کنفرانس فضای سایبر منتشر شد و از طریق لینکهای زیر قابل دریافت است:
📘 کتاب کامل (مناسب برای چاپ و صحافی):
http://file.cysp.ir/conf/2023/proc/cysp2023proc.pdf
📒 قسمت مقالات انگلیسی:
http://file.cysp.ir/conf/2023/proc/cysp2023proc-en.pdf
📗 قسمت مقالات فارسی:
http://file.cysp.ir/conf/2023/proc/cysp2023proc-fa.pdf
🌐 http://cysp2023.ut.ac.ir
🆔 @cysp_conf
🔰 «چهل و پنجمین پيش نشست همایش بین المللی هوش مصنوعی، فرهنگ و علوم اسلامی»، با موضوع واکاوی ابعاد فناوری هوش مصنوعی، با همکاری مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم و با حضور جمعی از اساتید، فضلا و علاقهمندان به این حوزه، در ساختمان مجمع نمایندگان برگزار شد.
🔹 در این نشست، حجتالاسلام و المسلمین موسوی، مدرس و پژوهشگر هوش مصنوعی، به تبیین ابعاد مختلف هوش مصنوعی پرداخته و بر ضرورت توجه به مبانی اخلاقی و دینی در توسعه و کاربرد این فناوری نوظهور تأکید نمودند.
🔹 حجتالاسلام موسوی با اشاره به ظرفیتهای عظیم هوش مصنوعی در حل مسائل مختلف بشری، خاطرنشان کردند که این فناوری میتواند در جهت بهبود رسالت طلبگی در عرصههای تدریس، پژوهش، تبلیغ و سایر امور به کار گرفته شود. ایشان همچنین بر لزوم رصد دقیق و عالمانه تحولات این حوزه و ارائه راهکارهای متناسب با آموزههای دینی برای بهرهمندی حداکثری از این فناوری نوین تأکید نمودند.
🔹 در ادامه این نشست، حاضران به طرح پرسشها و دیدگاههای خود در خصوص هوش مصنوعی و ابعاد مختلف آن پرداختند.
🌐@itsetad_ir
9.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺رتبه کاربرد هوش مصنوعی در ایران ارتقا پیدا میکند
🔹معاون علمی رئیسجمهور: با تمرکزی که معاونت علمی و مرکز ملی هوش مصنوعی و شخص رئیسجمهور در موضوع هوش مصنوعی دارند پیشبینی ما این است که سال ۱۴۰۳ سال پرباری از نظر عملیاتی و اجرایی شدن کارهای اجرایی و کاربردی است و این کارها کمک میکند که کشور از نظر رتبه کاربرد هوش مصنوعی ارتقا پیدا کند.
🌐 @itsetad_ir
کتاب گزارشی از دستاوردهای هوش مصنوعی در علوم اسلامی
#دیباچه: نظر به پیشرفتهای گستردهی هوش مصنوعی، میتوان از آن در حل برخی از مسائل دشوار یا پرهزینه در علوم اسلامی بهره گرفت و با صرفجویی در وقت و همچنین افزایش دقت، گام بلندی در جهت پیشرفت این علوم برداشت.
به علاوه با به کارگیری ابزار قدرتمندی همچون هوش منصوعی توسط محققین، دریچههای تازهای از مسائل جدید علمی گشوده خواهد شد.
#شناسه_کتاب
گردآورندگان: دبیرخانه همایش ملی هوش منصوعی و علوم اسلامی
ناشر: خانه کتاب و ادبیات ایران
نوبت چاپ: پاییز ۱۳۹۹
#معرفی_کتاب
#کتابخانه_هوشمصنوعی
@itsetad_ir
1403-02-06 فقه هوش مصنوعی-19.mp3
19.62M
📝جلسه نوزدهم #فقه_هوش_مصنوعی
📆پنجشنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
👤استاد حسین مفیدی یزدی
🌐@atsetad_ir
🔰 با رای مجلس نمایندگان آمریکا، لایحه ممنوعیت استفاده از برنامه «تیک تاک» در این کشور تصویب شد.
مجلس نمایندگان روز چهارشنبه لایحهای را تصویب کرد که بر مبنای آن استفاده از برنامه تیک تاک در این کشور ممنوع میشود. این طرح با ۳۵۲ رأی موافق در برابر ۶۵ رأی مخالف به تصویب رسید.
این لایحه، لایحه حفاظت از آمریکاییها در برابر برنامههای کاربردی کنترل شده توسط دشمنان خارجی نام دارد و در ۵ مارس از سوی برخی از نمایندگان مجلس نمایندگان آمریکا ارائه شد. طبق این لایحه، به شرکت بایت دنس ۶ ماه فرصت داده میشود تا تیک تاک را واگذار کند و درغیر اینصورت با ممنوعیت در این کشور روبرو میشود. این اقدام برای مقابله با نگرانیهای امنیت ملی درباره مالکیت چینی برنامه مذکور انجام شده است.
این لایحه اکنون برای تبدیل شدن به قانون به سنا میرود، با این حال سناتورهای آمریکا در مورد ممنوعیت تیک تاک در آمریکا اختلاف نظر دارند.
🌐itsetad_ir
🇮🇷 نبوغ در عملکرد و تغییر سیاست های شورای عالی امنیت ملی نسبت به دیپلماسی سایبری
🚫هشدار دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران به کشورهایی که اجازه استقرار مراکز امنیت سایبری خود را به رژیم صهیونیستی دادهاند.
🔴احمدیان دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران در نشست سنپترزبورگ گفت:
🔻 با توجه به اینکه اکثر سامانههای سختافزاری و نرمافزاری، به ویژه سیستمعاملهای رایانهها و تلفنهای هوشمند متعلق به شرکتهای آمریکایی است، این کشور از این ابزار سوءاستفاده میکند. متأسفانه در عملیاتهای خرابکارانه، جاسوسی و تروریستی مثل حمله به کنسولگریِ ایران در دمشق و یا ترور فلسطینیها از این بسترها استفاده شده است.
🔹جمهوری اسلامی ایران یکی از کشورهایی است که سالها قربانیِ حملات سایبریِ متعدد از طرف آمریکا و رژیم صهیونیستی بوده است.
🔻 کشورها باید مطمئن باشند که با گشودن مرزهای خود برای این رژیم، زیرساخت بزرگی برای تهدید امنیتی خود ایجاد کردهاند که جاسوسی از مردم و مقامهای کشورهایشان بخش بسیار کوچکی از این خطر است.
🔹به گفته احمدیان، مشکل بزرگتر در بقا و ثبات این کشورها خواهد بود.
🔴نکته حائز اهمیت آنکه این طلیعه های بسیار روشنی از شناخت حوزه سایبر در سال های اخیر است و بدون شک این تغییر سیاست ها در شورای عالی امنیت ملی نتیجه فهم و درک صحیح و به موقع از اهمیت دنیای سایبر و حاصل رشد لایحه های راهبردی جمهوری اسلامی در این حیطه بسیار استراتژیک است.
#شورای_عالی_امنیت_ملی #دیپلماسی_سایبری
#وعده_صادق
🌐 @itsetad_ir
هدایت شده از مهارت های فردا
به دومین سفر جذاب کاروان مهارت های فردایی خوش اومدید 😊✨
💠 کاروان سیار هوش مصنوعی 💠
هر بار مهمان یکی
از مدارس استان قم
هستیمتا با انتشار
محتوایعلمی 📝
و جذب نخبگانی ...🌀
یک شبکه گسترده
از دانش آموز_کنشگران
در عرصه هوش مصنوعی
تشکیل بدیم 🦾
با ما همراه باشید 👋🏻
#کارسوق_هوش_مصنوعی
#کاروان_سیار
#سفر_دوم
#ورکشاپ
—————————
🪞مهارت های فردایی
@MaharateFarda
6.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 اپراتور هوش مصنوعی در راه است
معاون علمی رئیسجمهور:
🔹برنامهریزی شده مرکز ملی هوش مصنوعی، اپراتور هوش مصنوعی را ایجاد کند که این اپراتور ٣ خدمت اصلی مزرعه پردازشی بزرگ، مرکز داده بزرگ و کتابخانههای بزرگ زبانی و تصویری را ارائه میدهد.
🔹همانطور که اپراتورهای تلفن همراه خدمات اینترنتی را ارائه میدهند، اپراتور ملی هوش مصنوعی نیز خدمات پردازشی بزرگ و خدمات کتابخانههای محاسباتی را در اختیار دانشگاهها، شرکتهای دانشبنیان و سازمانها و نهادها قرار میدهد.
🌐 @itsetad_ir
🔰 تصویب ایجاد صندوق پژوهش و فناوری هوش مصنوعی با سرمایهگذاری ۱۰ همتی/ رشد ۱۰۰ درصدی شرکتهای دانشبنیان بورسی تا پایان امسال
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیس جمهور در نشست خبری امروز:
🔹نشستهای مختلفی با بخشهای مختلف از جمله صندوق نوآوری و شکوفایی و صندوق توسعه ملی در مرکز ملی هوش مصنوعی برگزار شد تا در نهایت، ایجاد صندوق پژوهش فناوری با سرمایهگذاری ۱۰ هزار میلیارد تومانی مصوب شد.
🌐 @itsetad_ir
🔻در این دوره اصول اولیه هوش مصنوعی را با تمرکز بر برنامهنویسی عملی و ساخت برنامههایی مانند تشخیص چهره، سیستم توصیه و الگوریتمهای پیشبینی پوشش خواهیم داد. هر هفته یک پروژه کوچک جدید ارائه می شود که ابزارها و الگوریتمهای لازم را برای ساخت برنامههای کاربردی دنیای واقعی ارائه میدهد. پیش نیاز دانش اولیه برنامهنویسی پایتون است.
🔻موضوعاتی که به آنها خواهیم پرداخت:
1. مقدمهای بر هوش مصنوعی
2. مقدمهای بر یادگیری ماشینی
3. ابزارهایی برای ساختن پروژههای هوش مصنوعی در دنیای واقعی
4. درک یادگیری عمیق
5. موج جدید Ai و مدلهای زبان بزرگ.
🔻کلاس:
مقدمه ای بر هوش مصنوعی
دانشگاه تهران
دکتر روح الله رحمانی
هر هفته سهشنبهها: ساعت 10:00 الی 12:00
🌐لینک ورود به جلسه:
https://gharar.ir/r/22b2147e
❗️پاپ فرانسیس به نشست G7 برای بحثوگفتگوهای مربوط به هوش مصنوعی میپیوندد.
🔰دور بعدی نشست گروه هفت (G۷) از ۱۳ تا ۱۵ ژوئن در منطقه پوگلیا در جنوب ایتالیا برگزار خواهد شد و رهبران ایالات متحده، آلمان، بریتانیا، فرانسه، ایتالیا، کانادا، ژاپن و اتحادیه اروپا را گرد هم میآورد. جورجا ملونی، نخستوزیر ایتالیا همچنین اعلام کرد که پاپ فرانسیس در نشست امسال شرکت و درباره چالشهای ناشی از توسعه فناوری هوش مصنوعی گفتوگو خواهد کرد. رهبر کاتولیکهای جهان پیشتر نسبت به خطرات انحراف هوش مصنوعی هشدار داده و خواستار تنظیمگری جهانی برای مهار آن در راستای منافع عمومی شده بود.
🔻ملونی طی سخنانی در پیامی ویدیویی گفت: «این اولین بار در تاریخ است که پاپ در نشست جی هفت شرکت میکند.»
🔻بر اساس برنامهریزیهای صورت گرفته، پاپ فرانسیس به جلسه اختصاصی هوش مصنوعی نشست گروه هفت خواهد پیوست. وی پیشتر این فناوری را یکی از بزرگترین چالشهای انسانشناختی عصر حاضر توصیف کرده است.
🔻ملونی در این خصوص گفت: «من متقاعد شدهام که حضور پاپ سهم تعیینکنندهای در تدوین چارچوب تنظیم اخلاقی و فرهنگی هوش مصنوعی خواهد داشت.»
🔸ایتالیا که در حال حاضر ریاست دوره ای گروه G۷ را بر عهده دارد، این هفته لایحهای را با هدف وضع قوانین اساسی برای استفاده از هوش مصنوعی، اختصاص سرمایهگذاری در این بخش و تحریم جرائم مرتبط با فناوری مذکور تصویب کرد. نخست وزیر ایتالیا گفت:«این یک فناوری است که میتواند فرصتهای بزرگی ایجاد کند؛ اما خطرات عظیمی را نیز به همراه دارد و بهطور اجتنابناپذیری بر تعادلهای جهانی تأثیر میگذارد.»
🌐 @itsetad_ir