💠 در حرم مطهر حضرت معصومه "س" دعاگوی همه دوستان اهلبیت ع هستم.
#امام_زمان #ماه_شعبان #قم
👇👇👇
🆔 @jabbarnameh
ز دست دیده و دل هر دو فریاد
که هرچه دیده بیند دل کند یاد
بسازم خنجری نیشش ز پولاد
زنم بر دیده تا دل گردد آزاد
#ماه_شعبان #قرآن
👇👇👇
🆔 @jabbarnameh
💢 #قرآنی
✅پرسش: اولین قرآن به چه خطی بوده و اگر به خط کوفی بوده چطور معنی قرآن معنی درستی دارد در حالیکه در مورد تاریخ شهادت حضرت زهرا(س) به دلیل مکتوب بودن تاریخ به خط کوفی تردید وجود دارد؟
✍️پاسخ: به چند دلیل مقایسه قرآن و کلام الله با نگاشته تاریخی و حتی روایات نادرست است.
1️⃣قرآن کریم غیر از کتابت و نگارشی که شده است، نسخههای شفاهی و کسانی که آنرا حفظ کنند نیز داشته است. بدین صورت که از اول اسلام و نزول آیات، تعداد بسیاری از مسلمانان قرآن را حفظ نمودند و تلاوت میکردهاند که در تلاوت و خوانش نقطهها و اعرابها کلمات مشخص میشده گرچه در کتاب قدیم و خط کوفی ممکن است نقطه و اعراب مکتوب نبوده باشد.
2️⃣قرآن کریم را همه مسلمانان هر روز میخوانند و هیچگاه از نظر نقطه و مانند آن مشکل یاد شده در مکتوبات تاریخی درباره قرآن رخ نخواهد داد.
3️⃣خداوند در قرآن به صراحت فرموده است: « إِنَّا نَحْنُ نَزَّلْنَا الذِّکْرَ وَإِنَّا لَهُ لَحَافِظُونَ» البته ما قرآن را بر تو نازل کردیم و ما هم آن را محققا محفوظ خواهیم داشت. بنا براین قرآن کریم از هرگونه کم و کاست کاملا مصون است.
4️⃣خط کوفی همانگونه که از نامش پیداست منسوب به شهر کوفه می باشد و شهر کوفه بعد از رحلت پیامبر(ص) و در زمان خلیفه دوم ساخته شد و بعد از آن خط کوفی بوجود آمد. با توجه به اینکه دلایل مستندی دلالت بر مکتوب شدن قرآن در زمان حیات رسول خدا(ص) توسط کاتبان وحی دارند، می توان گفت اولین قرآنی که نوشته شده بود به خط کوفی نبوده است.
❇️ مرکز ملّی پاسخگویی به سؤالات دینی
#ماه_شعبان #امام_زمان #قرآن
👇👇👇
🆔 @jabbarnameh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
" گاهی، خطا و لغزش یک نفر، میتونه باعث سقوط همه بشه"
👇👇👇
🆔 @jabbarnameh
1MAH Farmande Salam.mp3
17.83M
🔸️ انتشار صوت کامل سلام فرمانده ۲ برای اولین بار
📝 سلام فرمانده ۲
👤 حاجابوذر #روحی
#امام_زمان #ماه_شعبان #سلام_فرمانده
👇👇👇
🆔 @jabbarnameh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹 ولادت حضرت علی اکبر علیه السلام و روز جوان مبارک.
#ماه_شعبان #امام_زمان #میلاد_حضرت_علی_اکبر
👇👇👇
🆔 @jabbarnameh
جبارنامه
🔹 ولادت حضرت علی اکبر علیه السلام و روز جوان مبارک. #ماه_شعبان #امام_زمان #میلاد_حضرت_علی_اکبر 👇👇👇
#میلاد_حضرت_علی_اکبر
به چه دلیلی تاریخ ولادت حضرت علی اکبر(ع) به صورت قطعی در 11 شعبان تعیین شده است؟
پرسش
برای یک تحقیق و اثبات مسائلی نیاز به دلایل موثق و اسناد تاریخی برای ولادت حضرت علی اکبر دارم. به چه دلیلی تاریخ ولادت ایشان به صورت قطعی در 11 شعبان تعیین شده است؟ چه کسی این را تعیین کرده است؟ بر چه اساس و شواهدی این تاریخ تعیین شده است؟ با آرزوی توفیق روز افزون.
پاسخ اجمالی
در منابع اولیه تاریخی نظیر "طبقات ابن سعد"[1] و تاریخ طبری[2] وهمچنین در کتاب "نفس المهموم اثر شیخ عباس قمی "[3] که زندگی نامه علی بن الحسین را بیان کرده به تاریخ ولادت حضرت علی اکبر(ع) اشاره ای نشده است.
اما عده ای مانند ابن ادریس در سرائر، تولد ایشان را در سالهای پایانی خلافت عثمان می دانند.[4] علامه عبدالرزاق مقرم، نیز با تقویت این نظریه،سال ولادت وی را 33 هجری قمری می داند که مطابق با نظر ابن ادریس است.[5] بر این اساس آن بزرگوار در روز عاشورا 27 ساله بوده که بزرگتر بودن ایشان نسبت به سن امام سجاد(ع) که در روز عاشورا 23 سال داشتهاند و مورد اتفاق دانشمندان است، ثابت می شود.
درباره زاد روز ولادت ایشان فقط در کتاب " مقتل الامام الحسین" تألیف علامه عبدالرزاق مقرم و کتاب دیگر وی به نام؛ "علی اکبر"[6] آمده است: "حضرت علی اکبر(ع) در 11شعبان سال 33 هجری متولد شد".[7]
تمام کسانی که زادروزی برای حضرت علی اکبر نقل کرده اند از این دو کتاب استفاده کرده اند.
مقرم نیز این تاریخ را از کتاب مخطوط " انیس الشیعة" تألیف سید محمد عبدالحسین جعفری حائری، نقل می کند. و ظاهراً مشخص نیست صاحب انیس الشیعة از چه منبعی نقل می کند.
صاحب "الذریعة الی تصانیف الشیعة" در بیان ویژگیهای کتاب انیس الشیعه می گوید: این کتاب را مؤلف در سال 1241هجری قمری بر اساس ترتیب ماه های قمری و با شروع از ماه ربیع الاول نوشته است."[8]
بنابراین؛ درباره زاد روز ولادت حضرت علی اکبر(ع) درمنابع تاریخی قرون اولیه که به دست ما رسیده چیزی بیان نشده است. و در روز ولادت ایشان به نقل علامه مقرم اکتفا شده است.
📚 پایگاه اسلام کوئست
[1]الطبقات الکبری، ج 5، ص 163،
[2] طبری، تاریخ طبری ، ج 11، صفحه 520 و 629، بیروت، دار التراث، 1387هجری قمری.
[3]نفس المهموم"[3] ، ص 394(انتشارات مسجد جمکران)
[4]سحاب رحمت،ص 449
[5]مقرم، عبدالرزاق، مقتل الامام الحسین، ص 256، انتشارات المکتبة الحیدریة، قم ، 1383.
[6]مقرم، علی اکبر، ص 12
[7]مقرم، عبدالرزاق، مقتل الامام الحسین، ص 256.
[8]تهرانی ،آقا بزرگ، الذریعة الی تصانیف الشیعة، ج2،ص 458، نشر اسماععیلیان، قم، 1408.
#ماه_شعبان #امام_زمان #میلاد_حضرت_علی_اکبر
👇👇👇
🆔 @jabbarnameh
💢 #اعتقادی
✅پرسش: آیا مردگان صدای ما را میشنوند؟
✍️پاسخ: در روایات مختلفی به آگاهی اموات و شنیدن صدا اشاره شده است:
🔸نبی اکرم (صلی الله علیه وآله) پس از ماجرای جنگ بدر، با کفاری که در آن جنگ کشته شده بودند، صحبت کردند و در مواجهه با اعتراض اصحاب چنین پاسخ داد: «شما سخنان مرا از آنان بهتر نمىشنوید، چیزى که هست آنان توانایى پاسخگویى را ندارند.»همچنین ایشان وقتی وارد بقیع میشدند به اموات سلام میکردند.
🔹حضرت علی(علیه السلام) میفرماید: «اموات خود را زیارت کنید، چون آنها به خاطر زیارت شما خوشحال میشوند. شخص کنار قبر پدر و مادرش بعد از این که برای آنها دعا کرد، میتواند حاجات خود را طلب نماید».
🔸در روایات متعددی وارد شده: وقتی مؤمنان به زیارت اهل قبور میروند، آنها علم به حضورشان پیدا میکنند. از حضور مؤمنان بر سر قبور خود خوشحال میشوند. با آنها اُنس میگیرند. وقتی که مؤمنان از روی قبر آنها دور میشوند، دچار وحشت میشوند.
🔹به این دلیل که انسان از دو بُعد روحی و جسمی تشکیل شده است و ارتباط ویژهای میان روح و جسم وجود دارد؛ پس از مرگ نیز، تعلّق روح به بدن از بین نمیرود. از این رو، به میزانی که ظرفیت او اجازه بدهد، به عالم دنیا احاطه دارد. مطابق آنچه بیان شد نسبت به اموری که به او مربوط میشود، آگاهی خواهد داشت.
📚مرکز ملّی پاسخگویی به سؤالات دینی
#ماه_شعبان #امام_زمان
👇👇👇
🆔 @jabbarnameh
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
دَردَم از یار است و درمان نیز هم
دل فدایِ او شد و جان نیز هم
این که میگویند آن خوشتر ز حسن
یار ما این دارد و آن نیز هم
چون سر آمد دولتِ شبهایِ وصل
بگذرد ایامِ هِجران نیز هم
حافظ
#ماه_شعبان #امام_زمان
👇👇👇
🆔 @jabbarnameh
#داستان_کوتاه
🌳در هندوستان، فيلى را به شهرى كه مردمش اصلاً فيل نديده بودند بردند و آن را در خانه تاريكى قرار دادند.
مردم آن شهر كه نمىدانستند فيل چگونه است، يك يك به آن خانه تاريك رفته و پس از دست كشيدن به بدن فيل، از خانه بيرون آمده و اظهار نظر مىكردند.
🌳يكى كه دستش به خرطوم فيل رسيده بود، مىگفت: فيل مانند ناودان است!!.
🌳ديگرى كه دستش به پشت فيل رسيده بود، مى گفت: فيل مانند تخت است!!.
🌳سومى كه دستش به پاهاى فيل رسيده بود، مى گفت: فيل مانند ستون است.
🌳چهارمى كه دستش به گوشهاى فيل رسيده بود، مى گفت: فيل مانند بادبزن است.
🌳پنجمى كه دستش به دم فيل رسيده بود، مىگفت: فيل مانند ريسمان ضخيم است و...
اين نظريه هاى مختلف از اين رو بود كه آنها نسبت به فيل شناخت نداشتند و هركسى، به بخشى از ابعاد وجود فيل توجه كرده و تصور مىكرد فيل همان است.
در كف هر كس اگر شمعى بُدى
اختلاف از گفتشان بيرون شُدى
👌آرى، شناخت، انسان را تا اين سطح به حقيقت اشياء، آگاه مىسازد، و ضمناً از اين مثال پى مىبريم كه اگر در مورد وجود انسان خواسته باشيم قضاوت كنيم، بايد توجه به ابعاد مختلف او داشته باشيم، با يك بعد و چند بعد نمى توان ارزش او را دريافت ، و يك انسان كامل، كسى است كه در تمام ابعاد انسانى ره بپيمايد.
📚داستان دوستان، جلد اول، محمد محمدى اشتهاردى
#ماه_شعبان #امام_زمان #قم
👇👇👇
🆔 @jabbarnameh