eitaa logo
حجت الاسلام دکتر هدایی تبریزی
1.8هزار دنبال‌کننده
8.8هزار عکس
4.8هزار ویدیو
153 فایل
استاد حوزه و دانشگاه وکیل و نماینده مراجع عظام تقلید دارای اجازات علمی از مراجع تقلید دارای دو مدرک دکترای phdدانشگاهی کارشناس عالی مشاوره وراهنمایی کارشناس اخلاق و تربیت کارشناس طب اسلامی
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
AUD-20201228-WA0017.mp3
3.53M
﷽ 📲 فایل صوتی ۱۸۷۸ 🎙واعظ: آیت الله تهرانی 🔖 ‌روضه حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) 🔖
﷽ دیگر آن خندۀ زیبا به لب مولا نیست همه هستند ولی هیچ كسی زهرا نیست قطرۀ اشك علی تا به ته چاه رسید چاه فهمید كه كسی همچو علی تنها نیست وقتى زمان ارتحال فاطمه فرا رسيد، به اميرالمؤمنين عليه ‏السلام وصيت كرد كه او خود كارش را عهده ‏دار شود، و شبانه دفنش كند، و قبرش را صاف و بى‏ نشان سازد. اميرالمؤمنين عليه‏ السلام آن را خود به عهده گرفت، و او را دفن كرد و قبر فاطمه را صاف و بى‏ نشان ساخت. [ علیه السلام ] 📚 الأمالی للمفيد، ص ۲۸۱
✔️اهل استدلال بخوانند... 💢آمار مرگ و میر از دی ماه ۹۸ تا ۸مهر ۹۹ بر اثر عوامل مختلف در جهان: 🔹در اثر کرونا: ۱،۰۰۴،۵۰۶ 🔹در اثر ایدز: ۱،۲۵۱،۹۲۱ 🔹در اثر مصرف الکل: ۱،۸۶۲،۶۰۲ 🔹در اثر سیگار کشیدن: ۳،۷۲۳،۵۵۸ 🔹در اثر سرطان: ۶،۱۱۶،۲۹۴ 🔹سقط جنین: ۳۲،۶۹۱،۱۱۴ "بر اساس آمار سازمان بهداشت جهانی" 👈 جمع آمار فوتی های فقط ناشی از سرطان و سیگار و الکل و ایدز میشه: 12.954.375 ❓ آیا یک دهم فضاسازی و وحشتی که برای کرونا ایجاد کرده اند، در مورد مرگ و میرهای دیگر وجود دارد؟؟!! ❓آیا سیگار که بیش از ۳.۵ برابر کرونا تلفات داده را در جهان ممنوع کرده اند و آیا سیگار هراسی در حد کرونا انجام داده اند؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد و ال محمد و اخر تابع له علی ذالک، اللهم العن العصابه التی جاهدت الحسین و شایعت و بایعت و تابعت علی قتله، اللهم العنهم جمیعا
اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سرالمستودع فیها بعدد ما احاط به علمک
💫حاج آقا : ❎بعضی ها فکر میکنند نماز تکراری است! نماز تکراری نیست؛ کسی که چاه میکند ،در نگاه اول کندن او وکلنگ زدنش تکراری به نظر می‌آید،ولی این کار حقیقتا تکرار نیست... چون با این تکرار هربار یک مقدار عمق چاه بیشتر میشود. 🍃 کسی هم که از نردبان بالا میرود، هر قدم که بر میدارد،بالاتر میرود؛این قدم ها هیچگاه تکرار نیست... نمازهم تکرار نیست.. اگر در نماز توجه داشته باشیم ،نماز ‌هجدهم ما غیر از نماز هفدهم خواهد بود و یک پله بالا خواهیم رفت. 💥نماز معراج و نردبان مومن است برای رسیدن به کمالات.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💎"صاحبدلی" روزی به "پسرش" گفت: برویم زیر "درخت صنوبری" بنشینیم. پسر در کنار پدر "راهی" شد. پدر دست در "جیب" کرد و مقداری "سکه طلا" از جیب خود بیرون آورد و بر زمین نهاد. گفت: پسرم می خواهی "نصیحتی" به تو دهم که عمری تو را کار آید یا این سکه ها را بدهم که "رفع مشکلی اساسی" از زندگی خود بکنی؟ پسر فکری کرد و گفت: پدرم بر من "پند را بیاموز،" سکه ها را نمی خواهم، سکه برای رفع "یک مشکل" است ولی پند برای رفع مشکلاتی برای "تمام عمر." پدرش گفت: سکه ها را بردار... پسر پرسید: "پندی ندادی؟!" پدر گفت: وقتی تو "طالب پندی" و سکه را گذاشتی و پند را بر داشتی، یعنی می دانی سکه ها را کجا هزینه کنی.! و این؛ "بزرگترین پند من برای تو بود." پسرم بدان "خدا" نیز چنین است... اگر "مال دنیا" را رها کنی و دنبال "پند و حکمت" باشی، دنیا خودش به تو "رو می کند." ولی اگر "دنیا را بگیری" یقین کن، "علم و حکمت" از تو "گریزان" خواهد شد.
طنز آموزنده شخص فضولی به ملانصرالدین گفت: همسایه ات عروسی دارد ملا گفت: به من چه! آن شخص گفت: شاید برای شما شیرینی و شام بیاورند ملا گفت: به تو چه؟ در زندگی دیگران کمتر سرک بکشیم
🔰 دیدگاه دکتر والتر لامرتس در مورد فراگشت ✍ دکتر «والتر لامرتس» - متخصص فلسفه از دانشگاه کالیفرنیا و رئیس سابق تحقیقات در موسسه آرمسترانگ آمریکا- می‌گوید: خیلی کارها در عالم حیوانات و نباتات وجود دارد که تئوری ساده تکامل نمی‌تواند کیفیت آن‌را روشن کند. باید اقرار نمود که یک خالق حکیم موجودات زنده را طوری خلق نموده که می‌توانند در محیط‌های مناسب به خوبی زندگی کنند و تا اندازه‌ای خود را با محیط سازش دهند. مطالعه طبیعت، قدرت لایتناهی و حکمت عالیه ی خالق را به ما نشان می‌دهد. در این خصوص پول (یک دانشمند) می‌گوید: ما اکنون حقایق را از پشت پرده می‌بینیم، ولی فردا که این پرده از میان برداشته خواهد شد، معرفت ما درباره خدا به حد کمال خواهد شد.