eitaa logo
جهاد_تبیین 📡📡📡
1.5هزار دنبال‌کننده
51.1هزار عکس
58.1هزار ویدیو
366 فایل
جهاد تبیین
مشاهده در ایتا
دانلود
1_4947596662.mp3
1.97M
حتما حتتتتتتتتتتتما چندبار گوش کنید و نشر دهید جهاد تبیین= دشمن شناسی نفوذ😱😱😱😱😱😱😱‼️ ♻️♻️♻️ | کلید مبارزه با بدحجابی 🔴 راه اصلیِ مبارزه با بدحجابی این است: 👇👇👇 ✅ شما اول باید آن پرچمدارانی که دارند اقامۀ بدحجابی می‌کنند را بزنید و جلوی اقامه را بگیرید، به‌طوری که مُنکر بشود مُنکر... ✅✅ .
6.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅آقای رئیسی منتظر عملکرد قابل قبول شما در بخش جامعه هستیم! 💙دلدادگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 بلاخره دم روباه زد بیرون! 🔹 اینجاست که خدا میگه: وَمَكَرُوا وَمَكَرَ اللَّهُ وَاللَّهُ خَيْرُ الْمَاكِرِين طرفداران و اجباری تحویل بگیرید😏 👈 علی کریمی حتی به خواهرش هم رَحم نمیکنه برای خواهر های منو و شما دلسوزی کنه‼️‼️ .
. انتقاد: جای خالی سوالات مربوط به حجاب [با توجه به اینکه یکی از مهمترین مسائل روز جامعه و دغدغه‌ی طیف وسیعی از مردم است] بین سوالاتِ پرسیده شده از آقای رئیسی ، بشدت احساس میشد! .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. ✅ استاد پناهیان ♻️♻️♻️ نماز مودبانه و اول وقت خواندن انسان را از زیر زمین می کند و به آسمان می‌برد♻️♻️♻️ ✅کسی که دائم نماز اول وقت و مودبانه بخواند ♻️در طول زمان رذائلی که سخت می‌توانند او را در برزخ گرفتار کنند، از او کنده و عفونت نفس را خشک می کند. .
⭕️‌ خلاصه ی بلایی که سر منافقین اومد!🔺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برتری دولت روحانی نسبت به دولت رئیسی چی بود؟ از حق نگذریم این یه مورد رو اونها سرتر بودن. .
. 🔴پروانۀ ۳ پزشک در بهارستان باطل شد رئیس اداره مالیات بهارستان: پروانهٔ ۳ پزشک در شهرستان بهارستان به‌دلیل نصب‌نکردن کارت‌خوان و وادار مردم به پرداخت نقدی و یا کارت به کارت باطل شد. ✅شهروندان با مراجعه به درگاه ملی مالیات intamedia.ir در قسمت «سوت‌زنی» گزارش‌های فرار مالیاتی را ارسال و از پاداش ویژه بهره‌مند شوند. .
. 🔴 «محسن سلگی»، استاد دانشگاه و از عناصر فعال و جهادگر عرصه تبیین چند شب پیش در درگیری با مزاحمین نوامیس، در اندیشه کرج، از ناحیه بازو و سر دچار جراحاتی شد. ⭕️سلگی با مشاهده مزاحمت دو پسر جوان -که حالت عادی نداشتند- برای دو خانم جوان و میانسال، اقدام به تذکر محترمانه و امر به معروف می‌کند. اما با برخورد سخت آن دو جوان که حامل سلاح سرد چاقو بودند، مواجه می‌شود. ⭕️ مدعیان زن زندگی آزادی چرا یه بار مدافع واقعی حقوق زنان نمیشن؟چرا هیچ وقت اسمی از این مدعیان تو چنین اخباری نمیاد؟ چرا یبار یه نفر که براندازه توسط اوباش مزاحم نوامیس چیزیش نمیشه؟ .
4_5807398088930758293.mp3
6.4M
🎙 صوت بیانات آیت‌الله خامنه‌ای در اجتماع اقشار مختلف مردم به مناسبت شهادت دکتر مصطفیٰ چمران ۱۳۶۰/۰۴/۰۲ .