💎 پرخوابها بخوانند
🔻امام صادق (علیه السلام):
إنَّ اللهَ یُبغِضُ کَثرَةَ النَّومِ وَ کَثرَةَ الفَراغِ
➖ همانا خداوند پرخوابی و بیکاری زیاد را دشمن میدارد .
📚 کافی، ج ۵، ص ۸۴
@jahaade_kabir
مذاکرات هسته ای و سرنوشت آن
طبق آخرین گفتگوهایی که در شش دوره مذاکره در وین میان ایران و کشورهای 1+4 صورت گرفت، طرفین به هیچ توافقی دست نیافتند، اما به چارچوبی برای رسیدن به توافق در آینده رسیده بودند. بر این اساس، طرف مقابل با رفع حدود 85 درصد تحریمها در ازای بازگشت ایران به برجام و قول کتبی ایران مبنی بر آغاز مذاکرات منطقهای و موشکی در آینده نزدیک موافقت کرد. با این حال، دو ضعف اساسی در این مدل مذاکره وجود داشت:
1. دادن تضمین به ایران برای عدمخروج از هرگونه توافق جدید(احیای برجام). در همین راستا باید اشاره کرد که آنها همچنین هیچ تضمینی بابت برداشتن مؤثر تحریمها به ایران نمیدادند. به طور مشخصتر باید گفت که آن 15 درصدی از تحریمها که طرف مقابل مایل به برداشتن آنها نیست، تحریمهای بانکی است. معنای این عمل آن است که ایران ولو در صورت احیای برجام، میتواند مثلاً نفت بفروشد، اما همچنان نمیتوان پول آن را دربافت کند.
2. وارد کردن موضوعات غیرهستهای در توافق احیای برجام.
بنابراین، مشخص است که مدل احیای برجام به گونهای بود که در عمل، ایران نمیتوانست از مزایای احیای برجام بهره لازم را ببرد. در عین حال، ایران باید به صورت کتبی تعهد میداد که در آینده بر روی نفوذ منطقهای و توان موشکی خود؛ یعنی حوزههای قدرت راهبردی خود مذاکره کند. حال با تغییر دولت در ایران، تیم سیاست خارجی دولت، اولاً تأکید دارد که راجع به موضوعات غیرهستهای هیچ مذاکرهای نه اکنون و نه در آینده نخواهد کرد و ثانیاً طرف مقابل باید همهی تحریمها را هم به طور مؤثر بردارد و هم تعهد بدهد که از توافق خارج نخواهد شد(دادن تضمین).
در اینگونه وضعیتی، قرار است دور جدید مذاکرات هستهای در 8 آذر آغاز شود. به نظر میرسد که باتوجه به وضعیت موجود، احیای برجام با دشواریهای جدی مواجه است. در این شرایط، چون طرف مقابل مایل به از دست دادن کارت تحریم در مقابل ایران نیست، به احتمال زیاد، توافقی جزئیتر میان طرفین منعقد خواهد شد که در آن، طرفین جزء به جزء با هم توافق خواهند کرد. هرچند این امر نیز ممکن است زمانبر باشد. در این راستا آمریکاییها از باز گذاشتن پنجرهی دیپلماسی در صورت شکست برجام سخن میگویند. درواقع، آنها با این ارزیابی که دولت جدید ایران حاضر نیست تا به توافقی تن دهد که در آن تضمینهای لازم را دریافت نکرده باشد، شکست برجام را دور از ذهن نمیدانند. براین اساس، آنها همچنان خواهان تداوم دیپلماسی با ایران هستند. البته باید توجه داشت که این دیپلماسی در قالب متعارف نخواهد بود، بلکه در قالب دیپلماسی اجبار و با حفظ اهرم تحریم در مقابل ایران خواهد بود. در این زمینه، مایکل سین، مدیر ارشد امور خاورمیانه در شورای امنیت ملی دولت جورج بوش در مقالهای برای نشریه فارن افرز به کاخ سفید پیشنهاد یک پلن B برای افزایش فشار بر ایران را داده است. وی مدعی است: «بایدن باید یک طرح B معتبر که پیامدهای ادعایی رد پیشنهادهای دیپلماتیک و گسترش فعالیتهای هستهای ایران را تشدید میکند، ایجاد نموده و همزمان به ایران یک پیشنهاد دیپلماتیک ارائه دهد که شانس بیشتری برای توافق مطمئن را بدهد، و از این طریق محاسبات رهبران ایران را تغییر دهد ... اما دولت بایدن همچنین باید برای این احتمال آماده شود که فشار دیپلماتیک و اقتصادی برای متوقف کردن ایران کافی نباشد و مانند کمپین فشار حداکثری ترامپ شکست بخورد». وی همچنین درباره ساختن یک توافق بهتر مدعی شده است: «طراحی پلن بی برای ایران نباید به معنای کنار گذاشتن دیپلماسی باشد، تشدید گزینه های فشار بر ایران تنها در صورتی موفق خواهد شد که یک پیشنهاد دیپلماتیک معتبر نیز ارائه شود». به باور نویسنده، دولت بایدن باید به جای احیای برجام، بر جایگزینی آن تمرکز کند، زیرا بعید است که احیای توافق 2015 در درازمدت رضایت ایالات متحده و ایران را جلب کند. وی می افزاید: «به نوبه خود، تهران قبلاً با درخواست تغییرات عمده در برجام که مانع از خروج مجدد ایالات متحده می شود، بحث در مورد یک توافق کاملاً جدید را مطرح کرده است. بایدن همچنین اشاره کرده است که مذاکره برای یک توافق قویتر، نه صرفاً بازگرداندن برجام، هدف نهایی او است. و اگر جمهوریخواهان کاخ سفید را پس بگیرند، اجتنابناپذیر به نظر میرسد که یک برجام احیا شده یک بار دیگر خنثی شود». مایکل سین در ادامه نوشته است: «از قضا، ساده ترین راه برای دولت بایدن برای پیشنهاد یک توافق «بهتر» به ایران ممکن است ارائه یک توافق دیپلماتیک باشد که از تهران بیشتر می خواهد، به تهران بیشتر می دهد و همچنین می تواند حمایت دو حزب را جلب کند و بنابراین پایدارتر است. چنین توافقی میتواند به شکل «برجام پلاس» باشد که هدف آن گسترش محدودیتهای هستهای بر ایران و افزودن محدودیتهایی بر فعالیتهای موشکی آن است».
#بدعهدی
#استکبار
#جهادکبیر
@jahaade_kabir
♨️ هنوز زود است بسیج را بشناسیم
*بسیج از دل بحرانهای دهه 60 به وجود آمد و با خلاقیت، اخلاص، پشتکار توانست بحرانها را تبدیل به فرصت کند؛ بسیج همان بود که امام فرمودند ریشه در صدر اسلام دارد؛ «کلمهً طیبهً کشجره طیبه اصلها ثابت و فرعها فی السماء» آری امام فرمودند که شجره طیبه است که همه از میوه و نعمت وجودش بهرهمند هستند؛ میوه امنیت، اقتدار، جهاد، خدمت خالصانه، حل مشکلات معیشتی، آموزش، علم و تربیت فرزندان ایرانزمین تنها گوشهای از خدمات این درخت تناور است.
👈نکات تحلیلی
1️⃣بسیج روند تکاملی دارد و در همه بحرانها فعالیتها بهسرعت خود را بازیابی میکند و جامعه را به سمت آن میکشاند؛ بحران کرونا یکی از آزمایشهای موفق بسیج است که با طرح شهید سلبمانی و میلیونها نفر از جامعه پزشکی، نیروهای جهادی، خیریههای بسیج در قالبهای طرح شهید سلیمانی، اردوهای جهادی و کمکهای مؤمنانه به یاری مردم شتافتند تا جامعه را از یک بیماری مهلک نجات دهد.
2️⃣ بسیج در شرایط غیرمعمول یا غیرمتعارف که بحران به اوج خود میرسد و شرایط حساس و سرنوشتساز و نهادهای مختلف وظایف خود را در آن بحران نمیشناسند، با واکنش سریع وارد میشود و اقدامات حیاتی و ضروری را برای تثبیت موقعیت انجام میدهند؛ در سیلها، زلزلهها و آتشسوزی جنگلها، اولین نیرویی که پا به کار در هسته اصلی بحران حضور پیدا کرد بسیج بود و اگرچه مسئولین پست عوض کردهاند و دولتها رفتهاند اما بسیج بر میثاق خود با مردم و انقلاب تا آخرین نفر مانده است.
3️⃣ نهادها، سازمانها و نهادهای دولتی ظرفیتهای نیرویی و بودجهای اندکی دارند و بسیج همواره بهعنوان بازوی کمکی نظام، بدون توقع در خدمت آنها بوده است؛ در هنگام اغتشاشات یاریگر نیروهای امنیتی و نظامی است، در هنگام مشکلات اقتصادی یاریگر وزارت جهاد کشاورزی و وزارت صمت است؛ برای کارآفرینی یاریگر وزارت رفاه، بهزیستی و کمیته امداد است؛ در هنگام بیماریها و واکسیناسیون یاریگر وزارت بهداشت و...
👈نکته پایانی
بسیج در دولت نیست اما با همه دولتها کار کرده است، در سالهای گذشته اگر بیانصافیهایی از طرف دولتمردان در حذف نام بسیج صورت میگرفت و حتی برخی از یادمانهای او را از کتابهای درسی حذف کردند اما بسیج با رفتارهای ایجابی خود در زمینههای مختلف و کمک به تمامی دولتهای بعد از انقلاب برای رفع مشکلات مردم، نام خود را بر جریده تاریخ ثبت کرد. پس از 42 سال از غرس، این شجره طیبه هنوز هم عاشقترین نیرو در خدمت بیمنت، خالصانه و عاشقانه است.
@jahaade_kabir
36.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شبنامه / صحبتهایی که باید بارها و بارها مرور شود / نقاطی که نخبههای ایرانی باید رسیدن به آنها را محقق کنند / آینده علمی دنیا به کدام سمت خواهد رفت؟ / ایران کجای این مسیر قرار دارد؟ / قسمت ۶۷۱
@jahaade_kabir
مروری برشکستهای اطلاعاتی رژیم صهیونیستی در سال های اخیر
🔺در هفته گذشته هکرها موفق شدند با نفوذ به سرورهای حساس این رژیم مختصات و تصاویر سهبعدی دقیقی را از مراکز نظامی رژیم صهیونیستی بهدست آورند. در ادامه مروری داریم بر تعدادی از شاخصترین شکستهای اطلاعاتی تلآویو در چندسال اخیر.
۱) ترور مغز برنامه هوا فضای رژیم صهیونیستی
پایگاه خبری «والا» متعلق به رژیمصهیونیستی اخیرا فیلمی از لحظات به آتش کشیدن هتل محل اقامت رئیس اسبق سازمان هوافضایی این رژیم منتشر ساخته است که بهنوعی تایید فرضیه ترور وی تلقی میشود. افراد ناشناس در بحبوحه جنگ 11 روزه می سالجاری که در آن سرزمینهای 1948 نیز به آشوب کشیده شد، هتل محل اقامت «آوی هار-ایوِن» مغز متفکر موشکی رژیمصهیونیستی را در شهر حیفا به آتش کشیدند. این اقدام باعث سوختگی شدید و خفگی در او شد.
۲) انفجار کارخانه موشک سازی ترومر
در روز 20 آوریل سالجاری (31 فروردین) انفجاری سنگین کارخانه موشکسازی تومر را لرزاند.مقامات صهیونیست پس از این انفجار تلاش کردند تا آن را مرتبط با یک آزمایش موشکی عنوان کنند. با این حال افراد نفوذکننده به این تاسیسات از حومه آن تصاویر و فیلمهایی تهیه کردند تا مانع از این اقدام صهیونیستها شوند.
۳) ضربه عصای موسی به کمر ساختار اطلاعاتی صهیونیستها
گروه هکری با نام «عصای موسی» به(Moses Staff) بهتازگی با اعلام موجودیت خود وارد سلسله نبردهای سایبری با رژیمصهیونیستی شده و در مدت کوتاهی بخش بزرگی از اطلاعات حساس این رژیم را در دسترس عموم قرار داده است. ضربات اخیر گروه عصای موسی به رژیمصهیونیستی اما عمیقتر بودهاند. این اقدامات به شرح ذیل هستند: انتشار نقشههای سهبعدی مراکز حساس رژیمصهیونیستی؛ انتشار اطلاعات برنامه ماهواره جاسوسی تلآویو؛ انتشار اسامی یگان سایبری صهیونیستها
۴) حملات سایبری متعدد به زیرساختها
واشنگتن و تلآویو هر دو از ضربات سایبری که نهادهای نظامی، دولتی و مدنی آنها را هدف قرار داده آسیبهای زیادی را متحمل شدهاند و درحال حاضر نیز بهشدت نگران حملات آتی هستند.بخشی از حملات مهم سایبری علیه نهادهای غیرنظامی رژیمصهیونیستی به شرح ذیل هستند: حمله به تاسیسات آبشیرینکن؛ حمله به تاسیسات برق؛ لو رفتن اطلاعات دانشجویان صهیونیست
۵) استعفای معاونان موساد
حملات سایبری صورتگرفته بههمراه خرابکاریهای رخداده در تاسیسات حساس رژیمصهیونیستی اثرات تخریبی دیگری نیز داشته است که دامنگیر دستگاههای اطلاعاتی این رژیم شدهاند.هفته گذشته بهعنوان یکی از تبعات این اتفاق سه تن از معاونان موساد شامل مسئولان بخشهای جذب نیرو، فناوری و مبارزه با تروریسم این سازمان استعفا کردهاند.
۶) خدمتکار جاسوس در خانه وزیر جنگ
وزارت دادگستری رژیمصهیونیستی روز پنجشنبه هفته گذشته اعلام کرد که خدمتکار منزل وزیر جنگ این رژیم را به جرم جاسوسی بازداشت کرده است. شاباک (سازمان جاسوسی داخلی اسرائیل) میگوید «اورن گورن» در اوایل ماه میلادی جاری تلاش کرده است تا با گروه هکری سایه سیاه (Black Shadow) تماس بگیرد. گورین برای جلب اطمینان گروه سایه سیاه، چند تصویر از داخل خانه «بنی گانتز»، وزیر جنگ رژیمصهیونیستی را برای آنها ارسال کرده است.
۷) جاسوسی وزیر اسبق انرژی
گونن سگو، وزیر پیشین انرژی رژیمصهیونیستی در ژوئن 2018 با ادعای جاسوسی برای ایران بازداشت شد. نهادهای اطلاعاتی این رژیم مدعی هستند سگو برای مدتی با دستگاه اطلاعاتی ایران مرتبط بوده و اطلاعاتی درباره تاسیسات حیاتی تلآویو را در اختیار آنان گذاشته است.
۸) انفجارهای متعدد پالایشگاه حیفا
پالایشگاه نفت حیفا، یک هدف مهم برای دشمنان رژیمصهیونیستی است که در سالجاری دستکم دوبار هدف خرابکاری قرار گرفته است. آخرین مورد به 30 آوریل (10 اردیبهشت) بازمیگردد که به گفته صهیونیستها یک حریق بهدلیل آسیبدیدگی لولههای انتقال انرژی در تاسیسات نفتی حیفا رخ داد.
@jahaade_kabir
🍀 رزمایش ثامن ۱۶ در پیام رسان های داخلی
✅ روز سه شنبه ۲ آذر
با محوریت : بسیج پاره تن مردم و ضامن عزت و امنیت ملی
#روشنگری
#ثامن۱۶
#رزمایش
@jahaade_kabir
8.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷 نماهنگ | بسیج چگونه تشکیل شد؟
🗓 بازنشر به مناسبت #هفته_بسیج
@jahaade_kabir
⭕️ تحریف سخنان رهبر انقلاب درباره مهاجرت نخبگان
✍️پايگاه khamenei.ir نوشت:
🔻 نقد اخیر رهبر انقلاب به پدیده مهاجرفرستی با تحریف رسانههای بیگانه مواجه شد.
🔻نقد اصلی و عمده به آنی باز میگردد که روزنههای نور و امید را برای مردم بهخصوص نخبگان کور میکند و در یک همدستی ناپیدا تبدیل به جادهصافکن استعمار میشود: «لکن آن چیزی که اشکال دارد، مهاجرفرستی است» تذکر عتابآلود اخیر ناظر به این وجه از ماجراست؛ وجهی که حتی درون مجامع علمی کشور هم رسوخ کرده است.
🔻رسانههایی که روزگاری اسم رمز کودتا علیه دولتهای غیروابسته را در این دیار مخابره میکردند، حال تریبونی شدهاند برای پنجهکشیدن به کسانی که علم و استعداد ایرانی را برای همین دیار میخواهند و با «مهاجرفرستی» مخالفاند.
@jahaade_kabir
💠 ضربالاجل مقاومت عراق به اشغالگران آمریکایی
♨️ هیئت هماهنگی مقاومت عراق بیانیهای به شرح زیر درباره گفتگوی راهبردی آمریکا و عراق و راهبرد آتی در قبال اشغالگران صادر کرد و به اشغالگران تا پایان سال جاری میلادی فرصت داد که از عراق خارج شوند و گرنه با سلاح مقاومت روبرو خواهند شد.
✅بسم الله الرحمن الرحیم
🔻(وَقَاتِلُوهُمْ حَتَّى لَا تَكُونَ فِتْنَةٌ وَیَكُونَ الدِّینُ كُلُّهُ لِلَّهِ فَإِنِ انْتَهَوْا فَإِنَّ اللَّهَ بِمَا یَعْمَلُونَ بَصِیر، وَإِنْ تَوَلَّوْا فَاعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ مَوْلَاكُمْ نِعْمَ الْمَوْلَى وَنِعْمَ النَّصِیرُ)
🔸 صدق الله العلی العظیم
🔴 ما از نزدیک میزان پایبندی به نتایج آنچه به گفتوگوهای استراتژیک موسوم را دنبال میکنیم هرچند که ما اعتقادی به جدیت اشغالگر و پایبندیش به عنوان طرفی در آن نداشتیم.
💢 ما به مذاکره کننده عراقی فرصت برای بیرون راندن اشغالگران آمریکا از سرزمین پاکمان را از طریق راهکار دیپماتیک دادیم؛ اما هیچ نشانهای از عقب نشینی نمیبینیم با وجود اینکه فاصله چندانی تا ٣١/ ١٢/ 2021 نمانده است. فقط 42 روز مانده است.
🔻برعکس ما تحرکات اشغالگران وقیح آمریکایی را در افزایش جنگ افزارها و ادوات و تجهیزات نظامی در پایگاههایش در مناطق مختلف عراق را رصد کردیم.
🔴 ما اظهارات رسمی و شبه رسمی از مسئولان آمریکا شرور میشنویم که قصد عقب نشینی از عراق به بهانه درخواست بغداد در این زمینه، ندارند و همزمان هیچ واکنش یا تکذیبی را در قبال این اظهارات ملاحظه نکردیم.
💢 ما تاکید میکنیم که سلاح مقاومت شریف که در روزهای گذشته بسیار از آن سخن گفته شده است و برخی اصرار به وارد کردن آن در امور سیاسی را دارند، علیه اشغالگران حاضر خواهد بود و مهلت تا ساعت 12 شب ٣١/ ١٢/ 2021 خواهد بود.
‼️مقاومت مشروع و قانونی که سید شهید محمد باقر صدر رضوان الله علیه بنیانگذار آن بود و اشغالگران را به زانو درآورد و با سلاح قانونیاش با آن مقابله کرد، برگرفته از حق ملت عراق در مقابله با اشغالگران ناقض حاکمیت عراق است.
🔻مقاومت رویکرد شرعی، اخلاقی و ملی است که موازین بین المللی و نیز شریعت آسمانی آنرا مورد تایید قرار دادهاند و این اقتضاء میکند که تا جان در بدن هست، سلاح بر زمین گذاشته نشود.
@jahaade_kabir
49.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
متفاوت ترین اعتراض طول تاریخ ایران در اصفهان و رفتار متفاوت صدا و سیما / سانسور اصفهان توسط غربگرایان
روز گذشته اصفهانی ها یکی از متفاوت ترین تجمعات طول تاریخ ایران را برگزار کردند . تجمعی که توسط کشاورزان مدیریت شد ، منحرف نشد و به خشونت هم کشیده نشد و در نهایت با پوشش صدا و سیما و پاسخ دولت به مطالبات مردم همراه شد....
@jahaade_kabir