متن عالی با عنوان: دشمن شماره ۱ ایالات متحده کیست؟
نویسنده چینی: چوا چین لینگ
۲۴ مارس ۲۰۲۳ - TV3
۱. بزرگترین تهدید برای ایالات متحده آمریکا نه چین، بلکه صلح است.
۲. صلح جهانی به امپراطوری دلار آمریکا که بر پایه جنگ، اقتصاد جنگی و تجارت جنگی بنا شده، پایان خواهد داد.
۳. زمانی که در جهان صلح برقرار باشد، آمریکاییها گم خواهند شد.
۴. نمیدانند چه کنند، زیرا بسیاری از کسانی که تنها به دلیل تحریک جنگها و استفاده از ابزارهایشان فعالیت میکنند، بیکار خواهند شد.
۵. مجمع صنعتی نظامی بهطور کامل از کار خواهد افتاد.
۶. تمام پایگاههای نظامی آمریکا در جهان، همچنین تمام ناوهای هواپیمابر، هواپیماهای نظامی، موشکهای بالستیک قارهپیما و سلاحهای کشتار جمعی و همه صنایع پشتیبان جنگی زائد خواهند شد.
۷. بیکاری مشکل شماره یک در ایالات متحده خواهد شد وقتی که ماشین جنگی آمریکایی به دلیل ناکارآمدی بیکار شود، تمامی کارمندان آژانس اطلاعات مرکزی (CIA) بیکار خواهند شد.
۸. تمامی اخبار جعلی درباره تهدیدها و دشمنان به جوک تبدیل میشود.
۹. بودجه نظامی حدود یک تریلیون دلاری ایالات متحده بدون جنگ و بدون دشمن کاملاً گران خواهد بود.
۱۰. زمانی که در جهان صلح برقرار است، آمریکاییها مجبور خواهند بود برای خودشان شغل ایجاد کنند تا دوباره خود را بهعنوان افراد مسئول و نه بهعنوان مروجان جنگ و قاتلان، و نه بهعنوان تجار جنگ مفید نشان دهند.
۱۱. هیچکس ماشین جنگی گران را نمیخرد و نیازی به نیروهای نظامی که بهعنوان متحدان شناخته میشوند، وجود نخواهد داشت.
دولت آمریکا توافقنامه صلح اخیر بین ایران و عربستان سعودی که با میانجیگری چین بسته شد را محکوم کرد و آن را تهدیدی برای منافع آمریکا خواند.
دولت آمریکا کاملاً آماده است تا این توافقنامه صلح را بشکند.
اینگونه است که دولت آمریکا (نه اکثریت بیگناه مردم آمریکا) کاملاً آماده است تا جنگ یا عدم جنگ را آغاز کند و مخالف صلح است.
صلح برخلاف منافع دولت آمریکاست، امپراطوری شریری که با جنگ و بیثباتی تغذیه میشود و برای کشتار و تخریب در جنگها سلاح میفروشد.
دولت آمریکا پیشنهاد چین برای آتشبس در اوکراین و آغاز مذاکرات صلح را محکوم کرد و همچنین اعلام کرد که هیچ توقف آتشبسی وجود نخواهد داشت.
مردم جهان به شرارت دولت آمریکا بیدار شدهاند، همه غیر از دولت آمریکا خواهان صلح هستند!!
فقط کورها و احمقها هنوز از دولت آمریکای شرور و مروج جنگ و روشهای شیطانی آن حمایت میکنند.
🌍🇮🇷 راز موفقیت 👇
➡️ @razmovafajh🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺اینکه ۱۴۰ جنگند در عملیات علیه ایران مشارکت داشته اند و هر کدام حداقل دو تیر موشک به سمت ایران شلیک کرده اند[که البته آمارها بیشتر از این حرف ها است]، اما پدافند شگفت انگیز ایران در اقدامی خارج از تصور ۹۰ تا ۹۵ درصد آنها را ناکام میگذارد، نشان میدهد کدام طرف دست برتر را دارد. از یک طرف بالغ بر ۹۰ درصد موشک هایت به اهدافشان میرسند، از طرف دیگر ۹۰ درصد موشک های دشمن را میزنی! این خودِ خودِ پیروزی است، حتی اگر دشمن بکوشد با ابزار سانسور و القای پیروزی های دروغین بر آن سرپوش بگذارد! از اینکه حتی یک تصویر از اصابت موشک هایشان یافت نشد، آنقدر سرخورده شدند که نگو و نپرس؛ اما در مقابل این تصویر از رویارویی موفق بالستیک های ایرانی با مثلا پیشرفته ترین سامانه های دفاع هوایی اسرائیل را ببینید که جنگ افزار تماما بومی ایرانی چگونه توانمندی های برجسته نظامی غرب را به سخره میگیرد! موشک های اسرائیلی بدون اینکه به بالستیک های جمهوری اسلامی اصابت کنند در آسمان خودکشی میکنند؛ و لازم است بدانید این تصویر مربوط به قلب تلاویو است!
#عبدالرحیم_انصاری
✅ @Ansari_rahim
🔸️چگونه باید خطای محاسباتی دشمن را بهم زد🔹️
▪️دشمن صهیونیستی همچون سگ هار در حال آتش افروزی در منطقه با کمک آمریکای خونخوار است، که خود را پشت جنایات رژیم کودک کش مخفی کرده ونمی داند مااگر بباریم سیل خواهیم شد واو را در فاضلاب تاریخ غرق می کنیم.
🔸️اما در کلام رهبر معظم انقلاب که تاکید داشتند باید خطای محاسباتی او را به هم بزنیم چند اقدام موثر می توان انجام داد.
🔹️_اول حمله دشمن را کوچک نمایی نکنیم وکارپدافندقوی خود را کوچک قلمداد نکنیم
🔸️_دوم کاردشمن (حمله به جمهوری اسلامی) رااز طرف دشمن کم اهمیت جلوه ندهیم آن را باید در بوق کرنا کرد وجهان خباثت وتجاوز صهیونیست را بیشتر پی ببرد
🔹️_سوم پاسخی سنگین تر از وعده صادق۱و۲به او داده شود تاحساب دستش بیاید که قصد هوس مجددی به سر او نزند که البته این اقدام در چهارچوب راهبرد (نه شتابزده عمل می کنیم ونه تعلل می کنیم )در دستور کار فرماندهان بزرگ جمهوری اسلامی ایران است
🔸️_چهارم باید فضای دیپلماسی ومیدان بادرک مشترکی از دشمنی دشمنان برسند که دشمن مردم ایران تنها در حوزه نظامی نیست بلکه درحوزه سیاسی اجتماعی فرهنگی است،واین توهم گذشته مجدددر عرصه دیپلماسی از مذاکره با دشمنان قسم خورده نظام باز نشود به بهانه گشایش ورفع تنش وبرخی قراردادهای توخالی.
🔹️_پنجم محاسبه دشمن باید کاملاً به هم بخورد از فضای توهمی برخی اقلیت سیاسی بدسابقه در درون ایران که به دروغ شعار دودولت دوملت را برای فلسطین نسخه می کنند
🔸️_ششم قوه عاقله برخی نباید در پالسهای اقلیت جاهل گروگان گرفته شود برای تضعیف قوای نظامی باتعابیری چون موشک وسلاح را باید زمین گذاشت ونیروهای مسلح را درانزوا قرار داد بلکه باید کماکان قدرت نظامی راتقویت واز عملکرد سپاه وارتش در آفند وپدافند تشکر کرد.
🔹️_هفتم از ظرفیت های موجودکشور برای برهم زدن محاسبات دشمن باید استفاده کرد یکی از ظرفیت های تاثیرگذار تنگه هرمز است که بااخلال وسختگیری در ورود وخروج کشتی های نفتی به مقصد اروپا می تواند تاثیرات شگفتی در سطح حامل های انرژی جهان داشته باشد
🔸️_هشتم باید گوش مالی مفصلی به برخی کشورهای منطقه که در تجاوز آشکار صهیونیست ها به جمهوری اسلامی نقش موثری داشتند داد واقدام همچون عین الاسد را برای آنان که این عملیات را ناوبری کردندداد
🔹️_نهم بیش از گذشته همبستگی خود در بین قوارا برای دفاع از فلسطین ومقاومت ایجاد کرد تاآنان بدانند ملت ودولت ایران پای آرمان فلسطین تاحذف اسراییل محکم ایستاده اند.
🔸️_دهم باتولیدات رسانه ای فاخر نقش استکبار جهانی ونقش بی فروغ سازمانهای جهانی را به تصویر کشاند تاهمگان بیشتر پی به جنایت بانیان وباعثین جنایات صهیونیست ها ببرند.
✍محسن سنجری✍
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
🔰 کدام اشتباه، دشمن را دچار خطای محاسباتی کرد؟
👤 #جعفر_بلوری
🔸«واکنش» - چه از سوی مردم و چه از سوی نخبگان - نتیجه مستقیم «محاسبات» است. یعنی فرد، بسته به تحولات و شرایط، محاسباتی انجام داده، تصمیمی گرفته و واکنشی نشان میدهد. هرچه این شرایط حساستر و خطیرتر، نیاز به محاسبه، دقیقتر و لازمتر. طبیعی است در شرایط جنگی، این محاسبات اهمیت مضاعف یافته و کوچکترین «خطا» در آن میتواند خسارتهای بعضا جبرانناپذیری تحمیل کند.
🔸شاید مهمترین سؤال این روزهای افکار عمومی ایران این دو باشد: الف) در حمله رژیم صهیونیستی به کشورمان چه اتفاقی افتاد و ب) آیا باید پاسخ بدهیم یا خیر؟ پاسخ به این دو سؤال مهم - که چه بسا سؤال بخشی از مردم منطقه و حتی جهان نیز هست - ارتباط مستقیمی با بند اول این یادداشت یعنی «محاسبه و واکنش» دارد. چگونه؟!
🔸در حملات ۵ آبانماه رژیم صهیونیستی به کشور عزیزمان، بهرغم مشارکت مستقیم کشورهایی مثل آمریکا، انگلیس، فرانسه و مشارکت غیرمستقیم کشورهایی مثل اردن، امارات، عربستان، بحرین، جمهوری آذربایجان و...خسارات ناچیزی متحمل شدیم. دلیل این امر نیز، برخلاف آنچه برخی غربگرایان میگویند، نه لطف و عنایت آمریکا که، توانایی حیرتانگیز سربازان وطن، قدرت بازدارندگیِ حاصل از وعدههای صادق ۱ و ۲ و موارد دیگری است که فعلا اجازه انتشار آنها را نداریم و فقط اشارهای کوچک کرده و میگذریم.
🔸از آن سو «اسرائیل هیوم» مینویسد از مجموع ۱۷ هزار نیروی ذخیره ارتش، ۱۳ هزار نفر حاضر نیستند به میادین جنگ برگردند» و وزیر دارایی رژیم صهیونیستی نیز جلوی دوربینهای تلویزیونی در حال گریه از کشته و قطع عضو شدن شمار زیادی از صهیونیستها در جنگ جاری، شکایت میکند و میگوید کشتههایمان سر به فلک کشیده است و...
🔻این گوشهای از وضعیت رژیم صهیونیستی از زبان خود آنهاست. حالا این وضع را مقایسه کنید با اظهارات نتانیاهو و بزرگترین سرمایههای او در ایران!
🔸اگر خواهان جنگ نیستیم - که نیستیم - باید پاسخی سنجیده، متناسب و حساب شده در وقت مناسب به دشمن بدهیم، چون رژیم صهیونیستی ۵ آبانماه در اقدامی بیسابقه به «ایران» حمله و انجام آن را در تریبونهای رسمی اعلام کرد. این یعنی تجاوز آشکار به خاک وطن!
🔸سَوای از اینکه این حمله تلفات و خساراتی داشته یا خیر، واکنش ما نباید تماشا کردن باشد. وقتی دشمن اینقدر جلو آمده و گامی به این بزرگی علیه کشور برداشته، پاسخ، «کاری نکنیم» نیست. واکنشِ «کاری نکنیم» فقط و فقط باعث سوءبرداشت دشمن و خطای محاسباتی او و در نتیجه، جلوتر آمدنش خواهد شد.
🔸در چنین شرایطی، طرح دوگانههایی مثل «پیروزی بهتر است یا صلح» چیزی نیست جز، تلاش آگاهانه یا جاهلانه برای تغییر محاسبات در ایران و سرزمینهای اشغالی! به قول رهبر انقلاب «رژیم صهیونیستی در محاسبات خود در مورد ایران اشتباه کرد، باید خطای محاسباتی رژیم صهیونیستی به هم بخورد. باید قدرت و اراده و ابتکار ملت ایران و جوانان کشور را به آنان فهماند.»
🔸چه کسانی باعث شدند، دشمن چنین خطای محاسباتی کند؟! کدام گزارشها، مواضع، مقالهها، روزنامهها؟! ماهها پیش در همین ستون هشدار داده بودیم که اگر پاسخ متناسب و بهموقع به جسارتهای رژیم صهیونیستی در همین کشورهای اطراف ندهیم، دچار خطا خواهد شد و باید منتظر تکرار این جسارتها باشیم.
#یادداشت_روز
https://kayhan.ir/001FiI
@Kayhan_online
#تحلیل_راهبردی
معادله قدرت و مقاومت در منطقه؛ از بیروت تا غزه
🔍 سخنان دیروز شیخ نعیم قاسم، دبیرکل حزبالله لبنان، نمایانگر تحولی عمیق در معادلات منطقهای است. در شرایطی که جهان با بحران غزه روبروست، این اظهارات چند نکته راهبردی را آشکار میسازد:
⚡️ نخست: مقاومت به عنوان تنها راهکار مؤثر در برابر توسعهطلبی رژیم صهیونیستی، نه تنها یک گزینه، بلکه یک ضرورت تاریخی است. تجربه آزادسازی جنوب لبنان در سال ۲۰۰۰ و شکست تجاوز ۲۰۰۶، گواه این مدعاست.
🎯 دوم: طرح خاورمیانه جدید که نتانیاهو از آن سخن میگوید، در واقع پروژهای برای تغییر نقشه ژئوپلیتیک منطقه است. این طرح با هدف تضعیف محور مقاومت و گسترش نفوذ صهیونیسم طراحی شده است.
⚖️ سوم: استانداردهای دوگانه غرب در قبال حقوق بشر آشکارتر از همیشه است. سکوت در برابر نسلکشی غزه و شهادت بیش از ۴۳ هزار نفر، ماهیت ادعاهای حقوق بشری غرب را برملا کرده است.
🌟 نکته کلیدی: حمایت جمهوری اسلامی ایران از محور مقاومت، یک رابطه راهبردی و ایدئولوژیک است که بر پایه اصول مشترک و منافع متقابل شکل گرفته است.
💫 چشمانداز: مقاومت امروز در غزه و لبنان، نه تنها یک نبرد نظامی، بلکه الگویی برای نسلهای آینده در مبارزه با استکبار جهانی است. این مقاومت نشان داده که با تکیه بر توان داخلی و ایمان راسخ، میتوان در برابر قدرتهای بزرگ ایستاد.
📈 نتیجهگیری: وضعیت کنونی منطقه نشان میدهد که معادله قدرت در حال تغییر است. مقاومت با اتکا به توان خود و حمایت متحدان راهبردیاش، توانسته موازنه قدرت را به چالش بکشد و طرحهای دشمن را خنثی کند.
🎯 آینده نبرد، نه در میدان نظامی، بلکه در عرصه ارادهها رقم خواهد خورد و بیتردید، حق پیروز خواهد شد.
✍ #سعید_سپاهی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🆔 @Samen_Razavi
🔴🔴 بزرگ نمایی و کوچک انگاری؛ دو لبه قیچی شکست در نبرد اراده ها
رهبر معظم انقلاب اسلامی ششم آبان در خلال بیاناتی که در دیدار با خانوادههای شهدای امنیت داشتند نکاتی را پیرامون حمله بامدادی (پنجم آبان ۱۴۰۳) رژیم صهیونیستی به اهدافی در خاک ایران را مطرح نمودند که بسیار حائز اهمیت است و برای روشن شدن بیشتر آن چند نکته به صورت اجمالی مطرح میگردد:
🔴 یک: نه بزرگ نمایی، نه کوچک انگاری
طبیعی است که در پی این حمله، دشمن به بزرگنمایی ابعاد مختلف آن از طراحی و اجرا تا دستاوردهای بدست آمده بپردازند، اما آنچه اهمیت دارد این است که فرماندهان و مسئولین ذیربط ضمن انعکاس بخشهای قابل بیان این حمله و دفع بخش مهمی از حملات، ضمن تضعیف روایت جبهه مقابل، خط روایت منسجم و قابل باوری را در پیش بگیرند.
اما در کنار این «بزرگ نمایی» که از سوی دشمن و ایادی داخلی و خارجی آن مطرح شده و البته طبیعی نیز هست و بایستی به لحاظ فنی، رسانهای و روانی خط این روایت شکسته شود، مسئله قابل تأمل پرهیز از «کوچک انگاری» این حمله است چرا که:
🔻حمله صهیونیستها علیه تمامیت ارضی و اهداف مختلف در خاک ایران در این شکل و شمایل، مسئلهای بی سابقه است و شکستن قبح این قضیه و عادیسازی و کوچک انگاری آن حتی با فرض نداشتن هیچ دستاورد عملیاتی، امری بسیاری خطرناک و نادرست است و مسئولین امر و فرماندهان نباید برای مقابله با روایت خط روایی طرف مقابل، چنین خط روایی سادهانگارانهای را در پییش بگیرند و مسیر را برای تجاوزهای بعدی بیش از گذشته هموار سازند؛
🔻این کوچک انگاری تأثیر جدی در نحوه پاسخ ایران به این حمله خواهد داشت و خواسته ناخواسته باعث تزتزل در طراحی و اجرای پاسخهای نظامی-امنیتی و دیپلماتیک به آن خواهد داشت؛
🔻این کوچ انگاری باعث میشود عموم مردم در مواجهه با روایت دشمن و روایت جبهه خودی مخصوصاً با مشخص شدن برخی دستاوردهای این حمله از سوی دشمن و ضریب دادن بیش از حد آن، دچار نوعی سردرگمی شوند و با وجود برخی زمینههای قبلی، قوت روایت و رسانههای موٍر دشمن و ... کم و بیش به سوی روایت طرف مقابل متمایل شده و به نوعی روایت جبهه خودی را غیر صادقانه توصیف کنند و این برای حوادث بعدی نیز خطرناک است. همچنین ممکن است وقتی کوچک انگاری صورت میگیرد و در پاسخ به این حمله، اقدام نظامی قاطعی انجام میگیرد، برای برخی از اقشار مردم این مسئله مطرح گردد که اگر این حمله کوچک بود چه نیازی بود سطح تنشها افزایش یافته و بیدلیل وارد یک معرکه خطرناک شویم؟
ادامه دارد ...
┄┅═✧❁🇮🇷🌍🇮🇷❁✧═┅┄
#حسن_محمد_میرزائی| آینده از آن ماست!
@h_mmirzaie313
🔴 دو: خطای محاسباتی رژیم صهیونیستی
خطای محاسباتی رژیم را میتوان در چنین مسائلی جستجو نمود:
🔻نظام دارای مقبولیت مردمی بالایی نبوده و ترس از نداشتن پشتوانه مردمی و مقبولیت لازم بر تصمیمات مختلف آن سایه افکنده است و حتی این ترس از سوی حاکمیت وجود دارد که با ورود جدیتر به مقابله با صهیونیستها، مخالفان نظام عرصه را مهیا دیده و با افزایش روحیه دست به شورشهای خیابانی، اقدامات خرابکارانه و ... بزنند؛
🔻دولت مستقر با ایده آشتی و ایجاد رابطه با کشورهای بزرگ وارد میدان شده است و تمایل چندانی برای مقابله جدی با اقدامات رژیم ندارد و بسیاری از واکنشهای آنها منفعلانه، نمایشی و برای کاهش حساسیتهای داخلی است؛
🔻وضعیت اقتصادی ایران و تگناهای مربوط به آن اجازه ورود به جنگ گسترده حتی در مواقع بحرانی را نخواهد داد؛
🔻واکنشهای جمهوری اسلامی ایران غالباً منفعلانه و در پاسخ به اقدامات طرف مقابل است و ابتکار عمل در دست دشمن است.
🔴 سه: چگونگی فهماندن قدرت، ابتکار و اراده مردم به جبهه مقابل
حال برای مقابله با این خطاهای محاسباتی چه باید کرد؟
🔻هر اقدامی که نشانگر حمایتهای گسترده مردمی از نظام و جبهه مقاومت باشد: تجمعات بزرگ و پرشور مردمی جهت مطالبه برای خونخواهی و پاسخ قاطع به دشمن، تشکرهای پرشور میدانی و رسانهای از پاسخهای نیروهای مسلح در اقصی نقاط کشور و رسانههای مختلف و ایجاد فضای حماسی و ...، ایجاد پویشهای منسجم برای جمع آوری طلا، کمکهای مالی و اقلام مورد نیاز به جبهه مقاومت به صورت گسترده و همهگیر کردن این فضا در استانها و شهرستانها با محوریت هیئات و بسیج و تشکلهای مردمی، در دست گرفتن فضای رسانهای و فجازی با تولیدات دقیق و با کیفیت و همچنین ویرال و ترند کردن برخی حوادث، روایتها، مفاهیم و ...
🔻ایجاد یک صدایی همدلانه در سطوح بالا و میانی حاکمیت در مقابل رژیم و اتخاذ مواضع محکم، اصولی و قاطع در مجامع بین المللی و گفتگوهای رسمی و غیر رسمی با مقامات خارجی، دیپلماسی فعال منطقهای و بین المللی، حمایت قاطع و چندجانبه از اعضای جبهه مقاومت، تلاش برای ایجاد جبهه سیاسی، اقتصادی و در صورت امکان نظامی علیه دشمن و ...
🔻ساماندهی بازار کالاهای اساسی، مدیریت بازار ارز، طلا و بورس در مواقع ایجاد شوکهای سیاسی و روانی و کاهش تأثیرپذیری این بازارها از شرایط ایجاد شده، ورود جدی نهادهای امنیتی و دستگاه قضایی برای مقابله با اخلال سازماندهی شده در بازار ارز و طلا و شناسایی شبکه های داخلی و دشمن در این خصوص، گفتگو و دادن اخطارهای صریح به طرفهای خارجی موثر در قیمت ارز مانند کشور امارات، بازیگری جدی جهت تقویت سازو کارهای موازی با ساختارهای اقتصادی موجود در دنیا، جدی گرفتن قضیه جنگ کریدورها و تلاش برای تثبیت جایگاه ایران در کریدورهای حیاتی منطقه و پیگیریهای جدی برای رفع موانع میدانی، اجرایی و دیپلماتیک.
🔻در دست گرفتن ابتکار عمل در عرصههای سیاسی و دیپلماتیک (جلسات فوق العاده، کنفرانسها، بیانیهها و ...) و میدانی (وارد کردن ضربات اول و اساسی بالاخص از سوی جبهه داخلی رژیم، افزایش حوادث امنیتی در کرانه باختری و اراضی ۱۹۴۸، باز نمودن جبهه جدید هرچند محدودتر از سمت اردن و مصر، جدیتر شدن فضای انتقام خون رهبران و فرماندهان شهید با تهدید و اقدام به ترور سران و فرماندهان مؤثر دشمن)
نکته بسیار مهم این است که این نبرد بزرگ به معنای واقعی کلمه نبرد ارادههاست و پیروز نهائی این نبردِ موجودیتی طرفی است که اراده مستحکمتر و اقدامات جدیتری داشته باشد ...
┄┅═✧❁🇮🇷🌍🇮🇷❁✧═┅┄
#حسن_محمد_میرزائی| آینده از آن ماست!
@h_mmirzaie313