برای اولین بار در طول تاریخ تِم محل سخنرانی رهبری به رنگ صورتی درآمد.
@Majmae_Mahya | محیا
🔺مقاومت فراگیر
🔹صبح صادق سخنان راهبردی امام خامنهای درباره تحولات سوریه و آینده منطقه را تبیین میکند
🖊دکتر یدالله جوانی
📝آری، آنچه در ۴۵ سال گذشته، از نتیجه رویارویی جبهه انقلاب اسلامی با جبهه استکبار و نظام سلطه رخ نمود، بر اساس سنت الهی و وعدههای تخلفناپذیر خداوند به مؤمنان است که فرمود: «ولا تهنوا ولا تحزنوا و انتم الاعلون ان کنتم مومنین» و در جای دیگر فرمود: «ان ینصرکم الله فلا غالب لکم و ...». بدون تردید، جبهه مقاومت با محوریت ایران اسلامی یک جبهه خداباور با اندیشه توحیدی است. عامل اصلی انگیزهبخش برای پیشروندگی و قدرتیابی، تکلیفگرایی مبتنی بر نگاه توحیدی در چارچوب آموزههای دینی و اسلامی است. بنابراین، مقاومت قبل از آنکه یک گروه و تشکیلات با جنبههای سختافزاری باشد، یک نرمافزار برآمده از مکتب اسلام ناب محمدی (ص) با مبانی توحیدی است و اساساً شکست برای این نرمافزار متصور هم نیست.
📎 در سایت هفته نامه متن کامل را بخوانید
📥 پی دی اف این شماره را دریافت کنید
@ssweekly
.
چه زود فراموش کردید آقای فیدان؟!
🔻وزیر خارجه ترکیه ادعا کرد: اسرائیل هرگز خواهان کنار رفتن بشار اسد نبود(!)
🔹هاکان فیدان در گفتوگو با روزنامه سعودی الحدث گفت: در طول ۱۳ سالی که ریاست سازمان اطلاعات «میت ترکیه» را بر عهده داشتم، گفتوگوهای زیادی با دوستان ایرانی داشتیم. اینکه بشار اسد در سوریه به عنوان بخشی از جبهه مقاومت علیه اسرائیل تلقی شود، بیشتر به یک شوخی شباهت دارد.
🔻فیدان ادعا کرد: اسرائیل هرگز خواهان کنار رفتن اسد نبود. اگرچه از فضای فراهم شده برای ایرانیها ناراضی بود، اما میدانست که او بهطور کلی یک بازیگر مفید برایش است. آمریکا تا آخرین لحظه به ما گفت نمیخواهد بشار برود، بعد از آغاز عملیات نیز به ما گفتند که اسرائیل نمیخواهد بشار برود.
🔹فیدان گفته است: در کشورهای حوزه خلیج (فارس) مشکلات اجتماعی پدید نیامد، زیرا دولتهای آنجا درآمدهای نفتی خود را صرف مردمشان میکنند، خدمات پایه را ارائه میدهند، زیرساختها، آموزش و مدرنسازی را فراهم میکنند. تا زمانی که این موارد وجود داشته باشد، منطقه دچار مشکلی نخواهد شد.
🔹درباره گزافهگویی فیدان باید یادآور شد که رژیم صهیونیستی بارها بشار اسد را تهدید به ترور کرده و شماری از مقامات اطلاعاتی و نظامی ارشد سوریه را به شهادت رسانده بود.
🔻اسرائیل در عین حال در طول سالهای اخیر اقدام به بمباران مناطق مختلف سوریه کرد چرا که این کشور را پل ارتباطی میان مقاومت لبنان و فلسطین با عراق و ایران میدانست.
🔹جنایات اسرائیل در این دوران در حالی انجام میشد که دولت ترکیه، از برخی گروههای تروریستی در عمق خاک سوریه حمایت میکرد و همزمان در کنار آمریکا و تروریستها در غارت منابع نفتی سوریه فعال بود.
🔻درست در زمانی که سوریه از جبهه مقاومت در مقابل رژیم شرور صهیونیستی حمایت میکرد و این حمایت در مقطع اخیر جنایات اسرائیل در غزه مشهود بود، دولت خیانتکار ترکیه با وجود لفاظی علیه قاتلان ۵۰ هزار انسان بیگناه در غزه، ترجیح داد بر شراکت اقتصادی بر صهیونیستها بیفزاید و مانع از وارد آمدن فشار اقتصادی به اسرائیل در دوره تحریم و انزوای جهانی این رژیم شود.
🔹دولت ترکیه متأسفانه در تحولات منطقه نقش کارگزار و پیمانکار پروژههای ویرانی طلبانه غرب را ایفا کرده است، چنان که در عراق و سوریه و لیبی به نمایش گذاشت.
🔻نکته بعدی، نگاه ابزاری و توهینآمیز غرب به ترکیه است. به همین علت ترکیه عضو ناتو هست و مجبور شده به آمریکا پایگاه نظامی بدهد و از طرف آنها هزینههای امنیتی بپردازد، اما با وجود سپری شدن ۳۶ سال از درخواست اولیه، نتوانسته عضو جامعه و اتحادیه اروپا شده و از مزایای اقتصادی آن، استفاده کند.
🔹و نهایتاً این که بلافاصله پس از تبعیت ترکیه از پروژه آمریکا در میزبانی گروههای تکفیری تروریست و گسیل آنها از شمال به سمت دمشق، رژیم صهیونیستی هم جرأت پیدا کرد تمام زیرساختهای سوریه را منهدم کند و ضمناً تا ۲۰ کیلومتری دمشق پیشروی کند.
🔻عجیب این که سالها قبل، نتانیاهو از برخی مجروحان گروههای تروریستی مورد حمایت ترکیه و فعال در سوریه که در بیمارستانهای اسرائیل بستری شده بودند، عیادت کرد و دلگرمی داد.
🔹آقای فیدان که که خود مباشر سازمان سیا و موساد و پنتاگون در طول دهه گذشته بوده، حتماً یکایک صحنهها خیانتی را که به اختصار بر شمردیم به یاد میآورد.
💢روزنامه کیهان
@IMANI_mohammad
تحلیل مسائل سوریه.pdf
1.02M
تحلیل مسائل سوریه
💠 میزبان#نگاه جستجوگرتانهستیم.
https://eitaa.com/negahh
◻️به بهانه سالروز وحدت حوزه و دانشگاه
🖊احمدحسین شریفی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
قریب به ۴۵ سال است که مسأله وحدت حوزه و دانشگاه به عنوان یکی از راهبردهای مهم جمهوری اسلامی مطرح شده است. هر ساله هم به مناسب روز ۲۷ آذر، سالروز شهادت شهید مفتح، مراسمهایی در دانشگاهها و حوزههای علمیه در این موضوع منعقد میشود.
اما هنوز هم بعد از ۴۵ سال، حتی در این که منظور از این راهبرد دقیقا چیست، اختلاف وجود دارد. هنوز هم مهمترین دادهها در این موضوع سخنان امامین انقلاب است.
ابهام مفهومی، موجب شده است که عدهای نه تنها ضرورت و اهمیت آن را درک نکنند، بلکه به مخالفت با آن هم بپردازند!
در اینجا به اختصار و صرفاً برای تذکار، به چند معنای وحدت در ترکیب وحدت حوزه و دانشگاه اشاره میکنم:
یک. وحدت در مديريت: این نوع وحدت به معنای اضمحلال يکی در ديگری است که نه معقول است و نه ممکن و نه خواستهی هيچ يک از مدافعان و طراحان وحدت؛
دو. وحدت به معنای ارتباط فيزيکی و تبادل استاد و دانشجو و طلبه: این نوع وحدت، هم ممکن است و هم شدنی و هم مطلوب و مؤثر؛
سه. وحدت در نظام آموزشی؛ داشتن تعاملات آموزشی با يکديگر؛ آشنايی حوزويان با خوبیهای نظام دانشگاهی و آشنايی دانشگاهيان با نقاط قوت نظام آموزشی حوزهها: این نوع ارتباط هم بسیار مفید است و هم لازمه پویایی مراکز علمی است و اگر جدی گرفته شود میتواند به تحولی مثبت و پیشبرنده در نظام آموزشی حوزهها و دانشگاهها منجر شود؛
چهار. وحدت به معنای برگزاری درسها و رشتههای حوزوی برای دانشجويان و بالعکس: این نوع وحدت نیز تا اندازهای محقق شده است و با توجه به آزاد بودن و دلبخواهی بودن شرکت در چنین درسها و دورههایی، توانسته است برای افراد مستعد و علاقمند مفید هم واقع شود و افقهای ذهنی آنان را به همدیگر نزدیک کند.
پنج. وحدت در اهداف: مهمترین و عالیترین اهداف در حکمرانی اسلامی عبارتند از «فردسازی»، «جامعهپردازی» و «تمدنسازی». به نظر میرسد هم دانشگاهها در جمهوری اسلامی و هم حوزههای علمیه در این جهت مشترکاند یا باید مشترک باشند.
شش. وحدت در مبانی و روش تحقيق: مبانی هستیشناختی، معرفتشناختی و انسانشناختی؛ و توجه به روش اسلامی تحقيق در علوم انسانی. این از مهمترین و بنیادیترین سطوح وحدت حوزه و دانشگاه، به عنوان دو زیر نهاد اصلی از نهاد علم کشور، است و معتقدم تا چنین وحدتی در مبانی و روششناسی علوم انسانی ایجاد نشود، سایر انواع وحدت نمیتواند چندان کارگر افتد.
#دانشگاه
#حوزه_علمیه
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
✅ ایران سوریه نخواهد شد چرا که
🌹رهبری دارد که هیچ گاه ارتباطش با بدنه مردم قطع نمی شود.
🌹نه تنها از نقش مهم و راهبردی زنان در جامعه غافل نیست بلکه آن ها را به نقش آفرینی فاطمی و زهرایی دعوت می کند.
🌹ساختار حاکمیت بین او و مردم جدایی نمی اندازد.
🌹با حوصله به حرف مردمش گوش می دهد.
🌹نکات مهم را یادداشت، به دفتر خود دستور پیگیری می دهد.
🌹مرتب مسئولین را سفارش می کند که این نکات را پیگیری و نتیجه را اعلام کنند.
🌺 آری او امید مستضعفان و مرهم زخم قلب های جریح و درد کشیده است.
📌 کاری که از بشار اسد خواسته شد نمی دانم نخواست یا نتوانست انجام دهد.
@gam_dovvom
🚨 «نسل جوان حتماً بخواند»
🌐 #یادداشت_روز
♻️ ماهیت وحشی تمدن غرب
✍ اگر ماجرای بوسنی را نفهمی، غزه را نخواهی فهمید؛ نخست بوسنی را بفهمید تا غزه و آنچه در آن میگذرد را بفهمید و شگفتزده نشوید!
📮 نسلکشیای را که صربها علیه مسلمانان بوسنی به راه انداختند، در آن ۳۰۰هزار مسلمان به شهادت رسیدند و ۶۰ هزار زن و دختر مورد تجاوز قرار گرفتند و یک و نیم میلیون نفر آواره شدند. آیا آنرا به یاد داریم؟
یا فراموشش کردهایم؟ یا اصلاً چیزی در موردش نمیدانید؟!
💬 مجری «سی. ان ان» در مورد سالگرد کشتارهای بوسنی صحبت میکند و از کریستیان امانپور خبرنگار معروف میپرسد: آیا تاریخ تکرار میشود؟ کریستیان ماریا هایده امانپور از شبکه "سی.ان.ان" در مورد سالگرد کشتارهای بوسنی اظهارنظر میکند: این جنگ، یک جنگ قرون وسطایی، کشتار، محاصره و در گرسنگی و قحطی قرار دادن مسلمانان بود و اروپا حاضر به مداخله نشد و گفت: این یک جنگ داخلی است!
🔸 این ادعا، یاوهای بیش نبود. هولوکاست حدود چهار سال به طول انجامید و در طی آن صرب ها بیش از ۸۰۰ مسجد را که قدمت برخی از آنها به قرن شانزدهم میلادی بازمی گشت، تخریب کردند و کتابخانهی تاریخی سارایوو را به آتش کشیدند. سازمان ملل مداخله کرد و دروازههایی را در ورودی شهرهای اسلامی مانند: گراژده، سربرنیتسا و زپا قرار داد، اما زیر محاصره و آتش بودند، بنابراین حفاظت سودی نداشت.
▪️ صربها هزاران مسلمان را در اردوگاههای کار اجباری قرار دادند، آنها را شکنجه کردند و گرسنه نگه داشتند تا اینکه مبدل به اسکلت شدند. وقتی از یکی فرماندهان صرب پرسیدند، چرا؟ گفت: اینها گوشت خوک نمیخورند!
🔘 در روزگار قتل عام بوسنی، "گاردین" یک نقشه تمام صفحه منتشر کرد که موقعیت کمپهای تجاوز جنسی بر زنان مسلمان را نشان میداد؛ هفده اردوگاه بزرگ، که برخی از آنها در داخل خود صربستان قرار داشت!
صربها به کودکان تجاوز کردند [حتی] به دختربچهی چهار ساله! گاردین گزارشی از آن حادثهای هولناک تحت عنوان:"دختربچهی که گناهش مسلمان بودن بود" به دست نشر سپرد.
➰ راتکو ملادیچ قصاب، رهبر مسلمانان "زپا" را به جلسه دعوت کرد، سیگاری به او داد، کمی با او خندید، سپس به او حمله کرده و او را ذبح کرد.
در حق «زپا» و ساکنین آن جنایات زیادی را مرتکب شدند.
⚫️ اما معروفترین جنایت، محاصره سربرنیتسا بود. سربازان بینالمللی (صلیبیها) تا دیروقت با صربها شبنشینی میکردند و میرقصیدند و عدهای از آنها در ازای دریافت لقمهای غذا با زن مسلمان در مورد شرف و عزتاش چانهزنی میکردند! صربها به مدت دو سال سربرنیتسا را در محاصره داشتند. حملات توپخانهای و بمباران یک لحظه هم متوقف نبود.
صربها بخش بزرگی از کمکهایی را که به شهر میرسید به خود میگرفتند، سپس غرب تصمیم گرفت آن را به گرگها بسپارد؛ گردان هلندیی که از سربرنیتسا محافظت میکرد با صربها توطئه کرد و مسلمانان را تحت فشار قرار داد تا در ازای امنیت [جان شان] سلاحهای خود را تحویل دهند!
⭕️ مسلمانان پس از خستگی و عذاب، تسلیم شدند و پس از اینکه صربها اطمینان حاصل کردند، به سربرنیتسا حمله کردند، مردهای آن را از زنانش جدا کردند، دوازدههزار ذکور، اعم از مردان و کودکان را جمع کردند و همه را ذبح و مثله کردند. از نمونههای مثلهای که انجام میدادند: شخص صربی بالای مرد مسلمان میایستاد و تصویری از صلیب ارتدوکس را در حالیکه [مرد مسلمان] زنده بود بر روی او حک کرد «برگرفته از گزارش نیوزویک یا مجله تایم».
🌀 عدهای از مسلمانان از شدت دردی که میکشیدند، صرب را التماس میکردند که کار شان را هرچه زودتر تمام کند!
مادر دست صرب را میگرفت و از او التماس میکرد که تکه جگرش را ذبح نکند، [اما صرب] دستش را قطع میکرد، سپس گلوی فرزندش را جلوی چشمش میبرید!
👈 قتل عام در حال وقوع بود... اما ما میدیدیم، میشنیدیم، میخوردیم، خوش میگذراندیم و بازی میکردیم! پس از کشتار سربرنیتسا، قصاب، رادوان کاراجیچ فاتحانه وارد شهر شد و اعلام کرد: سربرنیتسا همواره شهر صربی بود و اکنون به آغوش صربها بازگشت.
📚 صربها به زنان مسلمان تجاوز میکردند و ایشان را مدت نُه ماه زندانی میکردند تا اینکه او زایمان کند.چرا؟ یک صرب به یک روزنامه غربی گفت: «ما از زنان مسلمان میخواهیم که نوزادان صرب به دنیا بیاورند».
🔺 ما بوسنی، سارایوو، بانیالوکا و سربرنیتسا را به یاد میآوریم
میگوییم و تکرار میکنیم: ما بالکان را فراموش نخواهیم کرد. ما هرگز غرناطه را فراموش نخواهیم کرد. ما هرگز فلسطین را فراموش نمیکنیم .
🔴 در سیامین سالگرد جنایت اروپا و صربها در بوسنی میگوییم: فراموش نمیکنیم، نمیبخشیم و هرگز شعارهای مدارا، همزیستی و حقوق بشر را باور نمیکنیم.
✔️ [تأملات حقوقی؛ فیروز اصلانی/ استاد حقوق دانشگاه تهران]
💢 نشانه های بروز جنگ داخلی در لبنان
👤 سامان اقدامی
🔹 جنگ داخلی لبنان با توافقنامه طائف متوقف شد؛ اما خطر آن هیچ وقت از بین نرفت. در واقع ترکیب و ساختار کشور لبنان (که دستخپت سایکس-پیکو است) تعارض منافع حاصل از آن و وابستگی به قدرت های خارجی همواره سایه شوم جنگ داخلی را بر سر این کشور مستدام می دارد! اما آن چیزی که در همه این سال ها مانع شعله ور شدن آن شده فقدان مقتضا و وجود موانع مختلف بوده است. یعنی نه تنها دلایل و اسبابی که جنگ داخلی ۱۹۷۵ را به وجود آورد ، موجود نبودند؛ بلکه مسائلى چون عدم تمایل لبنان ( مردم و احزاب ) به تکرار آشوب نیز مانع سر راه این جنگ بوده اند.
🔹با رصد و پویش شرایط منطقه و خصوصا لبنان، در کنار قرائت تاریخ و جامعه لبنان و نیز طرح های قدرت های غربی برای منطقه خاورميانه، به سیگنال هایی برمی خوریم که حاکی از احتمال دوباره جنگ داخلی در لبنان است. به عبارتی نه تنها برخی از عوامل موجده ی جنگ داخلی دوباره فعال شده، بلکه برخی از موانع مهم آن نیز از سر راه برداشته شده است.
🔹 با اینکه به نظر می رسد حکومت جدید سوریه بیش از هر چیز به دنبال تثبیت قدرت داخلی و ثبات حاکميتی است، اما نمی توان به این راحتی از پیامدهای خارجی حضور چنین دولتی در سوریه صرف نظر کرد. که کوچک ترین آن تحرک جریان های اسلام گرای سنی در لبنان است. از جریان های معتدلی مانند اخوان المسلمین گرفته تا جریان رادیکال و تندی که گرایشات تکفیری و ضد شیعی دارند. فعال شدن این جریان ها و تمایلشان برای کسب قدرت از یک طرف و انتقام از حزب الله از طرف دیگر می تواند شرایط را بحرانی و به سمت آشوب های داخلی پیش ببرد.
🔗 متن کامل این یادداشت را در اینجا بخوانید.
©️ @mersadcss 🔷🔷🔷
اگر درس نگیریم دیر خواهد شد
▫️قبلا هم گفتیم خداوند با هیچ کس عقد اخوت نبسته است و تضمین نداده است که در صورت انفعال و کوتاهی و خیانت باز هم پیروزی ما تضمین شده بماند.
- شرط نصرت الهی به بندگان، نصرت خداوند توسط بندگان است، ان تنصروالله ینصرکم
مقام معظم رهبری هشدار صریح دادهاند که عقب نشینی غیرتاکتیکی غضب الهی را به دنبال دارد. هیچ فرمایشی از حضرت آقا نیست که تا این حد تعلل و کوتاهی و پشت گوش انداختن دستور صریح امام جامعه را توجیه کند.
فرماندهان نظامی بزرگوار!
فقط وصیت نامه حاج قاسم را بخوانید و ببیند آیا نمره قبولی ولایتمداری گرفتهاید یا در خطر سقوط قرار گرفتهاید؟ مراقب باشید ننگ تاریخی بر پیشانی شما که بوسهگاه رفقای شهیدتان بوده است ننشیند.
🌀 با هر روز تاخیر در پاسخ قاطع به صهیونیستها خطر جنگ به مرزهای ما نزدیک تر میشود و دشمنی که رجزخوانی پنهانش پاسخ نگرفته، روز به روز آشکارتر رجزخوانی می کند: «مجری شبکه ۱۴ اسرائیل خبر میدهد، به زودی نیروی هوایی به برچیدن محور شرارت خاتمه خواهد داد؛ دوستان ما در ایران به آمریکا تضمین دادند در صورت حمله ما، ایران پاسخی نخواهد داد»
- حتی این خبر و اخباری از این دست که حکایت از خواب شوم صهیونیستها برای عمود خیمه مقاومت دارد، صحت نداشته باشد و به فرموده بخشی از دوستان بخشی از پروژه عملیات روانی باشد، اما باز هم همین میزان که در مخیله مریضشان جرأت کرده اند که چنین اهداف مهمی را مطرح کنند، ناشی از کوتاهی و انفعال نابخشودنی ماست.
● دکتر جواد جاویدنیا
ـــ ـ ـ ـــ ـ
۞ حوزهقمـ Hawzeh_Qom
امام خامنهای: با اتفاقات سوریه و جنایات رژیم صهیونیستی و آمریکا، خیال کردند قضیه مقاومت تمام شد؛ اینها سخت در اشتباهند.
رژیم صهیونستی به خیال خود میخواهد از طریق سوریه حزبالله را محاصره و ریشهکن کند اما آن کسی که ریشهکن خواهد شد اسرائیل است. ۱۴۰۳/۹/۲۷
#کلام_ولی
┄┅♦️SEDAYESIASAT♦️┅┄
🇮🇷| @seday_e_siasat
📌 فلاسفه پنتاگونی (بخش اول)
✔️ساموئل هانتینگتون
✔️جوزف نای
✔️جین شارپ
✔️ فرانسیس فوکویاما
✍١٩٨٧، در آستانهٔ وقوع سلسله کودتاهای مخملی اروپای شرقی، وقتی هانتینگتون در مقام رئیس ٨٣مین نشست سالانهٔ آکادمی علوم سیاسی آمریکا به شیکاگو رفت تا به صورتبندی مأموریتهای «سیاستمداران اصلاحطلب» بپردازد، گفت: نظام جمهوری اسلامی ایران «یک شرّ بدتر از نظامهای استالین و هیتلر» است که «هر وسیله و هر میزان خشونتی در راه سرنگونی آن مشروع است.»!!
پیشنهاد استراتژیست پنتاگون برای براندازی جمهوری اسلامی، گسترش «علم سیاست دموکراتیک» بود؛ تئوریای که خیلی سریع مبنای کنشهای سیاسی برخی ها در ایران را ساخت و بهعنوان تز مرجعِ «گذار به دموکراسی» در دانشگاه تهران تدریس شد.
هانتینگتون، نای، شارپ و فوکویاما چهرههای نامدار حلقهای هستند که آنان را «فلاسفه پنتاگونی» مینامیم. هر ۴ نفر، فارغالتحصیل دانشگاه هارواد و از پژوهشگران ارشد بنیادهای راکفلر، فورد و کارنگی بهشمار میرفتند و از استراتژیستهای وزارت دفاع آمریکا بودند و برخلاف روشنفکران لیبرال نهتنها به افشای هویت جاسوسی خود حساسیت نشان نمیدادند، بلکه با اشتیاق برای دستیابی به مناصب امنیتی میکوشیدند و هستهٔ راهبری و نظریهپردازی کودتای مخملی را میساختند.
© دکتر محمد سجاد شیرودی ...👇
💯📮 @drshiroody
💯📮 @drshiroody
💯📮 @drshiroody