🌷خرمشهر های پیش رو؛ پس از شهید جمهور
✌️امروز سالروز سوم خرداد آزادسازی خرمشهر قهرمان است.
مقام معظم رهبری در سال ۹۵ در دیدار با دانشجویان دانشگاه امام حسین (ع) فرمودند :«خرمشهرها در پیش است؛ نه در میدان جنگ نظامی، در میدانی که از جنگ نظامی سختتر است.»
🇮🇷اما سئوال اینجاست که پس از شهادت آیت الله رییسی خرمشهر های پیش روی ما چه می باشد؟
🔺اولین و دست به نقدترین خرمشهر پیش رو ، انتخاب یک رییس جمهور در طراز انقلاب و ادامه راه شهید جمهور آیت الله رییسی است. رییس جمهوری که علاوه بر ساده زیستی ، مردمی بوده و دلش برای مردم و حل مشکلات آنان بتپد.
به همین منظور نیاز است جهادگران عرصه تبیین در معرفی یک رییس جمهور مردمی واقعی تا روز هشتم تیر در آماده باش صددرصدی باشند.
🔺دومین خرمشهر پیش روی ما ، تلاش برای تحقق سال جهش تولید با مشارکت مردمی می باشد. مسئولان بایستی موانع راه مشارکت مردم در اقتصاد و تولید را فراهم کنند و مردم هم ضمن اعتماد به مسئولان با مشارکت در تولید در تحقق این شعار اقدام نمایند.
🔺سومین خرمشهر پیش رو، سر و سامان دادن به اوضاع اقتصادی کشور از طریق قطع وابستگی به نفت، دلار و کم کردن تصدی گری دولت و ساخت ایران قوی است.
🔺چهارمین خرمشهر پیش رو، بهرهگیری از پشتوانه مردم تشییع کننده شهید جمهور در مبارزه با تهاجم فرهنگی و نرم دشمن، بی حجابی ها و اقدامات فرهنگی نهادهای مسئول در اینباره است.
✍سعید میرزایی
#شهید_خدمت
#شهید_جمهور
#خرمشهرها
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍چقدر در هر وجب از این خاک لاله کاشتیم تا دوباره این پرچم را برافراشتیم...
🔹سوم خرداد یادآور خونهای پاکی است که برای حفظ استقلال و آزادی ایران بر زمین سرخ خرمشهر ریخت عشق جوشید و چشم میهن دوباره روشن شد.
🔸خونین شهر محل تجلی شجاعت و میهن پرستی یک ملت بود که هنوز گوش دیوارهایش راوی دلاوریهای رزمندگان است خرمشهر فقط یک شهر نبود که آزاد شد روح جمعی یک ملت بود که چون مشتی بر دهان دشمن متجاوز فرود آمد.
🔹بازگشتیم تا زخمی که بر پهلوی خونین سرزمینمان نشاندند مرهم بزنیم خرمشهر خود ما است که ایستاده و سرود حماسه میخواند که همچنان پابرجاست و ایستاده است و طراوتش را از ما میگیرد.
🔸آری خرمشهر واژه ایثار است که همواره سرود عشق میخواند ما خود از كوی عشقبازان هستيم نه تماشاگران رهگذری.
🔹خرمشهر با جانفشانی خالصترین فرزندان این خاک آزاد شد حال این ماییم و یادگاری که باید بر لوح تاریخ ماندگارش سازیم.
🔸خاطره شهیدان خونین کفن عملیات بیت المقدس را گرامی میداریم و سالروز آزادی خرمشهر به دست فرزندان غیور ایران را به شما تبریک عرض مینماییم.
#سوم_خرداد
#فتح_خرمشهر
@shahidan_kerman
✍می دانی سید از همین امروز خیلی دلم برایت تنگ می شود حتی شاید بیشتر از حاج قاسم...
🔹اون روز ها ته ته ته دل مان خبر داشت که بالاخره یک روز صبح از خواب بیدار می شویم و خبر شهادت سردار مان را خواهیم شنید اما تو فرق داشتی اینقدر به بودنت عادت کرده بودیم که حتی فکرش را هم نمی کردیم که یک روز قرار است ما از خواب بیدار شویم و سید ما برای همیشه بیدار نشود برای همین است که رفتن حاج قاسم را باور کردم ولی رفتن تو را نه او زندگی اش حماسه بود و حماسی رفت تو اما مظلوم بودی مظلومانه هم رفتی...
🔸رفتی یک جای دور مزد اخلاصت را بگیری فکر ما را نکردی با معرفت نگفتی بعد سال ها داریم از دیدن رئیس جمهورمان کیف می کنیم تو شوق ما را وقتی کنار آقایمان می نشستی ندیدی شعف صدای آقا را وقتی از شما تعریف می کرد نشنیدی واقعیت اش را بخواهی هنوز رفتنت را باور نمی کنم.
🔹دلم برایت تنگ می شود سید چرا نگفتی که پُست بعدی ات زمینِ سردِ معراجِ شهدای تبریز است کاش جواب می دادی تا دلمان برای جواب ندادنت این همه تنگ نمی شد تو با خدا عهدی داشتی و خدا عزیزت کرد عزیز ایران...
🔸دوری ات سخت است ما سید خوش اخلاقِ مهربانِ صبور خودمان را می خواهیم اما چه کنیم که خدای ما هم خوش سلیقه است و تو را برای خودش خواسته شهادت گوارایت.
#شهید_جمهور
#سیدالشهداء_خدمت
#شهید_سیدابراهیم_رئیسی
@shahidan_kerman
رئیس جمهوری را انتخاب کردیم، که خدا هم انتخاب کرد و به قول رهبر عزیزمان، شخصیت برجسته و جامع الاطراف بود.
اگر ایشان به شهادت نمیرسید، نه برادرش را میشناختیم و نه از محل زندگی مادرش در مشهد خبردار میشدیم.
پس برای ادای دین به شهیدجمهور، باید فردی را بعنوان ریاست جمهوری برگزینیم که برادرش را بعد از شهادتش بشناسیم.
نه اینکه برادرش را بعد از اختلاس و دستگیری و یا در سریال گاندو!؟
پس؛
مردم ایران، باید کسی را بعنوان رئیس جمهور برگزینند که به تهیه و ساخت سریالهای گاندو و هفت سر اژدها نیاز نباشد.
راستی؛
شهید آیتالله رئیسی سطح ریاست جمهوری را ارتقاء بخشیدند و مردم هم در چند روز گذشته ثابت کردند که مشتاقِ شهید زندهی دیگری در سطح ریاست جمهوری آیتالله رئیسی هستند.
ولذا پیام مردم ایران به شورای محترم نگهبان و نهادهای امنیتی این است که برای انتخابات ریاست جمهوری چند روز آینده، به بهانه مصلحت، هر فرد بیسروپایِ با تفکر اسلام آمریکایی را مورد تأیید صلاحیت قرار ندهند و نفوذ به مراکز قدرت کشور امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف را در زمان تائید صلاحیت به روی غربگرایان ببندند.
@mersad598
🔰 ما در عالم فقط دو دسته انسان داریم.
انسانهایی که طرف حقاند،
و آنها که طرف، دنبالهرو وپیرو باطلاند.
اینکه ما میگوییم خاکستری برای آنهایی است که هنوز باطنشان رو نشده.
و زمانهای مصیبت و ابتلا، رشحهای از همان زمان تبلی السرایر است که باطنها رو میشود.
وضعیتی که در آن انسانها دیگر خاکستری نیستند، یا سیاهند یا سفید.
و در آخر الزمان به دلیل شدت ابتلائات، باطنها بیش از قبل، آشکار میشود، تاجایی که دیگر ابهامی برای تشخیص نمیماند.
معیار شناخت افراد را به پیروی از حق و باطل بشناسیم.
✍ مهدیه منافی
eitaa.com/joinchat/933101780C2d079f073e
@Hasanabbasi_students
⚫️ از #حماسه تبریز و قم و تهران به #حماسه بیرجند رسیدیم تا پس از آن در محضر حضرت علی بن موسی الرضا (ع) #حماسه_مشهد خلق شود و نظام و مردم سربلند شوند. این حماسهها به مصداق الیوم یئس الذین کفروا ... دشمنان را ناامید و دوستان را امیدوار میکند.
🔻سیاست در آغوش صداقت
🖊مهدی جمشیدی
یکم. متروی تهران، سرشار از انسانهای محزونیست که «پیراهن تیره» بر تن کردهاند. ظواهر نشان میدهند که با یک لایهی اجتماعی خاص روبرو نیستیم؛ بلکه تعلقخاطر به رئیسی عزیز، «عمومیت چشمگیر» داشته. حال روحی مردم، حس «اندوه عمیق» را القا میکند. و مگر جز این است که یک «عزیز»، از دست رفته؟!
دوم. کسی در قطار، با صدای بلند برای رئیسی عزیز، دعا میکند و میگوید شادی روحش، الفاتحه مع الصلوت. مردم با طنین بلند و اندوهگین، صلوات میفرستند. در ایستگاه دروازه شمیران، اکثریت پیاده میشوند؛ این یعنی بسیاری به قصد «خیابان انقلاب» آمدهاند. این اکثریت دلشکسته، «انقلاب» را اراده کردهاند.
سوم. جوشش موج جمعیت سوگوار، پایان ندارد؛ یک رودخانهی مردمی به جریان افتاده که شگفتانگیز است. هرچه میآیند و میروند، تمام نمیشوند. در خیابان نمیتوان قدم از قدم برداشت. «انسداد خیابان»، حاکی از «انفتاح انقلاب» است؛ انقلاب نمرده است، چون تعلق به انقلاب در دل و جان مردم، همچنان حیات دارد.
چهارم. از «ناسپاسی»هایی که در حق رئیسی عزیز، روا داشتند، این بود که میگفتند برآمده از انتخاباتی است که انتخابات نبود. اما دریای بیکرانهی مردمی که امروز در تهران به مراسم تشییع آمدند، یک «انتخابات تمامعیار» بود؛ در این دریا، دلهای آنان که به وسوسهی خواص جلال، آلوده شده بود، طهارت یافت.
پنجم. هرگز یک هیجان کور و حرارت ناگهانی نمیتواند انبوه مردم را برانگیزاند که اینچنین به میدان اظهار تعلق و وفاداری نسبت به یک «سیاستمدار» پا بگذارند؛ آن هم در شرایط دشوار اقتصادی و روایتی. ازاینرو، ما با جامعهای روبرو هستیم که امروز، «عمق هویتی» و «شاکلهی خویشتن»ش را آشکار کرد.
ششم. «رئیسی» نشان داد که «رجائی» در دههی شصت، جا نمانده است. «مردم» نیز امروز نشان دادند که «آرمانگرایی انقلابی» در قاب دههی شصت، از جامعه زدوده نشده. شهیدان و شاهدان دههی شصت، همچنان استمرار دارند و «ایدئولوژی انقلابی»، دچار زوال اجتماعی نشده است. فرضیهی دگراندیشان، دوباره ابطال شد.
هفتم. امروز مردمی را دیدم که برای یک سیاستمدار، «اشک» میریختند. چه نسبتیست میان اشک و سیاست؟ در سیاستورزی رئیسی، چه اتفاقی رخ داد که پای اشک را به سیاست گشود؟ این شیفتگی و دلبستگی به یک رئیسجمهور، چگونه پدید آمده؟! مگر سهراب سپهری نگفت «من قطاری دیدم که سیاست میبرد و چه خالی میرفت»؟!
هشتم. رئیسی عزیز توانست در کارنامهی سه سالهی خویش، یک تجربهی عینی و واقعی از «دولت انقلابی» در کام مردم بیافریند. شیرینترین قطعات این تجربهی کوتاه، «تکاپوی متراکم» و «حیات مردمی» و «اخلاص مؤمنانه» بود. حضور شورانگیز و انبوه امروز مردم، پاسخ قدرشناسانهی آنها به این سه فضیلت سیاسی بود.
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi