🌛نقاط و ضعف نامزدهای ریاست جمهوری(۳)🌜
┈┈••✾❀🌸❀✾••┈┈
🔶شخصیت دوم: علی لاریجانی (۲)
✅مهمترین فکر لاریجانی
«تعامل هوشمندانه با غرب، همکاری سازنده با شرق و برادری با کشورهای منطقه، پیششرط پیشرفت اقتصادی و جهش تولید است...حوزه اقتصاد، نه پادگان است و نه دادگاه که با تشر و دستور اداره شود.»
🔶نقد🔶
1⃣ ایشان گفتند «اقتصاد چنین و چنان نیست» اما نگفتند «اقتصاد چه چیز هست؟» ما همیشه بلدیم روش دیگران را نفی کنیم بدون اینکه جایگزین داشته باشیم.
2⃣ایشون، موضعی سیاسی به مساله اقتصادی دادند نه راه حلی اقتصادی به مساله اقتصادی. این نشان میدهد که همانطور که دیگران پادگانی و دادگاهی کردند ایشون هم صرفا نظریهپردازی میکنند نه حل مساله.
3⃣ همکاری با شرق و برادری با منطقه، پسندیده است اما تعامل با غرب، تداعیکننده روش دولت روحانی است و ناکارآمدی آن برهمه روشن شد. آزموده را آزمودن خطاست.
4⃣ضمنا مواضع فرهنگی ایشان مخصوصا در ماجرای حجاب، در جای خودش مطلوب است. اما مواضع ایشون نوعی غفلت از ابعاد سیاسی و امنیتی احساس میشود، موضوعی که رهبری از آن تعبیر به پدیده تحمیلی حجاب عنوان کردند.
✍مسلم گریوانی
🆔به ما بپیوندید👇
┈••✾❀❀🌸🪴🌸❀❀✾••┈┈
eitaa.com/moslem_garivani
🔰#یادداشت | به چه کسی رأی بدهیم
🔹این روزها در حالی که هنوز تلخیِ نبود شهدای خدمت مخصوصا رئیس جمهور انقلابی حضرت آیت الله رئیسی در کام مردم ایران است امّا لاجرم کشور وارد فضای انتخاباتی شده و افرادی با تفکرات متفاوت برای حضور در عرصه این رقابت اعلام آمادگی نموده اند.
🔹سوالی که در این ایام زیاد مطرح میشود این است که اصلح کیست؟ و به چه کسی باید رأی بدهیم؟
🔹برای پاسخ به این سوال به پنج ویژگی مهم اشاره خواهیم کرد. یعنی میتوان گفت اگر فرد یا جریانی این پنج ویژگی را دارا باشد ادامه دهنده دولتِ انقلابیِ آیت الله رئیسی بوده و حال که کشور از جاده های انحرافی فاصله گرفته و به ریل انقلابی برگشته است، خواهد توانست مدیریت کشور و دولت را در این مسیر حفظ کرده و کِشتی کشور را به ساحل نجات رهنمون سازد:
🔹اولین ویژگی، «اعتقاد و پایبندی به مبانی و ارزشهای اساسی اسلام و انقلاب» می باشد که بارها توسط رهبر معظم انقلاب مورد تأکید قرار گرفته است. برخی از این مبانی عبارتند از:اعتماد به وعده الهی، بی اعتمادی به مستکبرین، حمایت جدی از محرومان، اعتقاد به استقلال ملی و ردّ سلطه پذیری، وحدت، عدالت و ولایت فقیه که با نگاهی به زندگی آیت الله رئیسی میتوان فهمید ایشان با تمام وجود به این مبانی معتقد بود و در راستای ترویج این مبانی از هیچ کوششی فروگذار نمیکرد.
🔹دومین شاخص«هدفگیری آرمانهای انقلاب و همت بلند برای رسیدن به آنها» میباشد. فردی که میخواهد رئیس جمهور شود نباید جامعه را دچار ناامیدی کند و همواره شعارِ ما نمیتوانیم را در قول و فعلِ خود تکرار نموده و در نهایت از آرمانها و اهداف انقلاب فاصله بگیرد. متأسفانه این خطِ فکری در برخی جریانات واداده کشور وجود دارد؛افراد و جریاناتی که سالها زمامدار امور اجرایی کشور نیز بوده اند و جز عقبگرد در مسایل اقتصادی و سیاسی دستاورد دیگری نداشته اند. امّا شهدای خدمت نشان دادند که هم میتوان آرمانگرا بود و هم با واقع گرایی اهدافِ انقلاب را سرلوحه کار خود قرار داد.
🔹سومین ویژگی برای رییس جمهور انقلابی، «پایبندی به استقلال همه جانبه کشور» میباشد. رهبر معظم انقلاب در این باره می فرمایند: «استقلال سیاسی معنایش این است که ما در زمینه سیاسی فریب نخوریم، استقلال فرهنگی که از همه مهمتر است در این است که سبک زندگی اسلامی ایرانی را انتخاب کنیم و استقلال اقتصادی هضم نشدن در هاضمه اقتصاد جامعه جهانی است» حال اگر نگاهی موشکافانه به سوابقِ کاندیداهای محترم داشته باشیم به راحتی کاندیدای اصلح از غیراصلح در این زمینه قابل تشخیص خواهد بود. نباید به افرادی اعتماد کرد که در طولِ دورانِ حاکمیتِ اجرایی جریان هم فکرشان هم در زمینه سیاسی فریب خوردند و به همین واسطه استقلال اقتصادی را خدشه دار کردند و هم عملا اعتقادی به استقلال فرهنگی نیز نداشتند.
🔹چهارمین ویژگی «حساسیت در برابر دشمن و نقشه دشمن و عدم تبعیت از آن»است. رهبر انقلاب میفرمایند: «باید دشمن را شناخت، نقشه او را فهمید و از تبعیت دشمن سر باز زد» که قرآن این عدم تبعیت را جهاد کبیر نام نهاده است «یعنی تبعیت نکردن از دشمن در میدان سیاست، اقتصاد، فرهنگ، هنرو...» ایشان میفرمایند یکی از کارهای بزرگِ این جهاد عبارت است از«حفظ شعارهای انقلاب»به نظر میرسد دلیل تأکید بر این موضوع تلاشِ برخی جریانهای غرب زده برای کمرنگ کردن این شعارها میباشد،شعارهایی از قبیل استکبارستیزی،استقلال،ساده زیستی،حمایت از محرومان و...
🔹رهبر انقلاب،آیت الله رئیسی را مظهرِ شعارهای انقلاب دانستند و تأکید کردند:«آقای رئیسی از همان ابتدا که وارد تبلیغات انتخابات شد، برروی شعارهای انقلاب و سخنان امام تکیه کرد و همه دنیا ایشان را به عنوان رئیس جمهور انقلاب میشناختند» اما متأسفانه همواره در زمان انتخابات ها افرادی را میبینیم که نه تنها پرچمدار شعارهای انقلاب نیستند بلکه بطور واضح یا با کنایه این شعارها را زیر سؤال میبرند و باید دانست چنین افرادی شایسته ادامه دادن راه شهدای عزیز خدمت نیستند.
🔹پنجمین ویژگی «داشتن تقوای دینی و سیاسی»است.آنچه که ما به خوبی در زندگی آیت الله رئیسی دیدیم بویژه زمانی که تبلیغات انتخاباتی در سالهای۹۶ و ۱۴۰۰ آغاز گردید همواره ایشان تقوای دینی و سیاسی را مبنای کار خود قرار داده بود و نشان داد هم میتوان تقوا داشت هم در کارزارِ انتخاباتی حضور داشت و هم اعتماد مردم را کسب نمود. امّا متأسفانه برخی کاندیداها با بی تقوایی محض صرفا پیگیر اهداف جناحی و حزبی خود هستند و کسب رأی به هر قیمت را سرلوحه کار خود قرار میدهند.
@mersad598
به بهانه سالگرد بنیانگذار جمهوری اسلامی و حاکمیت دینی و سیاسی #ولی_فقیه
حذف #ولایت_فقیه وجه مشترک روسای جمهور سابق
درزمان ریاست جمهوری هاشمی رفسنجانی، او طرحی را ارائه داد که بر اساس آن رهبری ایران شورائی اداره شود...
یعنی حذف ولی فقیه...
در زمان خاتمی، او لایحه ای را به مجلس داد که به لوایح دوقلو معروف شد که مهمترین بند این لوایح محدود کردن اختیارات ولی فقیه بود...
در سال هفتم ریاست احمدی نژاد خبرنگار از او درباره اختیارات رهبری سوال می کند و او جواب می دهد مگر می شود یک نفر تصمیم گیرنده نهائی باشد...
یعنی حذف ولی فقیه...
در زمان حسن روحانی او با تمام توانش در صدد به چالش کشیدن ولی فقیه بود و هر کجا که رهبر معظم انقلاب در یک موضوع راهبردی نظری دادند، آنرا رد کرد و حتی استهزا کرد که سه نمونه آنرا ذکر می کنیم:
۱_ زمانی که ترامپ گفت من برجام را پاره می کنم رهبر معظم انقلاب فرمودند:
اگر تو برجام را پاره کنی ما آن را آتش می زنیم...
و حسن روحانی با کمال بی شرمی و وقاحت گفت بعضی ها فکر می کنند که برجام یک کاغذ است که آن را در آتش منقل کنار دستشان بیندازند و بسوزانند...
(... بر تو و شرف نداشته ات شیخ ...)
۲_ زمانی که در مذاکرات برجام مقام معظم رهبری فرمودند:
مواظب باشید کلاه سرتان نگذارند جناب روحانی با کمال پر روئی گفت:
بعضی ها می گویند مواظب باشید آمریکائی ها کلاه سرتان نگذارند، با حالت تمسخر و پوزخند گفت:
خیر آقا ما عمامه داریم کلاه سرمان نمی رود...
۳_زمانی که مذاکره با آمریکا را می خواستند شروع کنند حضرت آقا فرمودند:
من به این مذاکرات خوشبین نیستم...
و روحانی باکمال بی ادبی گفت:
در مسائل سیاسی خوشبینی و بدبینی معنائی ندارد، آمریکا کدخداست و باید با کدخدا مذاکره کنیم...
آری ۴ رئیس جمهوری که ۳۲ سال بر این کشور حکومت کردند در کل این ۳۲ سال، همه همّ و غمشان کوبیدن رهبر و از بین بردن این انقلاب مقدس به وسیله حذف کردن ولی فقیه بود، چون به خوبی می دانستند که تا ولی فقیه هست آنان نمی توانند زیر یوغ آمریکا بروند و نقشه های شوم خودشان را اجرا کنند به همین جهت تمام تلاششان را برای حذف ولی فقیه کرده اند و می کنند !!!
اما غافلند از اینکه خودشان با دستان خودشان گورشان را می کنند، چون اراده ی الهی بر این قرار گرفته که این انقلاب با رهبری ولی فقیه "امام خامنه ای" روحی فداه به انقلاب جهانی امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وصل شود...
امام خمینی قدس سره فرمودند:
پشتیبان ولایت فقیه باشید تا به مملکت شما آسیبی نرسد.
@twiita
@donyayetahlil
رسانههای غربی، عِبری و عربی، نامه رهبری را چگونه پوشش دادند؟
برخلاف رویکرد مثبت رسانههای عربی در قبال نامه رهبری به دانشجویان آمریکا اما این نامه، خشم رسانههای عِبری را برانگیخت و منابع غربی سعی کردند با تاکتیکهای خاص رسانهای از اهمیت آن بکاهند.
(برای دیدن ادامه ی مطلب به لینک زیر مراجعه کنید)👇
https://donyayetahlil.com/archive/48968
🗂منبع: مهر
#بین_الملل
#نامه_رهبر_انقلاب #دانشجویان_آمریکایی
#فلسطین
#دنیای_تحلیل
به کانال دنیای تحلیل بپیوندید👇
@donyayetahlil
@donyayetahlil
تحلیلگر صهیونیست: زمان توقف جنگ فرا رسیده است
یک تحلیلگر صهیونیست با انتقاد از سرباز زدن «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی از اعطای اختیارات به تیم مذاکره کننده این رژیم برای دستیابی به توافق آتش بس و قرارداد مبادله اسیران با مقاومت فلسطین گفت که اکنون زمان توقف جنگ فرا رسیده است.
(برای دیدن ادامه ی مطلب به لینک زیر مراجعه کنید)👇
https://donyayetahlil.com/archive/48971
🗂منبع: ایرنا
#تحولات_منطقه
#اسرائیل
#فلسطین
#جنگ_غزه
#دنیای_تحلیل
به کانال دنیای تحلیل بپیوندید👇
@donyayetahlil
@donyayetahlil
قدرت گرفتن ایران شاید اجتنابناپذیر است
روزنامه صهیونیستی «جروزالم پست» در تحلیلی به پیامدهای درگذشت رئیسجمهور ایران پرداخته است و با بیان این که «فوت رئیسی احتمالاً عواقب بزرگی نخواهد داشت؛ {چراکه} فرد دیگری جایگزین او خواهد شد و سیستمی که او بخشی از آن است به کار خود ادامه خواهد داد» به ذکر موفقیتهای منطقهای ایران میپردازد.
(برای دیدن ادامه ی مطلب به لینک زیر مراجعه کنید)👇
https://donyayetahlil.com/archive/48974
🗂منبع: اندیشکده راهبردی تبیین
#مسائل_ایران
#شهید_جمهور
#ایران
#ابراهیم_رئیسی
#دنیای_تحلیل
به کانال دنیای تحلیل بپیوندید👇
@donyayetahlil
@donyayetahlil
حضور پررنگ مقامات عربی در مراسم رئیس جمهوری ایران به چه معناست؟
ازسرگیری روابط بین عربستان و ایران روند تقاربی را میان کشورهای منطقه آغاز کرده که در واکنشها به شهادت رئیس جمهور ایران و همراهانش به وضوح نمایان شد.
(برای دیدن ادامه ی مطلب به لینک زیر مراجعه کنید)👇
https://donyayetahlil.com/archive/48991
🗂منبع: دیپلماسی ایرانی
#مسائل_ایران
#منطقه
#کشورهای_عربی
#مراسم_تشیع
#مقامات_عرب
#دنیای_تحلیل
به کانال دنیای تحلیل بپیوندید👇
@donyayetahlil
@donyayetahlil
انعکاس جهانی نامه رهبر انقلاب به دانشجویان آمریکا
نامه رهبر معظم وحکیم انقلاب اسلامی خطاب به دانشجویان آگاه آمریکایی که درصحنه حمایت از فلسطین و مردم غزه بهپا خاستهاند، بازتاب گستردهای در سراسر جهان داشته و از آن بهعنوان یک سند خاص و تاریخی یاد شده است. حتی رسانههای دشمن نیز نتوانستهاند اهمیت این نامه و نگارش آن در برهه زمانی حساس و سرنوشتساز کنونی را کتمان کنند.
(برای دیدن ادامه ی مطلب به لینک زیر مراجعه کنید)👇
https://donyayetahlil.com/archive/48994
🗂منبع: خبرنامه دانشجویان
#بین_الملل
#نامه_رهبر_انقلاب #دانشجویان_آمریکایی
#فلسطین
#دنیای_تحلیل
به کانال دنیای تحلیل بپیوندید👇
@donyayetahlil
🔖سیری بر اندیشهی اجتماعی امام خمینی؛ بخش اول
🔻عارفِ جامعهساز
📝امام براساس یک هستیشناسی و انسانشناسی عرفانی این مبنا را اتخاذ کردهاند که انسان کامل در آخرین سفر خود جامعهساز است. البته باید توجه کرد منظور از این مقام که در تعابیر عرفانی و قرآنی از آن با اصطلاح «امامت» یاد میشود، امامت تشریعی است؛ یعنی حقی که از یک سو خداوند متعال به پیامبر برای وضع قوانین میدهد و از سوی دیگر عموم جامعه برای رهبری به سمت تعالی به شخص پیامبر میدهند و با ولایت تکوینی که محصول سفر دوم است، تفاوت دارد.
🔗 اینجا بخوانید:
https://irdc.ir/0002Lb
📝 سؤال خبرنگار از امام خمینی که شما اقتصاد و حقوق نخواندهاید و پاسخ امام خمینی (رحمت الله علیه)
🔻 سوال خبرنگار:
شما زندگی خیلی منزوی داشتید، شما اقتصاد جدید و حقوق روابط بینالمللی را مطالعه نکردهاید.
تحصیل شما مربوط به علوم الهی است، شما در سیاست و گیرودار یک زندگی اجتماعی درگیر نبودهاید.
آیا این در ذهن شما این شک را به وجود نمیآورد که ممکن است عواملی در این معادله باشد که شما نمیتوانید درک کنید؟
✅ پاسخ حضرت امام قدس سره:
ما معادله جهانی و معیارهای اجتماعی و سیاسیای که تا به حال به واسطه آن تمام مسائل جهان سنجیده میشده است را شکستهایم.
ما خود چارچوب جدیدی ساختهایم که در آن عدل را ملاک دفاع و ظلم را ملاک حمله گرفتهایم.
از هر عادلی دفاع میکنیم و بر هر ظالمی میتازیم، حال شما اسمش را هرچه میخواهید بگذارید.
🔸ما این سنگ را بنا خواهیم گذاشت. امید است کسانی پیدا شوند که ساختمان بزرگ سازمان ملل و شورای امنیت و سایر سازمانها و شوراها را بر این پایه بنا کنند، نه بر پایه نفوذ سرمایهداران و قدرتمندان که هر موقعی که خواستند هرکسی را محکوم کنند، بلافاصله محکوم نمایند.
❇️ آری با ضوابط شما من هیچ نمیدانم و بهتر است که ندانم.
@tahliltamadoni