✅ باز تلهی «با دشمنان مدارا» ؟!
🔹آقای پزشکیان هفته گذشته در اظهاراتی در جمع وزرای اسبق امور خارجه با اشاره مجدد به مشی مدارا با دشمنان، سامان دادن امور داخلی را به سامان روابط بینالمللی کشور مشروط کرد، این اظهارات به سرعت به دستاویزی برای غربگرایان داخلی برای تجویز نسخه مذاکره به هر قیمتی بدل شد.
نسخهای که بلافاصله با:
✔️تحریمهای جدید اروپا
✔️انتصاب افراد ضدایرانی توسط ترامپ در کابینه آینده
✔️صدور قطعنامه شورای حکام آژانس بر علیه ایران مواجه شد.
🔹«با دوستان مروت با دشمنان مدارا»
این موضع پزشکیان گرچه در نگاه اول گزارهای درست و مبتنی بر فرهنگ ایرانی و اسلامی است ولی استفاده وی از این مصرع و سخن قصار حافظ شیرازی بدون توجه به ظرف مکانی و زمانی و شرایط حساس ایران و جبهه مقاومت، ناشی از دستگاه محاسباتی غلط آقایان است.
این سیاست آشناییست که ۸ سال، در زمان دولت روحانی کشور را معطل و زمینگیر کرد.
🔹 سوال مهم:
چرا با وجود چراغ سبز دولت پزشکیان، اما طرف غربی همچنان اقدامات خصمانه و فشارهای خود را افزایش میدهد؟
این چراغ سبز در زمان روحانی و خاتمی نیز بارها و بارها تکرار شد ولی هیچ وقت موجب رفع تحریم و رفع گره از کار مردم نشد؟! بلکه ایران به عنوان محور شرارت معرفی شد.
✅ نکته :
سیاستهای سادهلوحانه و خیانتبار سازش، که در امتدادش توسط برخی مقامات و روزنامههای زنجیرهای ضریب میگیرد، حتی اگر بخواهد مذاکرهای هم صورت پذیرد دست دولت را پیش از هر مذاکرهای خالی خواهد کرد...
┅┅┅┅🍃🇵🇸❤🇮🇷🍃┅┅┅┅┄
🇮🇷 ♨️دیگه لازم نیست ۲۰ تا کانال #تحلیلی و #سیاسی داشته باشی!
✅ «#روشنگری و#کبوتران_بصیر» رو داشته باش، همشو #گلچین میکنه برات
🆔https://eitaa.com/Roshangry20
https://eitaa.com/joinchat/1983643659C6c8346e4d1
به قلم #بهترین #تحلیلگران علمی ،دانشگاهی وانقلابی
در حالیکه شورای امنیت برای چهارمین بار متوالی قطعنامه آتش بس جنگ برای جلوگیری از نسل کشی اسرائیل را مطرح و دقیقا برای چهارمین نوبت دولت آمریکا قطعنامه را وتو میکند! شورای حکام به تحریک همین آمریکا و بازیگری سه کشور اروپایی علیه ایران قطعنامه صادر و این است عدالت در جهان امروز!
https://eitaa.com/Politicalhistory
جای خالی این مرد بزرگ هر روز بیشتر احساس می شود...♥️
کانال سرباز جنگ رسانه#احمد_نوایی👇
➺@ahmad_navaei [عضویت]
⭕️ اسامی نمایندگانی که به حضور ظریف در دولت رای موافق دادند (آرای نمایندگان + ممتنع و عدم حضور)
#دوتابعیتی
#ظریف
#شفافیت
♦️فرار ناوهای هواپیمابر آمریکایی از ترس یمنیها
سیدعبدالملک الحوثی، رهبر جنبش انصارالله:
🔸در مقابله با کشتیهای آمریکا و هدف قرار دادن آنها، در ترازی ممتاز ظاهر شدیم و بههیچعنوان عقبنشینی نمیکنیم.
🔸ناوهای هواپیمابر در آبهای دریای سرخ شکست خوردند و فرار کردند. آنها از باقی ماندن در آبهای دریای عرب هم میترسند.
🔸یمن به عملیاتهای دریایی خود ادامه خواهد داد.
🔸شهدای ما و راه و مسیر ما از روز اول با فلسطین و پروژه آزادسازی پیوند خورده است.
🔸آمریکاییها بیشتر از همه در مورد صلح صحبت میکنند اما در جهان بیشتر از همه مرتکب جنایات و جنگهای نسلکشی میشوند و شریک اصلی جنایات رژيم اشغالگر هستند.
تحلیل جامع: اهمیت سوریه در راهبرد آمریکا و اسرائیل پس از شکست نظامی علیه ایران
@CITYOFSUN
#تحلیل_اختصاصی
خاورمیانه امروز، بهعنوان یکی از حساسترین مناطق ژئوپلیتیک جهان، شرایط بسیار خاص و مهمی را تجربه میکند. پس از شکست سنگین عملیات حمله هوایی اسرائیل و آمریکا و متحدانش علیه ایران، ایران و یارانش در محور مقاومت نهتنها قدرت خود را بیشتر به رخ جهانیان کشیدند ، بلکه اقتدار خود را در بین کشورهای منطقه بهطور چشمگیری افزایش داده اند .
فراموش نکنید که اسرائیلی ها قبل از حمله چطور شاخ و شونه می کشیدند که همه چیز را تغییر میدهیم، ایران را به 40 سال قبل برمیگردانیم و..
اتفاقا کشورهای منطقه نیز باور کرده بودند نمونه آن ترکیه و عربستان سعودی و امارات که واقعا باور کرده بودند کار ایران تمام است.
حال دشمنان ایران برای احیای آبروی خود باید به سراغ ضعیف ترین حلقه اتصال محور مقاومت یعنی سوریه بروند.
در این میان، سوریه بهعنوان یک حلقه حیاتی در محور مقاومت، اکنون در مرکز توجه آمریکا، اسرائیل و حتی ناتو قرار گرفته است. این مقاله به بررسی دلایل تمرکز دشمنان بر سوریه، اهمیت استراتژیک آن، و نقش پدافند هوایی برای بازداشت حمله به این کشور در این معادله پیچیده میپردازد.
شکست راهبردی آمریکا: حمله برنامهریزیشده آمریکا و متحدانش علیه ایران، که با هدف نابودی زیرساختهای نظامی و اقتصادی ایران طراحی شده بود، در همان دقایق ابتدایی با شکست مواجه شد. این شکست نهتنها اعتبار نظامی آمریکا را به چالش کشید، بلکه محور مقاومت را بیش از پیش متحد و قدرتمند کرد.
پس از این شکست، آمریکا و اسرائیل به این نتیجه رسیدند که نمیتوانند مستقیماً ایران را هدف قرار دهند، بنابراین راهبرد خود را برای ضربه زدن به اعضای ضعیف تر ایالات متحده مقاومت یعنی سوریه تغییر دادند تا از طریق تضعیف این کشور، مسیرهای لجستیکی محور مقاومت را قطع کنند و پیکره واحد آن را تخریب کنند.
سوریه از نظر جغرافیایی و سیاسی، یکی از کلیدیترین نقاط در محور مقاومت است. دلایل زیر، اهمیت این کشور و تمرکز دشمن روی آن را در راهبرد جدید آمریکا و اسرائیل توضیح میدهد:
پل ارتباطی محور مقاومت: سوریه، مسیری حیاتی برای انتقال تجهیزات، سلاح، و لجستیک از ایران به حزبالله در لبنان است. قطع این مسیر، توان عملیاتی محور مقاومت را تا حد زیادی در زمان کنونی محدود میکند.
ارتش سوریه نیرویی باتجربه و استراتژیک: پس از یک دهه جنگ داخلی، ارتش سوریه به نیرویی باتجربه و مستحکم تبدیل شده است که میتواند بهعنوان عامل بازدارندهای مؤثر در مقابل اسرائیل عمل کند و حتی در صورت ورود زمینی محور مقاومت به جنگ با اسرائیل برای آزادسازی مناطق اشغالی به خوبی تاثیرگذار باشد، پس دشمن باید این ارتش را از معادلات محور مقاومت خارج کند.
حضور روسیه در سوریه باعث نزدیکی این کشور با ایران میشود و در آینده این اتفاق باعث همگرایی بیشتر قدرتهای محور شرق خواهد شد که این اتفاق به نقطه قدرت محور شرق تبدیل خواهد شد که جایگاه مهم و حیاتی را به ایران میدهد.
نقش روسیه در سوریه، بهعنوان یک متحد کلیدی، آمریکا و اسرائیل را نگران کرده است. حضور روسیه در سوریه نهتنها به حفظ امنیت این کشور کمک میکند، بلکه مانعی جدی برای مداخلههای نظامی گسترده غرب است.
3. پدافند هوایی سوریه: سد راه برتری هوایی اسرائیل و ورود ترکیه به شمال سوریه و این به معنای شکست نقشه های آمریکا برای تجزیه شمال سوریه و عراق و قطع دسترسی ایران به لبنان است.
یکی از اهداف اصلی آمریکا و اسرائیل، نابودی پدافند هوایی سوریه است. سامانههای پدافندی مانند Pantsir، Buk، Tor و حتی سامانههای قدیمیتر مانند S-200 نقش حیاتی در جلوگیری از حملات گسترده هوایی ایفا میکنند.
یادآور میشوم ارتش سوریه، با حمایت ایران و روسیه، موفق شده است پدافند هوایی خود را بهبود بخشد و در مقابله با حملات اسرائیل، واکنش قابل توجهی نشان دهد.
اما آمریکا و اسرائیل به فکر چه چیزی در سوریه هستند؟
بعد از شکست عملیات گسترده چند مرحله آنها علیه ایران اینبار آمریکا میخواهد عملیات SEAD/DEAD را در خود سوریه پیاده سازی کند.
آمریکا و اسرائیل به دنبال اجرای عملیات SEAD (سرکوب پدافند هوایی) و DEAD (تخریب پدافند هوایی) در سوریه هستند تا آزادی عمل بیشتری در حریم هوایی این کشور داشته باشند.
تشدید حملات به سوریه، بخشی از راهبرد گستردهتر آمریکا و اسرائیل برای دستیابی به اهداف زیر است:
1. تضعیف محور مقاومت: نابودی زیرساختهای نظامی سوریه، توان محور مقاومت را در مقابله با اسرائیل و آمریکا بهشدت کاهش میدهد.
2. نمایش قدرت: آمریکا و اسرائیل به دنبال بازسازی اعتبار نظامی خود پس از شکست در مقابل ایران هستند.
⭕️آنگاه که اعراب مرتد گردید ، بزودی قومی می آیند که هم من آنها را دوست دارم و هم آنها و ......
آیه ۵۴ سوره مائده
🌒اعراب از رسول ص پرسیدند آن چه قومی هستند که ....
پیامبر بر پشت سلمان زد و فرمود از قوم سلمان فارسی .
سپس فر مودند :
🌓علم اگر در ثریا هم باشد ، مردانی از پارس به آن دست خواهند یافت ( موشک نقطه زن ، پهپاد ، پدافند هوایی ، و....
آیه هفتم اسراء هم به همین لحاظ سرکوب دوم بنی اسرائیل را به ایرانیان واگذار کرد .
نتیجه :
🌔انقلاب اسلامی ایران تا غرب که همان بنین ایه ششم اسراء است ، و حافظ بنی اسرائیل در نمود قدرت در طول این چهار قرن اخیر ، شده است ، تضعیف ( این نزول قدرت این چند ساله اروپا و آمریکا، از همین باب است) و باعث تسهیل و تسریع در سرکوب دوم بنی اسرائیل، در فلسطین اشغالی بزور که دومین فساد بزرگ یهود می باشد ، توسط ایران و محور مقاومت رقم می خورد ، آنچه از میان این آیه در نهایت ، متبلور می شود ، بازگشت ایران به قدرت نظامی سیاسی و اقتصادی ایران باستان بلحاظ عبور جاده ابریشم از درون سرزمین ایران است.
🌕پیچ تاریخی ، رهبری ، همین رقم خوردن آیه هفتم اسراء می باشد که بزودی عملی می شود .
حسین زاده
@twovadeh1
3. پیام به روسیه و ایران: حمله به سوریه، پیامی به روسیه و ایران خواهد بود که نشان دهد متحدان آنها قابل دفاع نیستند.
4. گسترش جنگ به مناطق جدید: آمریکا و ناتو ممکن است به دنبال ایجاد جنگهای جدید در خاورمیانه و اروپا باشند تا روسیه را در دو جبهه به چالش بکشند.
اما ایران باید برای جلوگیری از این اتفاق خطرناک با تمام قدرت وارد عمل شود. پاسخ احتمالی ایران و حتی روسیه میتواند باعث شود شکست سنگین دیگری به آمریکا و اسرائیل وارد شود و حتی روی جنگ غزه هم تاثیر جدی بگذارد و جایگاه قدرت ایران را چند پله بالاتر ببرد.
اقدامات پیشنهادی ایران و روسیه عبارتاند از:
١_تجهیز پدافند هوایی سوریه: ارسال سامانههای پیشرفتهتر نظیر S-300 و حتی S-400 به سوریه.
٢_ تقویت حضور و اثرگذاری محور مقاومت در سوریه : هماهنگی بیشتر میان ایران، حزبالله و نیروهای حشدالشعبی برای تقویت جبهههای دفاعی سوریه میتواند دست دشمنان سوریه را از خاک این کشور سریعتر کوتاه کند.
٣_اجرای اقدامات بازدارنده و تهاجمی علیه آمریکا و اسرائیل : تهدید یا انجام عملیات علیه اهداف حساس اسرائیلی و آمریکایی در صورت آغاز حملات گسترده به سوریه و همچنین آغاز سریعتر و گسترده تر عملیات وعده صادق ٣ ایران علیه آمریکا و اسرائیل. یعنی در این عملیات باید آمریکا هم جوابگوی نقش مهم و اساسی خود در حمله به ایران باشد.
۴_افزایش فشار دیپلماتیک: استفاده از ظرفیتهای دیپلماتیک در سازمانهای بینالمللی برای محکومیت اقدامات نظامی آمریکا و اسرائیل که البته این روزها این اقدامات به صورت مستقیم تأثیرگذاری ندارند اما به صورت غیر مستقیم میتوانند باعث نزدیکی کشورهای مختلف جهان به ایران و محور مقاومت و دشمنی آنها علیه اسرائیل شود.
فراموش سوریه اکنون در مرکز توجه راهبردی آمریکا و اسرائیل قرار گرفته است، زیرا سقوط آن میتواند به معنای تضعیف کل محور مقاومت باشد. در چنین شرایطی، ایران و روسیه باید اقدامات سریع و قاطعانهای را برای حفظ این کشور بهعنوان یک متحد استراتژیک انجام دهند. آینده محور مقاومت و توازن قدرت در خاورمیانه، به توانایی سوریه در ایستادگی در مقابل این تهدیدات بستگی دارد.
یاعلی
آبان ١۴٠٣
میلاد رضایی
برای اطلاع از تحلیل های بیشتر لطفا کانال تلگرامی یا ایتا را دنبال نمایید.
https://t.me/iran_cityofsun
https://eitaa.com/cityofsun
🔻آمار وحشتناک از وضعیت روان صهیونیستها در اراضی اشغالی
▫️ارنون اویک، مدیر بیمارستان شِبا در اراضی اشغالی: ۸۵ درصد مردم اراضی اشغالی از مشکلات در خواب رنج میبرند. مصرف داروهای ضد هراس افزایش ۲۰ درصدی داشته است. موارد استرس پس از سانحه وجود دارد و بیش از ۴۰ درصد از کسانی که در نیروهای ذخیره خدمت میکنند از حملات پانیک رنج میبرند/#غرب_آسیا
🔹️آیا ترامپ میتواند به جنگ اوکراین پایان دهد؟
▫️خاتمهدادن به جنگ در اوکراین از پرتکرارترین وعدههای رئیسجمهور منتخب آمریکا بود. ترامپ نهتنها بر پایاندادن به درگیریهای مسکو و کییف تأکید کرده بود، بلکه حتی مدعی شده بود که میتواند ظرف یک روز این جنگ را تمام کند.
▫️رسانههای غربی به نقل از برخی مشاوران ترامپ گزارش دادهاند که این سیاستمدار جمهوریخواه به دنبال ایجاد منطقهٔ غیرنظامیِ ۸۰۰ مایلی بین ارتشهای روسیه و اوکراین است و همچنین قصد دارد پیوستن کییف به ناتو را برای حدود ۲ دهه به تعویق بیندازد.
▫️کارشناسان تأکید کردهاند که در مسیر توافق صلح بین مسکو و کییف موانع بزرگی وجود دارد. از یک سو اوکراین بر بازپسگیری مناطقی از خاک خود که به کنترل روسیه درآمده تأکید دارد و همچنین مُصرانه خواهان پیوستن به ناتو است و ازسوی دیگر مسکو بهشدت با ملحقشدن اوکراین به ناتو مخالف است و همچنین حاضر نیست مناطق تسلطیافتهٔ خود را به طرف دیگر درگیری بازگرداند/#CIS