🔺حیفا در برابر ضاحیه، و حالا تل آویو در مقابل بیروت؛ پیام قاطع حزب الله به رژیم صهیونیستی؛ هرچه سطح تنش ها بالاتر میرود، حزب الله از موشک های پیشرفته تری استفاده و به حملات خود عمق بیشتری میدهد، و کذب بودن ادعای نتانیاهو مبنی بر از بین بردن زرادخانه موشکی حزب الله آشکار تر میشود!
#عبدالرحیم_انصاری
✅ @Ansari_rahim
📌به سوی مصالحه سیاست خارجی در دولت بعدی ترامپ
#تحلیل_فرنگی
🗞۱.مرکز مطالعات استراتژیک و بینالملل، اندیشکده معتبر آمریکایی این تحلیل را به طرح جدید سیاست خارجی آمریکا در دوره ترامپ اختصاص دادهاست. که به اختصار به نکات مهم آن اشاره خواهیم کرد.
۲.همکاری دو حزبی در سیاست خارجی: پیشنهاد میشود که دموکراتها و جمهوریخواهان اختلافات خود را کنار بگذارند و به یک اجماع جدید برای سیاست خارجی دست یابند. این اجماع باید نگرانیهای رایدهندگان ترامپ درباره سیاستهای اقتصادی و مهاجرت و همچنین نگرانیهای رایدهندگان هریس درباره شراکتهای بینالمللی را مد نظر قرار دهد.
۳.تأثیرات جنگهای جهانی و بحرانهای اقتصادی بر سیاست خارجی: محیط امنیتی جهانی در سال 2024 تغییرات بزرگی کرده است. جنگها در اروپا، خاورمیانه و آفریقا افزایش یافتهاند و خطر درگیریهای بزرگتر در آسیا و اقیانوسیه وجود دارد.
۴.این جنگها بر نگرانیهای اقتصادی مانند تورم و مهاجرت اثر گذاشته و در نتیجه، دولت بعدی باید روی سیاستهای اقتصادی و مهاجرت تمرکز کند.
۵.استفاده از دیپلماسی و استراتژی اقتصادی: رئیسجمهور ترامپ میتواند از دیپلماسی شخصی و تعاملات سطح بالا برای حل و فصل درگیریهای جهانی استفاده کند، مشابه آنچه در توافق ابراهیم اتفاق افتاد.
۶.دولت ترامپ باید استراتژیهای اقتصادی را برای ارتقای منافع آمریکا طراحی کند. این شامل استفاده از سیستم مالیاتی برای تقویت رشد اقتصادی و اشتغال در داخل آمریکا و همچنین ایجاد توافقات تجاری با شرکای مختلف برای مقابله با تهدیدات چین است.
۷.کشورهایی که دارای سبد اقتصادی هستند مانند ایران و کره شمالی هنوز هم می توانند توانایی های سایبری قوی را داشته باشند.
۸.چالشهای ژئوپلیتیکی و فناوری: روندهایی مانند کاهش هزینههای حملات دقیق و گسترش قابلیتهای سایبری کشورهایی مانند ایران و کره شمالی میتواند توازن قدرت را تغییر دهد.
۹.آمریکا باید در شرایطی که با چالشهایی مانند افزایش بدهی و پیر شدن جمعیت مواجه است و باید به مدرنیزه کردن ارتش و بهبود فناوریهای دفاعی بپردازد.
۱۰.ضرورت اصلاحات در ساختار امنیت ملی: بهمنظور افزایش کارایی، باید اصلاحات در ساختار بوروکراسی امنیت ملی ایالات متحده صورت گیرد. استفاده از هوش مصنوعی و سیستمهای بدون سرنشین میتواند به بهبود تحلیلهای استراتژیک و کاهش هزینههای نظامی کمک کند.
۱۱.اصلاحات در امنیت ملی باید بهگونهای باشد که به جای حذف کلی این ساختار، آن را تقویت و بهروز کند.
۱۲.یکی از بزرگترین تهدیدها برای آینده ایالات متحده، بیعملی است. مناقشات حزبی و تفرقه داخلی، بهویژه در برابر تهدیدات خارجی، میتواند به بیثباتی منجر شود.
۱۳.در نهایت، بر اساس این استراتژیها و سازشها، ایالات متحده میتواند بهطور مؤثرتر با چالشهای جهانی و داخلی روبهرو شود و سیاستهای اقتصادی، امنیتی و خارجی خود را در راستای منافع ملت و دموکراسیهای جهانی بهبود بخشد.
🗂منبع:دنیای تحلیل
@donyayetahlil
⭕️حزب الله قدرتمند تر از ناتو اوکراین؛ با حمایت ایران
🔻ینیس استولتینبرگ مدیر کل پیشین اتلانتیک شمالی#ناتو در مصاحبه با خبرگزاری فرانسوی (Afp)فرانس پرس گفت :
🔹رهبران اروپا باید ایران را بعنوان یک کشور قدرتمند بپذیرند
♦️سالهاست برای مهار ایران هرچه توان داشتند گذاشتند ولی نتیجه ی عکس داد!
🔹ما با همکاری متحدانمان به اوکراین مبلغ بیش از 400 میلیاردلار کمک کردیم در مقابل روسیه، این بجز هزینه های وخسارات اقتصادی که متحمل شده ایم
واکراین با همه حمایت های ما در حال شکست است
♦️نزدیک به همین اندازه هم به اسرائیل کمک شد از حمایت مالی و تسلیحاتی و مشاوره، اما #حزب الله که نه ارتش کلاسیک دارد نه نیروی هوایی ونه نیروی دریای ونه دولت دارد
🔹ودر مقایسه با وسعت هم قابل مقایسه با کشور اوکراین نیست ولی در مقابل ارتش مجهز اسرائیل نه تنها شکست نخورد بلکه ارتش اسرائیل رادر نبرد زمینی کاملا متوقف کرد! وبا حملات موشکی حیرت آور سبب سردر گمی وناامید کرده
♦️باید واقعیت را بپذیریم این قدرت ایران است واسرائیل در واقع به متحد ایران حمله کرده
امروز حزب الله تاثیر خودش را در جنگ اوکراین هم گذاشته
🔹رهبران اروپا بایداستقلال خود را بدست بیاورد باید از تبعیت محض از آمریکا فاصله بگیرد تا بیش از این تحقیر نشده؛ اروپا نمی تواند هزینه های ایران ستیزی و روسیه ستیزی آمریکار را بیش از این بپردازد
♦️ما باید ایران را بعنوان کشور قدرتمند منطقه بپذیریم ومشکل مان را با روسیه حل کنیم این دوجنگ نشان داد جهان دیگر فرق کرده...
💠 میزبان#نگاه جستجوگرتانهستیم.
https://eitaa.com/negahh
💠تاثیرات میدانی عقب نشینی اسرائیل از البیاضه چیست؟
#علیرضا_تقوی_نیا
🔸️یکی از اهداف حمله زمینی اسرائیل ، رسیدن به جاده ساحلی و راهبردی ناقوره-صور در امتداد دریای مدیترانه بود تا از آنجا بتواند به سهولت به سمت شمال و تصرف شهر بسیار مهم صور حرکت کند.
🔸️اسرائیل به همین منظور از جنوب لبنان وارد طیرحرفا شد و با دور زدن این شهر گردش به چپ کرد و به روستای شمع و همچنین پیرامون البیاضه رسید.
🔸️در صورتی که البیاضه به تصرف در می آمد، اسرائیل به واقع توانسته بود از پشت منطقه ای به عمق ده کیلومتر نفوذ کرده و برخی مناطق جنوب لبنان را محاصره کند و آرام آرام از پشت به خطوط حزب الله فشار وارد سازد.
🔸️در نتیجه، مقاومت با تمام توان در البیاضه ایستادگی کرد و بر اساس اطلاعات میدانی ، اسرائیل ساعاتی پیش به حومه طیرحرفا در عمق ۲ کیلومتری لبنان عقب نشینی کرده است.
🔸️در واقع اسرائیل هم سعی داشت با تصرف البیاضه ، از طریق جاده ساحلی به سمت شمال حرکت کند و هم از پشت به ناقوره در نقطه صفر مرزی یورش ببرد و استحکامات حزب الله و تونل ها و سکوهای موشکی آن را در مساحت قابل توجهی نابود سازد.
🔸️ولی با مقاومت امروز رزمندگان حزب الله ، اسرائیل ۶ تانک خود را از دست داد و با تلفات زیاد عقب نشینی کرد و اکنون تمام دستاوردهای میدانی خود را در این محور از دست رفته می بیند.
🔸️ به بیان دیگر باید گفت بعد از حدود ۲ ماه نبرد زمینی ، برای اسرائیلی ها هم روز از نو و هم روزی از نو شد.
💠 میزبان#نگاه جستجوگرتانهستیم.
https://eitaa.com/negahh
علی لاریجانی: ایران در حال آمادهسازی پاسخ به اسرائیل است
▪️گفتگوی اختصاصی تسنیم با مشاور رهبر معظم انقلاب و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام - بخش اوّل
🔸علی لاریجانی هفته گذشته (۳۰ آبان ۱۴۰۳) در خبرگزاری تسنیم حضور یافت و پس از بازدید از بخشهای مختلف خبرگزاری، در یک گفتگوی مفصل با خبرنگاران تسنیم نیز شرکت کرد. برخی تیترهای بخش اوّل این گفتگو به شرح ذیل است:
🔹مسئولان نظامی درباره راهکارهای مختلف پاسخ به اسرائیل در حال برنامهریزی هستند.
🔹حزبالله لبنان خودش به تولیدکننده موشک تبدیل شده است.
🔹حذف حزبالله از مناسبات سیاسی لبنان مطرح نیست.
🔹شهید رئیسی پیشنهادی برای پیگیری پرونده چین به من نداد.
🔹موضوع انتصاب من به دبیری شورای عالی امنیت ملی در رسانهها مطرح شده و پیشنهادی نبوده است
🔹از تحرکات برخی گروهها در سوریه بیاطلاع نیستیم
🔹نیروهای حزبالله شب شهادت سیدحسن نصرالله هم قسم شدند که تا پای جان مقابل اسرائیل بایستند
🔹روحیهای که در سفر اخیرم از فرماندهان حزبالله دیدم تماشایی است
🔹نتانیاهو میگوید تجهیزات حزبالله از بین رفته؟ پس این تجهیزات که شلیک میشود را از مریخ میآورند؟
🔹ماجرای کنایه به نتانیاهو و دامادی با ابزار دیگری چه بود؟
🔹وقتی غربیها نگرانی ایران در موضوع تحریمها را برطرف نکنند طبعاً ایران هم در موضوع هستهای گامی برنمیدارد
🔹بایدن هم تا توانست جلوی فروش نفت ایران را گرفت؛ اینکه میگویند او مانع فروش نمیشد واقعیت ندارد
📌مشروح بخش اوّل را اینجا https://tn.ai/3206530 ببینید
💠 میزبان#نگاه جستجوگرتانهستیم.
https://eitaa.com/negahh
📌افراطی ترین کابینه تا به حال
#تحلیل_فرنگی
🗞۱.نیویورکر، یک مجله معتبر آمریکایی، نزدیک به دمکراتهاست. در این گزارش تحلیلی از روی کارآمدن ترامپ و کابینه پیشنهادی او ارائه دادهاست.
۲.ملاقات بایدن و ترامپ: جو بایدن با ترامپ ملاقات کرد تا انتقال مسالمتآمیز قدرت را به نمایش بگذارد. این ملاقات تلاش داشت پیامی به مردم آمریکا بدهد که از لفاظیهای انتخاباتی نگران نباشند.
۳.انتخابهای جنجالی ترامپ برای کابینه دوم: 1. تولسی گابارد به عنوان مدیر اطلاعات ملی؛ پیشینه: گابارد که حزب دموکرات را ترک کرده و به حمایت از ترامپ پرداخت، به دلیل دیدارهای محرمانه با بشار اسد و حمایت از کرملین شناخته میشود. واکنشها: دسترسی به اطلاعات طبقهبندی شده برای او بحثبرانگیز است
۴.مت گاتز به عنوان دادستان کل: پیشینه: گاتز نماینده فلوریدا است که تحت بازجویی به اتهام استفاده غیرقانونی از مواد مخدر و سوءرفتار جنسی قرار دارد. واکنشها: اانتخاب او با شک و تردید در سنا روبرو است.
۵.پیت هگزیت به عنوان وزیر دفاع: پیشینه: هگزیت، مجری فاکس نیوز و عضو گارد ملی، برای وزارت دفاع معرفی شده است. دیدگاه: او از «ژنرالهای بیدار» انتقاد کرده و خواستار عفو جنایتکاران جنگی شده است.
۶.کریستی نوم به عنوان وزیر امنیت داخلی: پیشینه: نوم، فرماندار داکوتای جنوبی، به عنوان وزیر امنیت داخلی معرفی شده است. چالشها: او فاقد تجربه کافی در این زمینه است.
۷.واکنش جمهوریخواهان: لیندسی گراهام: او انتخاب گاتز را «باهوش» و «شایسته» دانست و از ترامپ حمایت کرد. شلدون وایتهاوس: سناتور دموکرات به انتخابهای ترامپ به چشم «آزمایش خزیدن» برای ایجاد یک دولت مستبد نگاه میکند.
۸.ترامپ و حزب جمهوریخواه: جان تون: به رغم اختلافات قبلی، ترامپ و تون به نظر میرسد همکاری خواهند کرد.
۹.استراتژی ترامپ: ترامپ قصد دارد با تغییرات رادیکال در کابینه و مقابله با «دولت عمیق»، به شکلی تهاجمی به سیاستهای آمریکا شکل دهد.
۱۰.نتیجهگیری: ترامپ با انتخابهای جنجالی و افراطیاش به دنبال تغییرات بنیادین در سیاستهای آمریکا است. این انتخابها احتمالاً در سنا با مخالفتهایی روبرو خواهد شد، اما ترامپ همچنان قصد دارد تغییرات عمدهای در سیستمهای دولتی ایجاد کند.
🗂منبع:دنیای تحلیل
@donyayetahlil
🔺️ایران در آستانه تثبیت ابرقدرتی خود در جهان / آیا مردم پای کار خواهند بود؟!
🔹اخیرا در مطلبی نوشتم در حالی که تمام کشورهای جهان در رویکردهای خود پیرو سه الگوی آمریکایی، چینی و روسی هستند، جمهوری اسلامی ایران تنها کشوری است که برای خود الگوی مستقلی در تصمیم سازی و تصمیم گیری دارد؛ حتی قدرت هایی اتمی مانند فرانسه و انگلیس هم در زمین آمریکا بازی میکنند، اما جمهوری اسلامی مستقل است؛ بنابراین میشود اینگونه ادعا کرد که کشورهای قوی دنیا، از آمریکا و چین و روسیه و ایران گرفته، تا فرانسه و آلمان و انگلیس و هند و برزیل و غیره، شاید تعدادشان از انگشتان دو دست بیشتر باشد، اما آنها که میتوانند مسیر تعیین کنند فقط چهار کشورند؛ آمریکا، چین، روسیه و صد البته ایران!
🔹لذا از این نظرگاه میتوان ایران را نه تنها قدرت، که حتی ابرقدرت نامید، لیکن این جایگاه برای جمهوری اسلامی همچنان نواقصی دارد، از جمله در حوزه اقتصاد و البته مهمتر از آن بازدارندگی هسته ای! هرچند میشود ابرقدرت بود و در اقتصاد هم لنگ زد، اما پر واضح است ایرانی که از نقطه گریزِ نظامی و دانش هسته ای عبور کرده اگر آن را با بازدارندگی نهاییِ هسته ای نیز توام سازد، میتواند زمینه ساز شکوفایی اقتصاد هم گردد.
🔹به نظر میرسد این تصمیم در مملکت گرفته شده است، هرچند که رسما اعلام نمیشود؛ ولی آنچه از زبان کارشناسان رسانه ملی مملکت، نمایندگان مجلس، برخی ائمه جمعه و سیاسیون مطرح کشور مکرر شنیده میشود و بالاتر از آن، هیچکدام هم از سوی حاکمیت تکذیب نمیشوند، میتواند نشانه هایی از تایید این فرضیه باشد. درباره رسیدن به بازدارندگی اتمی از هر ایرانی، خواه اصلاح طلب، اصولگرا یا حتی کسانی که میانه خوبی با نظام هم ندارند اگر بپرسید بلافاصله آن را تایید خواهند کرد؛ پس این مهم اگر در دستور کار حاکمیت قرار بگیرد میتواند خبر مسرت بخشی باشد، از آن جهت که جمهوری اسلامی پس از صدها سال توانسته ایران را مجددا به جمع ابرقدرت ها اضافه کند؛ لیکن نکته مهم در این رابطه این است که در یکی دو سه سال آینده احتمالا با دشواری هایی مواجه خواهیم شد که این دشواری ها البته دوران گذار ایران از یک قدرت منطقه ای به تثبیت ابرقدرتی اش در جهان است.
🔹و اکنون پرسش اساسی این است: آیا آنان که اکنون این متن را میخوانند، حاضرند در این دشواری ها در کنار حاکمیت بمانند؟! اگر حاضرند این کار را بکنند، وظیفه دیگری را نیز باید بر عهده بگیرند؛ و آن این است که باید یک کارزار تبیینی اختصاصی در این زمینه برای همراه کردن مردم راه اندازی کنند، زیرا این فرصت تاریخی جز با همراهی ملت منتج به نتیجه نخواهد شد؛ تاکید میکنم همه اینها در صورتی است که حاکمیت تصمیمش درباره بازدارندگی هسته ای را قطعی کرده باشد!
#عبدالرحیم_انصاری
✅ @Ansari_rahim
پرسش رسانههای اسرائیلی؛
🔥 مگر ۸۰ درصد توان موشکی حزبالله نابود نشده بود؟
1⃣ المیادین به نقل از رسانههای اسرائیلی:
◽️ آژیرهای هشدار حملات از صبح امروز، ۵۰۴ بار در اراضی اشغالی به صدا درآمد.
◽️ از صبح امروز تاکنون ۳۴۰ موشک از لبنان به سوی شهرکها، شهرها و نیروهای ارتش در جنوب لبنان شلیک شدهاست.
2⃣ خبرنگار نظامی وبگاه عبری والا:
◽️ مگر به ما نگفته بودند که ۸۰ درصد موشکها و راکتهای حزبالله را نابود کردهاند؟
💠 میزبان#نگاه جستجوگرتانهستیم.
https://eitaa.com/negahh
مصاحبه اخیر علی لاریجانی با تارنمای Khamenei.ir مشتمل بر این ایده بود که ایران همزمان با پیروزی ترامپ در واشنگتن بسامد مثبتی برای همکاری میفرستد. این دومین بسامد همکاری پس از مسجلشدن پیروزی ترامپ در انتخابات امریکاست. بسامد نخست در بازدید رافایل گروسی از فردو جهت اعتمادسازی و بسامد دوم مصاحبه لاریجانی بود. آنچه لاریجانی در این مصاحبه مطرح کرد بیانگر این نکته است که ایران با فراموش کردن خروج امریکا از برجام حتی به "برجامپلاس" و دادن امتیازات جدید به امریکا راضی است. این دو بسامد همکاری پیش از تصویب قطعنامه آژانس علیه ایران اتفاق افتاد.
بیاهمیت شمردن نشانههای همکاری در تهران بوسیله کشورهای غربی، بیش از اینکه برایند عدم فهم غرب باشد؛ برآیند این است که تصمیمسازان سیاستخارجی در تهران در فهم جهان پس از جنگ اوکراین ناتوان هستند و همچون سال ۲۰۱۳ میپندارند که با بدهبستان میشود جلوی تنش را گرفت. با وجود این مسئله، در این میان امریکا و غرب، ایران را بدلیل فقدان سلاح هستهای بخش ضعیفتر و پاشنه آشیل ائتلاف روسیه، چین و ایران میانگارند. این پالس همکاری نه تنها راهبرد کلان غرب را تغییر نخواهد داد بلکه زمینهساز فشار بیشتر است. چنانچه بازدید گروسی از تاسیسات اتمی نه تنها جهت اعتمادسازی نبود بلکه با راحت شدن خیال غرب از عدم واکنش شدید در تهران زمینه را برای قطعنامه شورای حکام فراهم کرد. راه صحیح برای ایران نه مسیر شکست خورده اعتمادسازی بلکه معتبرسازی گزینه اتمی است.
در همین بین ترولهای جریان سیاسی اصلاحطلب با تولید انبوه ادبیات ضدچینی و ضدروسی آن هم زمانیکه تنها چین و روسیه به قطعنامه ضد ایرانی رای مخالف دادهاند؛ قصد دارد تا از مسعود پزشکیان نسخه ایرانی پاشینیان یا زلینسکی را درست کند. ایرانی که "از شرق رانده و از غرب مانده" باشد. از یکسو همکاری او با چین و روسیه از بین برود و از سوی دیگر در شرایط تعارض بینالمللی حتی غرب نه تهدید ایران را جدی بگیرد و نه پالسهای همکاری ایران را مهم بشمارد. مسیری که این ترولها و اربابانشان برای ایران دیدهاند به از بین رفتن تمامیت ارضی و له شدن کشور در تعارض غرب و شرق به سبک ارمنستان و اوکراین در سالهای اخیر منجر خواهد شد.
✅@Seidnima70
در ساعات گذشته نظامالدین قیصاری و عبدالرشید دوستم از رهبران سابق جنبش ملی افغانستان بعد از مدتها با یکدیگر به آشتی رسیدند. قیصاری و دوستم هر دو از رجال ازبک افغانستان محسوب میشوند که در دوران حکومت جمهوری روابط پرفراز و نشیبی با یکدیگر داشتند.
قیصاری بعنوان یک رهبر جوان که پدرش یک بازرگان مشهور در شمال افغانستان بود؛ بعنوان فرستاده دولت در زمان کرزی و اشرف غنی در منطقه فاریاب محسوب میشد. گویا دولت کابل در عصر جمهوری همواره قصد داشت تا با برجستهسازی قیصاری، بدیلی در برابر رهبران مهم ائتلاف شمال مانند دوستم و عطامحمدنور ایجاد کند؛ البته بهبود مقطعی روابط وی با دوستم نیز باعث میشد تا حکومت مرکزی از قدرت سیاسی و اقتصادی او احساس خطر کند که از همینرو وی در دوران اشرفغنی بازداشت شد. وی پس از پیروزی طالبان در افغانستان در آستانه فرار به ازبکستان دستگیر شد و پس از آزادی در صدد بیعت با طالبان برآمد. در طول سه سال گذشته وی همواره خواستار ورود ترکتباران افعانستان (ترکمنها و ازبکها) به ساختار امارت اسلامی جهت شدهاست.
ولی در حال حاضر پس از سه سال وی بیعت خود را با طالبان شکسته و دست دوستی سمت مارشال دوستم دراز کردهاست. مهمترین دلیل این تغییر وضع را در کنارگذاشته شدن کاظمیقمی بعنوان یکی از مهمترین شخصیتهای ۲۵ سال اخیر جمهوری اسلامی در پرونده افغانستان میدانم. قیصاری در طول سه سال گذشته ارتباط خوبی با کاظمیقمی داشت و حال با تغییر مسیر پرونده با تغییر دولت در تهران او نیز موضع خود را تغییر دادهاست. وی که با دعوت طالبان به افغانستان آمده بود ارتباط خوبی با تهران داشت و مهمترین دست ایران در بین ازبکهای افعانستان بود؛ تاجاییکه حتی بدلیل همین رابطه خوب در تهران فعالیت اقتصادی میکرد.
✅@Seidnima70
🔰 #بخوانید | بسیج، ثروت بزرگ ملت ایران
💠 به مناسبت روز بسیج مستضعفان، جملات برگزیده رهبر معظم انقلاب درباره بسیج را بازخوانی میکند.
🔸 بسیج یادگار گرانبهای #امام برای کشور است. امام آفرینندهی بسیج و پدر بسیج است. ۱۴۰۲/۰۹/۰۸
🔹 #بسیج، عبارت است از مجموعهای که در آن، پاکترین انسانها، فداکارترین و آمادهبهکارترین جوانان کشور، در راه #اهداف_عالی این ملت و برای به کمال رساندن و به خوشبختی نائل کردنِ این کشور، جمع شدهاند. ۱۳۷۶/۰۹/۰۵
🔸 امام (رضوان الله علیه) با دوراندیشی تشخیص داد که برای آسیبناپذیر شدن کشور و ملّت و انقلاب، نیاز مبرمی وجود دارد به یک نیروی گستردهی عظیم مردمی، چون #انقلاب مال مردم است، کشور مال مردم است... این مردمند که میتوانند از کشورشان و از انقلابشان دفاع کنند...این راه را امام مشخّص کرد: بسیج. این #منطق_بسیج است. ۱۴۰۲/۰۹/۰۸
🔹 بسیج بیش از آنکه یک سازمان باشد، یک #فرهنگ است، یک تفکّر است. ۱۴۰۲/۰۹/۰۸
🔸 بسیج یک فرهنگ است، بسیج یک #گفتمان است، بسیج یک تفکّر است... این فرهنگ عبارت است از #خدمت بیتظاهر و بیتوقّع به اجتماع و به کشور؛ این خیلی مهم است. ۱۴۰۱/۰۹/۰۵
🔹 بیدار شدن، حساس بودن، انگیزه داشتن، ایمان، امید، تكیه به #هدایت_الهی و اعتماد به كمك الهی، قوارهی اصلی بسیج است؛ این یك فرهنگ است.۱۳۸۴/۰۹/۰۷
🔸 #بسیجی یک فرهنگ است و اگر بخواهیم این فرهنگ را در یک جمله تعریف کنیم، باید بگوییم #پیشرو_بودن در همهی عرصههای اساسی زندگی. ۱۳۸۴/۰۳/۰۵
🔹 #فرهنگ_بسیجی ترحّم به ضعیف است، شدّت در مواجههی با ظالم است، خدمت به همه است. ۱۴۰۲/۰۹/۰۸
🔸 فرهنگ بسیج یعنی خستگی نشناختن در #کمکهای_مؤمنانه. ۱۴۰۱/۰۹/۰۵
🔹 فرهنگ بسیج مردمی بودن است، متعهّد بودن است، احساس مسئولیّت کردن است، در مقابل قضایای جاری کشور و مؤثّر در آیندهی کشور بیتفاوت نبودن است؛ #فرهنگ_بسیجی انقلابی بودن است، قدر انقلاب را دانستن و معنای انقلاب را دانستن است. ۱۴۰۲/۰۹/۰۸
🔸 فرهنگ بسیجی قانونگریز نبودن است، نظمناپذیر نبودن است، هنجارشکن نبودن است؛ اینها #فرهنگ_بسیجی است. ۱۴۰۲/۰۹/۰۸
🔹 بسیج در واقع، #مظهر_عشق و ایمان و آگاهی و مجاهدت و آمادگی کامل، برای سربلند کردن کشور و ملت است. ۱۳۷۶/۰۹/۰۵
🔸 بسیج به معنی حضور و #آمادگی در همان نقطهای است که اسلام و قرآن و امام زمان ارواحنافداه و این انقلاب مقدّس به آن نیازمند است. ۱۳۷۸/۰۹/۰۳
🔹بسیجی بودن فرهنگ #مجاهدان_گمنام است۱۴۰۱/۰۹/۰۵
🔸 همهی کسانی که #فرهنگ_بسیج را پذیرفتهاند، در این راه حرکت کردهاند، این تفکّر را ممشای خودشان قرار دادهاند، ولو داخل سازمان نباشند، بسیجیاند و این یک جمع کثیری از ملّت ایران را شامل میشود. ۱۴۰۲/۰۹/۰۸
🔹 صفت بسیجی، سِمت بسیجی ــ امانت خدا نزد شما است؛ این امانت را قدر بدانید، امین باشید. ۱۴۰۲/۰۹/۰۸
🔸 #رفتار یکایک عزیزان بسیجی، با آحاد مردم باید جوری باشد که بگویند اینها پرورشیافتگان نظام اسلامیاند؛ مایهی جلب محبّت و احترام برای #نظام_اسلامی و برای جمهوری اسلامی. ۱۳۹۲/۰۸/۲۹
🔹 بسیج صرفاً یک حرکت احساسی نیست، بسیج متّکی است به دانستن و فهمیدن، متّکی است به #بصیرت... اگر صرفاً احساس بود، احساس با یک اندک چیزی تغییر پیدا میکند.۱۳۹۵/۰۹/۰۳
🔸 بسیجی اهل عمل است، اهل اقدام است. فقط حرف نمیزند، عمل میکند؛ امّا در کنار عملگرایی، محصور در عملگرایی نمیشود، #آرمانگرایی را فراموش نمیکند، به سمت آرمانها [حرکت میکند]. ۱۴۰۱/۰۹/۰۵
🔹 میتوان بسیج را بحق مکتبیترین و مردمیترین نیروی #مقاومت_جهانی نامید. ۱۳۶۲/۰۹/۰۴
🔸 جنبهیفراملی و فرامرزی بسیج در بیان امام هست. امام تعبیر میکند هستههای مقاومت جهانی. بسیج ما نیست. بسیج خودشان است اما همان فرهنگ است. همان #هستههای_مقاومتی که امام بشارتش را داده بود، امروز در حال تعیین سرنوشت این منطقهاند. یک نمونهاش همین #طوفان_الاقصی است. ۱۴۰۲/۹/۸
🔹 امروز اگر شما جلوههای زیبای پُرشور حضور جوانان را در صحنههای پُرخطر #فلسطین و لبنان مشاهده میکنید، این الگوگیری از بسیج است. ۱۳۸۴/۰۶/۰۲
🔸 بسیج، #ثروت_بزرگ و ذخیرهی خداداد ملت ایران است. ۱۳۹۹/۰۹/۰۵
🔹 بسیج نشان میدهد انقلاب زنده است، انقلاب نوزا است، پدیدآورنده است. پس از ثمرات حضور بسیج این است که نشاندهندهی نوزایی #انقلاب و زنده بودن انقلاب است.۱۴۰۱/۰۹/۰۵
🔸 تا #بسیج هست، نظام اسلامی و جمهوری اسلامی از سوی دشمنان تهدید نخواهد شد؛ این یک رکن اساسی است. ۱۳۸۸/۰۹/۰۴
🔹 جمهوری اسلامی به برکت تفکّر بسیجی و عمل و حرکت بسیجی #شکست_ناپذیر است. ۱۳۹۳/۰۹/۰۶
🌐 #شبکه_گرا
🆔 @geraa_ir
اولین قطعنامه در فصل مدارا/ خطای محاسباتی دولت در مواجهه با آژانس و کشورهای غربی
مسعود براتی:
🔹پنجشنبه گذشته شورای حکام آژانس قطعنامهای علیه برنامه صلح آمیز هستهای ایران صادر کرد.
قطعنامه به پیشنهاد سه کشور اروپایی انگلیس فرانسه آلمان و آمریکا تصویب شد. کشورهای چین و روسیه به این قطعنامه رای منفی دادند. اما از آنجا که شورای حکام بر اساس رای اکثریت قطعنامه صادر میکند و ترکیب به گونهای از ابتدا معماری شده است که همیشه اکثریت آرا با کشورهای غربی است. (حدود ۱۹ تا ۲۰) مخالفت این دو کشور مانع صدور قطعنامه نشد.
🔹 این قطعنامه پس از تلاش دولت چهاردهم برای تعامل با آژانس بینالمللی انرژی اتمی صورت گرفت. این قطعنامه در حالی صادر شد که دولت آقای پزشکیان در چند روز گذشته با ارائه امتیازهایی به آژانس بینالمللی انرژی اتمی امیدوار بود مانع صدور قطعنامه شود. توقف غنیسازی ۶۰ درصد و پذیرش جایگزین بازرسان اخراج شده آژانس و اجازه بازدید به دبیرکل آژانس از مراکز فوردو و نطنز و کارگاههای تولید و مونتاژ سانتریفیوژ از جمله این امتیازات بود. البته این کار مورد اعتراض نمایندگان مجلس شورای اسلامی قرار گرفت چرا که مخالف قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریمها بود.
دو نکته قابل طرح در این موضوع وجود دارد:
🔹یک. این اتفاق فرصتی برای واقعی شدن دیدگاه سیاستمداران و نخبگان داخلی خصوصا دولتمردان چهاردهم و حامیان آن درباره تحولات سیاست خارجی و بینالمللی است. واقعیت مهم این است که سیاستها در صحنه بینالملل با تغییر افراد تغییر نمیکند و این تصور که با استقرار دولت آقای پزشکیان و ادعای تعامل و دیپلماسی و مدارا با دشمن، روندها و سیاستهای دیگران علیه ایران تغییر بنیادین خواهد کرد، تصور خامی است و این قطعنامه نشان داد که روندها به این راحتی تغییر نمیکند ،خصوصاً در ایامی که تحولات جدی در صحنه بینالملل در حال رقم خوردن و فضا به شدت در حال قطبیزه شدن است.
🔹 نکته دوم برمیگردد به برنامه سه کشور اروپایی علیه جمهوری اسلامی ایران درباره استفاده از مکانیزم ماشه و جلوگیری از پایان یافتن قطعنامه ۲۲۳۱ در مهر سال آینده. کشورهای اروپایی مکانیزم ماشه (اسنپ بک) را از سال ۹۸ فعال کردند اما تا انتها ادامه ندادهاند تا به عنوان یک ابزار فشار علیه ایران برای کسب امتیازهای بیشتر استفاده کنند. همچنین چارچوبی بهتر از برجام برای تعامل و مهار ایران نداشتهاند. الان نیز در تلاش هستند که با تهدید استفاده از ماشه توافق جدیدی بر ایران تحمیل کنند. این قطعنامه در راستای معتبر کردن تهدیدات شورهای اروپایی تلقی میشود.
🔹مکانیزم ماشه یک مکانیزم به شدت نابرابر و یک طرفه علیه ایران بود که متاسفانه در طول مذاکرات برجام به عنوان سازوکار حل اختلاف در داخل برجام مورد پذیرش آقای ظریف (وزیر وقت خارجه) و آقای عراقچی (مذاکره کننده ارشد برجام) قرار گرفت. و آثار و عواقب آن تا امروز گریبانگیر ماست.
🔹 در جمعبندی باید تاکید داشت که واقعیت صحنه بین الملل حکایت از آن دارد که با آرزوها و کلمات صرفاً زیبا از جمله مدارا با دشمن و یا تنش زدایی نمیتوان منافع ملی را تامین کرد. کشورهای غربی با محوریت آمریکا به دنبال افزایش فشار بر ایران هستند، تا با یک توافق جدید محدودیتهای بیشتری بر ایران نسبت به برجام تحمیل کنند. صدور این قطعنامه نشان داد دولت چهاردهم باید سریعتر سیاست خارجی خود را تغییر داده و تصوراتی مانند قدرت بازدارندگی توییت دیپلماتها کنار گذاشته و واقعنگری را جایگزین نگاههای رمانتیک نماید.
✅ @Rajanews_com