12.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کار خوب حجت الاسلام پناهیان، محمودکریمی، مجید بنی فاطمه، پویانفر در عید نیمهشعبان در مناطق محروم زابل😍
#یادشهداکمترازشهادتنیست
#باشهـــداوسیّدالشُّهداتــاظهــــور
5.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شهیدی که ساعتش رو برای نمازشب کوک کرده بود: به وقت خدا
13.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماجرای بسیار زیبا و آموزنده عنایت امام زمان عج به یک پسر آلمانی به واسطه شیخ جعفر مجتهدی ره
صفحه ۴۷۶ مصحف شریف
سوره مبارکه غافر
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2021851139Cd560dd7e3d
1_1642018419.mp3
1.8M
🔸ترتیل صفحه 476 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده مقام سه گاه
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2021851139Cd560dd7e3d
قرآن ترجمه المیزان
سوره 40
سوره مبارکه غافر
صفحه 476
وَلَقَدْ أَرْسَلْنَا رُسُلًا مِنْ قَبْلِكَ مِنْهُمْ مَنْ قَصَصْنَا عَلَيْكَ وَمِنْهُمْ مَنْ لَمْ نَقْصُصْ عَلَيْكَ ۗ وَمَا كَانَ لِرَسُولٍ أَنْ يَأْتِيَ بِآيَةٍ إِلَّا بِإِذْنِ اللَّهِ ۚ فَإِذَا جَاءَ أَمْرُ اللَّهِ قُضِيَ بِالْحَقِّ وَخَسِرَ هُنَالِكَ الْمُبْطِلُونَ (78)
و همانا رسولانى را پيش از تو فرستاديم که داستان برخى از آنان را بر تو خوانده ايم و داستان بعضى را بر تو نخوانده ايم و هيچ رسولى نمى تواند معجزه اى بياورد جز به اذن خدا; پس وقتى که امر خدا بيايد به حق قضاوت مى شود و در آن جا اهل باطل خسارت مى بينند. (78)
اللَّهُ الَّذِي جَعَلَ لَكُمُ الْأَنْعَامَ لِتَرْكَبُوا مِنْهَا وَمِنْهَا تَأْكُلُونَ (79)
خدا است آن که دام ها (شترها) را براى شما قرار داد تا بر بعضى از آنها سوار شويد و از بعضى از آنها تغذيه مى کنيد. (79)
وَلَكُمْ فِيهَا مَنَافِعُ وَلِتَبْلُغُوا عَلَيْهَا حَاجَةً فِي صُدُورِكُمْ وَعَلَيْهَا وَعَلَى الْفُلْكِ تُحْمَلُونَ (80)
و در آنها براى شما سودهايى است [از قبيل شير، پشم و. ..] و تا سوار بر آنها به نيازى که در دل داريد برسيد، و بر آنها و بر کشتى ها حمل مى شويد. (80)
وَيُرِيكُمْ آيَاتِهِ فَأَيَّ آيَاتِ اللَّهِ تُنْكِرُونَ (81)
و پيوسته آيات خود را به شما مى نماياند پس کدام يک از آيات خدا را انکار مى کنيد؟ (81)
أَفَلَمْ يَسِيرُوا فِي الْأَرْضِ فَيَنْظُرُوا كَيْفَ كَانَ عَاقِبَةُ الَّذِينَ مِنْ قَبْلِهِمْ ۚ كَانُوا أَكْثَرَ مِنْهُمْ وَأَشَدَّ قُوَّةً وَآثَارًا فِي الْأَرْضِ فَمَا أَغْنَىٰ عَنْهُمْ مَا كَانُوا يَكْسِبُونَ (82)
پس آيا در زمين سير نکرده اند تا بنگرند عاقبت کسانى که پيش از اينان بودند چگونه بوده است؟ تعدادشان از اينان بيشتر بود و از لحاظ نيرو و آثار در زمين برتر بودند; پس آنچه فراهم مى کردند [در دفع عذاب] برايشان کارى نساخت. (82)
فَلَمَّا جَاءَتْهُمْ رُسُلُهُمْ بِالْبَيِّنَاتِ فَرِحُوا بِمَا عِنْدَهُمْ مِنَ الْعِلْمِ وَحَاقَ بِهِمْ مَا كَانُوا بِهِ يَسْتَهْزِئُونَ (83)
پس وقتى که رسولان آنان با دليل هاى روشن نزدشان آمدند، به آن علمى که نزدشان بود دل خوش کردند و عذابى که به مسخره اش مى گرفتند آنان را فراگرفت. (83)
فَلَمَّا رَأَوْا بَأْسَنَا قَالُوا آمَنَّا بِاللَّهِ وَحْدَهُ وَكَفَرْنَا بِمَا كُنَّا بِهِ مُشْرِكِينَ (84)
پس وقتى که عذاب ما را ديدند گفتند: به خداى يگانه ايمان آورديم و آنچه را که بدان شرک مىورزيديم قبول نداريم. (84)
فَلَمْ يَكُ يَنْفَعُهُمْ إِيمَانُهُمْ لَمَّا رَأَوْا بَأْسَنَا ۖ سُنَّتَ اللَّهِ الَّتِي قَدْ خَلَتْ فِي عِبَادِهِ ۖ وَخَسِرَ هُنَالِكَ الْكَافِرُونَ (85)
ولى وقتى که عذاب ما را ديدند ديگر ايمانشان براى آنان سودى نداشت; سنّت خداوند است که درباره بندگانش جارى شده است و آن جا بود که کافران خسارت ديدند. (85)
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2021851139Cd560dd7e3d
🌷 نکته تفسیری صفحه ۴۷۶🌷
سه نکته ی مهم:
در این آیات خداوند به نکات مهمّی اشاره کرده که از میان آن ها، به سه نکته اشاره می شود:
1ـ شمار پیامبران:
طبق این آیه، نام برخی از پیامبران در قرآن آمده و نام بعضی نیامده است(مِنهُم مَن قَصَصنا عَلَیکَ وَ مِنهُم مَن لَم نَقصُص عَلَیک). در قرآن کریم، نام 26 پیامبر آمده و به چند پیامبر دیگر بی آنکه نام برده شوند اشاره شده است. بر اساس روایات، شمار انبیای الهی، 124 هزار نفر است که از میان آنان، 313 نفر، «رسول» بودند؛ یعنی وظیفه داشتند پیام خدا را به مردم برسانند، و بقیّه، تنها «نبی» بودند؛ یعنی به ایشان وحی می شد؛ امّا وظیفه نداشتند آن را به دیگران برسانند. در میان رسولان، 5 نفر «اولوالعزم» ـ یعنی صاحب دین و شریعت ـ بودند: نوح، ابراهیم، موسی، عیسی و محمد. بقیّه ی رسولان وظیفه داشتند دین رسول اولوالعزم خود را تبلیغ کنند.
2ـ آوردن نشانه ی الهی و معجزه، وابسته به اجازه ی خداست:
از آیات قرآن استفاده می شود که پیامبران برای اثبات نبوّت خود، از سوی خدا معجزه می آوردند. این معجزات، علاوه بر اثبات پیامبری آنان، حق و حقیقت را می نمایاند و حجّت را بر مردم تمام می کرد. البتّه انتخاب نوع معجزه و زمان آن، تنها به خواست خدا بستگی داشته و پیامبران صرفاً موظف بوده اند آن را به مردم ارایه کنند.
از این رو قرآن بارها به پیامبر اسلام فرمان می دهد به کسانی که از او معجزات عجیب و غریب می خواستند، پاسخ دهد که نوع و زمانِ آمدن معجزات، تنها وابسته به اراده ی خداست، و ارایه ی یک معجزه نیز برای اثبات پیامبری یک نفر کافی است و لازم نیست که او هر روز معجزه ی جدیدی بیاورد(وَ ما کانَ لِرَسولٍ اَن یَأتِیَ بِآیَةٍ اِلّا بِاِذنِ الله).
3ـ اجرای حکم خدا در باره ی امّت ها: از آیات قرآن فهمیده می شود که پس از آنکه پیامبر هر امّتی، معجزات الهی و دلایل آشکار او را به مردم نشان داد و حجّت خدا را بر مردم تمام کرد، فرمان الهی در مورد مؤمنان و کافران آن امّت صادر میشود، و مؤمنان نجات می یابند و کافران با عذاب الهی نابود می شوند، و در این هنگام است که پیروان باطل و کسانی که تمام تلاش خود را برای انکار پیامبران به کار می بستند، زیانکاری خود را با تمام وجود درک می کنند و می فهمند که سرمایه ی عمر خویش را در بازار دنیا از دست داده و کاملاً ورشکسته شده اند (وَ خَسِرَ هُنالِکَ المُبطِلون). بر اساس آیات قرآن و روایاتِ معصومین، امّت پیامبر اسلام نیز سرانجام مشمول این داوری الهی خواهد شد .
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2021851139Cd560dd7e3d
♦️یک توافق راهبردی و چند نکته
🖊محمدعلی رنجبر
1- بارها خدمت خوانندگان عزیز کانال عرض کرده ام، مذاکره ادامه جنگ در میدان سیاست است و جنگ ادامه سیاست در میدان نظامی است.
لذا مذاکره و توافق به معنای پایان جنگ نیست. جنگ زمانی به پایان می رسد که یکی از دو طرف درگیر به دیگری پایان دهند.
توافق اخیر با عربستان نیز چنین ویژگی ای دارد و نگاه خوشبینانه محض و بدبینانه محض هر دو آفت بزرگی برای این توافق است.
2- ایران و عربستان هر دو به این توافق یا بهتر است بگوییم "آتش بس" نیاز داشتند. عربستان تاب و تحمل ادامه تنش فراگیر با ایران را ندارد و ایران نیز نمی خواهد با درگیری مستقیم کار سعودی ها را تمام کند و نمی خواهد تمرکز درگیری ها در منطقه باشد و قصدش این است که تا می تواند درگیری را از این منطقه دور و به زمین های دیگر در شرق اروپا و شرق آسیا بکشاند و آنوقت گام به گام و آرام آرام اهداف خودش در منطقه را محقق کند.
چه اینکه هر چقدر منطقه ی ما باثبات و مناطق دیگر بی ثبات باشند نتیجه اش امنیت و توسعه و تمدن سازی در این منطقه خواهد بود.
3- سعودیها خیلی زودتر از آمریکایی ها فهمیدند که صهیونیست ها چه کلاهی سرشان گذاشته اند از سال 2000 تا 2016 با هدایت لابی صهیونیستی آمریکا تمام تمرکزش را روی ایران در منطقه غرب آسیا گذاشت اما در نهایت نتوانست کار خاصی انجام دهد و سعی کرد با کنار کشیدن از درگیری مستقیم با ایران، عربستان سعودی را میدان دار این درگیری کند و صهیونیست های ترسو هم پشت صحنه باشند. لکن بعد از حدود هشت سال عربستان نیز متوجه شد نمی تواند با ایران درگیری فراگیری داشته باشد لذا باید با ایران توافق می کرد و خودش را قربانی صهیونیست های ترسو و آمریکایی های خائن و رو به سقوط نمی کرد.
4- این توافق اثرات مثبتی خواهد داشت: اثراتی روی بازار ارز، روی پیمان ابراهیم، روی رفتار سعودیها در ایران اینترنشنال، روی توافقات بین ایران و چین و روسیه و شانگهای و سایر موارد اما نکته مهم این است که عربستان متوجه شده است در نظم نوین آینده نمی تواند روی ناظم نظم موجود یعنی آمریکا حساب باز کند و باید تکلیفش را با ناظم نظم آینده یعنی ایران مشخص کند.
5- تضمین توافق بستگی به اتفاقات آینده و رفتارهای طرف سعودی دارد اما سلسله ای از اتفاقات به زودی خواهد افتاد و این سلسله اتفاقات ادامه روند سابق است که می تواند دنیا را به سمت جهانی بهتر و چندجانبه سوق دهد نه جهانی دیکتاتورمآبانه و تک قطبی
هر زمان دیدید آمریکا و صهیونیستها در حال عصبانیت هستند بدانید جای خوبی هستیم
6- در پایان تاکید می کنم دوستان حزب اللهی متوجه شیفت های تاکتیکی باشند و از فردا دوباره مثل زمانی که توافقات مهمی با ترکیه کردیم و ترکیه را از ائتلاف علیه ایران جدا کردیم، قاطی نکنند!
هنوز در جنگ سرد ایران و آمریکا هستیم و این جنگ همچنان ادامه دارد با این تفاوت که 44 سال قبل و مخصوصا 24 سال قبل جبهه ای جهانی علیه ما درست کردند و آن جبهه و ائتلاف روز به روز، ریزش می کند و ریزش ها به سوی ائتلاف ما می آیند.
به یاد مرحوم استاد آیت الله فاطمی نیا
ترجیع بند اغلب منابرش این بود: اگر دین اسلام منحصر به مستحباتی چون کوتاه کردن ناخن و سلام به دیگران بود، صرف نداشت امام حسین علیه السلام برایش شهید شود!
همیشه از تنگ نظری گله مند بود و آنرا مانع دستیابی به صفات عالیه می دانست. می گفت آدم نظرتنگ به جایی نمی رسد.
از ادا و اطوار مرسوم به کلی فاصله داشت. در مصیبت ها چون کوه مقاوم بود، هیچگاه ندیدم در عزای کسی سیاه بپوشد و در مرگ عزیزان اش بی تابی و جزع کند.
همزمان با جشن عروسی پسرم - نوه ی ایشان - یکی از بستگان نزدیک به رحمت خدا رفت.
علی رغم این که آن مرحوم از فضلا و صالحین بشمار می رفت و بسیار به ایشان نزدیک بود و علاقه وافری به او داشت، اجازه نداد مراسم جشن به تعویق بیفتد و با دیگرانی که نیامدند هم نوا نشد.
ملاک اش در زندگی تنها و تنها سیره و سنت اهل بیت علیهم السلام و تعالیم قرآن بود. می گفت اربعین مخصوص سیدالشهداء است، حتی برای رحلت پیامبر هم اربعین نداریم، چه رسد به ابنای روزگار.
ابنای روزگار که اگر سرشان برود سنت های بی منطق شان به هر طریقی باید برگزار شود را نکوهش می کرد و به کارهای آنان لقب "ابنایی" می داد، چیزی در ردیف عوامانه، البته قدری پایین تر!
یکی از خطوط قرمزشان آبروی افراد بود. اوایل انقلاب برخی را که از واژه "مساله دار بودن" برای اتهام و تخطئه دیگران استفاده می کردند مخاطب قرار می داد و می گفت: این چه رویه غلطی است که دائم می گویید فلان کس مساله دارد، بهمان کس مساله دارد؟ شما خودتان توضیح المسائل اید!
سرک کشیدن به کار و زندگی مردم را از گناهان کبیره می دانست و مردم را از این بیماری مهلک بر حذر می داشت.
خدایش بیامرزاد و با اولیاء کرامش محشور نمایاد.
* نوشته داماد استاد فاطمینیا