فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻احیاء گفتمان اصلح
💢گفتمان اصلح زنده نیست!
🔰فتوای رهبر این هست که باید به اصلح رأی بدید!
اصلح حتی اگر ۰.۲۵ نمرهاش از صالح بیشتر باشه، این ۰.۲۵ ضرب میشود در ۴ الی ۸ سال زمان، ۸۵ میلیون نفر جمعیت، ۱ میلیون کیلومتر مربع وسعت، و یک جهان نگاه منتظر به کشور!
❗️پس این ۰/۲۵ خیلی مهمه!
🌀تأکید بر گفتمان اصلح کار تیمی ماست و حجت شرعی داریم
❓چرا #جلیلی؟
🎙حجت الاسلام #سید_رضی
1️⃣قسمت اول
#ستاد_بانوان_دکتر_جلیلی
https://eitaa.com/joinchat/262734536C7ffbcbe195
هدایت شده از نجات
🔴🔴 قمیها و مشهدیها
🔻این روزا تو حرم تعرفه رای ریییییخته آماده آمادهس که فقط روش اسم بنویسید و مستقیم بره توی صندوق
🔹 شهرهای دیگه هم اماکن زیارتی و سیاحتی رو دریابید...!
هدایت شده از تابلوی سیاسی
#انتخابات
#نشریه
#روشهای_اقناع_سازی
💢 چگونه برای مشارکت بیشتر و انتخاب اصلح / جلیلی در روزهای باقیمانده تبلیغ کنیم❓
✍ کاری از گروه رسانهای تابلوی سیاسی
🙏 لطفا این مطالب را بخوانید و به دیگران هم برسانید
#اختصاصی_تابلوی_سیاسی
🆔 @tabloysiasi
╭@imamhasan_com
╰─┅─•🍃🌸🍃•─┅─
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبر انقلاب: مردم تنبلی و بیاعتنایی نکنند؛ مشارکت فقط مربوط به شهرها نیست
🔹مردم از روستاها و انواع مراکز جمعیتی باید در انتخابات شرکت کنند.
_
🇮🇷 بزرگترین کانال هواداران دکتر سعید جلیلی
@drjalilinews
@drjalilinews
هدایت شده از مشفقون
🛑 همه را بگذارید کنار!
شما و انصاف بدون حب و بغضتان!
#انتخابات
✍ محمد صالح مشفقی پور
💎 @Moshfeghoun 💐
ویراستی
جهاد کبیر🇵🇸🇾🇪🇱🇧
🛑 همه را بگذارید کنار! شما و انصاف بدون حب و بغضتان! #انتخابات ✍ محمد صالح مشفقی پور 💎 @Moshfegh
✏️ من به نامزدهای محترم انتخابات عرض میکنم با خداوند خودتان عهد کنید که اگر موفق شدید و توانستید مسئولیتی به دست بیاورید:
✏️ ۱- کسان و کارگزاران خود را از کسانی قرار ندهید که ذرهای با انقلاب زاویه دارند. آن کسی که با انقلاب، با امام راحل، با نظام اسلامی ذرهای زاویه داشته باشد به درد شما نمیخورد و همکار خوبی برای شما نخواهد بود.
✏️ ۲- آن کسی که دلبستهی آمریکا باشه و تصور کند که بدون لطف آمریکا نمیشود قدم از قدم برداشت در کشور، برای شما همکار خوبی نخواهد بود. او از ظرفیتهای کشور استفاده نخواهد کرد و خوب مدیریت نخواهد کرد.
✏️ ۳- آن کسی که راهبرد دین و شریعت را مورد بیاعتنایی قرار دهد او با شما همکار خوبی نخواهد بود.
✏️ کسی را انتخاب کنید که اهل دین، اهل شریعت، اهل انقلاب، اهل اعتقاد کامل به نظام باشد.
✏️ اگر شما نامزدهای محترم یک چنین عهدی با خدای خودتان ببندید بدانید که کارهایی که برای انتخابات میکنید همهاش حسنه خواهد بود. ۱۴۰۳/۴/۵
🖼 #بسته_خبری
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از نجات
✅ عملیات تماس امیدبخش
1️⃣ کمپین بیستکال: https://eitaa.com/jalily_bistcall/14
2️⃣ تماس با نزدیکان و دوستان به مناسبت عید غدیر: https://eitaa.com/mowjj_ar/13
@Nejaatt_ir | @Mowjj_ir
هدایت شده از محمد جوانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدایت شده از نِما(نهضت مطالبه گری اصفهانیها)🇵🇸
♦️تبلیغات انتخاباتی چهره به چهره
در روستا ها
پر برکت و بسیار موثر
♦️روز دوم تبلیغات روستایی
در روستاهای سهلوان، گارماسه، بهاران، سودرجان، جیجول، باغکومه از توابع استان اصفهان
❌جهت تداوم این حرکت با برکت، لطفا #نشر_حداکثری
#انتخابات
#دکتر_جلیلی
@NEMA14
سردار عزیز و دوست داشتنی
سردار قالی باف
دو خط را در مناظره ها تاکید داشتند
یکی اجماع همه ی طیف ها
یکی مذاکره راه مبارزست
سخنان امروز حضرت آقا حجت را تمام کرد
✏️ رهبر انقلاب؛ هماکنون در دیدار مردمی عید غدیر:
نامزدها با خداوند خود عهد کنند که اگر موفق شدند؛ از افرادی که ذرّهای با انقلاب فاصله دارند استفاده نکنند
پنجم تیر ۱۴۰۳
امام خامنه ای:
فرد اصلح کسی هست که توانایی استفاده از ظرفیت ها رو داره.
کسانی که راه پیشرفت رو مذاکره با آمریکا میدونن اصلح نیستند.
پنجم تیر ۱۴۰۳
✍️ فهیمی
هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
🔻«مدیریت جهادی» یا «مدیریت تکنوکراتیک»؟!
🖊مهدی جمشیدی
۱. ازآنجاکه پس از انتشار نوشتههایم در نقد تکنوکراتیسم، در کنار همراهیها، برخی نقدها نیز بیان گردیدند، بر آن شدم که اندکی دربارۀ موضع رهبر انقلاب بنویسم. رهبر انقلاب در تاریخ ۱۳۹۲/۱۰/۲۳ دیداری با آقای قالیباف، شهردار تهران، به همراه اعضای شواری شهر داشتهاند که مختصری از آن در قالب خبر منتشر شده است. ایشان در ابتدا، از اقدامات «سختافزاری» و «ساختوسازی» تمجید میکنند و آنها را به «مدیریت جهادی» نسبت میدهند:
«اقدامات شهرداری در بخشهای مختلف همچون تمیزی شهر، فضای سبز و بوستانها، ساخت بزرگراهها و پلها، گسترش مترو، و ایجاد فضاهای ورزشی، کاملاً برجسته و خوب بوده است. ... اگر مدیریت جهادی یا همان کار و تلاش با نیّت الهی و مبتنی بر علم و درایت حاکم باشد، مشکلات کشور، قابلحل است.»
۲. پس تعبیر مدیریت جهادی، «منحصر» و «محدود» به این لایه از اقدامات بوده و دلیلی در دست نیست که بتوان آن را به لایههای دیگر، «تعمیم» داد، بلکه دلیل برخلاف این تعمیم وجود دارد؛ چراکه رهبر انقلاب، در بخش دیگری از سخنانش که مسألۀ «هویّت/ سبک زندگی/ معنا/ ارزشها/ فرهنگ» را مطرح مینمایند، سویۀ «انتقادی» و «سلبی» دارند و میگویند:
«حقیقتاً معماری و نمای تهران، نمای یک شهر اسلامی نیست و شهرداری و شورای شهر باید این موضوع را جزو جدّیترین مسائل خود بدانند. ... باید هرچه ممکن است، محیط زندگی شهر به گونهای طراحی و ساخته شود که تحقّق سبک زندگیِ اسلامی، راحتتر امکانپذیر باشد.»
این توصیه به معنی آن است که در طول هشتسال مدیریت آقای قالیباف بر شهرداری تهران، این امر به عنوان یک «مسألۀ جدّی» در نظر گرفته نشده بود و خروجی و اثر محسوسی نداشته است؛ یعنی هرچند ساختوسازها و کارهای عمرانیِ فراوانی صورت گرفته اما این اقدامات، در چهارچوب نظریۀ «شهر اسلامی» نبوده و ازاینجهت، کمکی به استقرار «سبک زندگیِ اسلامی» نکردهاند. رویکرد تکنوکراتیک، در همینجا نمایان میشود که در امر بازسازی، اعتنا و اهتمام به «هویّت» ندارد و فقط میسازد و بنا میکند. بهاینترتیب، اگرچه شهر، «آباد» میشود، اما «اسلامی» نمیشود و «شهر توسعهیافته»، جایگزین «شهر اسلامی» میشود. این در حالی است که برخلاف رویکرد تکنوکراتیک، رویکرد انقلابی بر این باور است که حتی ساختوساز و عمران و آبادی نیز میتواند با فرهنگ و سبک زندگی، ارتباط جدّی برقرار کند و تسهیلگر یا مانع آن باشد.
۳. در بخش بعدی نیز باز رهبر انقلاب، به نقد فرهنگی و هویّتیِ خود ادامه میدهند و میگویند:
«کارها و اقدامات فرهنگی، همچون شمشیر دو دَم است؛ اگر همراه با محتوای خوب باشد، بستر اصلاح جامعه خواهد بود، اما اگر با محتوای نامناسب باشد، بستر گسترش نابسامانی و کژی خواهد شد. در مراکز فرهنگی، همچنین باید از افرادِ اهل فرهنگی استفاده کرد که واقعاً متدیّن و انقلابی و معتقد به اسلام سیاسی و مردمسالاریِ دینی باشند.»
در نقد نخست، رهبر انقلاب این نظر را مطرح کردند که «معماری» و «ساختوساز»، دلالت و اثر فرهنگی دارد و نباید دچار یکسویهنگریهای تکنوکراتیک شد، اما در اینجا، به سراغ خودِ «فرهنگ» میآیند و میگویند در این عرصۀ نرمافزاری، «محتواهای نامناسب» ارائه شده است. البته ایشان این سخن را در قالب هشدار و انذار میگویند؛ ولی روشن است که این سخن در خلاء و به عنوان یک فرض ذهنی نبوده، بلکه از واقعیّتی حکایت میکند که در جریان است. به نظر میرسد که این انتقاد، به سبب نفوذ نیروها و جریانهای اصلاحطلب به مراکز فرهنگیِ شهرداری تهران بوده که گویا آقای قالیباف، به اشتراک نسبیِ با آنها رسیده و سهمیههایی را به آنها واگذار کرده بود. پس کار فرهنگی، بهخودیخود، اصالت ندارد، بلکه آنچه مهم است، ماهیّت کار فرهنگی است که باید برخاسته از ارزشهای اسلامی و انقلابی باشد و حتی کارگزاران آن نیز باید خودشان به این ارزشها، تعهد و تقیّد داشته باشند. در مقابل، تجربۀ شهرداری تهران، نشانگر نوعی تساهلوتسامح بود؛ چنانکه به نام میداندادن به همۀ سلایق، جهتگیریهای نامنطبق با انقلاب نیز فرصت ظهور یافتند. این امر، جزو خصوصیّات نیروهای تکنوکرات است که اگر هم به فرهنگ بپردازند، روایت صوری و خنثی از آن دارند و مطلقِ فرهنگ را اراده میکنند و گاه نیز برای توجیه جهتگیری خویش، کارهای فرهنگیِ نمایشی و تزیینی در زمینۀ هویّت اسلامی و انقلابی انجام میدهند که از صورت و ظاهر و پوسته، فراتر نمیرود. باید تأمّل کرد که این منطق، چقدر با رویکرد دولت سازندگی که در اختیار نیروهای تکنوکرات بود، تفاوت دارد.
🖇 خبر دیدار را در اینجا بخوانید:
https://khl.ink/f/24963
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
هدایت شده از روزمره نوشت (مهدیه منافی)
چرا به سعید جلیلی رأی میدهم؟
🔹تا جایی که یادم هست فقط یک یا دوبار برای مجلس به آقای قالیباف رأی دادم. و برای ریاست جمهوری هیچ وقت رأیم آقای قالیباف نبوده.
🔹کاری ندارم ماجرای سیسمونی و خیلی حواشی دیگر چه بود، اما به ایشان رأی نخوام داد.
🔹چرا؟ چون آقای قالیباف مرد پرکاری است برای مدرنسازی ایران. کار او تهران را قشنگتر کرد. مترو و بزرگراه ساخت، برج میلاد و انواع مالها.
مدرنسازیای که با خود سبک زندگی مدرن آورد. مالها و تفرجگاههایی که جای افراد مؤمن و متدین نیست. بلکه ویژهی سبک زندگی مصرفگرا و مدرن است.
🔻در مناظرهها دیدیم گاهی مواضع او و رقیب مشترک میشد و این حاصل چیزی نیست جز مبنا نداشتن.
آقای قالیباف یک مرد پرکار انقلابی، اما بدون مبنای عمیق ست. با حضور او ایران زیباتر میشود اما اسلامیتر، نه!
🔸اما آقای جلیلی دقیقا همین ویژگی که آقای قالیباف ندارد را دارد. جلیلی مبنا دارد، گفتمان دارد. مبنایی که در پایاننامه او تبدیل به این عنوان شد «بنیاد اندیشه سیاسی اسلام در قرآن». جلیلی کمتر از بقیه در مناظرات قرآن خواند، اما عامل بودن او به قرآن را در مذاکرات و عمل به قاعده نفی سبیل دیدیم که تا وقتی او بود اجازه تسلط کفار بر مسلمین را در جمهوری اسلامی نداد.
🔶کاری که جلیلی در تمام این سالها انجام داده عرصهسازی است، عرصهای که شکاف میان طرح تا اجرا را پر میکند و ما معدود افرادی مثل او داریم که عرصهسازی بداند و اتفاقا هنر عرصهساز تعامل با طیفهای مختلف برای رسیدن به هدفی است که برای آن طرحریزی کرده است.
🔸عرصهساز از سطح کلان تا خرد به مسائل اشراف دارد و حسن او همین کلاننگری، کلنگری و آیندهنگری است. چنین فردی از کوچکترین فرصت برای رسیدن به اهداف استفاده میکند.
✅و ما در زمانه فعلی بیش از مدیر صرفا اجرایی، به عرصهساز نیاز داریم تا میدان را بازتعریف کند و نوع جدیدی از کنش و اجرا را به ظهور برساند.
✅عرصهای که دینداریرا سهلتر و امکان بسط ایمان را فراهم کند.
✅که اگر هدف این باشد، اقتصاد و فرهنگ و همه چیز بالتبع اصلاح خواهد شد.
و من این ویژگی را در میان کاندیداهای فعلی جز در آقای جلیلی ندیدم.
📝 #مهدیه_منافی
https://eitaa.com/joinchat/933101780C2d079f073e