eitaa logo
اخبار جهادکشاورزی شهرستان اشتهارد
286 دنبال‌کننده
1.5هزار عکس
133 ویدیو
36 فایل
اطلاع رسانی وروابط عمومی
مشاهده در ایتا
دانلود
☃️☃️☃️ : ⬅️از دفعات آبیاری زیاد گیاهان در زمستان بپرهیزید ⬅️در زمستان صبح ها به گل ها آب بدید ⬅️در زمستان از تعویض گلدون گل ها بپرهیزید ⬅️در زمستان با کوتاه شدن روزها گل ها به استراحت میرن و کوددهی براشون خوب نیست چون سوخت و سوز ندارند ،پس از کوددهی گل ها در زمستان بپرهیزید ✅🤓آخر اسفند ماه گل ها رو هرس کنید و خاکشون رو تازه کنید و کوددهی رو شروع کنید اون وقت می‌بینید بعد از استراحت سه ماهه چه رشدی پیدا میکنند 😉 ❌گلها تو سرما نمونند
🎬وزیر جهاد کشاورزی: با هماهنگی وزارت نیرو قطعی برق و انرژی در حوزه کشاورزی به حداقل خواهد رسید 🔹بخش کشاورزی و بویژه حوزه کالاهای اساسی با وجود تحولات در سایر بخش های اقتصادی و حتی تحولات بین المللی، از یک ثبات نسبی در بازار برخوردار بود. 🔹قطع انرژی در بخش کشاورزی قابل جبران نیست و به همین دلیل بخش کشاورزی در آخرین اولویت اعمال برنامه های قطعی قرار گرفته است. 🔹در ماههای آتی که مصرف برق در حوزه کشاورزی بیشتر می شود، هماهنگی های لازم با وزارت نفت و نیرو انجام شده تا قطعی برق و گاز در بخش کشاورزی به حداقل برسد.
هشدار سطح نارنجی هواشناسی برای بارش برف / دستگاه های اجرایی البرز به حالت آماده باش درآمدند مدیرکل مدیریت بحران استانداری البرز با اعلام هشدار سطح نارنجی برای بارش برف در این استان از آماده باش دستگاه های اجرایی خبر داد. به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری البرز《مهدی مهرور》در این خصوص گفت: تحلیل آخرین الگوهای پیش یابی حاکی از فعالیت سامانه سرد بارشی در روز شنبه ۲۰ بهمن در منطقه البرز مرکزی است. وی بیان داشت: با فعالیت این سامانه بارشی به ویژه در ارتفاعات استان البرز بعضی ساعات بارش پراکنده برف و باران، بعضی ساعات وزش باد، مه آلودگی پیش بینی می شود. وی تاکید کرد: اختلال در تردد های جاده ای، یخبندان، لغزندگی و کاهش دید در جاده های کوهستانی، آسیب به محصولات کشاورزی در تمام شهرستان های استان البرز ، ریزش سنگ و رانش کوه در ارتفاعات و جاده های کوهستانی از اثرات فعالیت این سامانه بارشی است. پرهیز از سفرهای غیر ضروری و احتیاط در ترددهای شهری و بین شهری و مجهز بودن خودروها به وسایل زمستانی در جاده ها و مناطق کوهستانی، مدیریت و مصرف بهینه نهاده های انرژی، اتخاذ تمهیدات الزم برای جلوگیری از خسارت های ناشی از کاهش دما و یخبندان در صنعت کشاورزی، خودداری از فعالیت های کوه نوردی از جمله توصیه های مدیر کل مدیریت بحران استانداری البرز با برای آمادگی در برابر ورود سامانه بارشی با سطح هشدار هواشناسی نارنجی برای این استان است.
⭕️ اجرای ۱۰۰ هزار هکتار عملیات آبخیزداری در استان البرز 🗯 علی تیموری رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور در نشست هم‌اندیشی با نماینده مردم البرز در مجلس شورای اسلامی و مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان البرز ضمن تبریک ایام الله دهه فجر و سالروز پیروزی انقلاب اسلامی گفت: ▫️اهداف اصلی سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور حفظ و حمايت، احياء، توسعه و بهره‌برداری اصولی از جنگل‌ها و مراتع و همچنین حفاظت‌ از آب و خاک كشور از طريق مديريت علمی حوزه‌های آبخيز و در کنار آن رعايت اصول توسعه پايدار است. ▫️استان البرز با توجه به استقرار مراکز تحقیقاتی، پژوهشی، دانشگاهی و... در آن می‌تواند در زمینه بکارگیری مراکز دانش‌بنیان و فناوری‌های روز دنیا در حوزه منابع طبیعی و آبخیزداری نقش تعیین‌ کننده‌ای در کشور ایفا نماید. ▫️با عنایت به برنامه هفتم توسعه، ظرفیت‌های خیلی بالایی جهت اجرای عملیات آبخیزداری در استان پیش‌‌بینی شده است؛ به طوری که طی این برنامه باید حدود ۱۰۰ هزار هکتار عملیات آبخیزداری اجرا شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔻کشاورزان سربازان عرصه اقتصادی و امنیت‌غذایی هستند ⭕طلایه‌داران توسعه 👤غلامرضا گل‌محمدی معاون وزیر جهاد کشاورزی در مراسم تجلیل از کشاورزان نمونه استان قزوین: 🔸با استفاده از تحقیقات و پژوهش می‌توان بهره‌وری و میزان تولید در واحد سطح را تا چند برابر افزایش داد 🔸افزایش چند برابری تولیدات کشاورزی با اتکا به دانش و تحقیقات و تلاش روستاییان به ویژه زنان روستایی است 🔸کشاورزان سربازان عرصه اقتصادی و امنیت غذایی هستند و اگر کشاورزان نمونه میانگین تولیدشان بیشتر شده با آموزش و ترویج و اتکا به آموخته‌های کشاورزی موفق بوده‌اند 🔸کارشناسان و مروجان پهنه با کمترین امکانات و درگیر شدن با چالش‌ها تلاش می کنند که یافته‌ها را در مزارع بکار گیرند
تصویر زیبا از کوههای جاده قوزلو 🌾🌹
بیانیه دعوت به حضور گسترده مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن🇮🇷 مدیر جهاد کشاورزی شهرستان اشتهارد در آستانه چهل و ششمین سال پیروزی انقلاب اسلامی با صدور بیانیه‌ای ضمن تبریک ایام الله دهه فجر و اعیاد شعبانیه از آحاد مردم عزیز شهرستان اشتهارد خواست تا با شرکت یکپارچه در راهپیمایی ۲۲ بهمن، بار دیگر با آرمان‌های انقلاب اسلامی تجدید پیمان کنند. بسم الله الرحمن الرحیم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی و تکریم روح بلند بنیانگذار نظام جمهوری اسلامی، ایام فرخنده دهه فجر را به مقام معظم رهبری و عموم امت شریف ایران اسلامی تبریک می‌گویم. نظام جمهوری اسلامی ایران دستاورد خون هزاران شهید و صبر و پایداری اسطوره ای مردم رنج کشیده ای است که آرمان های بلند اندیشه اسلام ناب را به حوائج پست مادی ترجیح داده و جهاد و استقامت در مسیر حق را سرلوحه خود قرار داده اند.   دهه فجر و یوم الله ۲۲ بهمن، روز تبلور شکوه و ایثار مردم همیشه سرافراز و آزادۀ جمهوری اسلامی ایران است؛ در این روزهای عزیز، ملت ایران با رهبری داهیانۀ زعیم بزرگ جهان اسلام و بنیان گزار کبیر انقلاب اسلامی، حضرت امام خمینی (ره) و با تاسی از آموزه های اسلام ناب محمدی(ص) طومار رژیم طاغوتی استبداد و استکبار را درهم پیچیدند و روح امید، احساس غرور و خودباوری را در کشور زنده کردند. انقلاب اسلامی ایران، فروغ امید و گرمی حیات را به کالبد سرد مسلمانان و مستضعفان جهان دمید و تجربه‌ای تازه از حکومت دینی توأم با ارزش‌هایی مانند عدالت، استقلال، آزادی و مردم‌سالاری دینی را به بشریت عرضه نمود. به همین منظور از کلیه همکاران و بهره برداران محترم دعوت می کنم تا با حضور یکپارچه و منسجم و حماسی‌تر از سال‌های قبل در راهپیمایی ۲۲ بهمن شرکت کرده و پاسخ دندان‌شکنی به توطئه‌های رذیلانه سردمداران کفرپیشه استکبار جهانی اعم از شیطان بزرگ آمریکا، انگلیس مکار، صهیونیست کودک‌کش و وفاداری خود به اسلام عزیز و انقلاب اسلامی را به نمایش بگذارند. «إِنْ تَنْصُرُوا اللَّهَ یَنْصُرْکُمْ وَیُثَبِّتْ أَقْدَامَکُمْ» مرتضی قوامی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان اشتهارد
‌ چو ایران نباشد تن من مباد.... تولد جمهوری اسلامی ایران ۲۲بهمن مبارک 💚🌱
🗓سه شنبه ٢٣ بهمن ماه ۱۴۰۳ ✅ تمامی مراکز دولتی و غیردولتی استان البرز فردا تعطیل شد معاون‌هماهنگی امور عمرانی استانداری البرز ضمن پوزش از شهروندان گفت: به علت ناترازی به وجود آمده بر اساس مصوبه کارگروه انرژی و با توجه به برودت هوای استان، فردا سه شنبه ٢٣ بهمن ماه تمامی ادارات دولتی، و غیر دولتی موسسات عمومی و خصوصی، دانشگاه ها و بانکها به استثنای واحدهای قضایی، مراکز امدادی، درمانی و خدماتی در استان تعطیل و آموزش در کلیه مقاطع تحصیلی بصورت غیرحضوری خواهد بود. به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری البرز،احمد افضلی با تاکید بر اینکه بانک های استان موظف به فعال کردن و اعلام شعب کشیک خود هستند، افزود: خاموش بودن كليه سیستم های گرمایشی و روشنایی در ادارات استان و مراکز مذکور از جمله مواردی است که باید در دستور کار مدیران و مسئولین قرار گیرد. وی ضمن الزامی بودن این مصوبه از همه همشهریان خواست همکاری لازم را در خصوص صرفه جویی در مصرف انرژی داشته باشند.