‼️آمریکا: نگران اقتصاد ایران هستیم!😶
‼️کری بگر: نسخه درمان اقتصاد ایران، علم اقتصاد مدرن است!🙄
‼️مسعود نیلی: مادر مهربان مان، ایران، دارد می میرد!🤔
👈🏻هرچند این جملات در ظاهر طنز هستند(به جز جمله نیلی!) ولی متاسفانه پشت پرده واقعی دارند!
⚠️قبل از اینکه تعجب کنید، لطفا متن موجود در مصاحبه مسعود نیلی با گری بکر، اقتصاددان معروف نئولیبرالیسم و شاگرد فریدمن، را بخوانید!
⛔️گری بکر در این مصاحبه از بنیاد هند و نوشین هاشمی و بورسیه های اقتصادی این بنیاد نام می برد و می گوید برای اینکه بتوان در بلندمدت بر سیاست های اقتصادی کشور اثرگذار بود، باید دانشجویانی در زمینه علم اقتصاد مدرن(بخوانید علم اقتصاد مکتب خودش!) آموزش پیشرفته ببینند و بعد در کشور مقصد اثرگذار بشوند و مثال کشورهایی مانند شیلی را میزند که چه رشد اقتصادی داشته است! [رشد اقتصادی شیلی(بخوانید شکاف طبقاتی و بدبختی اقتصادی مردم شیلی!) را در مستند دکترین شوک می توانید مشاهده بفرمایید!]
💡نمی دانم چقدر با بنیاد HAND و نوشین هاشمی و شخصیت گری بکر، آشنائیت دارید.
👈🏻ولی این را بدانید که خانم گیتی نشات(همسر ایرانی گری بکر) مامور می شود تا بورسیه های تحصیلی در حوزه اقتصاد را با مدیریت غیرمستقیم گری بکر و جواد صالحی اصفهانی و با مدیریت اجرایی خانم نوشین هاشمی پیگیری نماید. گری بکر نیز به عنوان رییس شورای مشورتی HAND، این جریان را زیر نظر وزارت خارجه آمریکا در پروژه سازمان USAID وزارت خارجه آمریکا، هدایت نموده است.
⚠️نوشین هاشمی در انجمن دانشجویان ایرانی در استنفورد اعتراف می کند که ما چندین سال این پروژه را پیگیری می کردیم و در این چند دقیقه کوتاه، هم ماجرای بورسیه و هم ماجرای کنفرانس های شیکاگو و هم مشورت با دولت ایران برای بکارگیری سیاست های اقتصادی رو بیان میکند.
📌[تمام این مطالب مستند می باشد و بعضی از اسناد در اینجا قرار داده شده است]
💡فارغ از تمام بحث ها و سوال ها و جنبه های نسبتا امنیتی که در اینجا به ذهن تان آمده است، باید این سوال برایتان پررنگ بشود که چرا آمریکایی که بیشترین تحریم های تاریخ بشریت را بر مردم ایران تحمیل کرده است، چرا باید هزینه های گزافی را برای ترویج این نوع تفکر اقتصادی خاص(تفکر اقتصادی امثال فریدمن و گری بکر) در ایران بپردازد؟! آیا نگران وضعیت اقتصادی مردم ایران می باشد؟!
⛔️اصلا قصدمان این نیست که بگوییم کسانی که در داخل کشور، مروّج این نوع تفکر اقتصادی خاص هستند، پیاده نظام آمریکا می باشند! ابدا!
👈🏻ولی این سوال باید برایتان پیش بیاید که چرا آمریکا مشوّق ترویج این نوع تفکر خاص اقتصادی در کشور می باشد!
💡آیا می توان به کسی رأی داد ولی به نوع تفکر اقتصادی اش، توجه نکرد؟!
@jebhetse
@jahade_tabien1
28.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺ریشهیابی مشکلات دیروز و امروز از نظرگاه رویارویی ایران با مدرنیتهی غربی
➖شهریار زرشناس:
📂اگر تورم داریم، اگر ویژهخواری و مدیر فاسد و ناکارآمد داریم، همه به خاطر همان ساختی است که #مدرنیتهی_غربی برای ما به ارمغان آورده است.
➖تا زمانی که در سایهی فرهنگ ایرانی و اسلامی بودیم، یکی از تمدنهای بزرگ جهانی بودیم و جریانی عظیم از #فلسفه، ادبیات، #هنر و صنعت داشتیم ولی تمام مشکلات دیروز و امروز ما از ترافیک خیابانها تا معماری کج و کوله و کوچههای باریک و مسائل اقتصادی و فرهنگی، به همین مسئله یعنی رویارویی ایران با مدرنتیهی غربی و مسئلهی #نفوذ بر میگردد.
🔻مدرنتیهی غربی ما را در این فرهنگ جهانی سهیم نکرد، بلکه هر آنچه داشتیم از ما گرفت و یک فرهنگ شِبهمدرنیته به ما دادند که حتی روشنفکران #سکولار هم به آن اذعان دارند.
@jahade_tabien1
🚨🚨🚨شبهنظامیان جداییطلب در ترنسنیستریا مولداوی اعلام کردند که این هفته یک رفراندوم برای پیوستن به روسیه انجام خواهند داد.
در صورت تایید پوتین، نیروهای روسی وارد مولداوی خواهند شد.
امشب هم از همین منطقه تعدادی پهپاد و موشک به اوکراین حمله کردند.
#جنگ_جهانی
#روسیه_اوکراین
#روسیه_ناتو
#هرج_الروم
@jahade_tabien1
مصرف اضافی گاز پولدارها یک صدم درصد هم نیست...
کسی که به بهانه مصرف زیاد اونها میخواد برای ۹۰ میلیون نفر دردسر ایجاد کنه یا جاهله یا خائن.
@jahade_tabien1
🛑 این یادداشت را برای همه ملّت ایران ارسال کنید :
🔹حاکمیت به معنای نظام سیاسی و متشکل از سه قوه مجریه، قضائیه و مقننه و سایر نهادها و دستگاه ها باید بصورت عملی گام هایی را بردارد که مردم این گام ها و نتایجش را ببینند تا انتخابات های پیش روی مجلس شورای اسلامی، مجلس خبرگان، ریاست جمهوری و غیره، مجدداً شاهد حضور حداکثری آنان باشد.
🔻این گام ها چه هستند؟
1️⃣ حذف دلار از حاکمیت بر اقتصاد کشور؛ نمی شود هزینه زندگی مردم به دلار باشد اما درآمد کارگر و کارمند و بازاری به ریال!
2️⃣ پیمان سپاری صددرصد ، یعنی کلیه صادر کنندگان باید صددرصد ارز حاصل از صادرات را به قیمتی که اعلام میشود تحویل دولت بدهند .
3⃣ تعیین نرخ ارز با فرمول ارائه شده توسط دکتر صمصامی و همکارانش که طبق آن دلار زیر ۲۰ هزار تومان است .
4️⃣ اختصاص ارز فقط برای کالای اساسی و نیازهای ضروری کشور .
5⃣ اعلام ممنوعیت و جرمانگاری برای خرید و فروش آزاد ارز و تعطیلی صرافیها و هر گونه بازار ارز .
6⃣ برچیدن بانکهای خصوصی و تجمیع همه بانکهای دولتی در یک بانک و ارائه تسهیلات بدون بهره به تولید .
7⃣ اصلاح قانون جدیدالتصویب مالیات بر عایدی سرمایه و ایجاد بازدارندگی از سفته بازی .
8⃣ ممنوعیت فروش دلاریِ مواد اولیه پتروشیمی، فولادی و پالایشگاه های نفتی به تولید کننده های داخلی!
9⃣ شکستن انحصار خودروسازان و قطعه سازان و واردکننده های خودرو و قطعه و آزاد کردن تولید برای هر کس که بتواند خودروی استاندارد تولید کند .
0⃣1⃣ ارائه زمین رایگان دولتی به همه مستأجرین و همچنین خانواده های نیازمند جهت ساخت مسکن و ممنوعیت فروش این زمین های رایگان.
1⃣1⃣ کنار گذاشتن شیوهها و مصالح سنتی در ساخت مسکن و حمایت و گسترش سازههای دانشبنیان جدید برای کاهش هزینه و افزایش سرعت ساخت مسکن و اجرای طرح #زیست_شهر_اسلامی
2⃣1⃣ اجرای صحیح اصول ۴۳ و ۴۴ قانون اساسی ، تشکیل وزارت مستقل تعاون ، ایجاد تعاونیهای بزرگ کارگری و مردمی و ساختارهای محکم و نظارت دقیق ، و کلیدیترین اقدام : واگذاری بنگاههای اقتصادی بزرگ دولتی به این تعاونیها (شکل صحیح و اصولی و اسلامی خصوصی سازی )
3⃣1⃣ مبارزه جدی و عملی و فوری و بی رحمانه با فساد؛ مماشات با فساد و تخلفات اداری، جزو اصلی ترین دلایل ناامیدی مردم است.
4⃣1⃣ پاکسازی دانشگاهها و نهادهای اقتصادی دولت از جریان فکری نئولیبرال.
🔹بی تردید، مطالبه این موارد از سوی مراجع تقلید و علما و علمای خبرگان، حوزه ها و دانشگاه ها، اصحاب رسانه و مؤثرین بصورت فوری فوتی اگر صورت گیرد و دولت و مجلس و قوه قضا، به این موارد تن دهند آنگاه موج امیدواری کشور را فرا می گیرد. این موارد فقط اراده می خواهد! فقط اراده!
✍️میثم حقشناس
#بصیرت_اقتصادی
@jahade_tabien1
گروه مطالعاتی «هاد» مواضع و دیدگاههای داوطلبان مطرح در حوزه انتخابیه تهران را بر اساس «۱۴ پرسش کلیدی درباره اقتصاد ایران» ارزیابی کرده است.
به فهرست سبز حتما رای دهید.
به فهرست قرمز حتما رای ندهید.
#نه_به_نئولیبرالیسم
https://survey.porsline.ir/s/ehA2BtN
@jahade_tabien1
10.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😵💫من رأی نمیدم؛ ما میخواهیم انقلاب کنیم...
🌀توهم پول نفت‼️چرا ایران نمیتواند مثل امارات پیشرفته باشد⁉️ اصلاً سهم مردم از درآمدهای نفتی چقدر است؟
👈🏻حرفهایی بی پایه و اساس که بدون تفکر فقط مثل طوطی از گوینده معاند میگیریم و تکرار میکنیم❗️
#انتخاب_مردم
#مشارکت_حداکثری
@jahade_tabien1
💥 اینا مارو از اسلام زده کردن ! اگه اسلام اینه من دیگه مسلمون نیستم ، به اسم اسلام بردن و خوردن و یک آب هم روش !!!!
🟥 شما هم نظرتون همینه ؟ شما هم از این دست جملات استفاده میکنی ؟ اگر نه حتما زیاد شنیدی و جوابی نداشتی براش . تو این متن جواب قانع کننده و منطقی رو برات میگم .
🟧 حکومت اسلامی یعنی قانون اساسی و قوانین فرعی تو این نظام منطبق بر اسلام هست . شما هیچ قانونی رو تو این کشور نمیتونی پیدا کنی که ضد اسلامی باشه . پس قوانین صد در صد اسلامیه ، این رو تو ذهنت داشته باش .
🟨 اجرای قوانین دست ما آدمهاست ، مسئولین کشور از مسئولین عالی تا کارمند جزء همه ، مردم همین کشور هستن . حالا به من بگو ما مردم تو مسلمونی از صد چه نمره ای میگیریم ؟ خوش بینانه ۶۰ ، ۷۰ . مسئولین هم همین هستن ، چرا انتظار داریم اونا صد باشن ؟ میتونیم ۴ ، ۵ میلیون آدم خودساخته و متقی و پرهیزگار پیدا کنیم برای مسئولیت های کشور ؟ معلومه که نه . همه آدم های معمولی هستن که هوای نفس دارن ، حرص و طمع دارن ، تنبلی و کاهلی دارن و ...
⬛ بماند که نفوذی و منافق و خائن هم بینشون هست .
🟪 پس قوانین صددرصد اسلامیه اما ما آدما صددرصد مسلمون نیستیم ، به قول معروف اسلام به ذات خود ندارد عیبی هر عیب که هست از مسلمانی ماست .
🟩 این نکته رو هم هیچوقت فراموش نکنید : خدا تو قرآن میگه : الشیطان یعدکم الفقر و یأمرکم بالفحشاء ، یعنی شیطان شما رو از فقر میترسونه و امر به فحشا میکنه ، چه جوری ؟ دقیقا عین همین بحثی که توضیح دادم ، میگه جمهوری اسلامی ما رو فقیر کرد ، ما بیچاره شدیم ، ما بدبخت شدیم ، همش به خاطر اسلامه ، لعنت به این اسلامتون ، لخت میشیم میایم بیرون ، زن زندگی آزادی
🛑 نکته آخر هم اینکه بیشتر اینایی که میگن اسلام نخواستیم چون جمهوری اسلامی، اسلامی نیست ، در واقع پیروان هوای نفسشون هستند و عادت به یک سری گناهانی دارن که اگه بخوان مسلمون باشن دیگه نمیتونن اون کارها رو انجام بدن ، دنبال بهانه ای برای فرار از دین هستن ، میگن چون جمهوری اسلامی منو میلیاردر نکرده یا فلان مسئول فلان خلاف رو کرده پس اسلام به درد نمیخوره .
🔔 جمع بندی کنم ، مسلمون بودن من و تو هیچ ربطی به جمهوری اسلامی نداره ، اسلام سر جای خودش صحیح و سالم هست و هیچ کس نمیتونه خرابش کنه ، هر کس اهلش باشه و مردش باشه میتونه تا بهجت و سلمان شدن تو مسلمونی بالا بره ، وقتی من و تو مسلمون باشیم جمهوری اسلامی هم اسلامی میشه .
🌟 به مسائل ساده و سطحی نگاه نکنیم ، عمیق باشیم .
✍️ میثم حق شناس
@jahade_tabien1
سال 86بود که استانداردهای آموزش اقتصادآمریکا رو ترجمه کردم. استانداردهای 20گانهای که قرارست انسان اقتصادی مورد نظرشان را تربیت کند! و این پارادوکس را بیپاسخ میگذارند که بالاخره با روش پوزیتیویستی به انسان نگاه کرده و نظریهپردازی میکنند یا انسان مورد نظرشان را میسازند؟
در حقیقت آمریکاییها وقتی دیدند بین نظریات اقتصادیشان که مبتنی بر ایدئولوژی لیبرالیستی و ماتریالیستی بود و انسانی که در جامعه مشاهده میکردند فاصله زیادی وجود دارد به جای اینکه نظریاتشان را اصلاح کنند انسانشان را عوض کردند!
ارزشهای انسانی را به ضدارزش تبدیل کردند و...
بعد از مدتی هم این استانداردها را بین المللی کردند و چیزی شبیه سند 2030 در حوزه اقتصاد شد. یعنی تلاش کردند در تمام دنیا همان نگاه اقتصادی را فراگیر کنند. این پارادوکس بزرگتری بود. یعنی حتی به تفاوتهای نژادی و محیطی و تاریخی و فرهنگی و ... هم احترام نگذاشتند
همهی این رفتارهای آمریکا ذیل تفکر globalization (جهانیسازی) اتفاق میافتد. تفکری که کاملا ایدهآلیستی است و برعکس ادعای آزادی، در جهت به اسارت درآوردن انسان است.
شیاطین انسی میخواهند بر جهان حکومت مطلق داشته باشند و در این راستا باید همه را از بندگی خدا "آزاد" کنند.
انقلاب اسلامی در مقابل این جریان قد علم کرد و اکنون تنها مانع در مقابل شیطانیسازی جهان چیزی نیست به جز نظام مقدس جمهوری اسلامی.
برای رفع این مانع تلاشهای بسیاری کردند و یکی از تلاشهای مهم آنها تربیت کسانی است که به آن نظام شیطانی و آن تفکر الحادی اعتقاد دارند.
اساتید دانشگاهی که پشت نقاب "علم" پنهان میشوند و وظیفه آموزش اقتصاد لیبرالیستی را بر عهده دارند. کسانی که نه تنها در دانشگاه که حتی در تمام رسانههای رسمی و غیررسمی #نفوذ کردهاند و برای تمام مخاطبین از کودکان تا بزرگسالان برنامه آموزش اقتصاد دارند.
امام خمینی:
این یک وابستگی فکریست که انسان ازمکتب خودش دست بردارد برود سراغ مکتب دیگران. ازاقتصاد خودش دست بردارد برود سراغ اقتصاددیگران،اقتصادخودش را اصلًا نظر نکند، نفهمدکه چیست،مثلًا #اقتصاد_اسلامی چیست اینها اصلًا نمیدانند،ازشان بپرسید که اقتصاد دراسلام چیست اصلًا نمیدانند
امروز كه به اصطلاح عصر تمدن و ترقى و عصر پيشرفت است، #عصر_شيطانها ست. شما در سرتاسر دنيا اگر چنانچه ملاحظه كنيد، دنيا در دست شياطين است، استثنايش بسيار كم است. اينها با آن حيله هاى شيطانى و با آن ابزار شيطانى كه دارند، همه جا را قبضه كرده اند و در مقام پيشرفت هم هستند
درمقابل يك همچه توطئه عظيم و يك همچه شيطانهاى تعليمديده و شيطانهاى عصرتمدن، بايد انسانها قيام كنند بايد انسانها همانطورى كه انبياى عظام و اولياى خدا قيام كردند و جانفشانى كردند، در اين عصر هم شما، ما، روحانيون، ملتها، ستمديده هاى تاريخ بايد قدعلم كنند و جلوى اين شياطين بايستند
✍حسین عباسیفر
@jahade_tabien1
35.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📺 سید امیرحسین حسینی؛ پژوهشگر اندیشکده قصد در برنامه کتاب قانون شبکه یک سیما:
▫️تقاضای طبیعی سالانه خودرو در کشور حدود ۱.۵میلیون به همراه چندین میلیون تقاضای انباشته تعویض خودروهای فرسوده است!
▪️طبق آمار وزارت صمت، ۸۵درصد قدرت خرید مردم ایران برای خودرو بین ۱۵۰ تا ۵۵۰میلیون است و هر سیاست تولیدی و وارداتی که نتواند خودروی باکیفیت در این بازه قیمتی تامین کند قطعا «ناکارآمد» است.
▫️ارزیابی نرخ خودروهای وارداتی باکیفیتتر از نمونه داخلی نشان میدهد که این خودروها بیش از ۱میلیارد تومان در کشور مبدا قیمت داشته و حداقل بین ۱.۵ تا ۲میلیارد تومان به دست مصرفکننده میرسد.
▪️در شرایطی که بهخاطر روشن کردن کولر در منازل، برق صنایع قطع میگردد، واردات خودروهای برقی و تاسیس چندین هزار ایستگاه شارژ در کشور یک سیاست ناکارآمد است.
▫️راهکار حل مشکلات صنعت خودروی کشور، «آزادسازی تولید خودرو» برای همه نخبگان و متخصصینی هست که قادر به تولید خودروی باکیفیت هستند اما قانون مانع آنها شده است.
@jahade_tabien1
اصل ۴۳ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران
برای تامین استقلال اقتصادی جامعه و ریشهکن کردن فقر و محرومیت و برآوردن نیازهای انسان در جریان رشد، با حفظ آزادی او، اقتصاد جمهوری اسلامی ایران بر اساس ضوابط زیر استوار میشود:
1- تامین نیازهای اساسی: مسکن، خوراک، پوشاک، بهداشت، درمان، آموزش و پرورش و امکانات لازم برای تشکیل خانواده برای همه.
2- تامین شرایط و امکانات کار برای همه به منظور رسیدن به اشتغال کامل و قرار دادن وسایل کار در اختیار همه کسانی که قادر به کارند ولی وسایل کار ندارند، در شکل تعاونی، از راه وام بدون بهره یا هر راه مشروع دیگر که نه به تمرکز و تداول ثروت در دست افراد و گروههای خاص منتهی شود و نه دولت را به صورت یک کارفرمای بزرگ مطلق درآورد. این اقدام باید با رعایت ضرورتهای حاکم بر برنامهریزی عمومی اقتصاد کشور در هر یک از مراحل رشد صورت گیرد.
3- تنظیم برنامه اقتصادی کشور به صورتی که شکل و محتوا و ساعت کار چنان باشد که هر فرد علاوه بر تلاش شغلی، فرصت و توان کافی برای خودسازی معنوی، سیاسی و اجتماعی و شرکت فعال در رهبری کشور و افزایش مهارت و ابتکار داشته باشد.
4- رعایت آزادی انتخاب شغل، و عدم اجبار افراد به کاری معین و جلوگیری از بهرهکشی از کار دیگری.
5- منع اضرار به غیر و انحصار و احتکار و ربا و دیگر معاملات باطل و حرام.
6- منع اسراف و تبذیر در همه شئون مربوط به اقتصاد، اعم از مصرف، سرمایهگذاری، تولید، توزیع و خدمات.
7- استفاده از علوم و فنون و تربیت افراد ماهر به نسبت احتیاج برای توسعه و پیشرفت اقتصاد کشور.
8- جلوگیری از سلطه اقتصادی بیگانه بر اقتصاد کشور.
9- تاکید بر افزایش تولیدات کشاورزی، دامی و صنعتی که نیازهای عمومی را تامین کند و کشور را به مرحله خودکفایی برساند و از وابستگی برهاند.
#مهم
@jahade_tabien1
👳 عزیزانی که از بنده سؤال میکنن به کی رأی بدیم ، من به شما نمیگم به کی رأی بدید اما خودم به این افراد رأی میدم و ملاکم برای انتخاب این افراد رویکرد و دیدگاه اقتصادیشون هست .
۱- احمدعلی یوسفی (۹۲۵۲)
۲- حسین صمصامی (۵۷۱۵)
۳- روح الله ایزدخواه (۱۹۷۳)
۴- محمود دهقانی (۴۱۳۳)
۵- محمد اسماعیل توسلی ( ۲۸۴۶)
۶- قاسم عسگری (۹۲۳۶)
۷- مهدی عسگری (۶۱۷۲)
۸- محمد طاهر رحیمی (۴۲۸۳)
۹- امیر حسین ثابتی (۲۸۷۵)
۱۰- حمید رسایی (۴۳۲۵)
۱۱- سید رضا تقی پور (۲۷۹۷)
۱۲- جواد حسینیان (۳۵۱۱)
۱۳- کامران غضنفری (۶۳۷۷)
۱۴- علی خضریان (۳۷۸۳)
۱۵- باقر ابراهیمی لویه (۱۱۷۱)
۱۶- غلامحسین رضوانی (۴۴۸۷)
۱۷- احمد نادری (۸۴۴۷)
۱۸- پیمان فلسفی (۶۶۵۷)
۱۹- سید منصور میرزایی (۸۳۹۴)
۲۰- صالح اسکندری (۱۵۲۵)
۲۱- سعید کرمی (۷۱۲۵)
۲۲- سمیه گلپور (۷۲۹۸)
۲۳- بهروز جعفری (۲۹۴۶)
۲۴- سید مهدی رفیعی راد (۴۵۲۳)
۲۵- سید نظامالدین موسوی (۸۲۷۵)
۲۶- محمد خوش چهره (۳۸۵۶)
۲۷- سید محمود نبویان (۸۴۸۹)
۲۸- منوچهر متکی (۷۴۶۲)
۲۹- مرتضی چیت سازیان (۷۴۸۶)
۳۰- مالک شریعتی نیاسر (۵۲۹۲)
@jahade_tabien1