هدایت شده از KHAMENEI.IR
☝️ یادداشت روزانه رهبر انقلاب درباره دیدار با امام خمینی(ره) در روز ۱۴ فروردین ۱۳۶۵
🔺️ پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR در آستانهی سالروز ارتحال امام خمینی رحمهالله، متن یادداشت روزانهی آیتالله خامنهای و خاطره ایشان از عیادت امام رحمهالله در بیمارستان جماران در فروردینماه ۱۳۶۵ را به همراه دستخط آن برای نخستین بار منتشر میکند.
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰تا ساعتی دیگر و در آستانه ۱۴ خرداد؛
🚨برگی از یادداشتهای روزانه حضرت آیتالله خامنهای درباره ملاقات با امام امت منتشر خواهد شد
🔹️پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR تا ساعتی دیگر یکی از روزنوشتهای حضرت آیتالله خامنهای که به روایت عیادتشان از امام راحل در فروردین سال ۶۵ اختصاص دارد، منتشر خواهد کرد.
🔸️«یادداشتهای روزانه» حضرت آیتالله خامنهای که در برگیرنده واقعیتهایی از مقاطع حساس انقلاب اسلامی است، به عنوان بخش مهمی از اسناد تاریخ انقلاب و نظام جمهوری اسلامی در مرکز اسناد دفتر حفظ و نشر آثار معظمله محفوظ است.
http://farsi.khamenei.ir/index.html
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🌹 زنان، ایثارگران همیشگی
🏴 فرازی از وصیتنامهی امام خمینی رحمةالله علیه:
«ما مکرر دیدیم که زنان بزرگواری زینب گونه- علیها سلام الله- فریاد میزنند که فرزندان خود را از دست داده و در راه خدای تعالی و اسلام عزیز از همه چیز خود گذشته و مفتخرند به این امر؛ و میدانند آنچه به دست آوردهاند بالاتر از جنات نعیم است، چه رسد به متاع ناچیز دنیا.»
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 محجوب پرهیزگار
🔹آشنایی با زندگانی مرحوم آیتالله محجوب در گفتگو با حجتالاسلام والمسلمین شبزندهدار
🔹بخشی از متن گفتگو: حضرت آقا از زمانی که قم تحصیل میفرمودند با این جمعی که یکیشان هم مرحوم آقای محجوب بودند مرتبط بودند؛ یعنی پدر ما رحمتاللّه علیه، جناب آقای محجوب، جناب آقای مؤمن شیرازی، مرحوم آقای آسیدحسن میردامادی، دایی محترم آقا، و مرحوم آقای آسید عبدالرسول شریعتمداری اینها جمعی بودند که در قم با هم دوست بودند و بحث و مباحثه داشتند و آقا با اینها آشنا بودند. چند بار هم حضرت آقا از من سؤال فرمودند که آقای محجوب چطورند و احوالپرس ایشان بودند.
▫️ متن كامل اين گفتگو را از اینجا بخوانید:
https://bit.ly/2XLddR2
هدایت شده از نشریه عبرتهای عاشورا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #نماهنگ|#ویژه
🌹 اصول و مبانی فکری و عملی امام راحل
به روایت مقام معظم رهبری
▪️ #حتما_ببینید
@razavi_aqr_ir
🌍 eitaa.com/ebratha_ir ایتا
🌍 sapp.ir/ebratha.org سروش
هدایت شده از نشریه عبرتهای عاشورا
4_574941592306059061.pdf
1.03M
◾️وصیتنامه الهی -سیاسی.pdf👆👆
🌹همه باید وصیتنامه امام را مطالعه کنند
♦️امام خامنه ای : وصیتنامه امام، میثاق همیشگی امام با امّت است. همه باید این کلمات را درست بفهمیم و بر آن تدبّر کنیم، تا راه امام را اشتباه نکنیم. کسانی که دم از امام میزنند، اما حاضر نیستند فکر امام و راه امام را بپذیرند و به آن تن بدهند، اشتباه میکنند.
🌍 eitaa.com/ebratha_ir ایتا
🌍 sapp.ir/ebratha.org سروش
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🚨پخش زنده سخنرانی رهبر انقلاب در سی و یکمین سالروز رحلت حضرت امام خمینی رحمهالله تا دقایقی دیگر از وبسایت و حسابهای رسمی پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR در شبکههای اجتماعی توئیتر و اینستاگرام آغاز خواهد شد.
Farsi.khamenei.ir
Instagram.com/khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 امروز میخواهم درباره تحوّلخواهی و تحوّلانگیزی امام بزرگوار صحبت کنم
🔺️ رهبر انقلاب، امروز: امام بزرگوار، سالها پس از فقدان ظاهری، در بین ما زنده است و باید زنده بماند و ما از حضور او و معنویّت او و فکر او و انگشت اشارهی او بهرهمند بشویم و استفاده کنیم.
🔹️ امروز بنده میخواهم دربارهی یک خصوصیّت مهمّی از خصوصیّات امام بزرگوار بحث کنم. البتّه ایشان یک انسان ذوابعاد و دارای خصوصیّات برجستهی متعدّدی بودند. این خصوصیّتی که امروز بحث میکنیم، جزو مهمترین و برجستهترین خصوصیّات امام بزرگوار است و آن عبارت است از روحیهی تحوّلخواهی و تحوّلانگیزی امام بزرگوار. امام، روحاً، هم یک انسان تحوّلخواه بود، هم تحوّلآفرین بود. در مورد ایجاد تحوّل، نقش او صرفاً نقش یک معلّم و استاد و مدرّس نبود؛ نقش یک فرمانده داخل در عملیّات و نقش یک رهبر به معنای واقعی بود. ۹۹/۳/۱۴
#سالروز_رحلت_امام_خمینی
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 روحیه تحولخواهی از دیرزمان در امام بزرگوار وجود داشت
🔺️ رهبر انقلاب، امروز: امام خمینی بزرگترین تحوّلات را در زمان خودشان در حوزههای متعدّدی و در عرصههای متنوّع زیادی ایجاد کردند.
🔹️ اولاً روحیهی تحوّلخواهی از دیرزمان در این بزرگوار وجود داشته است، ایشان یک انسان تحوّلخواه بودند. نشانهی آن عبارت است از همان یادداشتی و نوشتهای که ایشان تقریباً در دوران جوانی، در دههی سی از عمرشان، در دفتر مرحوم وزیریِ یزدی نوشتند که عین آن نوشته و دستخط را مرحوم وزیری به من نشان دادند، من دیدم بعد هم چاپ شده در اختیار خیلیها قرار گرفته. در آن نوشته، ایشان با آیهی شریفهی «قل انّما اعظکم بواحدة ان تقوموا للّه مثنی و فردی» دعوت میکنند عموم را به قیام للّه. یک چنین روحیهای در ایشان وجود داشت.
🔺️ مِیدانی وارد مسئلهی تحوّل شدند، نه فقط گفتاری و دستوری؛ از تحوّلآفرینیِ روحی در یک مجموعهای از طلّاب جوان در قم، تا تحوّلآفرینیِ وسیع در عموم ملّت ایران. ۹۹/۳/۱۴
#سالروز_رحلت_امام_خمینی
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 به طوفان درآوردن اقیانوس ملت ایران کار هر کسی نبود؛ امام این کار را انجام داد
🔺️ رهبر انقلاب، امروز: مخاطب امام خمینی در تحوّلآفرینی عبارت بود از ملّت ایران. قبل از شروع نهضت امام، مبارزاتی وجود داشت؛ دهها سال بود گروههای مختلف [مبارزه میکردند]، منتها حوزهی کار آنها محدود میشد به یک تعدادی، مثلاً فرض کنید 100 یا 150 نفر دانشجو. بحث امام بحث یک گروه محدود یا یک جمع محدود یا یک حرفهی معیّن نبود، بحث ملّت ایران بود. بحث ملّت مثل یک اقیانوس است. به طوفان درآوردن یک اقیانوس کار هر کسی نیست؛ چرا، یک استخر را میشود موّاج کرد، امّا موّاج کردنِ یک اقیانوس کار عظیمی است. ملّت یک اقیانوس است و امام این کار را انجام داد. ۹۹/۳/۱۴
#سالروز_رحلت_امام_خمینی
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 امام، احساس حقارت ملت را به احساس عزت تبدیل کرد
🔺️ رهبر انقلاب، امروز: تحوّل دیگری که امام ایجاد کرد، تحوّل در نگاه مردم به خودشان و به جامعهشان بود. ملّت ایران نسبت به خود یک نگاه حقارتپندارانه داشت؛ یعنی اینکه این ملّت بتواند بر ارادهی قدرتها و ابرقدرتها فائق بیاید، مطلقاً به ذهن احدی خطور نمیکرد؛ نه فقط ارادهی قدرتهای جهانی، حتّی ارادهی قدرتهای داخلی، ارادهی فلان مسئولِ یک ادارهی امنیّتی یا انتظامی.
مردم احساس حقارت میکردند، احساس توانایی نمیکردند؛ امام این را تبدیل کرد به احساس عزّت، احساس اعتماد به نفْس. ۹۹/۳/۱۴
#سالروز_رحلت_امام_خمینی
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 امام باعث شد نگاه مردم به دین به کلی متحول شود
🔺️ رهبر انقلاب، امروز: یک تحوّل دیگری که امام به وجود آورد، تحوّل در نگاه به دین بود. مردم دین را فقط وسیلهای برای مسائل شخصی، مسائل عبادی یا حدّاکثر احوال شخصی میدانستند؛ فقط همین مسئله یا نماز و روزه و وظایف مالی و ازدواج و طلاق؛ در همین حدود؛ وظیفهی دین و مسئولیّت دین و رسالت دین را محدود به این چیزها میدانستند. امام برای دین رسالتِ نظامسازی و تمدّنسازی و جامعهسازی و انسانسازی و مانند اینها را تعریف کرد، نگاه مردم به دین بکلّی متحوّل شد. ۹۹/۳/۱۴
#امام_تحول