بذر امید
🔻خانم دکتر مریم گلآبادی بهخاطر تولید اولین بذر هیبرید ایرانی و ایجاد خودباوری در بومیسازی دانش پیشرفتۀ کشاورزی، در تاریخ علم و فناوری ایران ماندگار شده است.
🔻دکتر مریم گلآبادی دانشآموختۀ دکترای رشتۀ اصلاح نباتات دانشگاه صنعتی اصفهان و عضو هیئتعلمی دانشگاه آزاد اصفهان، پروژۀ بومیسازی بذر هیبرید صیفیجات را از سال 1389 آغاز کرد. در آن سالها، تولید بذرهای هیبریدی در انحصار چند شرکت خارجی و کشور محدود بود و تمام بذرهای هیبریدی صیفیجات وارداتی بودند.
🔻دکتر گلآبادی و دکتر اقتداری، شرکت «نگین بذر دانش» را در سال 1392 تأسیس کردند و کار تولید تجاری اولین بذر هیبریدی ایرانی خیار (سبا) و تحقیق روی بقیه محصولات را در آنجا پی گرفتند. آنها سال 94، بعد از 5 سال تحقیق و کشت اجرایی، توانستند نمونه تجاریسازی شدۀ بذر سبا را وارد بازار ایران کنند. اکنون بیش از یازده محصول دانشبنیان متنوع از بذرهای صیفیجات، در این شرکت بومی و تجاری شده و تحقیقات روی تولید بذرهای هیبریدی دانههای روغنی هم آغاز شده است.
🔻شرکت «نگین بذر دانش» که با محوریت تحقیقات خانم دکتر گلآبادی و با سه نفر نیرو آغاز به کارکرده بود، اکنون بیش از 100 نفر پرسنل دارد که بیش از یکچهارم آنها افرادی با تحصیلات تکمیلی (ارشد و دکترا) هستند. بذر خیار سبای شرکت، بیش از 5 درصد نیاز داخلی را تأمین میکند و به برخی کشورهای منطقه نیز صادر میشود.
📎مشاهده متن کامل: B2n.ir/e16779
#ما_میتوانیم
#روایت_دانشمندان
📍@JahadElmi313
وقتی احساس میکنی
همه درها بسته شدهاند،
مهرِ خدا
از روزنهیِ ناممکنها
به تو خواهد رسید 💚
روزتون بخیر🌱
📍@JahadElmi313
🇮🇷ایران در جمع دو درصد برتر پژوهشگران جهان
طبق آمار مؤسسه ISC در آخرین بهروزرسانی، ۲۳۲۷ پژوهشگر ایرانی با توجه به عملکرد استنادی یکساله بین۲۲۳۱۵۲ پژوهشگر جهانی قرار گرفتن، هم چنین ۱۰۲۱ پژوهشگر ایرانی هم در چند سال قبل (۱۹۹۶ تا ۲۰۲۳) در فهرست ۲۱۷۰۹۷ پژوهشگر بینالمللی حضور دارن.
ایران در مقایسه با دیگر کشورهای اسلامی، بالاترین تعداد پژوهشگران پراستناد دو درصد رو داره و طبق عملکرد استنادی یکساله (سال ۲۰۲۳)، در رتبه اول و در دوران خدمت در رتبه دوم قرار گرفت.
بیشترین سهم پژوهشگران پراستناد ایرانی: وزارت علوم،تحقیقات و فناوری با سهم ۵۰.۳۷%
چهار حوزه موضوعی برتر در این فهرست: پزشکی بالینی، شیمی، مهندسی و فناوریهای راهبردی مثل هوش مصنوعی و نانو هست.
بیشتر بدانید
imna.ir/x8LD7
#اخبار_علمی
📍@JahadElmi313
8.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #پیشنهاد_تماشا
همه این کتابها جدید بود، اما قدیمی میشود...
📍@JahadElmi313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نمی توانم درس بخوانم، چه کنم؟
[علامه مصباح یزدی]
📍@JahadElmi313
6.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #پیشنهاد_تماشا
✌️ برتری علمی و فناوری گاهی میتواند دست دشمن را کوتاه کند.
بخشی از سخنان آقا در دیدار نخبگان | ۱۴۰۳/۷/۱۱
#کلام_رهبری
📍@JahadElmi313
آیت الله العظمی جوادی آملی:
تلاش هم باید به اندازه استعداد باشد و هر کسی هر اندازه استعداد دارد به همان اندازه مسئول است ولی نباید بگوییم که از ما بر نمی آید. چـــه طــور علمای گذشته توانستند و مهمترین کتابها را در زمینه های مختلف نوشتند و
ماندگار شد و ما چون شناسنامه و عقبه داریم و این رجال علمی گذشته شناسنامه ما هستند، میتوانیم با تکیه بر آثار آنها که از علوم اهل بیت علیهم السلام گرفته اند به جای مطلوبی برسیم. اگر کسی در خودش استعداد راقی حس کرد، نباید بگوید همین مقدار علم بس است. چرا ما به اندازه امین الاسلام طبرسی(ره) و بالاتر از او نشویم؟ زیاده طلبی در امور مادی و دنیایی مطلوب نیست که تکاثر است اما در امور معنوی مانند علم مطلوب است: «رَبِّ زدنی علما» چون این کوثر است و مزیدش ضرر ندارد. باید کتاب عمیق علمی بنویسیم که قبل از ایران جهان منتظر است.
کتاب حوزه و روحانیت ص۲۸
📍@JahadElmi313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
منتظر شرایط نباشید
📖مطالعه را تعطیل نکنید…
🔸کیفیت اصلی (کلیک کنید)
#محسن_عباسی_ولدی
#آفات_مطالعه
📍@JahadElmi313
استادی میگفت:
با امام زمان صحبت کنید
با ایشان انس بگیرید و بگویید:
اقا در این اخلاق گیر کرده ام شما کمکم کنید...
زمان غیبت حضرت،زمان تربیت شدن است...
#قرار_عاشقانه
📍@JahadElmi313
نخبه ی شهید ✅
برنامهریزی دقیقی در رابطه با آیندهشان داشتند. حتی الان دفتر برنامهریزیهایش هست و همیشه طبق برنامهریزی کارهایش را پیش میبرد. به من میگفت شب که میخواهی بخوابی برای روز بعدت برنامهریزی کن. یک چیز دیگری که میگفت و به نوعی تکیه کلامش به حساب میآمد این بود که نوک بینی و جلوی پایت را نگاه نکن و برای ۱۰ سال آیندهات هم برنامه داشته باش...
(به نقل از خواهر شهید)
#شهید_احسان_قدبیگی
📍@JahadElmi313