⚖جلسه ی محاکمه ی یک دانشجو/دانش آموز
سوال قاضی از متهم درجہ اول؛ آقا/خانم
طبق اظهارات شاکیان متعدد و شواھد موجود در پروندہ شما مقادیر زیادی بدھی به بیت المال موجود می باشد دفاعیه ی خود را بیان کنید.
➕ آقای قاضی بندہ اعتراض دارم در تمام مدت زندگیم از خزانه بیت المال برداشتی نکردم و حق کسی را نخوردم این یک تهمت است
👈 پس بہ این سوال پاسخ دھید آیا شما در دوران تحصیل خود تماما سر کلاس ھای خود شرکت کردید؟ آیا تمام توجه شما سر کلاس بودہ است؟ آیا به تمامی مطالب تسلط کسب کردہ اید؟ و آیا #زکات_علم خود را پرداختید و از ھمه مهم تر از علم خود در #عمل و برای رفع مشکل مردم و کشور استفادہ کردہ اید؟
➕حرف شما درست است و پاسخم بہ تمام پرسش ھا خیر است.
👈شما با ورود به این عرصه جایگاہ خیلی از افراد را گرفته اید پس موظف به استفادہ ی درست از آن بودید.
شما چندین استاد خوب داشتید ولی از علم آن استفادہ نکردید و خود دنبال تمرین و پژوھش بیشتر نرفتید.
در اظهارات شاھدان سخنی از شما بود كه گویا ھمیشه می گفتید شما فرد قویی ھستید.
خب پس پاسخ بدھید مگر غیر از این است که تنها انسان ھای ضعیف به اندازہ ی امکاناتشان کار می کنند؟ با این تفاسیر شما قوی ھستید؟
➕درست است بندہ اشتباہ فکر می کردم
یک استادی داشتید فرد خیلی عالمی بود ولی نمی توانست درست تدریس کند. اوایل سال تدریسش بود و شما سکوت کردید و مطالبه نکردید این سکوت شما سال ھا موجب تدریس اشتباہ آن استاد و عدم یادگیری افراد بسیاری شد.
📜📜📜📜
آقا/خانم ....
به حکم دادگاه الهی
شما تا آخر عمر ممنوع از تحصیل می باشید و باید تمام این حقوق از بین رفته را با تلاش در راه عمل به علم های آموخته و تدریس و به کارگیری آن جبران کنید.
این حکم دارای پیگرد الهی است.
#دانشجوی_تراز
#دانشآموز_تراز
📍@JahadElmi313
⭕️در یادگیری درسهایش خیلی زرنگ و دقیق بود.
همیشه میگفت: خواهر من درس را باید سر کلاس از استاد یاد گرفت، اگر این گونه شد دیگر نیازی نیست که بعدا به خودت زحمت بدهی. فقط کافی است یک مرور ساده انجام دهی.
شهید احمدرضا احدی
رتبه اول کنکور تجربی سال ۶۴
شهادت: سال ۶۵
#شهیدانه
📍@JahadElmi313
🍰 به شیرینی کتاب
📗 سفارش آقا به یک وظیفه ملی و واجب دینی!
😉 وقتشه یکم به زیبایی شخصیتت هم برسی...
🌷 روز کتاب و کتابخوانی
#کلام_رهبری
📍@JahadElmi313
🗓۲۴ آبان، روز بزرگداشت علامه طباطبایی ره
🔰 نابغه ای که سابقه مردودی دارد
⭕️ مؤلف تفسیر شریف المیزان #حضرت_علامه_طباطبایی رضوان الله علیه درباره دوران تحصیلش نوشته است: در اوائل تحصیل که به صرف و نحو اشتغال داشتم، علاقه زیادی به ادامه تحصیل نداشتم و از این رو هر چه میخواندم نمیفهمیدم و چهار سال به همین نحو گذراندم.
💠نقل شده است: یک روز وقتی در نحو به «سیوطی» رسیده بودند، استاد از آنها امتحان گرفت و سیدمحمدحسین مردود شد. وقتی کاغذش را می گرفت، استاد بدون اینکه او را نگاه کند، گفت: «پسر جان! وقت خودت و من را ضایع کردی.»
⭕️صورت سید محمدحسین سرخ شد. کاغذ را پشتش پنهان کرد و از مدرسه آمد بیرون. از خودش بدش می آمد. فکر کرد آدم چه قدر باید بی همت باشد، بی رگ باشد که چنین حرفی به او بزنند. نمی توانست آرام بگیرد یا برود بنشیند خانه. رفت بیرون شهر و به تفکر پرداخت و با خدایش خلوت کرد. خدا میداند که در آن خلوت چه بر او گذشت.
💠فرمودند: «به خداوند عرض کردم، خدایا یا فهم یا مرگ.» و همین باعث شد انوار الهی به ایشان برسد. وقتی به شهر برگشت، دوباره سراغ درس و بحث رفت و در فراگیری علوم مصمم شد.
⭕️ علامه طباطبایی در ادامه میفرماید: پس از آن یکباره «عنایت خدایی» دامن گیرم شده، عوضم کرد. در خود یک نوع شیفتگی و بیتابی نسبت به تحصیل کمال، حس نمودم. به طوری که از همان روز تا پایان ایام تحصیل که تقریباً هفده سال طول کشید، هرگز نسبت به تعلیم و تفکر، درکِ خستگی و دلسردی نکردم و زشت و زیبای جهان را فراموش نموده و تلخ و شیرین حوادث در برابر میپنداشتم. بساط معاشرت غیر اهل علم را به کلی برچیدم. در خورد و خواب و لوازم دیگر زندگی، به حداقل ضروری قناعت نموده باقی را به مطالعه میپرداختم. بسیار میشد به ویژه در بهار و تابستان که شب را تا طلوع آفتاب با مطالعه میگذراندم و همیشه درس فردا را شبِ پیش مطالعه میکردم. اگر اشکالی پیش میآمد با هر خودکشی بود حل مینمودم. وقتی که به درس حضور مییافتم از آنچه استاد میگفت قبلاً روشن بودم و هرگز اشکال و اشتباه درس را پیش استاد نبردم.
📍@JahadElmi313
▪️۳۱۳ سهم ۱۸ هزار تومانی جهت مشارکت در برپاییِ مراسم عزای اول پاسدار ولایت حضرت فاطمه الزهرا (سلاماللهعلیها)
6273811170351503به نام خانم گلی پ.ن:لطفا رسانه باشید و ما را در برپاییِ عزای حضرت مادر(س) یاری نمایید.🌱 ▪️@JahadElmi313
1_1282428481.mp3
3.07M
🎙#شنیدنی
بدترین تنبلی⛔️
رهبر معظم انقلاب:
«بـه گـمان مـن یکـی از بـدتریــن و
پرخسارت ترین تنبلی ها، تنبلی در
خـواندن #کتاب است. هرچـه هـم
انسـان به این تنـبلی میدان بدهد،
بیشتر می شود.» ۱۳۹۰/۴/۲۹
📍@JahadElmi313
✍ آیتالله بهجت(ره):
تا رابطهی ما با ولیامر؛ امام زمان(عج) قوی نشود، کار ما درست نخواهد شد و قوت رابطهی ما با ولیامر(عج) هم در اصلاح نفس است.
#قرار_عاشقانه
▪️@JahadElmi313
📖 خودت را به خواندن عادت بده، نه خواب!
🔺 شهید صدر وقتی در حال تفکر و مطالعه بود کاملاً از دنیای پیرامونش بریده میشد و این چیزی نیست که کسی بهسادگی بتواند خودش را به آن عادت بدهد. من به یاد ندارم که شهید صدر حتی در گرمترین روزهای تابستان غرق در خواب شود. حتی در همان روزهای گرم و درحالیکه به سن پنجاه سالگی نزدیک شده بود هم از کتابهایش جدا نمیشد، درحالیکه [در آن گرمای نجف] جوان نیرومند و بانشاط هم توان مقاومت در برابر وسوسه خواب را نداشت. آری در سال آخر عمر شریفش که نیروی بدنیاش [بر اثر فشارهای حکومت بعثی و شرایط حصر] تحلیل رفته بود، کمتر از یک ساعت در رختخوابش دراز میکشید.
🔺 وقتی مرا در خواب میدید، به من میگفت: من خودم را به خواب عادت ندادهام، چون عمر کوتاه است. تو که هنوز جوانی چرا خودت را به خواب عادت میدهی؟!
🔺 در یکی از روزهای بسیار گرم تابستان که بعد از ناهار خوابیده بودم، ایشان مرا بیدار کرد و گفت: وقتی من همسن تو بودم روزانه حدود بیست ساعت درس میخواندم و حتی در آن چهار ساعت دیگر هم که میخوابیدم خوابهای علمی میدیدم و برای همین خوابم هم خواب معمولی نبود و در خواب میدیدم که مشغول مطالعه یا حل مسائل علمی و فقهی هستم. اگر شب و روز بخوابی، همه زندگیات را با خواب سپری خواهی کرد.
📚 السیرة و المسیرة في حقائق و وثائق، جلد دوم، صفحه ۲۸۹
▪️@JahadElmi313
#عهدنامه 🌱
عهد میبندم امروز بسمربالمهدی آغاز جهادم باشد. و لبخند رضایتتان هدفش.
و در ذهنم حک کنم فرمودهی نائب شما را؛
تا یادم نرود:
«ما باید علم را با همهی معنای کامل آن به عنوان یک جهاد دنبال کنیم.»
#قرار_عاشقانه
#جهاد_علمی
📍@JahadElmi313
📎معرفی کتاب
قسمت اول
https://eitaa.com/jahadelmi313/6809
قسمت دوم
https://eitaa.com/jahadelmi313/6810
#هفته_کتاب
📍@JahadElmi313
اینکه یه دختر توی محوطه دانشگاه علوم تحقیقات لخت شد مثل بمب تو اخبار ترکید
ولی آیا کسی فهمید علوم تحقیقات همین چند روز پیش یه دانشجو شهیده داشت؟ #سیده_عمرو دانشجو دکتری رشته روانشناسی دانشگاه علوم تحقیقات
📍@JahadElmi313
وسط کلنجار رفتن با خط به خط کتاب، یکهو به خودم میآیم. برای چه درس میخوانم؟ یادم رفته انگار.کمی فکر میکنم... آهان! قرار بود برای خدمت به شما درس بخوانم. ولی چرا حالا عهدم را فراموش کردم؟ چرا تا حواسم از خودم پرت میشود نیتم میشود چشم و هم چشمی یا مطرح کردن خودم...منی که قرار بود شما را معرفی کنم به همهی دنیا، کِی رسیدم به معرفیِ خودم؟!
آقاجان میشود دوباره شروع کنیم؟ از همین امروز و همین لحظه. دوباره عهد میبندم... از اول.
📍@JahadElmi313
وَأَنْ لَوِ اسْتَقَامُوا عَلَى الطَّرِيقَةِ لَأَسْقَيْنَاهُمْ مَاءً غَدَقًا...
[نفحات]
#تزریق_امید
📍@JahadElmi313
پناهیان93.mp3
16.08M
سخنرانی:
شرح دعای #حضرت_زهرا
"اللَّهُمَّ فَرِّغْنِی لِمَا خَلَقْتَنِی لَهُ؛
خدایا به من فرصت بده تا به آنچه که تو من را به خاطر آن خلق کردی بپردازم "
#استاد_پناهیان
#الگوی_مادرانه
🖤 @jahadelmi313 🖤
#حضرت_زهرا
📿دعایی برای تقویت حافظه📿
*میدونم که همیشه دنبال همچین دعایی بودی پس حتما به تعقیبات نمازت اضافه اش کن😌
#تقویت_حافظه
@jahadelmi_313|📖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همیشه یک برنامه مطالعاتی ولو روزی ده دقیقه [داشته باشیم...]
#هفته_کتاب
📍@JahadElmi313
شاید یه وقتایی فکر کنیم به اینکه علوم انسانی بین ما غریب واقع شد و به اون معنا که در اسلام بهش توجه شده مورد توجه ما نیست. (البته ممکنه هم اینقدر برامون اهمیت نداشته باشه که راجع بهش فکر کنیم:))
یکی از کسایی که حسابی توی علوم انسانی کار کرده و درخشیده اینطور میگه:
_ما در پیشبرد مسائل علوم انسانی موفق نیستیم زیرا بسیاری از مسائل که دارای مباحث علمی هستند، به طور عمیق درباره آنها متمرکز نمی شویم. ازسوی دیگر کسانی که مباحث زیربنایی عمیق را مطرح می کنند از عهده حل مسائل روزمره زندگی افراد جامعه برنمیآیند.
_ما نمی توانیم مسئله در علوم انسانی اسلامی طرح کنیم و بیشتر دغدغه مند و نگران هستیم. ما بیشتر به دنبال این هستیم که علوم انسانی تا چه اندازه پیشرفت کرده و آیا مبانی ما با آن متعارف است یا خیر؟
_ در رشته هایی که مربوط به حوزه من می شود باید از طریق مساله محوری، نگرانی های مان را به مساله تبدیل کنیم. یعنی درنظر داریم چه مباحثی را حل کنیم.
این سخن از آقای محمود حکمت نیا معاون پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی هست. بریم یکم بیشتر باهاشون آشنا بشیم و بعد برسیم به راه حل های ایشون.
آقای حکمت نیا در سال ۱۳۶۱ وارد حوزه علمیه قم شدن و بعد از گذروندن سطوح مقدماتی، همزمان با تحصیل درس خارج رشته حقوق رو هم در مجتمع آموزش عالی قم(دانشگاه تهران) شروع کردن و دوره کارشناسی ارشد و دکتری رو در دانشگاه تربیت مدرس گذروندن.
بعد همکاری علمیشون رو در مرکز مطالعات و تحقیقات شروع کردن و طی سه سال اصطلاح نامه علوم قرآنی و اصول فقه رو به صورت جمعی تدوین کردن.بعد از اون با پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی شروع به همکاری کردن و همچنان هم در اونجا فعالیت دارن.
بخشی از فعالیت هاشون:
همکارى با مجلات کتاب نقد، همکارى با پژوهشکده فقه و حقوق و دفتر تبلیغات، قائم مقام مدیر مسئول مجله. فعالیت تدریس در دروس حقوق مدنى 1، 3، 4، 6 و 8 ، مقدمه علم حقوق، حقوق تطبیقى، حقوق بین الملل خصوصى، زبان تخصصى در مقطع کارشناسى و کارشناسى ارشد در دانشگاه آزاد اسلامى، دانشگاه قم، دانشگاه مفید، مرکز تخصصى قضا، مدرسه امام خمینى و...
خب حالا که تا حدی باهاشون آشنا شدیم بریم ببینیم در مورد حوزهی تحصصیشون چه راهکاری دارن؟
_اول اینکه باید بحثهای فلسفی و عمیق را ایجاد کرد تا مسائل زندگی مردم جامعه مرتفع شود و دوم اینکه علوم انسانی در مسائل زندگی مردم آنقدر عمیق پیش برود تا به مباحث فلسفی برسد.
__کسانی که مباحث فلسفی را مطرح می کنند نمی توانند با مسائل زندگی مردم ارتباط برقرار کنند و آنها را رفع نمایند و در مقابل، افرادی که مسائل زندگی مردم را بیان می کنند نمی توانند به مباحث فلسفی دست یابند. ما در علوم انسانی تا مسائل را مطرح نکنیم نمی توانیم مشکلات را رفع کنیم.
_کشورهای موفق در حوزه علوم انسانی در دنیا توانستند این رابطه دوسویه را ایجاد کنند اما ما نتوانستیم این کار را انجام دهیم.
با این وجود،ایشون دیدگاه روشنی رو هم در مورد علوم انسانی ارائه دادن که امیدوارکنندهست! :
_اینکه میزان اقدامات صورت گرفته در حوزه علوم انسانی اسلامی تا چه اندازه است با توجه به ظرفیت ما می توانست بیشتر و یا کمتر باشد، من در این حوزه اطلاعات آماری ندارم که چه تعداد کرسی های نظریه پردازی و نشست های علمی برگزار شده است. ولی آنچه که احساس می کنم و مبتنی بر قضاوت و برداشت های کلی من است، فکر می کنم در حوزه علوم انسانی در یک سال گذشته حرکت رو به جلو اتفاق افتاده است.
_ گرایشها در مباحث علوم انسانی اسلامی عمق بیشتری پیدا کرده است و تا حدودی فلسفی و عالمانه مطرح می شود و مباحث سوی روشن تر شدن در حال حرکت هستند.
و در آخر سخن پایانی ایشون و راهی بیپایان برای علوم انسانی:
_ما در حوزه تولید علوم انسانی اسلامی هنوز در ابتدای راه هستیم و باید در این زمینه بیشتر گفتگو کنیم زیرا علم هم به همین شکل پرورش پیدا کرده است.
#راه_رفته
#علوم_انسانی
📍@JahadElmi313
💐 علامه حسن زاده:
ابن سینا می گوید اگر انسانی به اینجا رسید که از آموختن احساس سیری کرد، از فطرت انسانی بیرون شده است.
📍@JahadElmi313
📸استعفای اعتراضی مهندس ایرانی از گوگل
🔹علیرضا ذاکری مدال طلای المپیاد کامپیوتر، فارغ التحصیل دانشگاه شریف و بریتیش کلمبیا کانادا بخاطر همکاری گوگل با رژیم اسرائیل در پروژه نیمبوس از این شرکت استعفا کرد.
🔹او در بخشی از اعلام استعفای خود نوشته است من خوشحالم که اعلام کنم از گوگل خارج شدم!
🔹پس از آگاهی از مشارکت گوگل در پروژه نیمبوس، نگرانیهای خود را به مدت چندین ماه بیان کردم. متأسفانه، با وجود تلاشهای بسیاری از کارکنان، مدیریت تصمیم به حفظ موضع خود و نادیده گرفتن نگرانیهای جمعی ما گرفت.
🔹زندگی کردن به گونهای که با ارزشهای اصلیتان در تضاد باشد، بسیار چالشبرانگیز است. انتخاب برای کنار رفتن آسان نبود، اما لازم بود. برای هر کسی که با چنین موقعیتهایی مواجه است، امیدوارم جرات اولویتبندی اصول خود را پیدا کنید.
🔹چه فایدهای دارد که انسان تمام دنیا را به دست آورد، اما روح خود را از دست بدهد؟
📍@JahadElmi313