🔴 آقای رییسی احتیاط کنید...
۱. باشگاه خبرنگاران توضیحات و فیشی در مورد حقوق نجومی مدرس خیابانی در تیر۱۴۰۰ منتشر کرده که خوب است ماجرا را بیشتر باز کند؛
ابتدا تبریک عرض میکنم انتصابِ "عباس هنرمند" مدیرعامل باشگاه خبرنگاران جوان را به سمت "معاونت ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر رئیس جمهوری"
۲. هنوز ۸ روز تا پایان ماهِ شهریور ۱۴۰۰ مانده؛ باشگاه خبرنگاران چگونه فیشِ حقوقیِ ماهی که تمام نشده را منتشر کرده؟! آنهم در حالی که فیش نجومی برای تیرماه۱۴۰۰ بوده!
*براساس حکم هیات وزیران، مدرس خیابانی از روز گذشته دیگر در شرکت سرمایهگذاری امید، مدیر نیست!
۳. طبق گفته محمد اسدی _معاون مالی و اداری شرکت گروه مدیریت سرمایه گذاری امید_ بخاطر حجم کار بالای "مدرس خیابانی"، سقف اضافهکار قانونی ۷۰ ساعت برای این مدیر به ۱۲۰ ساعت تغییر کرده؛ چطور در شهریور ماه این مدیر فعال هیچ اضافهکاری نداشته است؟!
۴. طبق جزء ۷ بند الف تبصره ۱۲ قانون بودجه سال ۱۴۰۰، سقف ناخالص حقوق و مزایای مستمر و غیر مستمر (مجموع دریافتی) گروههای مختلف حقوقبگیر نباید از ۱۵ برابر حداقل حقوق و دستمزد (۲۲۴۶۸۰۰۰) بیشتر شود یعنی نهایتا ۳۳۷۰۲۰۰۰۰ریال؛ چرا "مدرس خیابانی" بالای این سقف، دریافتی دارد؟!
۵. چرا آیتم اضافهکاری و کارکرد موثر در فیش شهریور۱۴۰۰ مدرس خیابانی، حذف شده؟!
خوب است بانک سپه فیشِ حقوقی مدرس خیابانی را از فروردین تا مردادِ ۱۴۰۰، همراه با صورت حسابهای بانکی پرداخت شده را منتشر کند!
۶. اگر مشکل فیشِ نجومی مدرس خیابانی هم نبود، باز هم در مورد عملکرد وی حرف و حدیثهای فراوانی وجود داشت!
نمونه بارز آن مسئولیتِ قبلی در دولت روحانی بود که باعث عدم رای اعتماد نمایندگان در وزارت صمت به او شد
۷. او فرد مورد اطمینان دولتی است که بانی بخش زیادی از مشکلات امروز کشور است؛
موضع رسمی، غلیظ و بسیار آشکار رئیس دفتر حسن روحانی از او _که شاید نمونه آن در مورد کمتر مدیر دولت روحانی رخ داده باشد_ مصداقِ بارز ادعایم است!
آقای رییسی در مورد مدرس خیابانی باید احتیاط کنند...
۸. درانتها؛ مشکل اصلی کشور پستوهایِ غیرقانونیِ نجومیساز با پوشش قانونیست که با مجوز وزیر و مدیران، نهاد و زیرمجموعهای را تشکیل میدهند که در شفافیتِ مالی و محاسبات حقوقی و انتصابات، هیچ کدام از الزامات کشور را لحاظ نمیکنند و نتیجهاش آسیب به مردم و انقلاب میشود!
مدرس_خیابان#
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
🔴 بدتر از فیش حقوقی نجومی، توجیه آن است!
🔹یکی از بلایایی که جریان محافظهکار بر سر طیفی از جوانان انقلابی و متدین آورده، همین قدرت توجیهکنندگی و ماستمالی کردن و انکار کردن حقایق و واقعیتهاست!
🔸هر اتفاقی در هر گوشهای از کشور بیافتد پیش از آنکه تهوتوی قضیه در بیاورند و اگر فساد و تخلفی رخ داده، امر به معروف و نهی از منکر کنند یا اگر ضعف و ناکارآمدی وجود دارد، مطالبهگری کنند، سریعاً دست به توجیه میزنند! کانّه این طیف وظیفه و رسالت خود را دفاع کور و متعصبانه میدانند! متاسفانه به اینها یاد دادند که توجیه کنید و دفاع کنید!
🔹در ماجرای انتشار فیش حقوقی #مدرس_خیابانی، سرپرست وزارت صمت روحانی و نجومیبگیر در دولت قبل و استاندار دولت جدید در سیستان و بلوچستان آنچه که حال بهمزنتر از خود این فیش حقوقی چندده میلیونی بوده، همین توجیهات و ماستمالیها و تغافلهای عامدانه است! خود را به "ندیدن" زدن و خود را به خواب زدن، حقیقتاً آفتی است بسیار دردناکتر از فیش نجومی دهها میلیون تومانی!
🔸یکی میگوید این مبلغ خلاف قانون نبوده! او حق داشته، چون قانونی بوده. میگویم گِل بگیرند آن قانونی که این تبعیض آشکار را محترم شمرده. مبنای قانون باید #عدالت باشد وگرنه آن قانون نامشروع است! بله همه حقوقهای نجومی در دولت سابق بر مبنای قانون بوده!
🔹دیگری میگوید ۱۱۷ میلیون نیست بلکه ۷۰ میلیون تومان است! یکی میگوید ۴۰ میلیون تومان است. میگویم به فرض ۳۰ میلیون تومان؛ فردی با حقوق ۳۰ میلیون تومانی کجا دلش بحال سیستان و بلوچستان میسوزد؟!!
🔸آن یکی میگوید تخصص داشته! حقش است. کس دیگری میگوید بابا این تجربه دارد میتواند سیستان و بلوچستان را متحول کند. چشم ندارید ببینید!
🔻خلاصه این توجیهات بدتر و دردناکتر از خود حقوق نجومی است.
🔻خبرگزاری فارس و تابناک جداگانه هم مطلبی را در تایید دریافتی نجومی مدرس خیابانی منتشر کردهاند که مورد تایید مدیران همان شرکت است. منتهی میگویند به احتمال تخلف نباشد! بخوانید: 👇👇👇
🔹"به گزارش فارس، در فیش حقوقی تیرماه 1400 حسین مدرس خیابانی مدیرعامل شرکت گروه مدیریت سرمایهگذاری امید (وابسته به بانک سپه) مبالغ حقوق پایه 223.172.694 ریال، حق جذب 52.110.815 ریال و فوق العاده شغل 93.799.465 ریال درج شده است و همچنین مبلغ اضافه کاری تیرماه 1399 وی 312.529.938 ریال بوده است.
🔹براین اساس در فیش تیرماه جمع حقوق و مزایا مدیرعامل شرکت گروه مدیریت سرمایه گذاری امید، "به غیر از فیش تجمیعی تیرماه" 700.079.397 ریال درج شده است. (۷۰ میلیون تومان)
🔹در فیش تجمیعی تیرماه وی نیز در مجموع بابت حق ماموریت و کارانه مبلغ 475.653.137 ریال درج شده است که مبلغ 100.009.580 ریال مربوط به ماموریت و مبلغ 375.643.557 ریال مربوط به کارانه بوده است.
🔻حالا حساب کنید؛ ۷۰ میلیون تومان با ۴۷ میلیون تومان چقدر میشود؟ باز هم قابل توجیه است؟
🔹در ماجرای نجومیبگیران دولت قبل، رهبری گفتند: "در قضیّه #حقوقهای_نجومی برای متخلّف اصلاً نباید عذر تراشید؛ برخورد هم بایستی قاطع باشد." ۱۳۹۵/۰۶/۰۳
🔸نه تنها با آن متخلفان برخورد نشد، نه تنها متخلفان محاکمه نشدند بلکه به مسئولیتهای جدید هم گمارده شدند. آن یکی #عادل_آذر و حالا مدرس خیابانی! یک عده هم مثل همیشه در حال توجیه و ماستمالی!
✅ #داود_مدرسی_یان:
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
🔴 کدام فرهنگ و کدام کار فرهنگی؟
🔹یکی از دلایل شورای سیاستگذاری ائمه جمعه برای برکناری #امام_جمعه_لواسان، عدم کار فرهنگی است. اینکه این دلیل چقدر درست است بحث دیگری است. سوال مهمتر این است که منظور شورا از #کار_فرهنگی چیست؟ کدام کار فرهنگی مهمتر و اساسیتر است؟
🔸اگر منظورشان از کار فرهنگی، تبلیغ دین و رسالت پیامبران است آیا بالاتر از این رسالت، رسالتی هست که خداوند متعال در قرآن اینگونه فرموده؟ لَقَد أَرسَلنا رُسُلَنا بِالبَيِّناتِ وَأَنزَلنا مَعَهُمُ الكِتابَ وَالميزانَ لِيَقومَ النّاسُ بِالقِسطِ (سوره مبارکه الحديد آیه ۲۵).
"ما رسولان خود را با دلایل روشن فرستادیم، و با آنها کتاب (آسمانی) و میزان (شناسایی حقّ از باطل و قوانین عادلانه) نازل کردیم تا مردم قیام به #عدالت کنند."
🔹آیا شورای سیاستگذاری ائمه جمعه، رسالتی غیر از این رسالت و تبلیغی غیر از این تبلیغ برای ائمه جمعه در نظر گرفته؟ با افسوس باید بگویم بله! دو سه دهه است که تعریف خیلی از دستگاهها، ارگانهای انقلابی و خیل کثیری از مساجدمان از #کار_فرهنگی، چیزی غیر از دعوت مردم به قیام برای قسط و عدالت است! عموم کارهای فرهنگی اعم از دورهها، اردوها، همایشات، هیئات، مسابقات، حلقهها و غیره با هدف قیام برای قسط نیست!
🔸کار فرهنگی که مورد نظر این دستگاهها و مراکز و مساجد است مدلی از "دینداری بیتفاوت" است. دینداری خنثی نسبت به ظلم و ظالم! دینداری که حاضر به مبارزه برای تحقق #عدالتخواهی، آزادیخواهی، جمهوریتخواهی، استقلالخواهی و... نیست. خروجی این مدل از کار فرهنگی، جامعه بیتفاوت و افسرده است!
🔹با این نگاه حالا به کارهای فرهنگی ادارات و نهادها و ستادهای نماز جمعه و مساجد و مدارس بنگرید که چند درصد فعالیتهای فرهنگیشان که بخشیش هم خودجوش انجام میشود منجر به قیام مردم برای قسط و عدالت شده؟ چند درصد این فعالیتها توانستهاند حقوق مردم و محیط زیست را مطالبه کنند؟
🔸حقیقتاً سیستم تربیتی حاکم بر غالب مساجد هم بدنبال پرورش انسان آزادیخواه و عدالتخواه نیست. بلکه بیشتر بدنبال تربیت انسانِ منفعل، توجیهگر، مطیع و رام است. شورای سیاستگذاری ائمه جمعه هم بدنبال همین سیستم است. غالب اینگونه است که دنبال امام جمعه خونسرد و آرام است!
🔹امام جمعهای میخواهد که کاری به کار مسئولین و اصحاب قدرت و ثروت نداشته باشد. بدنبال برهم زدن نظم موجود نباشد. امام جمعهای که بتواند هم هوای نماینده را داشته باشد هم فرماندار را، هم استاندار را، هم سرمایهدار را! اگر پولی از سرمایهدار هم بگیرد و به چند فقیر هم بدهد که نور علی نور است!
🔸این مدل کار فرهنگی هزار سال هم که انجام شود نه انقلابساز است نه تمدنساز، نه جریانساز! #حسن_روحانی هم روزهای آخر دوره ریاست جمهوریاش گفت بعد از اتمام دورهاش میخواهد کار فرهنگی کند! خوب است وی هم بعنوان امام جمعه یکی از شهرها انتخاب شود برای کار فرهنگی!!
✅ #داود_مدرسی_یان:
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3