4_5971828910403355986.mp3
3.57M
4_5971828910403355987.mp3
4.23M
🔴 بیانیه تروئیکای اروپایی درباره برجام
🔹 ما- دولتهای فرانسه، آلمان و انگلیس- از آوریل ۲۰۲۱ به همراه سایر طرفهای برجام و آمریکا با حسن نیت، بهصورت فشرده با ایران برای احیای برجام مذاکره کردهایم.
🔸 از مارس ۲۰۲۲ توافقی عملی که ایران را به پایبندی به تعهداتش در برجام و ایالات متحده را به توافق برمیگرداند بر روی میز قرار گرفته است.
✅ ما از اینکه ایران از این فرصت دیپلماتیک برای به سرانجام رساندن توافق بهره نگرفته متأسفیم. ما از ایران میخواهیم الان این کار را انجام بدهد. ما آمادهایم توافق را به نتیجه برسانیم.
🔹 علیرغم این ایران اکنون اقدام به نصب تعداد بیشتری سانتریفیوژ پیشرفته کرده و تصمیم خود مبنی بر اتمام تمامی اقدامات شفافیتساز مرتبط با برجام را به اطلاع آژانس بینالمللی انرژی اتمی رسانده است.
🔸 این، توانایی آژانس اتمی را برای بازگرداندن پیوستگی دانش خود در خصوص بخشهای کلیدی برنامه هستهای ایران، از جمله در خصوص تولید سانتریفیوژ به خطر میاندازد.
✅ ما این اقدامات را و اینکه ایران نگرانیهای شورای حکام آژانس را (که در قطعنامهای با تأیید اکثریت قاطع مطرح شد) با کاهش بیشتر همکاریهایش با آژانس بینالمللی انرژی اتمی پاسخ میدهد، محکوم میکنیم.
🔹 این اقدامات تنها وضعیت را بدتر میکنند و تلاشهای ما برای بازگشت به اجرای کامل برجام را پیچیده میکند. چنین اقداماتی علاوه بر این بر تردیدها درباره تعهد ایران به دستیابی به نتایج موفقیتآمیز [در مذاکرات] هم میافزایند.
💢 ما از ایران میخواهیم اجرای پروتکل الحاقی و تمامی تدابیر نظارتی و راستیآزمایی مرتبط با برجام را از سر بگیرد، به تنشزایی هستهای پایان دهد و فوراً توافقی را که برای احیای برجام بر روی میز است به نتیجه برساند.
#بین_الملل
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در کانالهای مطالبه گری آرمانها و جهاد تبیین بخوانید.👇
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
⭕آیا رهبری جامعه یک دست سیاسی می خواهند؟
❌ یکی از سوالات و شبهات مرسوم در فضای سیاسی کنونی جامعه اینست که رهبر معظم انقلاب چقدر طاقت شنیدن صدای منتقدان نظام سیاسی را دارند و چقدر طالب این هستند که فضای سیاسی را با برجسته کردن یک جناح خاص یکدست نموده و اجازه ندهند صدای مخالفی در جامعه شنیده شود؟
❌و اینکه آیا ارتباط با فلان شخصیت سیاسی مرتد یا فلان شخص فتنه انگیز و یا بیان دیدگاه های انتقادی نسبت به سیاست های داخلی و خارجی نظام اسلامی امری ضد نظام و ضد ولایت فقیه است و می توان عاملان این گفتار و رفتار را ضد ولایت دانست؟
◀️ برای پاسخ به این سوالات نیاز به بررسی دقیق و تاریخی نیست، فقط کافیست به مواضع ده روز اخیر رهبر انقلاب از ۱۴ خرداد ۱۴۰۱ تا کنون نگاه کنیم تا مشخص شود که حضرت آقا بر خلاف بعضی از ما متعصبان و مدعیان ولایت، خواهان وجود دسته های مختلف سیاسی و دیدگاه و نظرات منتقدانه ولی بدون مخرج مشترک با دشمن هستند و به راحتی فردی را از دایره انقلاب و نظام خارج نمی کنند و همیشه دفع حداقلی را مدنظر دارند.
✅ انتقاد رهبر معظم انقلاب از شعارهای عده ای در حین سخنان سید حسن خمینی و مخالفت با سر و صداها و تخریب ها و بیان آن به صورت واضح و شفاف در نطق خودشان نشان داد که ما باید در برخورد با کسانیکه منتقد بوده یا رفتاری دارند که پسندیده نیست، سعه صدر به خرج داده و اتفاقا این رفتارها مخالفت با ولی فقیه بوده و انحراف از راهی که ایشان دعای هدایت برای حضور در آن راه راست را مطرح می نمایند.
◀️ اما نکته مهمتر بعد از فوت مرحوم دعایی مدیر روزنامه اطلاعات بود، شخصیتی که بسیاری از افراد پیرو ولایت ایشان را فتنه گر، حامی سرسخت فتنه گران، مخالف ولایت و بی بصیرت دانسته و روزنامه جمهوری اسلامی را ماری در آستین نظام می دانستند. اما پیام تسلیت رهبری، اقامه نماز میت و سپس متن حکم انتساب جایگزین ایشان با همان سیره مرحوم دعایی، نشان داد که رهبری نه در سخن، بلکه در عمل خواهان فضای باز سیاسی و وجود منتقدان بدون مخرج با دشمن هستند.
✅ ایشان در پیام تسلیت خویش، برای مرحوم دعایی سنگ تمام گذاشته و با کلیدواژه هایی چون مبارز قدیمی، یار دیرین، دارای صفات نیک و پسندیده، دارای صفا، سلامت نفس، فروتن، پاکدست، ارادت عمیق و راسخ به انقلاب، پایدار در وفا و دوستی و رفاقت ایشان را مورد لطف قرار می دهند تا نشان دهند چند مورد چون گرفتن جشن تولد برای فلان شخص و یا فلان دیدگاه نمی تواند سبب راندن فردی از دایره نظام و ضدیت با ولایت فقیه شود. خصوصا اینکه اقامه نماز میت بر پیکر ایشان نشان داد که رهبری بر خلاف نظر عده ای محافظه کار نبوده و در عمل هم گفتار خود را تکرار می کنند.
✅ اما نشانه بعدی از سعه صدر ایشان، در متن حکم سید عباس صالحی موجودست که ایشان چند وجهی بودن سلایق و نگاه ها را برای نظام ضروری می دانند و خواهان امتداد این نگاه در روزنامه اطلاعات هستند. و انتصاب فردی که در دولت آقای روحانی وزیر بوده و منتقدان انقلابی زیادی هم دارد را در امتداد این سیاست چند صدایی در نظام اسلامی می دانند.
🔰 این سیره رهبری در تایید چند صدایی و وجود نگاه های مختلف سیاسی باید یک خط مشی برای ما مدعیان باشد، مدعیانی که خود را متصل به ولایت می دانیم و از اینرو ما باید بیشتر از دیگران حافظ اندیشه های رهبری بوده و به راحتی کسی را ضد انقلاب و نظام ندانسته و او را با چند نقد و نظر از قطار انقلاب پیاده نکنیم که اگر انجام دادیم خود ضد ولایت عمل کرده ایم نه آن منتقدان!!
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
🔴 تکرار پروژه!؟
👤 #سجاد_بوربور
🔹 حوادث سالیان اخیر، و به دنبال آن پوشش خبری و رسانهای رسانههای مخالف و معاند و بهرهبردای از این حوادث، با هدف تزریق احساس فلاکت و بدبختی در جامعه و ناکارآمدی نظام، ناخداگاه هر عقل سلیمی را متوجه عامل توطئه و خرابکاری در رخ دادن این اتفاقات میسازد.
🔸 از طرفی جنگ و خصومت صهیونیستها با مردم و نظام اسلامی وارد مرحلهای جدید شده و روشهایی که صهیونیستها در دشمنی و کینهتوزی به کار میبرند، روش هایی است که پیش از این سابقه نداشته است
✅ ظاهراً حادثهسازی و بحران سازی از طریق یک خرابکاری برای ضد انقلاب و دشمنان خبیث جمهوری اسلامی، دکانی شده برای صدمه زدن به وجههی نظام اسلامی، و از طرفی برانگیخته کردن احساسات مردم در پی آن بازار پر سودی برای آنها ایجاد کرده است!
🔹 به این مراحل توجه کنید: در ابتدا حادثهای در جامعه اتفاق میافتد (با احتمال عمدی بودن فراوان) پس از آن سلبریتیها وارد ماجرا میشوند و با تز روشنفکری شروع به ناله و زاری و غمپراکنی و افزایش توجهها به آن حادثه میکنند. همین که این غمگینی و ناراحتی عمومی از مسئله بالا رفت، رسانههای معاند وارد ماجرا میشوند، و در اوج نارضایتی مردم از حادثه، مقصّر را جمهوری اسلامی معرفی میکنند و به هر طریقی که بتوانند آن را به جمهوری اسلامی وصل میکنند و یا نسبت میدهند.
🔸 تقریباً این شیوه دیگر نخ نما شده! مثلاً حادثهی آتش سوزی و ریزش ساختمان پلاسکو، که هیچگاه عامل اصلی آتش سوزی در آن شناسایی نشد، و پس از آن انواع هجمهها و تخریبها را متوجه ارکان جمهوری اسلامی ساخت.
✅ نکتهی جالبی که در این میان حائز اهمیّت است، این است که همنشینی برخی حوادث و تکرار آنها، به گونهای است که انگار برنامهای خرابکارانه در حال اجرا و تکرار است.
🔹 در سال ۹۵ ابتدا حادثهی برخورد قطار سمنان-دامغان در آذر ماه رخ داد، و پس از آن در دی ماه، حادثهی ریزش ساختمان پلاسکو اتفاق افتاد.
🔸 این حوادث شبیه به قطعات پازل پروژهی خرابکاری هستند، که انگار مجدداً در دستور خرابکاران قرار گرفته!
✅ دیروز یک بیل مکانیکی که بر روی ریل قطار مشهد-یزد قرار گرفته بود، سبب واژگونی قطار شد. حادثهای عجیب که همانند برخورد دو قطار، به شکل فاحش دخالت مستقیم عامل انسانی در آن دیده میشود.
💢 از طرفی رهبر انقلاب در دیدار با مردم در مرقد امام فرمودند که عاملان خرابکاریها بایستی مجازات بشوند؛ هم در همین قضیّهی آبادان، هم در هر قضیّهی دیگری، آنهایی که عامل خرابکاری هستند، باید مجازات بشوند.
#اجتماعی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در کانالهای مطالبه گری آرمانها و جهاد تبیین بخوانید.👇
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
🔴 حق هر کشوری به اندازه قدرت اوست.
👤 #علیرضا_تقوینیا
🔹 دادگاه تجدیدنظر یونان حکم ضبط محموله نفتی ایران را لغو کرد و این محموله به ایران مسترد خواهد شد .
🔸 این حکم جدید پس از توقیف ۲ نفتکش یونانی توسط نیروی دریایی سپاه پاسداران صادر گردید .
✅ دستگاه قضایی یونان تحت فشار آمریکا حکم به توقیف نفتکش ایرانی داده بود اما با ملاحظه جدی بودن جمهوری اسلامی ایران در احقاق حقوقش از طرق مختلف ، ناچار شد در حکم صادره تجدید نظر اساسی نماید .
🔹 این رخداد چند پیام راهبردی و محوری در بطن خود دارد ؛
1️⃣ در دنیای امروز با کمال تاسف حقوق بین الملل تابعی از سیاست بین الملل است و دولت ها بازیگر اصلی تحولات هستند .
2️⃣ حق هر کشوری به اندازه قدرت اوست ؛ نباید فراموش کرد در دوره زمامداری محمد مصدق نفتکش ایتالیایی رزماری که حامل نفت ایران بود، در سواحل یمن توسط نیروی دریایی انگلستان توقیف شد و چون دولت وقت قابلیت واکنش موثر نداشت ، نفت آن مصادره شد و دولت مصدق نیز چندی پس از آن سقوط کرد .
🔸 اما جمهوری اسلامی هر بار که نفتکش هایش با قوه قهریه متوقف شده اند اقدام متقابل انجام داده است و برایش فرقی نمی کند که روبرویش بریتانیا باشد یا یونان .
3️⃣ ناتو یک پیمان نظامی ضعیف شده است و نمی تواند از اعضایش در برابر قدرت نظامی کشورهای دیگر پشتیبانی کند .
✅ ۲ نفتکش یونانی هنگامی توقیف شدند که ناوگان آمریکایی در چند صد کیلومتری آنجا حضور داشت ولی واکنشی نشان ندادند زیرا یانکی ها از تبعات درگیر شدن با جمهوری اسلامی در خلیج فارس آگاهی داشتند ؛ در حالی که یونان به درخواست کشور آنان نفت ایران را مصادره کرده بود .
🔹 در قضیه استنا ایمپرو نیز دنیا شاهد رویدادی مشابه بود و ناتو نتوانست به کمک بریتانیا بیاید .
4️⃣ قدرت با اقتدار تفاوت اساسی دارد زیرا اقتدار قدرت مشروع و پذیرفته شده است . جمهوری اسلامی با توقیف نفتکش های انگلیسی و یونانی نشان داد در خلیج فارس دارای اقتدار است و قدرت نظامی اش توسط کشورهای دیگر ناچارا به رسمیت شناخته شده است .
🔸 به عبارت دیگر هر بار که سپاه پاسداران نفتکش های کشورهای دیگر را توقیف کرد، آنان ناچار شدند به خواست ایران تمکین کنند .
5️⃣ در دنیای امروز همچنان قدرت نظامی یک مولفه بسیار مهم و تاثیرگذار در تحصیل منافع ملی است و غافل شدن از این مهم خسارت های زیان باری را متوجه کشورها خواهد کرد .
#بین_الملل
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در کانالهای مطالبه گری آرمانها و جهاد تبیین بخوانید.👇
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
🔴حساسیت های ریاست عدلیه
🔹 ریاست عدلیه چند روز پیش با ابراز نگرانی از شعارهایی که در روز ۱۴ خرداد همزمان با سخنرانی سید حسن خمینی داده شد، از دستگاههای اطلاعاتی خواست تا این مسئله را حتما پیگیری کنند چون رهبر انقلاب دوبار درباره این موضوع تذکر داده اند!
🔹 رهبر انقلاب طی چند سال اخیر بارها درباره ولنگاری و بی قانونی حاکم بر فضای مجازی هشدار داده و با ابراز ناراحتی درباره این وضعیت و پیامدهای آن خواستار اقدام مسئولان برای حل این معضل بزرگ شده اند اما آقای اژه ای تا این لحظه و با وجود اختیارات قانونی متنوع ، قدمی برای قانونمند شدن فضای ولنگار مجازی و رفع نگرانی رهبر انقلاب ( و میلیونها انسان مومن ایرانی ) برنداشته اند!
🔹 بماند این که در ایام مسئولیت ایشان در قوه قضائیه ( چه به عنوان معاون اول و چه به عنوان رئیس قوه )، کشف حجاب و بی حجابی در تنها کشور دارای حکومت دینی به اتفاقی عادی و روزمره تبدیل شد اما حرکت یا کلمه ای از ایشان برای مقابله قانونی با این جریان خانمان برانداز دیده نشد و ظاهرا عدلیه و ریاست آن بحرانی بنام شیوع بی حجابی و پیامدهای فاجعه بار آن ( مانند افزایش خیانت در خانواده ها ، رشد جدی طلاق ، افزایش قتلهای درون خانواده و ....) را نمی بیند و مقابله با آن و اصلاح قوانین ناقص موجود و کارآمد کردن قوانین مربوط به این جرم را وظیفه خود نمی داند!
🔹 بماند این که سالهاست عدلیه تمایلی برای اجرای حدود شرعی درباره جرائمی مانند روزه خواری علنی ، سرقتها و اوباش گریهای مسلحانه ، شرابخواری و ... ندارد و ریاست قوه قضائیه هم اراده ای برای تغییر این روند نشان نداده و با سکوت، نظاره گر وضع موجودند!
❇️ جناب آقای اژه ای !
آیا امت حزب الله حق ندارند در برابر این حجم از بی تفاوتی و بی توجهی نگران باشند؟؟ راستی میان این همه اولویت چرا شما به ماجرای سید حسن حساس شدید؟
آیا حساسیتهای شما منطبق با حساسیتهای رهبری و امت حزب الله است؟
✍دکتر کوشکی
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3