🔴 نظر سنجی مردمی، فقط از داخل خودرو و به صورت چشمی قبول است.
💬 #مشرق
🔹 روزنامه سازندگی در مطلبی با عنوان «آزمون محبوبیت» نوشت: «اگر چه سید ابراهیم رئیسی با شعار عدالتخواهی پا به عرصه انتخابات گذاشت و به نام سید محرومان لقب گرفت اما از یکسو اصلاحات اقتصادی که از جانب دولت وی انجام گرفت و از دیگر سو عدم احیای برجام، وضعیت محبوبیت او را خصوصا برای طبقه ای که به وی امید بسته بود و از دل آن برآمده بود دستخوش تغییرات کرد.»
🔸 طنز تلخی است که بانیان و حامیان دلار ۴۲۰۰ تومانی که دیروز عکس «اسحاق جهانگیری» معاون اول روحانی را در لباس سوپرمن منتشر کردند و در ماههای پیش اعتراف کردند که دلار ۴۲۰۰ تومانی، استخوانی در گلوی دولت است، حالا دولت رئیسی را بابت کنارگذاشتن این تصمیم غلط و غیرکارشناسی، سرزنش می کنند.
✅ اصلاح طلبان با شعار چرخش همزمان چرخ کارخانه ها و سانتریفیوژها بر سر کار آمدند اما هم در قلب راکتور هسته ای بتن ریختند، هم کارخانه ها و کارگاه های تولیدی بسیاری را به تعطیلی کشاندند و هم با افزایش حدود ۱۰ برابری قیمت دلار، مردم را با مشکلات عدیده اقتصادی و معیشتی مواجه کردند.
🔹 و اما اکنون این طیف از کارنامه دولت رئیسی و محبوبیت رئیس جمهور ناراحت هستند. خب فرق است میان رئیس جمهوری که می گوید من هم صبح جمعه از گرانی بنزین خبردار شدم و رئیس جمهوری که به میان می رود و مستقیم حرف دل آنها را می شنود.
🔸 فرق است میان رئیس جمهوری که از داخل خودرو و در خط ویژه به صورت چشمی نظرسنجی می کند و رئیس جمهوری که پای درددل مردم می نشیند و برای رفع مشکلات، آرام و قرار ندارد. روحانی- ۷ خرداد ۹۸- در دیدار اصحاب رسانه گفته بود: «من روزانه نظرسنجی میکنم؛ یعنی در خیابان وقتی با ماشین میروم، چهرههای مردم را نگاه میکنم؛ چند نفر لبخند دارند، چند نفر عصبانیاند، چند نفر قیافهشان گرفته است. به هر شهری میروم، خودم نظرسنجی میکنم، نگاه آدمها را میبینم، آنی که با محبت نگاه میکند، با تشکر نگاه میکند، آنی که ناراحت است، آنی که نقد دارد، آنی که میگوید نه این جور نیست.»
✅ روحانی از نظرسنجی چشمی با خودرویی که تختهگاز در اتوبان میتاخت تا ظرف چند دقیقه از ولنجک به پاستور برسد، راضی بود. وی نه با متولیان میدانی بخشهای مختلف حشر و نشر داشت، نه نقد صاحب نظران و کارشناسان را بر میتافت و نه با مردم مواجه میشد. نتیجه، نه فقط سقوط مقبولیت شخص وی که در نظرسنجیهای دولتی به زیر هفت درصد رسیده بود، بلکه نابودی اعتبار اصل «نهاد دولت» بود، تا جایی که به سرخوردگی و نارضایتی مردم و کاهش میل مشارکت در انتخابات انجامید.
💢 و باز هم طنز تلخی است که طیفی که در سال ۸۸ با دروغ تقلب، مشارکت ۸۵ درصدی را به آشوب و التهاب بدل کرد، حالا از نظرسنجی و شنیدن رای و نظر من سخن می گوید.
#سیاسی
➖➖➖➖➖➖➖
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
🔴 تشریح اوضاع ناتو
👤 #محمدمهدی_بابایی
🔹 تلاش سیاستمداران آلمانی برای افزایش سطح قدرت این کشور احتمالا خشم انگلیس و فرانسه را برمی انگیزد . آلمان در چند دهه اخیر توانسته با سرمایه گذاری در صنایع های تک نظامی ، زیر ساخت قدرت نظامی خود را به شدت استحکام ببخشد به طوری که اگر بخواهد از سطح فعلی خود فرا برود بنا به تجربه دوران ناسیونالیسم هیتلری در عرض کمتر از یک دهه به یکی از ابرقدرتهای بلامنازع دنیا تبدیل خواهد شد .
🔸 انگلیس هم دل خوشی از زیاده خواهی های فرانسه ندارد و ترکیه به عنوان یکی از اعضای قدیمی ناتو ، تافته ای جدا بافته برای این پیمان به شمار میاید . به طوری که تمام کارشناسان اذعان دارند جایگاه ترکیه در این اتحاد به مراتب پایین تر از فرانسه ایست که سال 2009 به این سازمان پیوسته . همچنین به دلیل خوی ضد صهیونیستی مردم ترکیه ، اعتمادی از سوی مقامات اروپایی به اینده این کشور نمیباشد .
✅ ترکیه به راحتی میتواند در جنگ احتمالی ناتو با ایران و مقاومت سنگ اندازی کند و یا خود با آغاز جنگی علیه ایران و مقاومت ، موقعیت ناتو را از لحاظ امنیتی ( در صورت ورود این اتحاد به جنگ ) و از لحاظ سیاسی ( در صورت عدم ورود این اتحاد به جنگ ) به شدت تضعیف نماید .
🔹 همچنین سطح تنش این کشور با روسیه مطابق با استاندارد های جدید دیگر اعضای ناتو نیست که همین امر صفحه ی جدیدی در تنش میان این عضو و دیگر اعضا گشوده است .
🔸 درحال حاضر فرانسه با لابی گری برای ورود کشورهای شمالی ترین به این اتحاد ، خواهان ایجاد یک اتفاق نانوشته میان خود و برخی دیگر از اعضاست . فرانسه با حمایت های تمام قد خود از یونان و همچنین کردهای مخالف اردوغان ، تنشی با ترکیه ایجاد نموده که احتمال میرود با تغییر غریب الوقوع قدرت در این کشور ( ترکیه ) و نزدیکی سیاستمداران آمریکایی با ترکیه ی پسا اردوغانی ، رقابت نامحسوس میان آمریکا و فرانسه به مرحله عیان برسد .
✅ تا به الان تنها چیزی که کشورهای اروپایی را کنار یکدیگر نگه داشته موضوع اوکراین است و آینده روشنی بعد از این جنگ برای اروپای غربی تصور نمیشود .
🔹 وضعیت ایران
🔸 جمهوری اسلامی میبایست هرچه سریع تر مقاومت را از مرحله ی معنوی به مرحله ی رسمی برساند و با ایجاد سازمانی شبیه ناتو ، در دوران تنش غریب الوقوع میان اعضای پیمان آتلانتیک شمالی ، قدرت خود را در دنیا تثبیت نماید . همانطور که قبلا به آن اشاره شد ، در جهان فردا دیگر دنیای تک قطبی یا حتی دو قطبی وجود نخواهد داشت . بلکه در هر منطقه یک قدرتی حکمفرمایی خواهد کرد .
1️⃣ آسیای شرقی : چین ( رقیب ژاپن )
2️⃣ جنوب آسیای میانه : هند ( رقیب پاکستان )
3️⃣ شمال آسیای میانه : روسیه ( رقیب چین و شاید مقاومت )
4️⃣ آسیای غربی : مقاومت
5️⃣ اروپای شرقی : روسیه
6️⃣ اروپای غربی : ناتو ( درصورت ایجاد تنش ، قدرتی در اروپای غربی نخواهد ماند )
7️⃣ آمریکا : ایالات متحده
#بین_الملل #امنیتی
➖➖➖➖➖➖➖
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3