✅ انتخاب تاج یک خیانت جمعی بوده ✅
مهدی تاج کارمند بازنشسته فولاد اصفهان چگونه سراز فدراسیون فوتبال درمیاورد وسپس بعداز مدتی به بهانه مریضی قلبی استعفاء داده ودوباره مشاور مدیر عامل فولاد میشود ومجددا با فشار مافیای کثیف اقتصادی وسیاسی وملاحظه کاران بی آبرو وبی عرضه ؛ رئیس فدراسیون فوتبال میشود .
طبق اظهارات سخنگوی اسبق دستگاه قضا ، مهدی تاج دارای تخلفات ومشکلات متعدد بوده وپرونده اش مفتوح میباشد . ولذا یکی از خیانتهای تاج قرارداد با مارک ویلموتس بعنوان سرمربی ۶۳ روزه تیم ملی فوتبال میباشد که میلیاردها تومان خسارت به بیت المال وارد ساخته است .
⁉️خیلی مهم 👈 مهدی تاج طی سالهای گذشته چه خدمات پنهانی وخوش رقصی های مالی برای افراد خاص وبانفوذ داشته که امروز باآسان ترین شیوه رئیس فدراسیون میشود .
شنیده هاحاکی ازآنست که بنا به مخدوش بودن پرونده ایشان وموارد دیگر ، درساعت ۱/۳۰ نیمه شب اعلام میشود که انتخابات رئیس فدراسیون منتفی است اما دوباره ساعت حدود ۵ صبح اعلام میشود که انتخابات انجام میگرددظاهرا مفسدین سیاسی واقتصادی ازشب تاصبح احیاء لابی گری ونفوذ داشته ودرنتیجه مهدی تاج با ۵۱ رآی از ۸۱ نفر رئیس فدراسیون میشود .
خدا لعنت کندنفوذیهای بی دین را که هرروزیک شوک به مردم عزیز واردمیکنند ملت ایران باید بداند که انتخاب تاج حاصل یک خیانت جمعی است که امانتداران خیانت کرده اند وربطی به نظام هم ندارد .
دستگاه قضا موظف است بعنوان مدعی العموم رابطه تاج با فولاد . وفولاد با فدراسیون . وفدراسیون بامفسدین وخائنین اقتصادی وسیاسی را بررسی و به اطلاع عموم برساند.
همین کارهای ناجوانمردانه است که مردم را به مسئولین خوب ونظام بدبین میکند.
متاسفانه فوتبال ایران بدست مافیاوافراد غیر صالح اداره میشود وهرروز به بهانه های مختلف هزینه های هنگفتی را به بیت المال تحمیل می نماید . وامصیبتاً .
۱۳ شهریور ۱۴۰۱ فرهادنیا
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
🔴 زنگ خطر برای سرعت رشد علمی ایران به صدا درآمد/ ارجاع به مقالات عربستانی بیشتر از ایران شد!
💬 #فرهیختگان
🔹 «بررسی اسناد علمی ایران در سال 2021» نوشته علیاکبر صبوری، عضو هیاتعلمی دانشگاه تهران، یکی از مقالاتی است که در خرداد امسال در نشریه نشاء علم به چاپ رسیده و برای اولین بار طی سالهای اخیر، موضوع کاهش سرعت علمی ایران و همچنین تکاپوی جامعه آکادمیک عربستان برای قرارگیری در رده کشورهای برتر علمی را مطرح کرده است.
🔸 در سال 2021، درمجموع تعداد مقالات پرارجاع، 23353 و مقالات داغ 2252 مقاله بوده است که کشور چین، آمریکا، انگلیس و آلمان بهترتیب در رتبههای اول و چهارم دارا بودن این مقالات هستند.
✅ نکته قابل تامل در بحث ارجاع به مقالات، پیشی گرفتن عربستان از ایران است، بهطوری که ایران با 794 مقاله پرارجاع در جایگاه 16 و 73 مقاله داغ در جایگاه 25 قرار دارد. سهم ایران از مقالات پرارجاع3.4 و از مقالات داغ 3.2 درصد بوده، در مقابل اما عربستان سعودی با 819 مقاله پرارجاع و 81 مقاله داغ به ترتیب در رتبه 15 و 19 قرار دارد. درمجموع تعداد مقالات داغ و پرارجاع ایران رتبه 16 و عربستان به رتبه 15 رسیده است.
💢 یکی از موضوعات مهم درباره افزایش سرعت علمی کشور عربستان، توجه به شرایط دانشگاهیاش است، کشوری که تا چند سال پیش نهتنها با بحران کمبود استاد در مراکز آکادمیکاش دستوپنجه نرم میکرد، بلکه تنها در سال 92، برای 476 استاد دانشگاهی ویزای کار صادر کرده بود.
#اجتماعی
➖➖➖➖➖➖➖
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
🔴 اعتراف دولت روحانی؛ همه برنامهها را به امید برجام بسته بودیم.
💬 #فرهیختگان
🔹 اگر رسانههای اصلاحطلب را این روزها دنبال کرده باشید احتمالا با روایتهایی بریدهبریده از صحبتهای روحانی درمورد عملکرد دولتهای یازدهم و دوازدهم مواجه میشوید؛ صحبتهایی که سعی میکند عرصههای مختلف مدیریتی دولت روحانی از بهداشت و درمان گرفته تا سیاست خارجی و اقتصاد را کارآمد جلوه داده و تصویری کاریزماتیک از روحانی را ارائه دهند
🔸 تمام مطالبی که در چند روز اخیر اظهارات روحانی را بازنشر دادهاند رجوعشان به یک کتاب بوده است. «بدون دود و آتش و خون» عنوان کتابی است که طی یک گزارش تحقیقی به بررسی جزئیات جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران پرداخته است.
✅ در بخشی از روایتی که از جلسه تاریخنگاری رئیس و مسئولان دولت دوازدهم در کتاب «بدون دود و آتش و خون» منتشر شده است، روحانی خطاب به حاضران میگوید: «کار ما این بود برجام را در دولت یازدهم به وجود آوردیم و در دولت دوازدهم باید آن را حفظ میکردیم.»
🔹 واعظی حرف روحانی را تایید کرده و در اینباره ادامه میدهد: «موضوع جنگ اقتصادی و مقابله با تحریمها روی همه کارهای دولت سایه انداخته بود. کار به جایی رسیده بود که وزیر درمورد موضوعات نمیتوانست تصمیم بگیرد و باید مسائل در جلسات متعدد طرح میشد. موضوع فقط تحریم نبود. آنها میخواستند از طریق تحریم و اقتصاد، مردم را درمقابل حکومت قرار بدهند.» اگرچه واعظی با این توجیه سعی میکند مقصر ناکارآمدی اقتصادی دولت را تحریمهای خارجی جلوه دهد اما این استراتژی با صحبتهای رضا اردکانیان، وزیر نیرو کارکرد خود را کاملا از دست میدهد.
🔸 اردکانیان که در ادامه سعی دارد وضعیت توصیفشده توسط واعظی را بزرگنمایی کند همه را به یک نکته متفاوت توجه میدهد:
✅ "من خواهش میکنم که وضعیت جنگ اقتصادی و دوران تحریمها را با شرایط جنگ تحمیلی قیاس نکنید. در زمان جنگ، دولت آقای موسوی از ابتدا میدانست که قرار است کابینه را در شرایط جنگی تحویل بگیرد. اما موقعیت ما را ببینید. دولت دوازدهم پس از برجام، برنامههایش را براساس گشایشهای ناشی از برجام نوشته بود، یعنی تیم اقتصادی دولت آماده جهتدهی به رونق اقتصادی بود. دولت آماده انجام کارهای جدی بود ولی در نیمهراه ناگهان بازی عوض شد. انگار شما یک تیم را به زمین فرستاده باشید و بگویید والیبال بازی کنید ولی وسط بازی بگویید خب حالا با همان تیم باید بسکتبال بازی کنید.»
🔹 اردکانیان اگرچه با هدف دفاع از دولت این اظهارنظر را مطرح میکند اما ناخواسته به دو موضوع اعتراف میکند؛ اول اینکه دولت روحانی با یک برنامهریزی اشتباه سکان مدیریت کشور را برعهده گرفته و هیچ ایدهای جز برجام برای پیشبرد کشور نداشته است.
🔸 بعد از شکست پروژه برجام نیز همانطور که اردکانیان به آن معترف است، نداشتن ایده مدیریتی باعث میشود دولت روحانی کاملا کارکرد خود را از دست بدهد.
✅ دومین و مهمترین اعترافی که از صحبتهای اردکانیان در حضور روحانی برداشت میشود ارزیابی غلط از واکنش آمریکا به توافق برجام است؛ ارزیابیای که باعث شد دولتمردان روحانی درمقابل پارهشدن برجام توسط ترامپ واکنشی جز بهتزدگی نداشته باشند. این اشتباه را البته پیش از این تقریبا همه مردان دولت دوازدهم ازجمله روحانی به آن معترف بودند و شاید همین امر باعث شده اردکانیان نیز این جسارت را پیدا کند تا بار دیگر درمقابل روحانی به آن معترف شود.
#سیاسی
➖➖➖➖➖➖➖
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3