🔴 روایتی از مکالمه یک فرد ناآگاه با سردار اشتری
💬 #مشرق
🔹️ سیدمحمد صدر، فعال چپ و عضو مجمع تشخیص مصلحت در بخشی از یک مصاحبه با سایت جماران درباره بلوای اخیر گفته است:
🔸 اتفاقی که بر سر فوت خانم مهسا امینی افتاد در واقع جرقه ای بود بر انباشت ناراحتیها، عقدهها و مطالباتی که مردم و به ویژه جوانان و زنان داشتند. من دو ماه پیش با سردار اشتری راجع به عملکرد گشت ارشاد صحبت کردم. به ایشان گفتم، «این گشت ارشاد با این عملکردی که دارد -می دانم خودتان نمیدانید- ولی در واقع دارید ایده ای را دنبال می کنید که قبلا کسانی مانند منافقین مطرح می کردند و نتوانستند عملی کنند. آنها می گفتند ما باید اقدامی انجام بدهیم که یک شهر را در مقابل حکومت قرار بدهیم، چرا که ترور به جایی نمی رسد». وقت این حرف ها را میزدم هنوز قضایای اخیر شروع نشده بود.
✅ صدر میافزاید: سپس به ایشان گفتم، «تصویری که نشان داده شد مادر جلوی ون گشت ارشاد را گرفته و فریاد می زند که دختر مریض من را نبرید، در آن جهت است. یعنی نه تنها یک شهر و یک کشور بلکه حتی هر کسی که این را ببیند، احساساتش تحریک و ناراحت می شود. مردم رنج میبرند؛ چرا این طوری عمل می کنید؟» آقای اشتری گفت، «قانون است و باید اجرا شود؛ گفتم چرا شما با خشونت عمل می کنید؟ بر فرض که به قول شما قانون است، شما اصلا درگیری فیزیکی پیدا نکنید. قانون می گوید تذکر بدهید و شما تذکر بدهید».
🔹️ وی تصریح میکند: تذکر مصلحانه ای بنده دادم که اصلا با خانمها برخورد فیزیکی نکنید. اصلا امر به معروف همین بحث زبانی است. اگر همین تذکر خالصانه و مخلصانه حقیر مورد توجه قرار گرفته بود، ما این بلوایی که الآن هست را نداشتیم.
🔸️ درباره روایت یکطرفه صدر از ملاقاتش با سردار اشتری(فرمانده نیروی انتظامی) گفتنیهای جالبی وجود دارد:
1- اتفاقاتی که اخیرا در کشور شاهد آن بودیم اعتراض نبود بلکه "اغتشاش" بود. به این معنی که از قبل برنامهریزی شده بود، اراذل و اوباش نقش پررنگی در آن داشتند و هرگز گفتوگو محور هم نبود.
✅ ربط دادن چنین نقشهای که محمل آن اراذل و اوباش بودند؛ به ساحت مردم نجیب ایران و یا عقدهای نامیدن مردم یک نظر کاملا ناشیانه و ناشی از نبود آگاهی و مطالعه است.
2- همچنین ربط دادن مقوله گشت ارشاد به رفتارهای منافقین و یا تئوری قرار دادن یک شهر در مقابل حکومت نیز اولا به دلیل نامتجانس بودن ناممکن است و ثانیا ناشی از فهم غلط آقای صدر نسبت به ایران سال 1401 است.
🔹️ چه اینکه با این سخنان کأنه موضع آقای صدر پیرامون کلمه "اسلامی" در پسوند انقلاب در ایران نامشخص است و آقایان گویا نمیدانند که اقامه حدود الهی یکی از اصلیترین خواستههای اکثریت مردم ایران از نظام اسلامی است.
3_ پرونده درگذشت تصادفی مرحومه مهسا امینی در کنار تمام حواشی خود اما یک حقیقت بزرگ را به اثبات رساند و آن اینکه در سازوکار گشت ارشاد هیچ خشونت و برخورد فیزیکیای وجود ندارد. (مگر در صورت ارتکاب مجرمان به خشونت)
🔸️ از طرفی این مطالبه برخی مدعیان که میگویند گشت ارشاد فقط بایستی منوط به تذکر لسانی بشود نیز یک مطالبه ناشی از نشناختن مفهوم اجتماع، مفهوم جرم و مفهوم پلیس است.
✅ این افراد نمیدانند که تذکر لسانی وظیفه پلیس نیست. پلیس در جایی ورود میکند که جرم مشهود رخ بدهد و اثر جرم مشهود نیز با تذکر لسانی رفع نمیشود بلکه به پیوستهایی در این زمینه نیاز است.
🔹️ آقای صدر باید بدانند که یکی از بزرگترین آسیبهای حکومتهای معقول و از عوامل بزرگ انحطاط در جوامع؛ "عوامزدگی خواص" است.
🔸️ یعنی ذهنی که باید راه معقول را به مردم نشان بدهد، از هیجانات توییتری و طوفانهای هشتگی دور بماند و در هیاهوی تلاطمات مثل فانوس از قانون و امنیت دفاع کند و تابلوی سمت درست باشد اما در سمت "خیابان" قرار بگیرد و چیزی را مطالبه کند که در انتهای آن انهدام اسلام و امنیت قرار دارد!
✅ گفتنیست ادعای برخی مبنی بر اینکه اگر فلان کار انجام میشد یا نمیشد؛ بلوای اخیر را نداشتیم ادعای صحیحی نیست و آشوبهای اخیر در ادامه آبان 98؛ یکی دیگر از پیشلرزههای فتنه اقتصادی است که دشمن و ایادی داخلی او برای آن برنامهریزی کردند اما به فضل الهی و بصیرت مردم تیرشان به سنگ خورد.
💢 مقام معظم رهبری نیز در سخنرانی چند روز قبل خود در دانشگاه امام حسن(ع) به این حقیقت تأکید کردند که "اگر قضیّهی این دختر جوان هم نبود، -دشمنان- یک بهانهی دیگری درست میکردند برای اینکه امسال در اوّل مهر به دلیلی در کشور ناامنی و اغتشاش درست کنند."
#سیاسی #اجتماعی
➖➖➖➖➖➖➖
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
16040574632551673551608.mp3
16.2M
#سرود
📝یار اومده دلدار اومده
🎤کربلائی حسین#طاهری
🌺 ویژهٔ ولادت #پیامبر_اکرم و #امام_صادق
#ربیع_الاول
▷ ●━━━━━────── ♪
ㅤㅤ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤㅤㅤ↻
4_6030372875175726255.mp3
8.97M
#استودیویی
📝 پیامبر مهربان
🎤کربلایی مجتبی #رمضانی
🌺شب ولادت #پیامبر_اکرم ۱۴۰۰
👌 #پیشنهاد_دانلود
#ربیع_الاول
▷ ●━━━━━────── ♪
ㅤㅤ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤㅤㅤ↻
⭕️ والدین آشوبگران را بشناسیم!
🔹 علی لاریجانی:
باید درباره قانون حجاب همانند قانون ممنوعیت ماهواره رفتار شود.
گفته میشود اگر به موضوع حجاب توجه نشود، قضیه «آندلس» رخ میدهد، من فکر میکنم این مطلب درست نیست!
نباید کاری کرد که مسئله حجاب، جنس حکومتی پیدا کند. سوال این است آیا حکومت در این امور باید دخالت کند؟
❇️ به نظرحضرت امام، فلسفه تشکیل حکومت اسلامی و مبنای نظریه ولایت فقیه، اقامه احکام شریعت است!
❇️ رهبر انقلاب (دی ماه ۱۳۹۷):
نمیتوانیم مسئلهی حجاب و عفاف را در عداد مسائل مهم دیگر کشور قرار بدهیم. این مسئله بالاتر از آنهاست.
▪️به تفاوت و فاصله آشکار و عمیق دیدگاه لاریجانی با نظر حضرت امام و رهبر انقلاب در خصوص مسئله این روزها دقت کنید!
▪️ دیدگاه لاریجانی درباره نسبت حکومت اسلامی با احکام شریعت و اجرای این احکام را "سکولاریسم" میگویند!
(سکولاریسم یعنی حکومت وظیفهای درقبال دین و احکام آن ندارد)
▪️وقتی فردی با این دیدگاه ۱۰ سال رئیس صدا و سیما و ۱۲ سال رئیس مجلس بوده توقع دارید نسل دهه ۸۰ و ۹۰ چگونه تربیت شود؟
مگر نه این که بنا به فرمایش امیرمومنان(ع) مردم به حاکمانشان شبیهترند تا پدرانشان!
▪️چرا از شباهت نگرش آشوبگران دهه هشتادی به دیدگاه یکی از مقامات عالی رتبه نظام تعجب میکنید؟ مگر شعار اغتشاشگران نوجوان و جوان این روزها (حجاب اختیاری و نفی قانونی کردن احکام شریعت) عین دیدگاه علی لاریجانی نیست؟ نتیجه حاکمیت امثال علی لاریجانی بر کشور، تربیت آشوبگران دهه هشتادی است!
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
#کشکول_ناصر_کاوه(۱۵)
🔸 فتنه اخیر، فتنه لمپن ها بود. به همین دلیل اساسا با یک نیاز واقعی شروع نشد. اساسا نیازی هم به نیاز حقیقی مردم نبود. نیاز به یک هیجان وجود داشت؛ تحریک و تحریض احساسات. یک هیجان زدگی تا هیجان زده ها به میدان بیایند. برای همین عمده نوجوان بودند که بی شک در خلوت و یا با گذشت زمان پشیمان می شدند. اما لمپن ها این افراد نبودند. لمپن جریان خارج از کشوری بود که تصور می کرد با اتش نشاندن به اباحه گری می تواند علیه دین و خاک این مردم قیام کند؛ اما فقط هیجان صید کرد و خلاص. کف روی آب.
✅ اساسا در جنبش لمپن ها میداندارها در خارج از کشور و اتش بیارها در رسانه و کلوخ انداز ها کف خیابان هستند. این نیز تفاوتی دیگر بین این دوره و موارد گذشته است.
🔹 و اما اصل حرف؛ اغتشاش این دوره برخلاف تصور رایج در رسانه ها بود نه در خیابان. در خیابان تنها رویدادسازی بود برای تصویرسازی در رسانه. جمعیتی بسیار محدود اما درجه خشونت بالا که قدرت تصویر سازی داشته باشد.
🔸 برای تصویر سازی رسانه ای اساسا جمعیت لازم نبود؛ کافی بود زن میداندار باشد و خشونت رخدادساز. هردو نیز مهیا بود. حجاب سوزی تا حجاب کشی؛ از اتش زدن ناجا تا بسیجی تا پاکبان تا اتش نشان و امدادگر و غیره.
✅ یک گروه پنجاه تا صدنفره که هر شب در یک نقطه جمع می شوند تا بگویند همه جا هستیم. خشونت زیاد تا تلقی بی شماریم بسازد.
🔹 اغتشاش این دوره، جنگ تصویر بود. جنگی برای ساخت تصویر. ترند ها و هتشگ ها دیگر به تنهایی کارساز نبود؛ باید رخدادی هم ساخته میشد در مدد به این ترندها. سطح دعوا در کف خیابان به همین اندازه محدود بود...
🔸 جنبش لمپن ها، جنبش بی مایه ای است که تخریب دارد اما خالی از هرگونه عمق مردمی و اعتقادی و حتی نیاز عمومی است. عاری از وسعت. جنبشی محصور در خیالات و فضای مجازی.
✅ جنبش لمپن ها از مجاز آغاز می شود و واقعیت را تنها برای تحکیم تصویر و خیال میسازد؛ برخلاف همه جنبش ها که از واقعیت اغاز می شود و به مجاز امتداد میابد و خسارت محض برای کسانی بود که این رفت و برگشت خیال انگیز بین واقع و مجاز را درک نکردند و بی آبرو شدند.
🔸 و مهمترین نکته آموزنده این است که؛
✅ دستگاه امنیتی مقصرین اصلی فتنه لمپن ها را در فضای تصویرسازی و مجازی دنبال کند نه صرفا کف خیابان.
🔹 به همین دلیل است که نقش سلبریتی ها در این دوره تنها برداشتن حجاب و جذب فالور و کسب اعتبار نبود؛ اینبار به روشنی در خون های ریخته شده کف خیابان سهم دارند و باید در دادگاه حاضر شوند.
🔸 و از این واضحتر اینکه؛فتنه لمپن ها تمامی ندارد چون کم هزینه ترین حالت ممکن برای دشمن است؛ رویداد سازی برای تصویر سازی.
✅ خلاصه اگر فضای مجازی را رها کنید باز هم با خون های به ناحق ریخته شده مواجه خواهید بود.تصویر سازی مصداق عینی می خواهد؛ نباشد، می سازند. آتش می زنند و خون می ریزند تا بگویند بی شماریم. دهها نفر کشتند تا بگویند آن یک نفر را شما کشتید.
💢 و اینهمه چرا؟ چون فهمیدند اگر در ذهن مردم پیروز شوند در واقع نیز پیروزند. این واقع سازی ها برای واقع نمایی در جنگ ذهنی است و تمام.
☀️ نمایش سندی از حضور موساد در کردستان عراق در شبکه i24 اسرائیل؛ مسئولان بلندپایه کومله به صراحت درباره برپایی و اداره تظاهرات در ایران توسط عوامل خود اظهارنظر کردهاند.
*👤 دکتر "الیف صباغ" کارشناس امور خاورمیانه در یک مناظره جنجالی با عنصر تجزیهطلب کُرد: مسئولان بلندپایه کومله به صراحت درباره برپایی و اداره تظاهرات در ایران توسط عوامل خود اظهارنظر کردهاند؛ اسنادی به زبان عبری از جمله نامه "نتانیاهو" به "ریولین" رئیس سابق رژیم صهیونیستی در سال ۲۰۱۷ وجود دارد که به حضور موساد در شمال عراق تصریح میکند. در پایان یک جمله از ایهود ایعاری خبرنگار نظامی معروف اسرائیلی بگویم: متأسفانه تظاهرات در ایران پایان یافت و تمام تلاشهای آمریکا شکست خورد.
🔴 سرلشکر سلامی: جوهره اصلی این تقابل راهبردی، تقابل جهل و آگاهی است. منشاء و ریشه این ناآرامیها به طور دقیق بر اساس دادههای اطلاعاتی دقیق در کانون و قلب نظام سلطه نهفته است.
🔹 این نبردی است که از درون خیابانهای شهرهای ما تا واشنگتن، نیوریورک، لندن، تلآویو، ریاض و امثال این پایتختها امتداد دارد. درگیری در نقاط مجزایی در نقاط مختلف شهرهای ما جاری نیست، این درگیری در مساحت عظیمی از این عالم جریان دارد. آنچه که امروز مشاهده میکنید تراکم شکست های متوالی و سریالی نظام سلطه طی بیش از چهار دهه از انقلاب اسلامی است.حجم واقعی قدرت دشمن در طول زمان کاهش یافته است و این اتفاق بزرگی است....
#ولادتختمالمرسلین
#وصادقآلمحمدعلیهمالسلاممبارک🌷
✨ #پيامبر اکرم صلیاللهعلیهوآله فرمودند:
🌺 آيا آگاه كنم شما را از گروهى كه نه از انبيا هستند و نه از شهدا، ولى انبيا و شهدا در روز قيامت به مقام و منزلت آنان غبطه مى خورند، و آنها بر منبرهايى از نور نشسته اند؟
❓سؤال شد: اى رسولخدا! آنان كيانند؟
🔰 فرمودند: آنان كسانى هستند كه بندگان خدا را نزد خدا و خدا را نزد بندگانش محبوب مى گردانند.
عرض كرديم: ايجاد محبت خدا در دلها معلوم است، ولى چگونه بندگان را نزد خدا محبوب مى گردانند؟
🔸 فرمودند: آنان را فرمان مى دهند به آنچه خدا دوست مى دارد و باز مى دارند از آنچه خدا دوست نمى دارد، پس اگر آنان را اطاعت كنند، خداوند دوستشان مى دارد.
📚 مشكاة الأنوار، ص۱۳۶.
🔴 #توضیح :شورای عالی فضای مجازی در حضور سیدابراهیم رئیسی به فیلترینگ دائم واتساپ و اینستاگرام رای نداد/به جلسات آینده موکول شد
❓❓سوال: رای ندادن به فیلترینگ دائمی اینستاگرام و واتساپ به چه معناست؟
⛔️رای ندادن اعضای شورای عالی فضای مجازی به فیلترینگ دائمی اینستاگرام و واتساپ به معنای رفع فیلتر شدن آنها در روزهای آینده نیست؛ بلکه اعضای این شورا تصمیم گرفتند فعلا به صورت عجولانه در این خصوص تصمیمگیری نکنند و احتمالا در جلسههای بعدی در این رابطه تصمیمهای لازم اتخاذ شود.
♦️خلاصهی تصمیمهای شورای عالی فضای مجازی به این ترتیب بود که فیلترینگ اینستاگرام و واتساپ تا زمان آرام شدن اوضاع امنیتی کشور ادامه پیدا کند و در راستای آن تلاشهایی برای وادار کردن آنها به رعایت کردن قوانین کشور و همچنین تقویت پلتفرمهای داخلی انجام شود. حالا باید دید در جلسههای بعدی این شورا، آیا در خصوص فیلتر شدن همیشگی شبکه های اجتماعی خارجی تصمیمی گرفته میشود یا خیر.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ