رأی دیوان عدالت درباره جانبازی رزمندگانی که فاقد صورت سانحه هستند
هیئت عمومی دیوان عدالت اداری اعلام کرد: رزمندگان فاقد صورت سانحه برای احراز جانبازی با تأیید مجروحیت توسط نهاد اعزامکننده به عنوان جانباز تلقی میشوند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، به دنبال اعلام تعارض در خصوص آرای صادره از سوی برخی شعب دیوان عدالت اداری مبنی بر احراز جانبازی رزمندگان فاقد صورت سانحه و مدارک بالینی که آرای متناقض صادر کرده بودند، هیئت عمومی دیوان عدالت اداری طبق ماده 89 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری پس از بررسی، تعارض در آرای صادره در این مورد را محرز دانست و اعلام کرد؛ با استناد به اینکه
اولاً براساس بند (الف) ماده 87 قانون برنامه ششم توسعه مصوب 14/12/95 دولت مکلف است در اجرای ماده 61 قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت مصوب 4/12/93 به نحوی برنامهریزی کند که تا دو سال اول اجرای قانون برنامه کلیه مشمولان ماده مذکور تعیین تکلیف شوند، یگانهای اعزامکننده نهادهای متولی موظفند گواهی مورد نیاز افراد مشمول این ماده و صورت سانحه را به کمیسیون احراز بنیاد شهید و امور ایثارگران ارائه کنند.
ثانیاً مطابق تبصره بند مذکور، "بنیاد شهید و امور ایثارگران موظف است رزمندگان هشت سال دفاع مقدس که صورت سانحه بالینی همزمان مجروحیت را ندارند اما مجروحیت آنها توسط کمیسیون پزشکی نهاد اعزامکننده (نیروهای مسلح) احراز میشود را به عنوان جانباز تلقی کند و حداقل پنج درصد جانبازی به آنها تعلق میگیرد. اجرای این تبصره مانع از احراز جانبازی بیش از درصد مذکور توسط بنیاد شهید و امور ایثارگران نیست.".
ثالثاً گرچه تبصره حاوی عبارت " احراز میگردد" است و عبارت مذکور به ظاهر دلالت بر احراز در حال و آینده دارد و شامل احرازهای گذشته نمیشود و لکن از آنجایی که قبل از تصویب قانون برنامه ششم توسعه، جانبازی شکات از سوی کمیسیونهای پزشکی و احراز نیروهای مسلح مورد تأیید قرار گرفته و مراتب به بنیاد شهید اعلام شده است و تشکیل مجدد پرونده از سوی نیروی اعزامکننده تحصیل حاصل اتلاف وقت است و ماده 5 دستورالعمل اجرایی تبصره بند (الف) ماده 87 قانون برنامه ششم توسعه نیز به صراحت حکمی راجع به معرفی مجدد به کمیسیون پزشکی نیروهای مسلح و نفی رسیدگی و احرازهای قبلی ندارد و از طرف دیگر قانونگذار پیش از آن به موجب ماده 61 قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت مصوب 4/12/93 و هیئت وزیران نیز به موجب بند (ب) ماده 11 آییننامه تعیین و احراز مصادیق عملی شهید، در حکم شهید و سایر مصادیق ایثارگری بنیاد شهید را موظف به پذیرش و رسیدگی به پرونده ارسالی از سوی نیروهای مسلح کرده است.
بنابراین این افراد را به عنوان جانباز تلقی و حداقل 5 درصد جانبازی به آنها تعلق میگیرد.
https://eitaa.com/jahadgar_enghelabi
📣 بـه خاک کربلا سجدهِ کرده ام عمری
که بوی تربت پاک تـو خیزد از کفنم
کریم تر ز کریمان روزگار تویی
گناه کارتر از هر گناهکار منم
🔸️ولادت امام حسین(ع) مبارک باد
https://eitaa.com/jahadgar_enghelabi
❤️یس(قلب الکتاب)❤️
@YYYAAASSSIIINNNN
❤️ختم نیمه شعبان❤️
۱۵ شعبان ۱۴۴۵ هجری قمری
یکشنبه ۶ اسفند خورشیدی ۱۴۰۲
25 فوریه 2024
ختم ۳ سوره یس در روز نیمه شعبان هدیه به ساحت مقدس حجت ابن الحسن علیه السلام
یکبار پس از نماز صبح
یکبار بین نماز ظهر و عصر
یکبار بین نماز مغرب و عشاء
قبل و بعد از ختم صلوات به طریق اقناعی
بعد خواندن سوره یس آخر یعنی یس بین نماز مغرب و عشاء ۲ رکعت نماز مانند نماز صبح هدیه به امام زمان علیه السلام و سپس فقط برای حاجات حضرت علیه السلام دعا کنید.
حاضران عزیز در ختم میتوانند برای حاجات شخصی خود هم دعا کنند اما امر یقینی این است که اگر برای حاجات حضرت دعا کنیم گشایش امور اهل ختم هم میشود بإذن الله
جهت خیر کثیر انتشار دهید و از اهل محبت اهلبیت علیهم السلام دعوت کنید
‼️‼️یک روز در سه نوبت و پس از ختم هر یس فقط برای حاجت های قلبی امام عصر علیه السلام دعا کنیم
❤️یس(قلب الکتاب)❤️
🔺️🔻 *بررسی مطبوعات روز / طرح تجربه شده باز هم بازار خودرو را برهم زد
*
*🔹️* *هفت صبح، مسئولان* هر روز در حوزه خودرو یک داستان جدید را امتحان کرده ولی دیگر به این موضوع فکر نمیکنند که همین امتحانها باعث نیمهجان شدن چیزی به نام صنعت خودرو خواهد شد. در آخرین اتفاق، فروش 120 درصد مازاد دو خودروساز دولتی 5 درصد زیر نرخ بازار تا پایان سال بود که فقط اعلام این موضوع چنان بازار را بهم ریخت که تارا به مرز میلیاردی شدن نزدیک شد. معاون وزیر صمت گفت:« این طرح اثر منفی بر بازار گذاشت و لذا فعلا مسکوت مانده است.» اما معاون وزیر توضیح نداد که این طرح برای چند هفته چه بلایی سر بازار خودرو آورد. ۱۵آذر سال۹۷ بود که رحمانی، وزیر صمت دولت گذشته طرح دو مرحله ای فروش تولیدات خودروسازان ۵درصد زیر قیمت بازار را مطرح کرد
*ابتکار/ خرید و فروش دانش در حاشیه خیابان
* 🔹️حال جمعیت دانشجویی افزایش پیدا کرده و پدیده مدرکگرایی آنقدر گسترده شده که همسو با آن یک بازار به نام پایاننامهنویسی پا بگیرد، بازاری که اتفاقا نیازمند توان علمی و تجربه بالاست. بهای انجام پایاننامه ارشد و دکتری در بسیاری از رسانهها از ۱۰ تا ۵۰ میلیون تومان عنوان شده است. اما خرید و فروش پایاننامه تنها نوک کوه یخ است وقتی بدانیم ایران، یکی از هشت کشور اول دارای مقالات تقلبی در سطح دنیاست
*آرمان ملی/ وعده های گنده تر از اختیارات نامزدهای مجلس
* 🔹️بعضی از نامزدهای نمایندگی در مجلس شورای اسلامی قبل از رایگیری وعدههایی میدهند بدون آنکه توانایی و اصل وظایف نمایندگی را مورد ارزیابی قرار دهند. سپس بعد از ورود به سنگر قانونگذاری فراموش یا ملاحظه میکنند که اصلا وعدههای داده شده در چارچوب وظایف حقوقی و قانونی نمایندگی نیست. از اینجاست که انشعاب بین گفتهها و وعدهها و خواستههای مردم ایجاد میشود.
*خراسان/ تیغ تبلیغات تجاری تلویزیونی بر صورت خواستگارها
* 🔹️در یکی از تبلیغات صداوسیما، دختری را میبینیم که خواستگارش را به خاطر چینوچروکهای پوستش رد میکند. اما آیا این تبلیغ، فرهنگسازی غلطی درباره معیارهای زیبایی و ازدواج ارائه میدهد؟ زندگیمشترک تلاشی برای رسیدن به آرامش، رشد و کمال است. توجه افراطی به ظاهر، نمیتواند زوجین را در مسیر رسیدن به این آرامش همراهی کند. هرچند زوجین از نظر ظاهری باید کفو همدیگر باشند و همدیگر را بپسندند.
*آرمان امروز/ نبود هماهنگی بین دستگاه ها جان مردم را به خطر انداخت
* 🔹️معاون عمران و توسعه شهری و روستایی وزیر کشور گفته در کل کشور ۲۰۳۹ بلوک ساختمانی عنوان ساختمانهای ناایمن شناسایی شده است. به واقع هیچیک از عناصر نظارتی در شکلگیری این ناایمنیها توجهی نداشتهاند! این مهم از نهادهای دولتی و عمومی گرفته تا نهادهای مدنی همچون سازمان نظام مهندسی و… قابل توجه است. ظاهراً قوانین موجود در شهرداریها و حتی وزارت کشور تا کنون نتوانسته از این نوع ساختمانها رفع خطر کند! شاید علت اصلی این در نبود هماهنگی دستگاهی است!
#بررسی_مطبوعات_روز
۱۴۰۲/۱۱/۲۳
@akharinkhabar
🔴 شش نکته انتخاباتی از منظر قرآن کریم:
۱- چرا رای بدهیم؟
- جواب: "ان الله لا یغیر ما بقوم حتی یغیروا ما بانفسهم"(رعد -11)
خدا سرنوشت قومی را تغییر نمیدهد مگر زمانی که خودشان تصمیم بگیرند که سرنوشتشان را تغییر دهند.
۲- من وقتی نمیدانم به چه کسی رای بدهم باید چکار کنم؟
جواب: "فاسئلوا اهل الذکر ان کنتم لا تعلمون" (نحل - 43)
از اهلش بپرسید.
۳- اگر پرسیدم و دیدم هر کسی از پیش خودش اخباری میدهد و تحلیلی میکند آن وقت چه کنم؟
جواب: نگاه کن به شخصی که خبر میدهد که آیا عادل است یا فاسق
قرآن میفرماید:
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِن جَاءَكُمْ فَاسِقٌ بِنَبَإٍ فَتَبَيَّنُوا أَن تُصِيبُوا قَوْمًا بِجَهَالَةٍ فَتُصْبِحُوا عَلَىٰ مَا فَعَلْتُمْ نَادِمِينَ (حجرات -6)
ﺍﻱ ﺍﻫﻞ ﺍﻳﻤﺎﻥ ! ﺍﮔﺮ ﻓﺎﺳﻘﻲ ﺧﺒﺮﻱ ﺑﺮﺍﻳﺘﺎﻥ ﺁﻭﺭﺩ ، ﺧﺒﺮﺵ ﺭﺍ ﺑﺮﺭﺳﻲ ﻭ ﺗﺤﻘﻴﻖ ﻛﻨﻴﺪ ﺗﺎ ﻣﺒﺎﺩﺍ ﺍﺯ ﺭﻭﻱ ﻧﺎﺁﮔﺎﻫﻲ ، ﮔﺮﻭﻫﻲ ﺭﺍ ﺁﺳﻴﺐ ﻭ ﮔﺰﻧﺪ ﺭﺳﺎﻧﻴﺪ ﻭ ﺑﺮ ﻛﺮﺩﻩ ﺧﻮﺩ ﭘﺸﻴﻤﺎﻥ ﺷﻮﻳﺪ.
۴- اگر در جامعه موقع تبلیغات موجی ایجاد شد چه کنم؟
جواب: "و لا تتبعان سبیل الذین لا یعلمون" (یونس - 8)
راه کسانی را که علم ندارند پیروی نکن.
۵- چگونه افراد را تشخیص دهیم؟
جواب: به دنبال کسانی که از چاپلوسی و تعریف و تمجید لذت میبرند نروید.
قرآن میفرماید : "یحبون ان یحمدوا بما لم یفعلوا"(آل عمران - 188)
دوست دارند به خاطر کارهایی که در حیطه وظایف آنها بوده و انجام ندادهاند مورد ستایش قرار گیرند.
۶- به چه کسانی اعتماد کنیم؟
"أَعِزَّةٍ عَلَى الْكافِرِينَ يُجاهِدُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَ لا يَخافُونَ لَوْمَةَ لائِمٍ "(مائده - 54)
جواب: به کسانی که آنان نسبت به مؤمنان نرم و فروتن و در برابر كافران سرسخت و قاطعند، در راه خدا جهاد مىكنند و از ملامت هيچ ملامتكنندهاى نمىهراسند.
🇮🇷