3.pdf
593.7K
«برگی از رمزهای عاشورا؛ یادداشت سعدالله زارعی» #یادداشت @kooyesimorgh
بصیرت به افق کربلا.pdf
336.7K
https://eitaa.com/e_beman
"انقلابی بمانیم ثامن الائمه"👈کانالی نخبه پسند و تحلیل گرا
1.pdf
512.5K
👥« دلیل حضور مقتدی صدر در ایران : گفتگو با حسین ریوران کارشناس مسائل عراق» #گفتگو @kooyesimorgh
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
مسئله کشمیر
https://eitaa.com/e_beman
"انقلابی بمانیم ثامن الائمه"👈کانالی نخبه پسند و تحلیل گرا
1.pdf
512.4K
✍️« گزارش تحلیلی: تقابل راست با راست؛ جریان تندرو در حزب محافظهکار مخالف برگزیت هستند؛ مرتضی مکی» #گزارش_تحلیلی @kooyesimorgh
1.pdf
745.5K
👥««آمریکا داعش را جایگزین طالبان میکند؛ بررسی توافق طالبان و آمریکا در گفتگو با سیدعیسی حسینی مزاری، مدیرمسئول خبرگزاری صدای افغان» #گفتگو @kooyesimorgh
چرا ایران اندیشکده آمریکایی را تحریم کرد؟.pdf
312.6K
https://eitaa.com/e_beman
"انقلابی بمانیم ثامن الائمه"👈کانالی نخبه پسند و تحلیل گرا
رئیس مجلس هم از حضور و غیاب نمایندگان بی خبر است
طالب پور حضور و غیاب نمایندگان در مجلس موضوع دیگری دانست که باید برای مردم روشن شود و عنوان کرد: در همین هفته های گذشته، مجلس به دلیل عدم حضور نمایندگان به حدّ نصاب نرسید و خود رئیس مجلس هم از غیبت آن ها بی خبر است؛ مردم باید بدانند نمایندگان آن ها چه زمانی در مجلس حضور دارند.
این کارشناس مسائل داخلی در ادامه گفت: بر اساس نظر مقام معظم رهبری آن زمانی که نمایندگان مجلس از وقت مجلس می زنند و برای پیگیری وعده های انتخاباتی در وزارتخانه ها وقت می گذارند، از نظر شرعی، حقوقی که دریافت می کنند، دارای مشکل است.
وی با بیان اینکه نمایندگان مجلس در کم ترین حدّ ممکن به این طرح رأی دادند، اذعان کرد: این اقدام به صلاح مجلس نبود و ابهامات مردم نسبت به برخی از مسائل در مجلس را چندین برابر کرد.
تحلیلگر مسائل سیاسی ادامه داد: نمایندگان مجلس خود را در محل اتهام قرار دادند که در پشت پرده مسائلی وجود دارد که خود نمایندگان از بر مَلا شدن آن ترس دارند.
طرح شفافیت آراء چندین بار در مجلس مطرح شده و رأی نیاورد
طالب پور در پاسخ به سؤال خبرنگار ما که آیا امکان طرح مجدد و رأی آوری این لایحه در مجلس وجود دارد، گفت: امکان طرح مجدد این لایحه در مجلس است، امّا یک واقعیت وجود دارد که در دوره های گذشته این طرح در مجلس مطرح شده که یا به صحن علنی نرسیده و یا اگر به صحن علنی هم رسیده است، رأی نیاورد.
وی با بیان اینکه این مشکل مربوط به مجلس فعلی نیست، اذعان کرد: یکی از نمایندگان مجلس در پاسخ به این که چرا به این طرح رأی مثبت ندادید، اعلام کرد به دلیل مطرح شدن این لایحه توسط جناح رقیب به آن لایحه رأی ندادم!
ابهام مردم در تصویب 20 دقیقه ای برجام در مجلس
تحلیلگر مسائل سیاسی با بیان اینکه یکی از مهم ترین مواردی که مردم در رابطه با رأی مجلس سؤال کردند، قضیه تصویب برجام بود، عنوان کرد: برای مردم سؤال است که چرا برجام در 20 دقیقه در مجلس رأی آورد و در ادامه هیچ یک از بندهای مورد نظر رهبری در برجام اجراء نشد و مجلس در قبال آن سکوت کرد؟
طالب پور در پاسخ به سوال خبرنگار ما در رابطه با موانع پیش روی این لایحه در مجلس، گفت: هر قانونی که در کشور تصویب می شود، به طور حتم دارای ضعف هایی است و یک عده از آن سوء استفاده بکنند، اما نمی توان به دلیل برخی موارد جزئی کل قانون را زیر سؤال برد و کار مجلس هم به حداقل رساندن مشکلات این قانون و پیش بینی کردن راه های برخورد با سوء استفاده کنندگان از این قانون است.
تحلیلگر مسائل سیاسی با بیان اینکه به نظر می رسد، نمایندگان مجلس با اصل این موضوع موافق نبودند، اذعان کرد: زمانی که حجت الاسلام پناهیان نسبت به این اقدام موضع می گیرد، برخوردهایی از سوی نمایندگان صورت می گیرد که در شأن یک نماینده مجلس و رئیس یک کمیسیون مهم در مجلس نیست.
وی افزود: برخوردها و بازخوردهای نمایندگان نشان می دهد که این وکلای مردم از مطالبه گری برخی از افراد، مردم و رسانه ها نسبت به این موضوع ناراحت و عصبانی هستند.
طالب پور گفت: این حق موکلان است که از وکلای مجلس مطالبه گری کنند و طبق قانون اساسی وقتی فردی به مجلس رفت، نماینده کل جامعه و موظف به پاسخگویی به جامعه است.
این کارشناس سیاسی با بیان اینکه رسانه ها باید چرایی رأی ندادن نمایندگان به این طرح را بررسی و از آن ها مطالبه گری کنند، خاطر نشان کرد: به نفع مجلس است که در این چند ماه باقی مانده از عمر خود، به این طرح رأی بدهد و آن را به عنوان یک نقطه قوت در کارنامه خود ثبت کند.