هدایت شده از اهل البصر🇵🇸
@ahlolbasar152بازیاد.mp3
9.32M
🍃🌹🍃
📢 صوت💥 صدوپنجاه ودومین جلسه از سلسله نشستهای پخش زنده سه شنبه ها گروه بصیرتی اهل البصر
موضوع: اصلاحات اقتصادی در دولت سیزدهم
🎙کارشناس: استاد گرامی جناب آقای رجبعلی بازیاد
با هم می شنویم
#نشست_بصیرتی
#ثامن
#جهاد_تبیین
ایتا و روبیکا
@ahlolbasar
هدایت شده از سهراب خلیلی
بسم الله الرحمن الرحیم
☑️همراه با کلام ولایت در دیدار با طلاب حوزه های علمیه سراسر کشور ۲۱ تیر ۱۴۰۲
⏯امام خامنه ای مدظله العالی در این دیدار فرمودند :«... با اطلاعاتی که به من می رسد از جهات مختلف ،نسبت به تبلیغ نگرانم ...این قدر ظرفیت تبلیغ در کشور گسترده است که اگر ما چندین برابر آن مقداری هم که کار می کنیم ،کار کنیم ،به نظرم این ظرفیت پر نمیشود ...»
🟢نکات مهم این فراز از بیانات مقام معظم رهبری:
_بیانات و سخنرانی های رهبری مستند به ادله و اطلاعات متقن و درست و...است
_کسب اطلاعات و اخبار رهبری از کانال ها و افراد و نهادهای مطمئن و موثق است
_کمتر آقا در دیدارها اظهار نگرانی دارند و بیشتر امید دهی رویه معظم له بوده و هست ولی در این دیدار از واژه « اظهار نگرانی از تبلیغ»استفاده کردند و خود گویای حساسیت شرایط و مخاطبان جلسه است.
_اشاره رهبری به « ظرفیت های گسترده تبلیغ در کشور »و اشباع ناپذیری این ظرفیت ها با کار چند برابری فعلی( نیروی جوان و توانمند و شیفته کار و شرایط مناسب و گستردگی راه های فعالیت دشمنان در جبهه های متعدد علیه انقلاب اسلامی در فضای مجازی و حقیقی و...عواملی هستند که زمینه های تبلیغ را در کشور چندین برابر کرده است)
⏯تاکید امام خامنه ای عزیز در اولویت تبلیغ در حوزه های علمیه،در باره اهمیت تبلیغ بعنوان ابزار رسیدن به اهداف دین اسلام (هدف نهایی دین ، ما را در مسیر خلیفه اللهی،در مسیر انسان کامل ارتقاء بدهد و هدف های میانی و ابتدایی دین را رهبری آن گونه بر شمردند : اقامه قسط،تشکیل نظام اسلامی ،اقامه و اشاعه معروف ،ازاله منکر ،ترویج کلم طیب و عمل صالح و...) و تاکید آقا در خصوص تبلیغ باید در رتبه اول باشد نه دوم ( به بیان رهبری در حوزه های علمیه تبلیغ در اولویت دوم است و باید اولویت اول قرار بگیرد).
⏯آقا در فرازی دیگر از این دیدار فرمودند:«...هر کدام از اینها را که شما نگاه کنید،وسیله و ابزار رسیدن به آن ،تبلیغ است؛ بدون تبلیغ نمیشود...قرآن کریم ،پیغمبران را مسئول تبلیغ می داند ...شما علما هم ورثه انبیاء هستید، اساس وظیفه ی شما عبارت است از تبلیغ...باید پیام دین خدا را به دلها و گوشها برسانید..
🟢نکات برداشتی از این فراز بیانات مقام معظم رهبری
_تاکید امام خامنه ای عزیز بر ابزار تبلیغ و نقش اول آن در دنیای امروز در همه امور فرهنگی و اجتماعی و سیاسی و اقتصادی و...
_قران و نقش اول در امور تبلیغی را به رسل الهی دادن
_تاکید آقا بر وظیفه اصلی علما بعنوان تبلیغ و رساندن پیام خدا به همه انسانها
⏯تاکید امام خامنه ای مدظله العالی بر اهمیت مضاعف تبلیغ در دنیای کنونی
امام خامنه ای عزیز در فرازی از بیانات خود فرمودند:«...اولویت حوزه ها تبلیغ است.در همه ی دوره ها این جور بوده اما در دوره ی ما یک اتفاقی افتاده است که در طول بیش از هزار سال از صدر اسلام چنین اتفاقی نیفتاده بود؛و آن حاکمیت اسلام بود.تشکیل سازمان سیاسی مدیریت کشور در شکل محتوای اسلامی سابقه ندارد.وقتی که یک چنین وضعی هست ،طبعا دشمنی ها با اسلام شدت پیدا می کند از دو جهت : الف:در نظام اسلامی پایه و قوام نظام ،مردمند.ایمان مردم است و اگر چنانچه ایمان مردم نباشد نظام نخواهد بود. ب:امروز هم سخت افزارهای مخالف ،معارض و معاند تطور پیداکرده ،هم نرم افزار ها...اگر امروز حوزه ی علمیه از اهمیت تبلیغ و حساسیت تبلیغ و مضاعف بودن وظیفه ی تبلیغ غفلت غفلت بکند ،دچار عارضه ای می شویم که جبرانش به آسانی ممکن نیست و دچار استحاله فرهنگی می شویم ...»
🟢نکات برداشتی از این فراز بیانات رهبری معظم انقلاب
_اهمیت مضاعف تبلیغ که از دیدگاه امام خامنه ای عزیز در دنیای امروز ،محقق شدن حاکمیت اسلام است.و این موضوع مسبوق به سابقه نیست.و درنهایت شدت و حدت دشمنیهای دشمنان با اسلام افزایش یافت.
_اهمیت تبلیغ از منظر امام خامنه ای عزیز از دوبعدی دارای اهمیت مضاعف است ؛ یکی مردم رکن رکین نظام اسلامی هستند
و دیگری توسعه و پیشرفت و پیچیدگی اقدامات دشمنان در ابعاد سخت و نرم افزاری
_غفلت از جایگاه و اهمیت و نقش تبلیغ و پیامدهای آن و جبران آن امکان پذیر نیست !
_در نهایت غفلت از تبلیغ پیامد آن پیدایش عارضه استحاله فرهنگی خواهد بود...
🟢ادامه در قسمت دوم ...
سهراب خلیلی
تیرماه ۱۴۰۲
هدایت شده از بینات
🌿 اَلسَّلاَمُ عَلَيْكَ وَ عَلَي الأَْرْوَاحِ الَّتِي حَلَّتْ بِفِنَائِكَ عَلَيْكُمْ مِنِّي جَمِيعاً سَلاَمُ اللَّهِ أَبَداً مَا بَقِيتُ وَ بَقِيَ اللَّيْلُ وَ النَّهَارُ
🍃🌺 همراه با کاروان امام حسین ﴿عَلَيهِ السَّلامُ﴾ از مکه تا کربلا.
🍃🕯 (قسمت بیست و یکم)
⚘بار بگشائید اینجا کربلاست⚘
🌴 در این روز یعنی دوم محرم سال ۶۱ قمری حضرت سید الشهداء (علیه السلام) همراه با خاندان و اصحابشان به سر زمین پر اندوه کربلا رسیدند.
🍃🌹 امام حسين (عليه السّلام) پرسيدند: «نام اين زمين چيست؟»
گفته شد: كربلا🥀
فرمود: اللَّهُمَّ إِنِّي أَعُوذُ بِكَ مِنَ الْكَرْبِ وَ الْبَلَاءِ.🥀 خدايا به تو پناه مىبرم از اندوه و بلا.
⚘سپس فرمودند: هَذَا مَوْضِعُ كَرْبٍ وَ بَلَاءٍ انْزِلُوا هَاهُنَا مَحَطُّ رِحَالِنَا وَ مَسْفَكُ دِمَائِنَا وَ هُنَا مَحَلُّ قُبُورِنَا بِهَذَا حَدَّثَنِي جَدِّي رَسُولُ اللَّه.🥀
🌹«اينجا محل اندوه و بلا است، فرود آييد.» در همين جا فرود آييد، سوگند به خدا همين جا جاى پياده شدن ما و محل ريختن خون ما و محل قبرهاى ما است. سوگند به خدا در همين جا اهل بيت من به اسيرى برده شوند. جدّم رسول خدا (صلى اللَّه عليه و آله و سلم ) به من چنين خبر داده است.
📚 لهوف، سید بن طاووس، ص ۱۳۳
💐 با کاروان حضرت اباعبدالله الحسین ﴿عَلَيهِ السَّلامُ﴾ همراه شوید با ذکر شریف صلوات بر محمد و آل محمد.
🍃 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم وَ أَهْلِكْ عَدُوَّهُمْ مِنَ الْجِنِّ وَ الإِْنْسِ مِنَ الأَْوَّلِينَ وَ اﻵْخِرِينَ. 🍃
👈 مطالب معارفی و بصیرتی در کانال «بَيِّنَات» به آدرس : 👇
🆔 @gh_karimi
هدایت شده از بینات
🍃🌷 راه و رسم شهادت کورشدنی نیست.⚘
📝۲۹ تیرماه ، سالگرد صدور پیام پیام تاریخی حضرت امام به مناسبت قبول قطعنامه ۵۹۸ در سال ۱۳۶۷ گرامی باد.
🍃🌺 حضرت امام خمینی
﴿سَلامُ اللهِ عَلَيهِ﴾ :
🕯در آینده ممکن است افرادی آگاهانه یا از روی ناآگاهی در میان مردم این مسأله را مطرح نمایند که ثمره خون ها و شهادت ها و ایثارها چه شد!
🕯اینها یقیناً از عوالم غیب و از فلسفه شهادت بی خبرند و نمی دانند کسی که فقط برای رضای خدا به جهاد رفته است و سر در طبق اخلاص و بندگی نهاده است، حوادث زمان به جاودانگی و بقا و جایگاه رفیع آن لطمه ای وارد نمی سازد.
🕯و ما برای درک کامل ارزش و راه شهیدانمان فاصله طولانی را باید بپیماییم و در گذر زمان و تاریخ انقلاب و آیندگان آن را جستجو نماییم.
🕯مسلم خون شهیدان، انقلاب و اسلام را بیمه کرده است!
🕯خون شهیدان برای ابد درس مقاومت به جهانیان داده است
🍃🌷و خدا می داند که راه و رسم شهادت کورشدنی نیست
🕯و این ملت ها و آیندگان هستند که به راه شهیدان اقتدا خواهند نمود.
🕯🌹🦋 و همین تربت پاک شهیدان است که تا قیامت مزار عاشقان و عارفان و دلسوختگان و دارالشفای آزادگان خواهد بود.
⚘ خوشا به حال آنان که با شهادت رفتند!
⚘ خوشا به حال آنان که در این قافله نور، جان و سر باختند!
⚘خوشا به حال آنهایی که این گوهرها را در دامن خود پروراندند!
🤲 خداوندا! این دفتر و کتاب شهادت را همچنان به روی مشتاقان باز و ما را هم از وصول به آن محروم مکن.
📚 صحیفه نور ، ج ۲۰ ، ص ۲۲۷
🗓 ۲۹ تیرماه ۱۳۶۷
📃 پیام به مناسبت سالگرد کشتار خونین در مکه و قبول قطعنامه ۵۹۸
🆔 @gh_karimi
هدایت شده از بینات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☀️ تذکرات بسیار مهم حضرت امام خمینی در مورد نهضت حضرت سیدالشهداء ﴿عَلَيهِ السَّلام﴾ و تکلیف امروز ما.
🗓 ۲۵ مهرماه ۱۳۶۱
🌙 ۲۹ ذي الحجه ۱۴۰۲
📚 صحیفه امام ،ج ۱۷ ،ص ۲۵
📚صحیفه نور،ج ۱۷ ، ص ۵۹
👈 مطالب معارفی و بصیرتی در کانال «بَيِّنَات» به آدرس : 👇
🆔 @gh_karimi
هدایت شده از بینات
☀️ تذکرات بسیار مهم حضرت امام خمینی در مورد نهضت حضرت سیدالشهداء ﴿عَلَيهِ السَّلام﴾ و تکلیف امروز ما.
👈 این را باید همه گویندگان توجه بکنند و ما باید همه متوجه این معنا باشیم که اگر قیام حضرت سیدالشهدا (سلام الله علیه) نبود، امروز هم ما نمی توانستیم پیروز بشویم.
🌟 تمام این وحدت کلمه ای که مبدأ پیروزی ما شد ، برای خاطر این مجالس عزا و این مجالس سوگواری و این مجالس تبلیغ و ترویج اسلام شد.
سید مظلومان ﴿عَلَيهِ السَّلام﴾ یک وسیله ای فراهم کرد برای ملت که بدون اینکه زحمت باشد برای ملت، مردم مجتمعند.
🕌 اسلام مساجد را سنگر قرار داد و وسیله شد از باب اینکه از همین مساجد، از همین جمعیت ها، از همین جمعات، از همین جمعه ها و جماعات، همه اموری که اسلام را به پیش می برد و قیام را به پیش می برد مهیا باشد و بالخصوص حضرت سیدالشهدا ﴿عَلَيهِ السَّلام﴾ از کار خودش به ما تعلیم کرد که در میدان وضع باید چه جور باشد و در خارج میدان وضع چه جور باشد و باید آنهایی که اهل مبارزه مسلحانه هستند چه جور مبارزه بکنند و باید آنهایی که در پشت جبهه هستند چطور تبلیغ بکنند.
⭐ کیفیت مبارزه را، کیفیت اینکه مبارزه بین یک جمعیت کم با جمعیت زیاد باید چطور باشد، کیفیت اینکه قیام در مقابل یک حکومت قلدری که همه جا را در دست دارد، با یک عده معدود باید چطور باشد، اینها چیزهایی است که حضرت سیدالشهدا ﴿عَلَيهِ السَّلام﴾ به ملت آموخته است و اهل بیت بزرگوار او و فرزند عالی مقدار او ﴿عَلَيهِم السَّلام﴾ ، هم فهماند که بعد از اینکه آن مصیبت واقع شد باید چه کرد، باید تسلیم شد؟ باید تخفیف در مجاهده قائل شد؟ یا باید همانطوری که زینب سلام الله علیها در دنباله آن مصیبت بزرگی که (تصغر عنده المصائب) ایستاد و در مقابل کفر و در مقابل زندقه صحبت کرد و هر جا موقع شد، مطلب را بیان کرد و حضرت علی ابن الحسین (سلام الله علیه) با آن حال نقاهت، آنطوری که شایسته است، تبلیغ کرد.
🗓 ۲۵ مهرماه ۱۳۶۱
🌙 ۲۹ ذي الحجه ۱۴۰۲
📚 صحیفه امام ،ج ۱۷ ،ص ۲۵
📚صحیفه نور،ج ۱۷ ، ص ۵۹
👈 مطالب معارفی و بصیرتی در کانال «بَيِّنَات» به آدرس : 👇
🆔 @gh_karimi
هدایت شده از بینات
🍃🕯 رَحِمَ اللهُ مَن یَقرُ الفاتحه مَعَ الصَلَوات 🕯🍃
🌿🌺 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم وَ أَهْلِكْ عَدُوَّهُمْ مِنَ الْجِنِّ وَ الإِْنْسِ مِنَ الأَْوَّلِينَ وَ اﻵْخِرِينَ. 🌺🌿
🆔 @gh_karimi
هدایت شده از محمدحسن ربانی
بسم الله الرحمن الرحیم
☑️ همراه با کلام ولایت در دیدار با طلاب حوزه های علمیه سراسر کشور ۲۱ تیر ۱۴۰۲.قسمت دوم
نکته های کاربردی
🟢
۱_شناخت مخاطب
آقا در این باره فرمودند :«...باید بدانیم طرف مقابلمان در چه مرحله ی فکری قرار دارد تا محتوا را ،ماده را ،و صورت را بر طبق نیاز او تنظیم کنیم ...در این آشفته بازار صداهای مختلف فضای مجازی و تکثر رسانه ای که وجود دارد ،یک صدا در انزوا قرار گرفته و آن ،صدای انتقال معارف نسلی و خانوادگی است...سابق ما نصیحت می کردیم جوانها را و بر حذر میداشتیم از رفیق بد،مصاحب بد داخل جیبش است...این مخاطب را بشناسید...»
🟢نکات برداشتی از این فراز بیانات مقام معظم رهبری:
۱_شناخت مخاطب اصل رکین در تبلیغ است .زیرا تا سطح درک و دانش و آگاهی مخاطب را نشناسیم و احاطه نداشته باشیم ،قطعا در انتقال مفاهیم مد نظر به وی موفق نخواهیم شد.یعنی مطالب ارائه شده به مخاطبان بر اساس نیازهای آنان و تناسب با دانش و آگاهی آنها باید هماهنگ باشد.
و تاکید آقا بر وظیفه سنگین علما در دنیای مجازی و تکثر رسانه ها ،در انتقال معارف در نسل ها و خانواده هاست.و اگر این امر محقق شود معلوم است مخاطب را خوب شناخته و غذای مناسب روح او را بدرستی تهیه و در اختیارش قرار داده ایم.
۲_داشتن شناخت و موضع تهاجمی نسبت به مبانی فکری غلط طرف مقابل
رهبر معظم انقلاب در این فراز از بیانات فرمودند:«...تبلیغ صرفا پاسخگویی به شبهه نیست...طرف مقابل مبانی فکری دارد،باید به آن حمله کرد ؛...اگر چنانچه این موضع تهاجمی به معنای واقعی کلمه بخواهد تحقق پیدا کند ،لازمه اش شناخت صحنه است...جریانات جهانی را بشناسید ،وضع و محاذات سیاست های دنیا را بدانید و آن وقت افشاگری کنید ،هم درست ببینید ،هم درست روایت کنید...»
🟢نکات برداشتی از این فراز بیانات آقا :
_شناخت و احاطه بر دیدگاه و اندیشه های طرف مقابل امری مقدم در تبلیغ است.
_نکته مهمتر از شناخت ،داشتن جهت و موضع تهاجمی نه انفعالی،نسبت به افکار و عقاید و نظرات مخاطب
_احاطه بر مبانی فکری و اندیشه ها و افکار مخاطب و طرف مقابل در تبلیغ
_یکی از ابعاد تبلبغ ،پاسخگویی به شبهات است.چون دشمن در دنیای امروز با ایجاد شبهات مکرر و مستمر در افکار و اعتقادات دنبال آنست که بتواند نسل آینده ساز را ناامید و مایوس و منفعل بار بیاورد و افکار پوچ و باطل خود را بر آنها بقبولاند ...
_نکته دیگر حمله به مبانی فکری دشمن و کوبیدن آنها با ادله و اطلاعات متقن و مستند،یعنی از مبانی فکری آنها علیه آنها در کوبیدن آنها استفاده کرد
_«شناخت صحنه»در تبلیغ بسیار مهم و از جایگاه رفیعی برخوردار است ، باید به میدان و صحنه و ابعاد و زوایای مختلف اشراف و مسلط بود،تا بتوانیم در میدان دشمن را مستأصل و ناتوان کرد.نقاط ضعف و قوت و راهبردهای طرف مقابل و مستمسک های آنان را باید شناخت و در حمله اول برجک های دشمن را زد و او را فلج کنیم ...
_تاکید معظم له بر جریان شناسی از احزاب و تشکلها و مسلک ها و مرام ها و ایسم های رایج در دنیای امروز ،غرب شناسی( لیبرالیسم ) و تطورات این فرهنگ در ادوار مختلف تاریخی و بیان جنایات و خیانت های لیبرالیسم در تمام کشورهای دنیا و سوسیال کمونیسم و تطورات ان در ادوار مختلف تاریخی و بیان جنایات و خیانت های آنها به بشریت در دنیا.
_ نکته مهم افشاگری ایسم های رایج در گذشته در همه ابعاد سیاسی و فرهنگی و اقتصادی و نظامی و...از گذشته های دور تاکنون، البته با رعایت دو الگو ،درست دیدن و روایت درست از حوادث و اتفاقات.
۳_داشتن روحیه جهادی
آقا در این فراز از بیانات خود فرمودند:« ...اگر روحیه جهادی نباشد ،انسان گاهی صحنه را خطا می کند و غلط می بیند ،گاهی در رفتار غلط عمل می کند...روحانیت باید وسط میدان باشد ،باید مأیوس نشود ؛ خاصیت عمل جهادی این است...وقتی این عنصر مجاهدت با نگاه علمی ،با کار علمی همراه بشود ،حتما تاثیر تبلیغ تضمین شده است ...»
🟢نکات برداشتی از بیانات رهبر معظم انقلاب در این فراز:
_تاکید رهبر معظم انقلاب در چندسال اخیر بر این روحیه و حفظ آن موید اهمیت این موضوع است.
_ به بیان رهبری عزیز انقلاب ،اگر در امور و فعالیت ها و برنامه ها ،روحیه جهادی متبلور نشود خطا و اشتباه فراوان میشود و غلط دیدن منجر به عمل اشتباه و غلط میگردد
_تکلیف در وسط میدان بودن را رهبری در سالهای بعد از رحلت امام خمینی ره در باب تکلیف بسیج مطرح کردند.و امروزه مجددا آنرا به عالمان و دانشمندان و پژوهشگران حوزه های علمیه تذکر داده و در ادامه به موضوع مایوس نشدن این خیل علمای حوزه ها از عملکرد و فعالیت های خود است و در نهایت عدم یاس و ناامیدی را خصیصه عمل جهادی تلقی می فرمایند...
هدایت شده از محمدحسن ربانی
_نکته دیگر تلفیق عمل جهادی و فعل مجاهدانه با نگاه علمی به امر تبلیغ و کار بویژه کار فرهنگی است. و نتیجه این تلفیق تضمین نتیجه بخش بودن کار تبلیغ و ارشاد و هدایت است...
۴_ توجه ویژه به نسل جوان و نوجوان
آقا در این فراز فرمودند:«...لکن اهم از همه ،قشر جوان و نوجوان است...فردای کشور مال اینهاست ...ایمانشان باید محکم باشد...ذهنشان باید خالی از شبهه باشد ...»
🟢نکات مهم برداشتی از این فراز بیانات رهبر معظم انقلاب
_تاکید امام خامنه ای عزیز بر نقش و جایگاه جوان و نوجوان در ساختار تشکیلاتی اینده کشور
_فردای کشور را متعلق به نسل جوان و نوجوان دانستن ،این امری ملموس و محسوس و مشهود است که اینده کشور متعلق این عزیزان است و تربیت درست با مفاهیم دینی و انقلابی و متناسب با مقتضیات زمانه و واکسینه کردن این نسل در مقابل هجمه های فرهنگی و سیاسی و اعتقادی و... تکلیف امروز نهادهای مختلف فرهنگی و مسئول در این امر خطیر است از جمله حوزه های علمیه و...
_درنهایت رهبر معظم انقلاب ،تاکید بر ایمان و اعتقاد و التزام این نسل به آموزه های دینی و انقلابی و...دارند و یکی از میدان داران این امر حوزه های علمیه هستند
_تاکید امام خامنه ای عزیز بر شبهه زدایی از افکار و اندیشه ها و دیدگاه های این نسل جوان و نوجوان است در مقابل هجمه های بی وقفه دشمن در فضای مجازی و رسانه ها و ماهواره و... که بازهم یکی از نهادهای پاسخگو و میدان دار در این مواجهه قطعا حوزه های علمیه هستند.
🟢ادامه در قسمت سوم... انشاءالله
🖌 سهراب خلیلی
تیرماه ۱۴۰۲
هدایت شده از بینات
🍃🌷 اَلسَّلاَمُ عَلَي الْحُسَيْنِ وَ عَلَي عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلَي أَوْلاَدِ الْحُسَيْنِ وَ عَلَي أَصْحَابِ الْحُسَيْنِ
💐 همراه با سید الشهداء (علیه السلام) در کربلا.
🍃🌹 قسمت اول.
⚔ ورود ابن سعد با چهار هزار سرباز به کربلا.
امروز سوم محرم سال ۶۱ قمری ، عمر بن سعد(لعنت الله علیه) با لشکر چهار هزار نفری وارد کربلا شد.
🔥 عمر بن سعد بن ابیوقّاص ، یکی از جناتکارترین افراد حاضر در واقعه کربلا بوده است.
☄ گفتهاند قرار بود راهی ری شود و حکومت آنجا را در دست گیرد ولی ابن زیاد، اعطای حکومت ری به او را مشروط به رویارویی با امام حسین(علیه السلام) کرد.
🏹 او نخستین تیر جنگ را به سوی امام حسین(علیه السلام) و یارانش رها کرد، و دیگران شاهد گرفت که شهادت دهند که او آغازگر جنگ بوده .
وی پس از شهادت امام حسین(علیه السلام) و یارانش دستور داد بر بدن های مطهر آنان اسب بتازند.
🕸 ابن سعد به حکومت ری نرسید و در سال ۶۶ ق به دست مختار ثقفی به درک واصل شد.
🔥 أَلَا لَعْنَةُ اللَّهِ عَلَى الظَّالِمِينَ.
📖 {هود،١٨}
✍ غلامعلی کریمی
🍃 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم وَ أَهْلِكْ عَدُوَّهُمْ مِنَ الْجِنِّ وَ الإِْنْسِ مِنَ الأَْوَّلِينَ وَ اﻵْخِرِينَ. 🍃
👈 مطالب معارفی و بصیرتی در کانال «بَيِّنَات» به آدرس : 👇
🆔 @gh_karimi
هدایت شده از صراط
▪️🍃🌹🍃▪️
📸 ورق بزنید | مهدویت تکمیل قیام عاشورا
✔️برخی از اهداف مشترک عاشورا و مهدویت
#امام_حسین علیه السلام #محرم
🍃🌹▪️ـــــــــــــــــــــــــ
صـــراط
@roshangari_samen
هدایت شده از صراط
▪️🍃🌹🍃▪️
📌#پوستر | احکام عزاداری
احکام عزاداری بر اساس رساله مقام معظم رهبری
🔹حکم آلات موسیقی در مراسم عزاداری
🔹حکم قمه زنی
🔹حکم بلندگوی مراسم و حق همسایه
🔹حکم اولویت واجبات برمستحبات
🔹حکم شبیه خوانی
#محرم
#امام_حسین علیه السلام
🍃🌹▪️ـــــــــــــــــــــــــ
صـــراط
@roshangari_samen