💢طوفان در بنیانهای اقتصادی رژیم صهیونیستی
🔹بیش از هفت ماه از عملیات طوفانالاقصی میگذرد و به نظر میرسد، تنها امنیت، بازدارندگی و وجه سیاسی رژیم صهیونیستی نیست که دچار تزلزل شده، بلکه بخشهای گوناگون این رژیم، از جمله اقتصاد با قرار گرفتن در معرض طوفانهای برخاسته از مسجدالاقصی روند نزولی و بحرانهای شدید را تحمل میکنند. درباره اقتصاد اگر چه رژیم در بحرانهای متعدد با حمایت حامیان خود، به ویژه دلارهای دولت فدرال رزرو توانسته است بار دیگر روی پا بایستد، اما به نظر میرسد در وضعیت فعلی کار برای رژیم به گونهای دیگر رقم خورده است که تا سالهای متمادی، حتی با وجود حمایتهای دلاری واشنگتندیسی همچنان توان و قدرت برگشتن به روال سابق را نداشته باشد.
🔸توضیح بیشتر اینکه رژیم صهیونیستی با درگیری و ناامنی بیگانه نیست و در طول عمر منحوس خود با جنگها و آشوبهای متعددی روبهرو بوده است؛ اما این رژیم در همه این سالها به واسطه اقتدار و بازدارندگی که از خود به بیرون مخابره کرد، باعث شده بود تا آهنربایی قوی در جذب سرمایهگذاری به عنوان موتور اقتصاد و توسعه باشد؛ اما عملیات طوفانالاقصی و عملیات وعده صادق، سبب شد تا بازدارندگی و اقتدار رژیم آسیب جدی ببیند و سرمایههایی که به ترسو بودن معروف هستند، از اقتصاد رژیم فرار کنند و به تناسب فرار سرمایه از این اقتصاد، شاهد منفی شدن شاخصهای اقتصادی، همچون تولید ناخالص داخلی، اشتغال، تورم و... باشیم. از بین رفتن اقتدار و بازدارندگی رژیم، اگرچه مسئلهای از جنس امنیتی است، اما پیامدها و بازخورد اقتصادی آن از حیث خروج سرمایه، بسیار سهمگین خواهد بود و از همین منظر این موضوع را باید مهمترین زیان اقتصادی رژیم صهیونیستی در جریان تحولات اخیر در نظر گرفت.
🔹مسئله بعدی انسداد راهبردی رژیم صهیونیستی در تجارت دریایی است. به ویژه که بیشتر تجارت این رژیم از مسیر دریاهاست. انسداد دریای سرخ، ناامنسازی کریدور آیمک در ماههای گذشته و اکنون نیز ناامنسازی دریای مدیترانه به عنوان راهبرد جدید مقاومت ملی یمن، میتواند رژیم را در خفگی تجارت خارجی قرار دهد. ناامن سازی دریای مدیترانه برای رژیم از این جهت مهم است که این دریا مهمترین مسیر دریایی تأمین کالاهای مورد نیاز اشغالگران از سوی دولت آمریکا و اتحادیه اروپاست. ضمن اینکه این دریا شامل انتقال نفت از آذربایجان (۴۳ درصد نفت اشغالگران) با واسطهگری ترکیه نیز هست.
🔸بازخورد کاهش و فرار سرمایهگذاریها در رژیم به واسطه تصاعد مخاطرات امنیتی و همچنین ناامنسازی شریانهای منتهی به رژیم، به وضوح در وخامت اوضاع اقتصادی، اعتصابات فراگیر کارگری، افزایش نرخ بهره بانکی، ۱۰ برابر شدن فرار سرمایه، کاهش تولید ناخالص داخلی، منفی شدن بازار سرمایه، تنزل نسبی ارزش شکل، افزایش کسریها و ناترازیهای مالی و پولی (کسری بودجه) قابل مشاهده است.
#گزارشروز
🍃🇵🇸🇮🇷🍃
🌍 جهادگران تبیین بسیج 🌍
🆔 https://eitaa.com/jahadgarantab
📝 امروز ۲۳ اردیبهشت ، سالروز لغو قانون خفت بار کاپیتولاسیون ، توسط جمهوری اسلامی ایران در سال ۱۳۵۸ می باشد.
هر چند با پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی در ۲۲ بهمن ۱۳۵۷ ، این قانون عملاً ملغی گردیده بود ، اما در این روز ، ابطال رسمی آن به همه جهان اعلام گردید و به برگی درخشان در تاریخ مبارزات ملت ایران تبدیل گردید.
🔥 لایحه ننگین و خفت بار کاپیتولاسیون پس از کش و قوس های فراوان ، نهایتاً در تاریخ ۲۱مهرما ۱۳۴۳،توسط مجلس شورای ملی تصویت و لکه ننگی دیگری شد برای رژیم سرسپرده و خود فروخته پهلوی و اینگونه یکی دیگر از روزهای سیاه در تاریخ ملت ایران رقم خورد.
🔰 پس از آن که کابینه اسداللَّه عَلَم، به دستور شاه، پیشنهاد آمریکا مبنی بر اعطای مصونیت قضایی به اتباع آمریکایی را به صورت یک لایحه قانونی در دولت تصویب کرد، این لایحه در نهایت در یک جلسه پر سر و صدای مجلس شورای ملی با نطق موافقین و مخالفین علی رغم رأی بالای مخالفان، به تصویب رسید.
☄ با تصویب این قانون، مستشاران نظامی آمریکا در ایران از مصونیت ها و معافیت های قضایی بهره مند شدند. این مصوبه که به صورت قانونی، سند اسارت ملت و دولت ایران را به دست آمریکا امضا می نمود، در حقیقت، روح و جان انقلاب سفیدِ شاه و آمریکا بود که اینک برملا می گردید.
👈 تصویب این لایحه در مطبوعات اعلام نشد ولی پس از مدتی که از تصویب آن گذشت، حضرت امام خمینی(رضوان الله تعالی علیه) از آن مطلع شدند.
📢 با آگاهی حضرت امام از مفاد این مصوبه، ایشان با درایت و دوراندیشی خاص خود، در یک سخنرانی روشنگرانه، عواقب شوم این لایحه را مطرح ساخته و از دولت خواستند که آن را ملغی نماید.
🎙حضرت امام خمینی (رحمت الله علیه) ، در این سخنرانی انقلابی ، خطر نفوذ و سیطره مخرب آمریکا و رژیم صهیونیستی را به همگان اعلام نمود و فرمودند: "امروز تمام گرفتاری ما از آمریکا و اسراییل است" به دنبال این سخنرانی، اعلامیه امام نیز در تیراژ بسیار زیاد و در سطح گسترده ای با شیوه ای ابتکاری در یک زمان پخش گردید.
📄 حضرت امام در این اعلامیه، تصویب کاپیتولاسیون را اقرار به مستعمره بودن ایران نامیدند و رای ننگین مجلسین را مخالف اسلام و قرآن شمردند.
🎙 سخنرانی انقلابی حضرت امام که در چهارم آبان ۱۳۴۳ بیان گردید و همچنین صدور اعلامیه روشنگر آن بزرگوار ، برای رژیم مستبد پهلوی و دولت دست نشانده حسنعلی منصور ، بسیارگران آمد، لذا پس از چند روز، یعنی در سیزدهم آبان ۱۳۴۳ ، آن بزرگوار را دستگیر و به ترکیه تبعید کردند.
☄ این قانون خفت بار و ننگین سرانجام با پیروزی شکوهمند و پرافتخار انقلاب اسلامی برای همیشه لغو شد.
✍ غلامعلی کریمی
🍃🇵🇸🇮🇷🍃
🌍 جهادگران تبیین بسیج 🌍
🆔 https://eitaa.com/jahadgarantab
🔴صادق زیباکلام به زندان رفت
🔹در پی قطعیشدن برخی احکام پروندههای قضایی صادق زیباکلام، این فرد جهت اجرای احکام صادره وارد زندان شد.
🔹زیباکلام، دارای پروندههای قضایی متعددی است که موجب محکومیت این فرد شده است. از جمله ۳ پرونده مربوط که احکام آنها قطعی و لازمالاجرا شده است.
🔹او در یک پرونده بابت ارتکاب فعالیت تبلیغی علیه نظام به ۱۸ ماه حبس، در پروندهای دیگر ۱۲ ماه و در مورد آخر به ۶ ماه حبس محکوم شده است.
🔹هر ۳ محکومیت صادق زیباکلام قطعی و لازمالاجراست. این احکام امروز اجرا شد.
🍃🇵🇸🇮🇷🍃
🌍 جهادگران تبیین بسیج 🌍
🆔 https://eitaa.com/jahadgarantab
💢استانداردهای دوگانه آمریکایی
🔹مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نشست روز ۲۱ اردیبهشت خود با اکثریت قاطع پیشنهاد ارتقای تشکیلات خودگردان فلسطینی به جایگاه «همتراز با یک کشور» را تصویب کرد. اسپانیا، ایرلند و اسلوونی هم اعلام کردهاند که وجود چنین کشوری را به رسمیت خواهند شناخت. این قطعنامه به دولت ناظر فلسطینی، حق مشارکت گستردهای را در جلسات مجمع عمومی اعطا میکند، اما در عین حال به این نهاد حق رأی نمیدهد. مجمع عمومی با ۱۹۳ کشور عضو در این قطعنامه از شورای امنیت سازمان ملل متحد خواست تا عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل را بررسی کند.
🔸از میان ۱۹۳ کشور در مجمع عمومی، ۱۴۳ کشور به این قطعنامه رأی مثبت و ۹ کشور از جمله ایالات متحده آمریکا نیز به آن رأی منفی دادند. همچنین، ۲۵ کشور از جمله آلمان به این قطعنامه رأی ممتنع دادند. پیشبینی میشود آمریکا این طرح را در شورای امنیت سازمان ملل وتو کند. در حالی که ایالات متحده و شخص جو بایدن بارها اعلام کرده است که تنها راهکار حل و فصل منازعات در سرزمینهای اشغالی تشکیل دو دولت فلسطینی و صهیونیستی است، اما وتوی این طرح و مخالفت آشکار با تشکیل دولت فلسطینی نشان میدهد، ایالات متحده یک استاندارد دوگانه در برخورد با قضایا دارد.
🔹به نظر میرسد، ایالات متحده اگرچه برای اقناع افکار عمومی داخلی و بینالمللی طرح دو دولتی را لازمالاجرا قلمداد میکند، اما در عمل برای پیشبرد آن هیچ اراده واقعی ندارد. از سوی دیگر، به طور مشخص ایالات متحده و غرب با پشتیبانی و حمایت کامل از جنایات صهیونیستها عملاً به دنبال نابودی کامل فلسطینیان است؛ چرا که به گفته مقامات صهیونیستی در صورت توقف ارسال تجهیزات و مهمات آمریکایی به رژیم صهیونیستی، آنها دیگر توان ادامه جنگ و مبارزه را نخواهند داشت.
🔸استانداردهای دوگانه آمریکایی در مسائل دیگر نیز کاملاً آشکار است. در همین جنبش دانشجویی که در حمایت از فلسطینیان در دانشگاههای آمریکایی بر پا شده است، به وضوح شاهد وحشیگری پلیس آمریکا و سرکوب شدید استادان و دانشجویان آمریکایی هستیم؛ در حالی که اگر چنین اتفاقی در کشوری به جز آمریکا رخ میداد، ایالات متحده به عنوان وکیل مدافع دموکراسی و آزادیبیان آن را محکوم میکرد و با توسل به ابزارهای سیاسی به دنبال محدودسازی دولتهای دیگر بود. نتیجه آنکه وجود استانداردهای دوگانه در سیاستهای آمریکایی سبب شده است اعتماد جهانیان به ایالات متحده کاملاً از بین برود و ایالات متحده دیگر به عنوان یک هژمون بینالمللی مطرح نباشد.
#حرفروز
🍃🇵🇸🇮🇷🍃
🌍 جهادگران تبیین بسیج 🌍
🆔 https://eitaa.com/jahadgarantab
🔰بررسی تیترهای برخی مطبوعات
(دولت و اصلاح طلبان)
🔹️فرهیختگان، معتقد است با پایان انتخابات، میتوان تحلیل دقیقتری درباره میزان مشارکت، جریانشناسی نمایندگان منتخب داشت. بررسیها نشان میدهد که بیشترین کرسی مجلس دوازدهم، در انحصار کاندیداهای اختصاصی شانا با ۵۸ کرسی است و پس از شانا، اصلاحطلبان با کسب ۴۰ کرسی قرار دارند. ائتلاف امنا با۱۶ کاندیدای اختصاصی در جایگاه سوم و «صبح ایران» نیز با۱۱ کاندیداهای اختصاصی در جایگاه بعدی قرار دارد. کمترین کاندیدای اختصاصی راهیافته به مجلس دوازدهم متعلق به شورای وحدت با ۴ کاندیداست. در ادامه میزان مشارکت را بررسی کرده و نوشته انتخابات در این دوره مجلس به زیر۵۰ درصد رسید و حتی در برخی شهرها مثل تهران مشارکت به زیر ۱۰درصد رسیده است و در مقایسه با دور دوم انتخابات مجلس نهم کاهش ۲۰۰ درصدی میزان مشارکت را شاهد بودیم.
حماسه هشت درصدی؟
🔹️هم میهن، عکس یک این روزنامه هم تیتر «حماسه هشت درصدی؟» را بر پیشانی دارد و نوشته:« باید با یک آسیبشناسی دقیق، علتهای مختلف قهر بخش عظیمی از مردم با انتخابات و صندوق رای را مدنظر قرار داد. در ادامه نیز به بررسی واکنش شخصیت ها درباره توئیت وزیر کشور پرداخته است. حشمت الله فلاحت پیشه هم در گفتگو با روزنامه گفت«آمار تهران در دوره دوم انتخابات مجلس که ۸ درصد واجدین شرایط در انتخابات شرکت کردند، حاکی از شکست سیاست وحدت در کشور است.»
انتقاد روزنامه دولت از رسانه ها به دلیل انتشار برخی سخنان آیت الله نوری همدانی
🔹️ایران، با تیتر «شیطنت رسانهای علیه سفر رئیس جمهور به قم» به به اطلاعیه انتقادی دفتر آیت الله نوری همدانی درباره دیدار با رئیس جمهور اشاره کرد و از رسانه ها به دلیل انتشار بخشی از سخنان آیت الله نوری همدانی انتقاد کرد.
خشونت در مدارس انکار ناشدنی است
🔹️شرق، به بهانه اعلام جرم علیه سازندگان یک سریال به دلیل سکانس برخورد پیمان معادی با معلم بازنشسته پرداخته است. انتشار همین خبر باعث شد کاربران زیادی از تجربه های مواجهه با خشونت شان در مدارس سخن گفتند و از رفتارهای خشن در مدرسه روایت هایی بیان کردند. روزنامه معتقد است انتشار جسته و گریخته ویدئوهایی از رفتار خشن برخی معلم ها با دانش آموزان در فضای مجازی هم نشان می دهد که اگرچه اعمال خشونت علیه دانش آموزان با تغییرات گسترده فرهنگی و اجتماعی در ایران کاهش یافته اما به صفر نرسیده است.
آرایش سیاسی مجلس دوازدهم
🔹️خراسان، با اشاره به نتایج مرحله دوم انتخابات مجلس انتخابات مجلس دوازدهم را از جهاتی شبیه انتخابات مجلس نهم دانسته است. با این تفاوت که میزان مشارکت در دور دوم [شهر تهران] تقریبا نصف شده است. در ادامه به چهره های شاخص راه نیافته به مجلس پرداخته است و این را نکته ای دانسته که باید برای دوره های بعد به ویژه انتخابات ریاست جمهوری که حدود یک سال بعد برگزار می شود درس گرفت. برخی نامزدهای معروف که سال ها سابقه حضور در مجلس را داشتند، رای نیاوردند.
تداوم روند کاهشی حضور زنان در مجلس
🔹️آرمان امروز، با اشاره به تبلیغات برخی جریانهای اصولگرا برای افزایش تعداد خانمها در مجلس دوازدهم گفته تنها ۱۴ منتخب زن به مجلس دوازدهم راه پیدا کردند.«در مورد حضور زنان پارلمان تنها ۲۲ کشور در جهان هستند که کمتر از ۱۰ درصد نماینده زن دارند. ایران در این زمینه از کشورهایی مانند «تایلند»، «سریلانکا»، «لبنان»، «کویت»، «مالدیو» و … وضعیت مناسبتری دارد ولی نسبت به کشورهایی مانند «امارات متحده عربی» با حدود ۵۰ درصد نماینده زن، «عراق» با حدود ۲۵ درصد، «ترکیه» حدود ۲۰ درصد، «پاکستان» حدود ۲۰ درصد و … وضعیت نامناسبتری دارد.»
#بررسی_مطبوعات_روز
۱۴۰۳/۰۲/۲۳
🍃🇵🇸🇮🇷🍃
🌍 جهادگران تبیین بسیج 🌍
🆔 https://eitaa.com/jahadgarantab
🔰ترکیب نمایندگان راه یافته به مجلس دوازدهم چگونه است...!؟
۱ - حامیان دولت (شریان، مصاف و امناء و ...): ۹۸ نفر
۲ - فهرست شانا (قالیباف): ۷۴ نفر
۳ - اصلاحطلب و اعتدالگرا: ۶۳ نفر
۴ - مستقلین با گرایش سابق اصولگرایی: ۲۶ نفر
۵ - مستقلین غیر جناحی و اقلیتهای دینی: ۱۹ نفر
۶ - مستقلین با گرایش سابق اصلاحطلبی و اعتدالگرایی: ۱۰ نفر
🍃🇵🇸🇮🇷🍃
🌍 جهادگران تبیین بسیج 🌍
🆔 https://eitaa.com/jahadgarantab
نظریه مرکز ثقل به طور قطع یکی از سه اصل اساسی شبکهسازی نیروی قدس و شهید حاج قاسم سلیمانی در منطقه بوده است.
اساسا ورود جبهههای پشتیبانی لبنان، یمن و عراق از غزه نیز بر مبنای همین اصل صورت گرفته است.
اما اینبار کاربرد این نظریه به محدوده کوچکی به اندازه نوار غزه نیز کاهش یافته است.
در حالی که ارتش رژیم از ابتدا به وضوح نشان داده بود که نه تنها توانایی نبرد چند عرصهای (غزه، لبنان، سوریه، ایران و ...) را ندارد که حتی در یک عرصه(غزه) نیز توانایی تهاجم همزمان به چند منطقه را نیز ندارد.
از این رو و در روزهای گذشته با حمله ارتش رژیم به شرق رفح، حملات مقاومت از جنوب شهر غزه به محور نتزاریم افزایش یافت و دشمن مجبور شد همزمان با شرق رفح، جبهه جدیدی در جنوب غزه باز کند.
اما با ورود یگانهای مقاومت در شمال غزه، اینبار محور اردوگاه جبالیا در شمال به عنوان سومین محور درگیری در ساعات اخیر فعال شد اما همزمان در حالی که هواپیماهای نظامی دشمن در حال بمباران خشن منازل غیرنظامی بودند، شلیک راکت از شمال غزه و اصابت به عسقلان، بار دیگر محاسبات حریف را در هم ریخت.
توصیف نظری دو بند بالا اما همان چیزی است که ذکر شده یعنی ۱. عدم شناخت کامل رژیم از تواناییهای طرف مقابل.
۲. در صورت کسب شناخت ولو ناقص، عدم توانایی تجمیع نیرو برای نابودی نقطهای خاص.
۳. حتی در صورت تجمیع نیرو، عدم نابودی آن نقطه و فعالشدن سایر ظرفیتها
✍ محلل
🍃🇵🇸🇮🇷🍃
🌍 جهادگران تبیین بسیج 🌍
🆔 https://eitaa.com/jahadgarantab
🔥 حملات امروز گردانهای قسام به ارتش اشغالگر
◽️ تحمیل تلفات به دشمن طی هدف گرفتن یک مرکاوا با راکت یاسین ۱۰۵ شرق جبالیا و آتشگرفتن آن.
◽️ حمله خمپارهای به تجمع ادوات اسرائیلی در شرق جبالیا.
◽️ هدفگیری دو تانک اسرائیلی با راکتهای ضدزره یاسین در شرق جبالیا.
◽️ به آتشکشیدن تانک اسرائیلی در پی اصابت راکت یاسین ۱۰۵ در شرق جبالیا.
◽️ حمله راکتی به عسقلان.
◽️ شکار تانک مرکاوای دشمن با راکت ضد زره یاسین ۱۰۵ در شرق جبالیا.
◽️ تحمیل تلفات به اسرائیلیهای طی هدفگیری یک نفربر دشمن با راکت تاندوم.
◽️ حمله راکتی به سدیروت.
◽️ انهدام یک تانک مرکاوا طی اصابت راکت یاسین در شرق جبالیا.
◽️ هدف گرفتن یک مرکاوا ۴ ارتش دشمن شرق جبالیا.
◽️ حمله راکتی دوم به سدیروت.
◽️ تحمیل تلفات به نیروهای دشمن با اجرای عملیات ترکیبی با هدف گرفتن یک تانک مرکاوا و منفجر کردن ساختمان محل پنهان شدن نفرات دشمن.
◽️ شکار یک گروه نظامیان ویژه اسرائیلی با راکت TBG.
#طوفان_الاقصی
🍃🇵🇸🇮🇷🍃
🌍 جهادگران تبیین بسیج 🌍
🆔 https://eitaa.com/jahadgarantab
پاسخ جان کری به سوء تفاهم برجامی دولت روحانی
🔹علی ربیعی سخنگوی دولت سابق در روزنامه اعتماد نوشت:
🔻"خروج ترامپ از برجام یک بدشانسی تاریخی برای ایران بود. حال و روز این روزهای جامعه شهادت میدهد چقدر بخشی از ظاهراً نخبگان! و جریانهای سیاسی بدون درک از برجام و تحریم، نظام جهانی، روابط بینالملل، اقتصاد و الزامات آن بودهاند.
🔻بزرگترین مخالف خارجی برجام اسرائیل بود. گفتار نتانیاهو و رایزنیهای آنها همگی حاکی از آن است که چگونه پایان امنیتیسازی ایران، استراتژی اسرائیل را برهم زد. از مخالفان خارجی، باید به لابیهای اسرائیل در آمریکا اشاره کرد که بیشتر جمهوریخواه بودند.
🔻اتفاقی شگفت که همبسته و همنشینی بسیار عجیبی را رقم میزد مواضع مخالفان داخلی با برجام همانند مخالفت اسرائیل و عربستان بود. متأسفانه به علت عجز از نیروی تجزیه تحلیل یا منفعت سیاسی برای کسب قدرت، در تله برجامستیزی افتادند».
🔹آقای ربیعی را به اظهارات اخیر وزیر خارجه دولت اوباما ارجاع میدهیم که در ششمین سالگرد خروج از برجام گفت: اقدام ترامپ، ایران را قویتر، و آمریکا را منزوی کرد. جان کری، خروج یکجانبه از برجام را فاجعهبار خواند و گفت:
🔻«این کار، امنیت آمریکاییها را کاهش داده است.
🔻وقتی ترامپ درخواستهای نزدیکترین متحدان ما را رد کرد و ایالات متحده را از برجام خارج کرد، منطقه خطرناکتری ایجاد کرد، ایران را قدرتمند کرد و به جای منزوی کردن تهران، ایالات متحده را منزوی کرد.
🔻حتی جمهوریخواهانی که با برجام مخالف بودند، از ترامپ درخواست کرده بودند تا برای حفظ اهرم فشار بر ایران در توافق باقی بماند، اما او هرج و مرج را انتخاب کرد. برجام توافق مؤثری بوده و خروج از آن، باعث تهاجمیتر شدن ایران شده است».
🔹معنای سخنان جان کری این است که برجام، ایران را ضعیفتر و آمریکا را قدرتمندتر کرده، و اجماعی جهانی علیه ایران را با شمشیر همیشه آویزان تهدید تحریمها آویزان کرده بود.
🔹از همان دولت اوباما، اعمال تحریمهای جدید مانند تحریمهای ویزا و آیسا و سیسادا – و تدارک ریلگذاری تحریمهای کاتسا در کنگره – برخلاف تعهدات برجامی غرب آغاز شد.
🔹جان کری میگوید حتی جمهوریخواهان هم خواستار حفظ برجام به عنوان اهرم فشار علیه ایران (در کنار تعطیلی برنامه هستهای ایران) بودند. اما ترامپ که عجول بود و انفعال دولت روحانی را هم دیده بود، تصور کرد با خروج از برجام میتواند باج چند برابری بگیرد.
🔹این در حالی بود که فدریکا موگرینی فاش کرد از روحانی تضمین گرفته بود حتی اگر ترامپ از برجام خارج شود و تحریمها را برگرداند، ایران باز هم در برجام بماند و تعهداتش را (یکطرفه) اجرا کند(!)
🔹تبدیل برجام به اهرم فشار دولتهای آمریکا، نه بدشانسی بود و نه موضوعی غیر قابل پیشبینی، بلکه از سوی صاحب نظران به روحانی هشدار داده شده بود. اما جریان سرمست از توهم پیروزی، حاضر نشد به این نصیحت ها درباره اخذ تضمین قوی و انجام پایاپای تعهدات گوش بسپارد.
🔹بنابراین، دولت را با تحریمهای دو برابر شده، برنامه هستهای عمدتاً به تعلیق درآمده، کاهش شدید صادرات نفت، اقتصاد شرطی شده، تورم ۶۰ درصد و معدل رشد اقتصادی نزدیک به صفر تحویل داد.
✍محمد ایمانی
🍃🇵🇸🇮🇷🍃
🌍 جهادگران تبیین بسیج 🌍
🆔 https://eitaa.com/jahadgarantab