هدایت شده از بینات
🍃🌷 ۱۹ دی ماه سالروز شهادت شهید حاج احمد کاظمی و شهدای عرفه سپاه در سال ۱۳۸۴ گرامی باد.⚘
🍃💐 هدیه به ارواح طیبه این شهدای سر افراز ، فاتحة مع الصلوات.⚘
🆔 @gh_karimi
دو جملهی برجسته در سخنرانی امروز رهبر انقلاب:
💥 مسالهی ما در برجام،
برگشتن یا برنگشتن آمریکا نیست، بلکه تنها مساله، رفع تمام #تحریمهاست.
💥 ساخت واکسن ضد کرونا در ایران، کار بسیار بزرگی بود.
ورود واکسن آمریکایی و انگلیسی به کشور #ممنوع است.
به فرانسه هم خوشبین نیستیم.
هدایت شده از بینات
🍃🌷 ۱۹ دی ماه سالروز شهادت شهید حاج احمد کاظمی و شهدای عرفه سپاه در سال ۱۳۸۴ گرامی باد.⚘
🍃💐 هدیه به ارواح طیبه این شهدای سرافراز ، فاتحة مع الصلوات.⚘
🆔 @gh_karimi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 خطری که همیشه وجود دارد.
اشاره رهبر انقلاب به کتابی با موضوع دخالت سازمان سیا در انحراف مطالب مجلات و مطبوعات که اخیرا خواندهاند.
🔺 امروز یکی از کارهای مهم دستگاههای جاسوسی این است که میروند حوادث دنیا را رصد میکنند و بعد از زبان و قلم اشخاص معتبر و معروف و با وسایلی که خودشان دارند با پول، با تهدید با تطمیع آنچه را که مورد نظر خودشان هست در تفسیر یک حادثه این را به زبان این گویندگان و تحلیلگران و اینها منعکس میکنند.
اخیرا یک کتابی را مطالعه کردم که یک آمریکایی این کتاب را جمعآوری کرده . این کتاب درباره تسلط سازمان جاسوسی سیا بر مطبوعات و مجلات عمده دنیاست اصلا این کتاب درباره این است که سازمان سیا در مقالات در تحلیلها و در نوشته ها و در گفته های نویسندگان معروف و بعضا مجلات معتبر چگونه دخالت کردند و تفسیر خودشان را بجای تفسیر واقعی به افکار عمومی القا کردند و آنها را کنترل کردند.
با این کار در واقع سازمان سیا تحلیل انحرافی و تفسیر غلط خود از مسائل و حوادث را به افکار عمومی منتقل می کند و افکار عمومی را گمراه می کند و این خطری است که همیشه وجود دارد.
#ثامن
جهادگران تبیین بسیج
🔰 خطری که همیشه وجود دارد. اشاره رهبر انقلاب به کتابی با موضوع دخالت سازمان سیا در انحراف مطالب مج
⛑ چندین بار عرض کرده ام رهبری عزیز و مقتدر ما در بین بچه حزب اللهی ها مظلومند.
و در مظلومیت ایشان همین بس که باید بدیهیات را هم توضیح دهند و همه چیز را بجوند و در دهان دوستان بگذارند و ابتدایی ترین مسائل را هم توضیح دهند.
و ای کاش بعد از بیان رهبری، همه بیانات ایشان را می دیدند .
بلکه هر کس قسمتی از حرف که به نفعش هست را می گیرد و علیه دیگری دعوای بچه گانه به راه می اندازد!
باور بفرمایید رهبری عزیز بین خود ما مظلوم است .
وگرنه دشمن از اقتدار رهبری لرزه بر اندامش می افتد!
🏵 تبرِ دیگر بر پیکر نیمهجان
امروز رهبر انقلاب در سخنرانی خود،
یک بار دیگر از هیمنه و اقتدار پوشالی آمریکا و انگلیس رونمایی کردند.
اساسا استکبار با شیپور تبلیغاتی زنده است.
اگر بتوان صدای شیپور را خاموش کرد، خالی بودن چنتهی استکبار هویدا خواهد شد.
اینکه استکبار، پر سر و صدا و بزک کرده است و اما از میان تُهی، شکی نیست، مشکل این است که عدهای در داخل و خارج، این را باور نمیکنند.
⛑ امروز با حکم ممنوعیت ورود واکسن آمریکایی و انگلیسی به ایران، تبرِ ابراهیمی دیگر توسط رهبر بُتشکن، بر پیکرهی نیمهجان استکبار زده شد.
💥باشد که با روی کارآمدن دولت جوان حزباللهی در سال ۱۴۰۰، تیر خلاصی بر قلب استکبار زده و به کلی خط بطلان بر تفکر لیبرالی غرب کشیده شود.
هدایت شده از بینات
🍃🌷 ۱۹ دی ماه سالروز شهادت شهید حاج احمد کاظمی و شهدای عرفه سپاه در سال ۱۳۸۴ گرامی باد.⚘
🍃💐 هدیه به ارواح طیبه این شهدای سرافراز ، فاتحة مع الصلوات.⚘
🆔 @gh_karimi
📚معرفی کتاب خبرچینها:
🔻 سیا چگونه نویسندگان مشهور را فریب میداد.
📚کتاب خبرچینها:
سیا چگونه نویسندگان مشهور را فریب میداد| نوشتهی جوئل ویتنی| دربارهی حمایت مالی سازمان سیا از پاریس ریویو و دیگر مجلهها از دهه 1950 به بعد است.
هدف از این کار فشار آوردن به نویسندگان برجسته آن دوران بود که برای مخاطبانی گرسنه اما از همه جا بیخبر، تبلیغات سیاسی کنند.
جوئل ویتنی (Joel Whitney) در این اثر شرح میدهد که «کنگره آزادی فرهنگی» آمریکا با حمایت مالی سازمان سیا، در کنار حمایت نشریاتی در بریتانیا، هند، آلمان، فرانسه و ... با کمک به پاریس ریویو، موفق به ایفای بازی و نقشی کوچک با موضوع رهبری فرهنگی جنگ سرد علیه شورویها شدند.
در کتاب خبرچینها: سیا چگونه نویسندگان مشهور را فریب میداد (Finks: how the CIA-tricked the worlds best writers) میخوانید تنها عدهی کمی از این چهرههای فرهنگی که با سیا همکاری کردند، بابت کارشان سرزنش شدند. آثار این نویسندگان، درست مثل روزنامهنگارانی که امروز به جریان خبررسانی کاخ سفید متصل هستند، موجب به کمک مشروعیت بخشی از سیاستهای سست آمریکا شد، سیاستهایی که اثری مستقیم و نابودکننده بر زندگی میلیونها انسان میگذاشت.
در چنین فضایی کتاب «خبرچینها» به دنبال رد نویسندگان ناشناس و تحسین شده در صفحات آرشیو شده جنگ سرد فرهنگی و ادبی است. این دوره، مطمئناً بسیار سردرگم کننده برای نویسندگان بود؛ دورانی که مجلهها به طریق بسیار نامحسوس، بیشتر اوقات با تغییر سوژه به نتایج فرهنگی غربی و آمریکایی، با شرورانهترین کارهای سازمان سیا مشارکت میکردند و البته گاهی هم نیز یا عذرخواهی میکردند یا پاسخی آشکار و کامل از این عملیات عرضه میدادند.
حقیقت عجیب این روایت همکاری همپیمانان است که حتی شاهد فعالیت همکاران سازمان سیا در رسانهها و تحریک نیروهای خارجی برای انجام جنایتهای جنگی به منظور ثبتشان و استفاده از آنها به عنوان ابزار پروپاگاند (تبلیغات سیاسی) است. آنچه که به نظر میرسد در این میان حقیقت سربازان و جانهای بیگناهی است که زمانی به عنوان زندانیان سیاسی شوروی و در برابر ستمگری کمونیستی قهرمان تلقی میشدند اما اکنون در جنگ رسانهای مبهم میان ابر قدرتها به عنوان طعمههایی در برابر تانکها و اسلحهها پیچ و تاب میخورند.