هدایت شده از محمدحسن ربانی
جزئیات حادثه برای نماینده اصفهان/راننده زخمی شد
به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، دقایقی قبل احمد سالک مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی lموردسوء قصد قرار گرفت که طی آن راننده وی بر اثر اصابت گلوله ازناحیه پا زخمی شد.
بر اساس این خبر، ۲ موتور سواربه همراه چهار سرنشین در خیابان لبافی نژاد تهران به اتومبیل این نماینده مجلس حمل می کنند که نهایتاً محافظ سالک که راننده وی بود طی درگیری با شلیک گلوله از ناحیه پا زخمی می شود.
بر اساس اطلاعات به دست آمده در حال حاضر حال نماینده اصفهان در مجلس شورای اسلامی خوب است اما راننده وی در بیمارستان به سر می برد و چهار فرد حمله کننده به نماینده متواری شده اند
«اقدام متقابل» در زمان و مکان مناسب
دکتر یدالله جوانی
۱ـ صبح روز پنجشنبه ۱۳ تیر ماه، خبر توقیف یک نفتکش غولپیکر متعلق به ایران در آبهای جبلالطارق در جنوب اسپانیا انتشار یافت و مشخص شد نیروی دریایی انگلیس به بهانه اجرای تحریمهای اتحادیه اروپا علیه سوریه (مقصد ادعایی نفتکش)، این اقدام را انجام داده است.
۲ـ پس از انتشار اخبار اولیه توقیف این نفتکش، بازتابها و واکنشها نسبت به این اقدام انگلیس به صورت گسترده رخ نمود و مشخص شد:
الفـ مالکیت نفتکش غولپیکر موسوم به «Grace-1» متعلق به یک شرکت روسی ثبت شده در امارات بوده و مسئولیت محموله ایرانی را برعهده داشته است. این نفتکش به نقل از «گاردین» ۲۸ خدمه با ملیتهای مختلف از سه کشور پاکستان، هند و اوکراین دارد.
بـ «Grace-1» حامل دو میلیون بشکه نفت خام و به ادعای برخی رسانهها نفت کوره بوده و مقصدی به جز سوریه داشته است. بندر «بانیاس» سوریه ظرفیت لازم برای پهلوگیری این نفتکش غولپیکر را ندارد.
جـ توقیف کشتی یک اقدام کاملاً غیر قانونی و توجیهناپذیر است. حتی دولت اسپانیا که خود جزء کشورهای عضو اتحادیه اروپاست، اعلام کرد اقدام دولت انگلیس اولاً نقض حاکمیت اسپانیا در منطقه جبلالطارق بوده و ثانیاً این اقدام با اهداف سیاسی(نه قانونی) و به درخواست آمریکا انجام شده است.
دـ درباره اهداف و انگیزههای اصلی آمریکا و مزدورش انگلیس از این راهزنی دریایی، دو نگاه تحلیلی وجود دارد. عدهای بر این نکته تأکید داشته و معتقدند آمریکاییها از طریق انگلیس با توقیف نفتکش غولپیکر، اقدام ایران در سرنگون کردن پهپاد متجاوز پنتاگون را تلافی کنند. صاحبان این تحلیل، بیحیثیت شدن آمریکا در اسقاط یک پهپاد فوقپیشرفته و گرانقیمت و ناتوانی در اقدام مستقیم علیه ایران را دلیل اصلی رو آوردن مقامات آمریکایی به انجام چنین کاری میدانند؛ اما عدهای دیگر با ردّ تحلیل ذکر شده، با این استدلال که این اقدام انگلیس نمیتواند جبرانکننده حیثیت بر باد رفته و ابهت فروریخته آمریکاییها به دلیل شکار پهپادشان به وسیله سامانه کاملاً ایرانی «سوم خرداد» باشد، توقیف نفتکش حامل نفت ایران را با برجام و سیاست جدید ایران مرتبط میدانند. در دیدگاه این افراد، سیاست جدید برجامی ایران مبنی بر توقف مرحله به مرحله محدودیتهای هستهای جمهوری اسلامی، در تعارض با منافع راهبردی غرب است و غربیها نمیتوانند در برابر آن ساکت باشند. به عبارت دیگر، غربیها و از جمله آمریکاییها هرگز تصور نمیکردند جمهوری اسلامی در قبال بدعهدیهای آنان، روزی در مسیر خروج از برجام قرار گیرد. حتی میتوان با جرئت گفت، دلیل اصلی آمریکاییها برای خروج از برجام، این بود که مطمئن بودند به دنبال این خروج، ایرانیها چارهای جز ماندن در برجام و در نهایت به مذاکره تن دادن با آمریکا برای توافق جدید هستهای و اصلاح برجام طبق نظر آنان ندارند. بنابراین اتخاذ سیاست جدید برجامی از سوی جمهوری اسلامی، یک شوک بزرگ به آمریکا و اروپا بود. آمریکا و اروپا برای تغییر در سیاست جدید ایران، دست به چنین اقدامی زده تا این پیام را به جمهوری اسلامی بدهند که آنان در جلوگیری از صادرات نفت ایران مصمم هستند. بنابراین میتوان گفت، هدف اصلی راهزنان دریایی و حامیان آنان، وادار کردن جمهوری اسلامی به پایبندی کامل به تعهدات برجامی، حتی در صورت پایبند نبودن طرفهای دیگر برجام به تعهداتشان است.
در چنین شرایطی جمهوری اسلامی دو راه پیشرو دارد:
راه اولـ جمهوری اسلامی برای رفع توقیف نفتکش حامل نفت ایران و جلوگیری از تکرار آن، به خواستههای غربیها تن داده و ضمن کنار گذاشتن سیاست کاهش مرحله به مرحله محدودیتهای برنامه هستهای طبق برجام، در مسیر مذاکرات جدید با موضوعات منطقهای و موشکی قرار گیرد. بسیار روشن است که اتخاذ چنین سیاستی، در مغایرت کامل با منافع ملی و اصل حاکم در سیاست خارجی جمهوری اسلامی، یعنی اصل عزت، حکمت و مصلحت
است.
راه دومـ جمهوری اسلامی بدون قرار گرفتن در مسیر خواستههای غربی و دادن هر نوع امتیازی به آنان برای رفع توقیف نفتکشی که غیر قانونی توقیف شده، انگلیس را مجبور به آزادسازی نفتکش کند. بدیهی است که برای پیمودن این راه عزتمند و تأمینکننده منافع ملی، دو نوع اقدام باید در دستور کار باشد؛ اقدام اول ماهیت دیپلماتیک داشته و هماکنون در حال انجام است؛ اما در صورت نرسیدن به نتیجه از طریق اقدامات دیپلماتیک و فشارهای سیاسی بر لندن به منظور رفع توقیف از نفتکش، باید اقدام عملی با ماهیت اقدام مشروع «اقدام متقابل» را در دستور کار قرار داد.
به عبارت دیگر، باید از نفتکشها یا کشتیهای تجاری مشابه متعلق به انگلستان، یک یا چند کشتی در شرایط زمانی و مکانی مناسب توقیف شود. به هر حال، باید انگلیسیها را از انجام این راهزنی دریایی و اقدام غیر قانونی و قلدرمآبانه خود به شدت
پشیمان کرد.
سرلشکر باقری، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی، با اشاره به اقدام انگلیسیها در توقیف نفتکش حامل نفت ایران، از اراده نظام در راستای دفاع از حقوق و منافع ملت ایران، اینچنین خبر داد که انگلیسیها باید آن را جدی بگیرند:
«این اقدام بدون پاسخ نخواهد ماند و در صورت مقتضی، در زمان و مکانی مناسب پاسخ این اقدام ذلتبار مدنظر قرار
خواهد گرفت.»
امام خامنهای (مدظلهالعالی): مذاکره با رژیم زورگو و پُرتوقّعی مثل آمریکا، وسیلهای برای رفع دشمنی نیست. بعضی میگویند مذاکره کنیم تا دشمنی کم بشود؛ نه، مذاکره دشمنی را کم نمیکند، مذاکره یک وسیلهای به او میدهد تا اعمالِ دشمنیِ بیشتری بکند. لذاست که مذاکره نمیکنیم و ممنوع است؛ همه هم بدانند.(1397/5/22)
بایدبا واقعیت جمهوری اسلامی ایران کنار بیایند
قدرت انقلاب اسلامی ایران در منطقه و جهان به گونهای شتاب گرفته است که قدرتهای مستکبر توانایی نفی یا طرد آن را در مجامع بینالمللی ندارند؛ آنها هر چند نمیخواهند واقعیت قدرت ایران را بپذیرند، اما اکنون باید با این واقعیت کنار بیایند و توصیه «زبیگنیو برژینسکی» مشاور امنیت ملی اسبق آمریکا در دوران کارتر را بپذیرند که «ایران همواره در این منطقه وجود خواهد داشت و چه خوشمان بیاید، چه نیاید در منطقه مهم خواهد بود. این به نفع ماست که از هرگونه درگیری اجتناب ورزیم.» طی روزهای اخیر، خبرهای زیادی درباره خروج بخشی از نیروهای امارات از یمن منتشر شده و علامتهایی از درخواست گفتوگوی امارات با ایران دیده میشود. منابع عربی هم اخباری منتشر کردهاند که دو گروه از امارات برای مذاکره به ایران سفر کردهاند.
یادمان نرفته است که حدود پنج سال پیش نشستی با بیش از 70 کشور در تونس به عنوان «دوستان سوریه» به همراه تمامی نهادها و جریانهای مؤثر بینالمللی شکل گرفت که دولت سوریه را ساقط کند. همین نشست مجدداً 37 روز بعد در استانبول سوریه با حضور 83 کشور تشکیل جلسه داد؛ شاید در سالیان آتی تلاطم آن روزها فراموش بشود که تنها کشوری که به این نشست دعوت نشد جمهوری اسلامی ایران بود؛ اما تنها دوست سوریه پیروزمندانه توانست آن ائتلافها را شکست بدهد؛ اکنون ائتلاف عربستان، قطر، امارات و دهها کشور اروپایی و آمریکا از هم فروپاشیده و دولت سوریه سرافراز از آن بحران تحمیلی نفسگیر بیرون آمده است.
اگر اکنون کشورهای عضو محور مقاومت اعم از سوریه، عراق و لبنان شاهد هستند که همه پیشبینیها و وعدههای جریان انقلابی ایران در آن کشورها به ثمر نشسته است؛ ولی توطئههای دشمنان دوستنما به واقعیت منجر نشده است، ناشی از نظریه انقلاب اسلامی و منطق مقاومت است و در این منطق، مذاکره و اعتماد به سران کفر و استکبار سم مضاعف و منحرفکننده ارادههای معطوف به توکل الیالله است و دستگاه دیپلماسی باید با حساسیت و مراقبت بیشتری به دنبال تعمیم این منطق باشد.
از آنجایی که قدرت نیازمند اقدام است، جمهوری اسلامی همواره در دفاع از اندیشه انقلابی اقدامات شایستهای را به انجام رسانده است و همین نکته سبب شده است که دشمنان به استحکام ساخت قدرت در ایران کرنش نشان داده و در مقابل آن متواضع شوند.
جملاتی که صادقانه نیست
«بهزاد نبوی» از سران اصلاحطلب که در جریان حوادث پس از انتخابات 88 دستگیر و محاکمه شد، در مصاحبهای با پایگاه جماران گفته است: «قدرت واقعی کشورهایی مثل ما در اتکای حاکمیتشان به مردم است. قدرت ما در گرو مردمی بودن نظام ماست و نظام ما هرچه مردمیتر باشد، قدرت بیشتری پیدا میکند. لذا امروز یک انتخابات پرشور در کشور ما نه به آن معنا که کسانی که من میپسندم انتخاب شوند، بلکه بدان معنا که 80 درصد واجدین شرایط در آن شرکت کنند، میتواند قدرت ما را بسیار بالا ببرد.» اما سؤال اینجاست که آیا واقعاً نبوی و جریان متبوع او، به دنبال آن هستند که با افزایش مشارکت در انتخابات پیش روی مجلس شورای اسلامی در اسفند ماه قدرت انقلاب اسلامی افزایش پیدا کند؟ آیا میتوان این جملات را صادقانه تلقی کرد؟ یا...
اگر به گذشته نگاهی بیندازیم و انتخابات دهم ریاستجمهوری را به یاد بیاوریم، قطعاً در صداقت او تردید خواهیم کرد! سال 1388 در حالی که بیش از 40 میلیون نفر در انتخابات شرکت کرده بودند و با اتکا به آن حضور بینظیر مردمی، امکان برداشتن گامهای بلندی در راه پیشرفت کشور وجود داشت، آقای نبوی و دوستانشان به این دلیل که نامزد مورد حمایتشان برنده انتخابات نبود، زیر میز انتخابات زدند و آن فرصت و ظرفیت را به تهدید و فتنه تبدیل کردند! فتنهای که به دشمن جسارت وضع تحریمهای اقتصادی را داد و مقامات تلآویو و واشنگتن را امیدوار کرد! به نظر میرسد این اظهارات، که احتمالاً مشابه آن را در روزهای آینده نیز خواهیم شنید، به دنبال القای این ایده انحرافی است که بگوید «تحقق مشارکت حداکثری در گرو کنار گذاشتن و عبور از قانون نظارت استصوابی است»! گویا چهرههای تندرو جریان اصلاحات به این نتیجه رسیدهاند که با سر دست گرفتن مصالح کشور و ایجاد ارتباطهای بیربطی، میان مطلوبهای نظام و خواستهای غیر قانونی خود میتوانند نظر نامشروعشان را به نظام تحمیل کنند! موضوعی که «عباسعلی کدخدایی» سخنگوی شورای نگهبان به درستی درباره آن گفته است «معیار و میزان قانون است و شورای نگهبان، به هیچ شخص یا جریانی باج نخواهد داد.»
سبک زندگي غربي و اسلامي.mp3
29.64M
🔈 #تفاوتهای_بنیادین_سبک_زندگی_غربی_و_اسلامی
🔈 مروری بر بیانیه گام دوم در حوزه سبک زندگی
📅98/04/22
#مشهد
#آستان_قدس
🔔 @Aminikhaah_Media
مراکز هسته ای ایران.ppt
6.17M
مکانیزم کاهش تعهدات ایران در برجام https://eitaa.com/p_bazyad