عزت عاشورایی_بیانیه گام دوم.pdf
2.77M
🏴مناسبت: #محرم_99🏴
🌀عنوان: «عزت عاشورایی»
💎 پیام: مقام معظم رهبری: «عزّت ملّی، روابط خارجی، مرزبندی با دشمن: این هر سه، شاخههایی از اصلِ «عزّت، حکمت، و مصلحت» در روابط بینالمللیاند.»(بیانیه گام دوم)
🔰 فهرست اجمالی:
⭕️ج1️⃣: #عزت_فردی: عزت نفس مومن
⭕️ج2️⃣: #عزت_جامعه | #موانع_عزت: 1- #ترس
✅پیام: از تهدیدهای پوچ آنان نباید هراسید.
⭕️ج3️⃣: #عزت_دین | موانع عزت: 2- #اعتماد_به_دشمن: فریب، خدعه، دروغ
✅پیام: پیشنهادهای آنها عموماً شامل فریب و خدعه و دروغ است.
⭕️ج4️⃣: موانع عزت: 3- #تقابل_کاذب_عزت_با_منفعت
✅پیام: آیا بدون عزت ملی می توان، منافع ملی را تامین کرد؟
⭕️ج5️⃣: #عزت_فرهنگی
✅پیام: فضای مجازی بستر نفوذ فرهنگی و راهکارهای مقابله با آن
⭕️ج6️⃣: #عزت_اقتصادی
✅پیام: نقش مصرف کالای ایرانی و رونق تولید در عزت اقتصادی
⭕️ج7️⃣: #عزت_سیاسی
✅پیام: نفوذ و آسیب های آن
⭕️ج8️⃣- #عوامل_عزت_آفرین: 1- #مقاومت_و_جهاد | رابطه مقاومت و عقلانیت
✅پیام: تحرّک جدید نهضت بیداری اسلامی بر اساس الگوی مقاومت در برابر سلطهی آمریکا و صهیونیسم
⭕️ج9️⃣- عوامل عزت آفرین: 2- #شجاعت و رابطه آن با حکمت (شب تاسوعا)
✅پیام: شکست سیاستهای آمریکا و گسترش حضور قدرتمندانهی سیاسی جمهوری اسلامی در منطقه جز با شجاعت و حکمت مدیران جهادی به دست نیامد.
⭕️ج0️⃣1️⃣: عوامل عزت آفرین: 3- #پیروی_از_امامت ؛ اطاعت از ولایت (شب عاشورا)
غدیر عید معنویت یا عید سیاست؟.pdf
320.7K
🌺 مناسبت: #غدیر 🌺
🌀عنوان: «غدیر عید ولایت یا عید سیاست؟»
🔰 پیام: مقام معظم رهبری: ««مسئله نصب امیرمؤمنان بدست پیامبر عظیم الشأن اسلام به معنای نصب جنبه های معنوی نیست چراکه جنبه های معنوی قابل نصب نیست و معنای حقیقی این واقعه مبارک، توجه به امر حکومت و مدیریت جامعه است و این درس بزرگ غدیر برای مسلمانان است.»( ۱۳۷۵/۰۲/۱۸، بیانات در دیدار کارگزاران نظام)»
🔻طراحی رسانه شدن غدیر توسط رسول خدا ص
🔻آیا ما در معرفی غدیر و اصلی ترین پیام آن، رسانه بودهایم؟
🔻چرا غدیر را باید به جهان معرفی کنیم؟
🔻دشمنان غدیر؛ دشواری های غدیر
🔻ما خبرنگار خوبی برای غدیر بودیم؟
🔻چرا باید غدیر را شلوغ کنیم؟
🔻مهم ترین پیام غدیر چیست؟
🔻آیا ولایت با معجزه برکات آسمان و زمین را برای مردم به ارمغان می آورد یا با مدیریت صحیح؟
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم (من غدیریم 3 )
🔰انواع ولایت در سوره مائده ؛ سوره مائده به نام ولایت هم خوانده می شود
[سوره المائدة (5): آيه 56]
وَ مَنْ يَتَوَلَّ اللَّهَ وَ رَسُولَهُ وَ الَّذِينَ آمَنُوا فَإِنَّ حِزْبَ اللَّهِ هُمُ الْغالِبُونَ (56)
و هر كس كه خدا و پيامبرش و چنان مؤمنانى را (كه در آيه قبل بيان شد) ولىّ خود بگيرد (از حزب خداست) همانا حزب خدا پيروز است.
از آیه ۵۱ تا۵۷ درباره ولایت های منفی و اثباتی می باشد.
خدای متعال در آیه ۵۱ از پذیرش ولایت یهود و نصاری و در آیه ۵۷ از ولایت کفار منع می کند. دلیل گرایش برخی به پذیرش ولایت یهود و نصاری در آیه ۵۲ امراض قلبی واحساس ترس دانسته شده است.
"فَتَرَى الَّذِينَ فِي قُلُوبِهِم مَّرَضٌ يُسَارِعُونَ فِيهِمْ يَقُولُونَ نَخْشَىٰ أَن تُصِيبَنَا دَائِرَةٌ فَعَسَى اللَّهُ أَن يَأْتِيَ بِالْفَتْحِ أَوْ أَمْرٍ مِّنْ عِندِهِ فَيُصْبِحُوا عَلَىٰ مَا أَسَرُّوا فِي أَنفُسِهِمْ نَادِمِينَ"
خدای متعال در آیه ۵۵به ولایت اثباتی خدای متعال، پیامبر و مومنان خاص(حضرت علی) دستور می دهد.
شاخصه های ولایت مداری در آیه ۵۴ آمده است
:...ﺧﺪﺍ ﺑﻪ ﺯﻭﺩﻱ ﮔﺮﻭﻫﻲ ﺭﺍ ﻣﻰ ﺁﻭﺭﺩ ﻛﻪ ﺁﻧﺎﻥ ﺭﺍ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﺩ ، ﻭ ﺁﻧﺎﻥ ﻫﻢ ﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﻧﺪ ; ﺩﺭ ﺑﺮﺍﺑﺮ ﻣﺆﻣﻨﺎﻥْ ﻓﺮﻭﺗﻦ ﺍﻧﺪ ، ﻭ ﺩﺭ ﺑﺮﺍﺑﺮ ﻛﺎﻓﺮﺍﻥْ ﺳﺮﺳﺨﺖ ﻭ ﻗﺪﺭﺗﻤﻨﺪﻧﺪ ، ﻫﻤﻮﺍﺭﻩ ﺩﺭ ﺭﺍﻩ ﺧﺪﺍ ﺟﻬﺎﺩ ﻣﻰ ﻛﻨﻨﺪ ، ﻭ ﺍﺯ ﺳﺮﺯﻧﺶ ﻫﻴﭻ ﺳﺮﺯﻧﺶ ﻛﻨﻨﺪﻩ ﺍﻱ ﻧﻤﻰ ﺗﺮﺳﻨد..."
در آیه ۵۶ نتیجه پذیرش ولایت خدا، پیامبر و حضرت علی که قرار گرفتن در حزب خدا و پیروزی باشد. ذکر شده است."وَمَن يَتَوَلَّ اللَّهَ وَرَسُولَهُ وَالَّذِينَ آمَنُوا فَإِنَّ حِزْبَ اللَّهِ هُمُ الْغَالِبُون."
هدایت شده از آرشیوکنفرانس اتحادیه عماریون
─┅═༅𖣔﷽𖣔༅═┅─
☆در شام شـوم خواص #کور
نور بصیرت #عمارم آرزوست☆
🇮🇷#لبیک_یا_خامنه_ای
🔍🕹◁#گفتمان
📖☆◁#ولایت ،عدالت وانتظار
📖☆◁#خبرنگار ولایی
👤◁باحضور جناب حجه الاسلام #بابایی
🗒تاریخ:99/05/17
🕚ساعت:23/00
📮 گفتمان #اتحاد ملی #عماریون
http://eitaa.com/joinchat/1402798098Ca9059909e5
─┅═༅𖣔🌺𖣔༅═┅─
🇮🇷#اتحادیه _عماریون
هدایت شده از 🌹🌹شهدای کیسار🌹🌹
💠 الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَةِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّةِ المعصومین عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
🌹🌹عید بزرگ امامت و ولایت عید سعید غدیرخم برهمه دوستان مبارک باد🌹🌹
با احترام
سید محمد خادمی
کتاب-صعود-چهل-ساله.pdf
17.9M
✅ فایل pdf کتاب #صعود_چهل_ساله تقدیم تان میشود.
🔴 این کتاب که ماحصل ۱۷ هزار ساعت کار پژوهشی و بررسی ۱۹ هزار #آمار_بینالمللی است؛
دستاوردهای جمهوری اسلامی #ایران را در دوران #چهل_سالگی_انقلاب بیان میکند و الحمدلله مورد تحسین و عنایت بسیاری از بزرگان واقع شده است؛
💠 حجتالاسلام سیدمصطفی #خامنهای (فرزند مقاممعظمرهبری): قلب آقا را شاد کردید و نظر در این است که تمام کشور پایکار شما بیایند که این #دستاوردها به گوش همه برسد.
💠 سردار جعفری (فرمانده سابق #سپاه): با این #پژوهش لکنت زبان بچه انقلابیها گرفته شد
هدایت شده از آرشیوکنفرانس اتحادیه عماریون
─═༅𖣔❁﷽❁𖣔༅═─
🇮🇷 #طرح_مشترک_390_گروه_ولایی
#عماریون_رهبریم
🕰ساعت:21/30
🗒تاریخ99/05/17
🔍☆◁#کنفرانس
📖☆◁#ولایت مداری و مردم سالاری دینی
📖☆◁#تعظیم شعائر الهی در مدار قانون
🎙ارائه:جناب حجه الاسلام #بابایی
👤◁طرح سوال
🆔@ilyan313
🔮اجرا:
https://eitaa.com/joinchat/1402798098Ca9059909e5
─═༅𖣔🌺𖣔༅═─
🇮🇷#اتحادیه_عماریون
⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️
☄
⭕️ #شاخصههای_جامعهی_نابسامان و آشفته از نگاه امام علی(ع)
🔶 #امام_علی(ع) به مناسبتهای مختلف، اوضاع و شرایط نابسامان و مفاسد جامعهی زمان خود را تحلیل و بررسی نموده و #معیارهایی_کلی ارائه فرموده است که در حقیقت #این_معیارها و شاخصهها، اختصاص به آن زمان و آن جامعه نداشت، بلکه #در_هر_زمان و #هر_جامعه میتواند مصداق داشته باشد. به عنوان نمونه در مورد زوال و انحطاط جوامع و حکومتها میفرمایند: «عامل سقوط دولتها و جوامع چهار چیز است: بیتوجهی به مسائل بنیادی؛ و اهتمام به مسائل حاشیهای؛ پیش انداختن اراذل و فرومایگان؛ و کنار گذاشتن افراد دانشمند و بافضیلت».[عیون الحکم و المواعظ، ص ۵۵۰] و در جایی دیگر فرمود: سرپرستی جوامع از سوی فرومایگان و تازه به دوران رسیدهها، نشانهای از انحطاط و سقوط حکومتها است.[عیون الحکم و المواعظ، ص ۲۰۲]
🔺 #امام_علی(ع) اما در خطبهی ۲۳۳ نهج البلاغه در قالب یک خطبهی کوتاه، #مهمترین_معیارها و شاخصههای #جامعهی_فاسد و نابسامان را چنین بیان میکند: خدا شما را رحمت کند، بدانید که در روزگارى به سر میبرید که گویندگان حق اندک، زبانها از راستگویى ناتوان و حقمداران بیارزشاند؛ مردمش گرفتار گناه، و با بیتفاوتی و سازشکارى همراهاند؛ جوانانشان بد اخلاق، و پیرانشان گنهکار؛ دانشمندانش دو رو و منافق و سخنرانشان (قاریانشان) چاپلوساند؛ خردسالانشان بزرگان را احترام نمیکنند؛ و توانگرانشان مستمندان را دستگیری نمیکنند.
💠در این خطبهی کوتاه اما جامع و پر معنا، #امام_علی(ع) #چند_معیار_جامعهی #به_انحطاط_رفته را بیان میکند که عبارتاند از:
🔷 #تعداد_اندک_حقگویان و بیارزش بودن بیان حقایق: در جامعهی آشفته، حقگویان و حقمداران در اقلیتاند؛ و علت آن هم شرور و #مفاسدی است که #جامعه را فرا گرفته است. چنانکه امام(ع) در جایی دیگر فرمود: «اى مردم، ما در روزگارى کینهتوز، و پر از ناسپاسى و کفران نعمتها به سر میبریم که نیکوکار در آن بدکردار به شمار میآید، و ستمگر بر تجاوز و سرکشى خود میافزاید.
👇👇👇👇👇
از آنچه میدانیم بهره نمیگیریم و آنچه را نمیدانیم، نمیپرسیم، و از بلایی تا بر سرمان نیامده نمیترسیم».[نهج البلاغه (صبحی صالح)، ص۷۴]
به هر حال در جامعهی نابسامان حقگرایان خوارند؛ زیرا هم در اقلیتاند، و هم نسبت به دیگران ضعیفاند.
🔷 #رواج_دروغگویی و چاپلوسی: در این روزگار زبان انسان از بیان حقیقت ناتوان است و علت آن هم دو چیز است: یکی جهل و نادانی و دیگر ظلم و ستمی است که جامعه را فرا گرفته است.[۱] بر اساس سخن امام علی(ع) نشانهی دیگر جامعهی فاسد و بیمار آن است که انسانهای سالم و صادق توان گفتن حقایق را ندارند، و بر عکس بازار افترا، دروغ، تملّق و چاپلوسی پررونق است و تریبونها و بلندگوها در اختیار متملقان و چاپلوسان است.
🔷 #اشتغال_اکثریت_به_گناه: اکثریت مردم جامعهی فاسد، هر کدام در گناهی فرو رفته و آثار تقوا در جامعه کمتر مشاهده میشود.
🔷 #بیتفاوتی و سازشکاری: مردم در ظاهر و در زبان با هم سازش دارند، ولی قلبا با هم توافق ندارند؛ و به عبارتی در کارهای خود اهل غل و غش هستند و با سازشکاری روزگار را سپری میکنند.
🔷 #بداخلاقی_جوانان و #گناهکاری_پیران: جوانان جامعه تندخو و بد اخلاقاند؛ چرا که بر اساس تربیت دینی پرورش نیافتند و یا خود را ملزم به رعایت اصول دینی نمیدانند و پیران جامعه که دینداری آنان - با فرض دیندار بودن - تصنعی و ظاهری است، خود را غرق در گناه نموده و مرگ و قیامت را فراموش کردهاند. یعنی اگر شرایط جامعه به سمتی برود که #نسل_جوان_آیندهساز به جای اهتمام به باور خویش و برنامهریزی برای آینده خود و جامعهای که در آن زندگی میکند، به تندخویی و #بیبندوباری اخلاقی تمایل و رغبت بیشتری نشان دهد، این امر #زنگ_خطر و نشانهی انحطاط و تباهی آن جامعه است. جامعهای که #پیران و پا به سن گذاشتهها، به جای اینکه به #تربیت_جوانان خود بپردازند و آنان را از آلودگی به گناه برحذر دارند، خود #آلوده_به_گناه شوند، آن جامعه فاسد است.
🔷وجود نفاق و چاپلوسی در میان آنانی که با دین سر و کار دارند: دانایان جامعه از آن جهت منافق و ریاکار میشوند که دانش و هوشمندی خود را در جهت خیر و صلاح به کار نمیبرند و از فرمانهای الهی و آخرت چشم پوشیدهاند؛ گویندگان و سخنوران با مردم صادق نیستند، با زبان اظهار محبت میکنند، ولی در دل با دیگران دوست نیستند.[۲]
👇👇👇👇👇
در محیطی که اندیشمندان و صاحبان قلم، به جای اینکه مردم را به سوی خدا و سعادت دنیا و آخرت دعوت نمایند، با ایفای #نقش دوگانه و #مزورانه به فکر #منافع_خویش باشند، چنین جامعهای روی سعادت به خویش نخواهد دید.
🔷 #حرمت_نگذاشتن_به_بزرگترها: از دیگر نشانههای نابسامانی جامعه این است که کوچکترها احترام بزرگترها را نگه نمیدارند؛ زیرا در محیطی رشد یافتهاند که از نظر تربیت دینی و اخلاقی دچار نقص بوده است. پیامبر اکرم (ص) میفرمایند: «... وَقِّرُوا کِبَارَکُم...»؛[۳] (و بزرگان خود را احترام کنید). و فرمودند: «مِنْ إِجْلَالِ اللَّهِ إِجْلَالُ ذِی الشَّیْبَةِ الْمُسْلِم»؛[۴] از جملهی تجلیل خدا، احترام گذاشتن به پیران مسلمان است. اگر به این توصیهها عمل نشود، جامعه رو به انحطاط خواهد بود.
🔷بیتوجهی به رشد #فاصلهی_طبقاتی: جامعهی منحط و فاسد جامعهای است که در آن شکاف و فاصلهی طبقاتی روز به روز بیشتر میشود که در چنین جامعهای ثروتمندان نه تنها به فکر فقرا و مستضعفان نیستند، بلکه با انباشت ثروت و پایمال کردن حق تنگدستان هر روز بر این شکاف و فاصله میافزایند، در حالیکه بر اساس صریح قرآن خداوند در مال ثروتمندان حقی برای بیچارگان قرار داده شده است: «وَ فی أَمْوالِهِمْ حَقٌّ لِلسَّائِلِ وَ الْمَحْرُوم».[ذاریات، ۱۹] اما در جامعه منحط صاحبان ثروت به جای اینکه بخشی از سرمایهی خود را در جهت فقرزدایی به کار گیرند، با حرص و طمع و نقشههای گوناگون همواره به دنبال تصاحب اندک ثروتی هستند که در دست مستمندان است، و با این کار روز به روز بر فاصلهی طبقاتی میافزایند.
پی نوشت:
[۱]. بحرانی، ابن میثم، شرح نهج البلاغه، مترجمان، محمدی مقدم، قربانعلی و دیگران، ج 6، ص 138
[۲]. همان، ص 139.
[۳]. امالی صدوق، ص ۹۴
[۴]. کافی ج ۲، ص ۱۶۵
─┅═༅🍃🌼🍃༅═┅─
🌹🍃 امد غدیر وشیر خدا
شد اماممان
در راه او فدا بنمائیم جانمان
عید غدیر آمده ،بیعت کنیم ما
با وازث غدیر ،امام زمانمان
🆔 @pialeh
─┅═༅𖣔🌺𖣔༅═┅─
🇮🇷#پیاله