فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❗️چرا آخوندا ریا میکنن؟؟ ✅🎥 جوابی جالب با داستانی از امیرالمومنین! 😊☝️ 💠 «الَّذِينَ يُنْفِقُونَ أَمْوَالَهُمْ بِاللَّيْلِ وَالنَّهَارِ سِرًّا وَعَلَانِيَةً»
💬 دکتر زاکانی نماینده منتخب مجلس یازدهم:
صحبت از مافیا گذشته، ما با دست های آشکاری مواجهیم که منافع کثیف شان را بر مصلحت انقلاب اسلامی و منافع ملی ترجیح می دهند.
رشد حبابی #بورس و خطرات فوق العاده زیاد آن در زیان عموم مردم، افزایش کاذب قیمت #خودرو، #مسکن و..
#مجلس_یازدهم رسالت بزرگی در جراحی غده سرطانی فساد در کشور دارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماجرای بارداری دختر نه سالهی ایرانی که توسط اکانتهای خارجی مطرح شد... براندازها عکس این دختر رو منتشر کردن و میگن این دختر 9 ساله تو ایران باردار شده و تو بیمارستانه! حالا واقعیت ماجرا چیه؟ این دختر 12ساله است نه 9ساله و تو ایران یا هیچ کشور اسلامی هم نیست بلکه برزیله، حتی حامله هم نیست بلکه بیماری کبدی داره!
8.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 افزایش درگیری و برخوردهای خشن میان معترضان به قرنطینه با نیروهای امنیتی آلمان
مؤلفه های امنیت اقتصادی (دانش فنی یا تکنولوژی )
.
بنيانگذار مكتب هدايت، محمدمصطفي(ص)، در آغازين روزهاي برخورد با مسلمانان به آنها آموخت كه «علم» و «فنآوري» از مهمترين ركن حيات تكاملي انسان است و به آنها ياد داد كه علم را با خواندن فراگيريد، با نوشتن مهار كنيد و با عمل به فنآوري تبديل كنيد و به آن تكامل ببخشيد. به همين خاطر نياز به تهيه مواد اوليه براي نوشتن و مهار علم، جزء نيازهاي اساسي مسلمانان قرار گرفت كه بعدها منجر به كشف كاغذ ارزان قيمت به وسيلة آنان شد. پيامبر اسلام پس از واقعه بدر كبري به اسيران فرمود، هركه خواندن و نوشتن را به ده نفر از مسلمانان بياموزد آزاد ميشود. و فرمود: «با نوشتن علم را به بند بكشيد و نگه داريد» و «با عمل كردن به آن، آنرا رشد دهيد زيرا اين سنت الهي است، در ميان بشر، كه هر كس به آنچه ميداند عمل كند چيزهائي كه نميداند را كشف ميكند» او ميگفت: «علم را فرا گيريد حتي اگر آن علم در چين باشد» به همين خاطر مسلمانان را براي انتقال تكنولوژي به مكانهاي مناسب مانند «يمن» كه در اين امر پيشرفتهائي داشتند فرستاد و از آنها در جنگهائي مانند «طائف» استفاده كرد.
13.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ولادیمیر وسیلو کارشناس روس: 📍آمریکا از موشک های بالستیک ایران میترسد و به دلیل شرایطی که دارد در خلیج فارس ضعیف شده، ضعفی که تا به حال مشاهده نشده بود...!
7.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅هیچکس فکر این وضعیت را نمیکرد، در شهر لاسوگاس تقریبا همه بیکار شده اند...!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ضربوشتم و بازداشت فیلمبردار و پزشکان معترض به کمبود تجهیزات محافظتی / پاکستان
امنیت اقتصادی (دانش فنی یا تکنولوژی)
.
پیامبر ص از سلمان فارسي تكنيك كندن خندق را پذيرفتند و به مسلمانان دستور دادند فوراً شروع كنند كه همين مسئله باعث قدرت آنها در تأمين «امنيت نظامي» مسلمانان گرديد. بعدها مسلمانان يادگيري از ملتهاي ديگر را سرمشق خود قرار دادند و در علم به قدري پيشرفت كردند كه نه تنها نيمي از جهان مسكوني آن زمان را متصرف شدند. بلكه بعدها سرمشقي براي انقلاب صنعتي اروپا شدند. ایشان بارها در برخوردهاي مختلف به ستايش علم پرداختند و قبل از هر چيزي آموختن همة علوم را بر مسلمان واجب كفائي نمودند و گاه شايد براي تحريك اعراب به علمآموزي ميفرمودند «اگر علم در ثريا باشد مرداني از ديار سلمان فارسي به آن دست خواهند يافت» و بارها اين آيه شريفه را تكرار ميكردند كه «آيا آنهائي كه به علم مجهّز هستند با آنهائي كه از دانش بيبهرهاند برابراند؟» و سپس ميفرمودند: «كسب دانش بر هر زن و مرد مسلمان واجب است ... (زيرا) عمل بدون دانش فسادش بيشتر از اصلاحش ميباشد.... گناه دانشمند يكي است وگناه جاهل دوتا است.... دانش رأس همه خيرها است و جهل رأس همه شرها است..... دانش باعث زنده ماندن اسلام ميشود و ستون دين است. ... در روز قيامت قلم دانشمندان وخون شهداء وزن ميشود پس مداد دانشمندان از خون شهداء بالاتر قرار ميگيرد..... دانشمند در ميان جاهلان ماننده زندهاي است در ميان مردگان..... آموختنِ ذرهاي از دانش، بهتر از عبادتهاي زياد است». پیامها :(تفسیر نور) 1- حكمت هديهاى كليدى و مادر همهى خيرات است. هركه آن را داشت
چيزهاى زيادى خواهد داشت. «وَ مَنْ يُؤْتَ الْحِكْمَةَ فَقَدْ أُوتِيَ خَيْراً كَثِيراً» 2- هر كسى به ارزش حكمت پى نمىبرد. «ما يَذَّكَّرُ إِلَّا أُولُوا الْأَلْبابِ» دنياگرايان بر مال و آمار و محاسبات مادّى تكيه مىكنند و سود و زيان را بر اساس مادّيات مىسنجند، ولى دورانديشان عاقل و راهشناسان انديشمند، از بعد ديگرى محاسبه مىكنند