eitaa logo
دکتراحمدجهان بزرگی(کانال مطالعات سیاسی)
663 دنبال‌کننده
2.9هزار عکس
2.7هزار ویدیو
27 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
8.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⁉️چرا نسل جدید گرفتار تا داخلی شد؟ 🔻افشاگری از خیانت برخی نهادهای فرهنگی که به بهانه جذب خاکستری ها پول های هنگفت بپای عناصر بدنام و زباله دان ها می‌ریزند! @mensejjil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‏فیلم از طرف Karimi Rad احتمالا فیلم قدیمی است و مال پارسال نیست. اما باز نشر آن و این نوع تمسخر کردن ها از صدتا پارامتر دیگر در دلسرد کردن مردم از نظام مؤثرتر است. هنوز این دستگاههای عریض و طویل فرهنگی نتوانسته اند برای خنثی کردن تبلیغات دشمن کاری بکنند. .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نیویورک؟ نه ممنون ما اجازه نمیدیم زن ایرانی تو هر جایگاهی کار کنه :) 🗣 وینچنزو @twtenghelabi
‌. همان‌طور که طالبی پیش‌بینی می‌کرد با شروع پخش این درام سیاسی و اجتماعی از تلویزیون باید منتظر باشیم که به برخی بربخورد! همان اتفاق افتاد بسیاری از فیک‌نیوزها و شبکه‌های معاند و صفحه‌های توئیتر روزانه و شبانه به این سریال به انواع و اقسام، می‌تازند. طالبی نزدیک به چهار سال زمان صرف ساخت «هفت سر اژدها» کرده و مجید واشقانی عهده‌دار یکی از نقش‌های اصلی است. او نقش آقازاده‌ای را بازی می‌کند که محور اصلی شکل‌گیری برخی از مفاسد اقتصادی در کشور است. یکی دیگر از نقش‌های اصلی این سریال به «حمید صفت» که بیشتر به عنوان رپر شناخته می‌شود سپرده شد. او نقش یک دانشجوی عدالت طلب را برعهده گرفته است. تسنیم .
. هفت سر اژدها «شبیه سازی» گوشه ای از فساد خانواده هاشمی است. حتما ببینید. هر شب بعد از اذان مغرب ، شبکه ۳ . .
. ما حزب اللهی ها از این پس کف خیابان و کف جامعه به اسم امر به معروف ، با کسی درگیر نمی شویم. امر به معروف شرایط و مراتب دارد. امر به معروف شخص با شخص و چهره به چهره ، یکی از شرایطش تذکر خصوصی و با ملایمت است ، اگر چنین شرایطی فراهم بود ، امر و نهی می کنیم و گر نه ، که نه. امر و نهی نمی کنیم. بار کم کاری مسئولین بی خاصیت را در همه قوا به دوش نمی کشیم. دندشان نرم قانون را زودتر تصویب کنتد. ابلاغ کنند ، اجرا کنند و مردم را به جان هم نیندازند. وقتی مسئولین عرضه کاری را ندارند ، زود پای مردم را وسط می کشند. دراین بک سال و نیم مردم آنچه از دستشان بر آمد کردند. حالا از این پس نوبت مسئولین است در هر رده ای که هستند. به قول مقام معظم رهبری ، ترک فعل ممنوع. . .
. اگر راست باشد: حماقتی است که تمام شدنی نیست. .
پرسش جالب و تعیین کننده‌ای است..‌‌. .
. بی شرف های قصه آقای صدیقی ، بوقهای استکبار در خارج و دنبالچه های آنان در داخل ، یعنی سایت ها و روزنامه های اصلاح طلبان هستند آقای صدیقی در بیانیه آخر می گویند: امضای اسناد دو بار بوده ، بار اول با جعل یک مجموعه ثبت شده و سهام درصد بندی شده و بار دوم برای ثبت اساسنامه مرا به دفتر خانه برده و اساسنامه را امضاء کرده ام. روزنامه های بی شرف اصلاحات اولی را حذف و دومی را بولد می کنند و خطاب به ایشان می گویند: آقای صدیقی کدام را قبول کنیم ، حرف اولتان را ، یا حرف بعدیتان را؟ و به این وسیله ، با دروغگو جلوه دادن آقای صدیقی ، بر نادانی آن نیمه نفهم مردم که امروز همه دغدغه شان شده هایده و وثوقی ، می افزایند. .
16.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
می دونی چرا بچه رو بانماز می فرستی مدرسه ولی بی نماز تحویل می گیری.......