eitaa logo
دکتراحمدجهان بزرگی(کانال مطالعات سیاسی)
667 دنبال‌کننده
2.9هزار عکس
2.7هزار ویدیو
27 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
♦️تعطیلی جمعه یا یکشنبه در بیان استاد شهید آیت الله مطهری (ره): مسأله تعطیلی جمعه هم از آن مسائلی است که در بعضی کشورهای اسلامی از وقتی که استعمار آمد آن را تغییر داد. مثلًا در پاکستان انگلیسیها از زمان ورودشان به هند سعی کردند همه سنتهای آنها را به سنتهای خودشان تبدیل کنند. از جمله اینکه روز تعطیل را از جمعه به یکشنبه تبدیل کردند. هنوز هم در پاکستان همینطور است؛ اگر یک چیزی برگشت، عود دادنش به حالت اول بسیار مشکل است. پاکستان اساساً به نام اسلام مستقل شد، یعنی پاکستان در مقابل هندوستان هیچ جهتی برای اینکه یک واحد مستقل باشد نداشت مگر جهت روحی و معنوی و فکری و ایمانی که ما مسلمانیم و شما هندو هستید و از نظر فرهنگ معنوی از یکدیگر جدا هستیم و نمیخواهیم با شما زندگی کنیم و می‌خواهیم مستقل شویم. در عین حال اینها که در مقابل هندیها آنقدر مقاومت کردند هنوز این سنت مسیحی را در میان خودشان حفظ کردهاند؛ مبدأ سالشان مبدأ مسیحی و تعطیل هفتگی آنها هم یکشنبه است. این را عرض میکنم برای این که ما باید توجه داشته باشیم به نغمه‌های که کم و بیش در مجله‌ها و در مقالات ادبی و به اصطلاح علمی و نیمه علمی شنیده می‌شود. می‌نویسند این برای ایران سبب رکود کارهاست که تعطیلات خودمان را جمعه قرار بدهیم در حالی که اکثریت مردم دنیا که ما با آنها سر و کار داریم تعطیلاتشان یکشنبه است. آنوقت ما مجبوریم که در هفته دو روز تعطیل داشته باشیم، روز جمعه به خاطر خودمان و روز یکشنبه برای اینکه دنیا تعطیلی دارد. پس ما برای اینکه کارمان بیشتر جریان داشته باشد، بیاییم تعطیلی جمعه را تبدیل به یکشنبه کنیم. درباره تاریخ هم میگویند: اکثریت مردم دنیا سال مسیحی را انتخاب کرده‌اند ولی ما سال هجری را انتخاب کرده‌ایم و این اسباب زحمت است که ما تاریخ خودمان را به هجری بنویسیم و آنها به مسیحی، پس بیاییم تاریخ هجری را به تاریخ مسیحی تبدیل کنیم. اینها همه مقدمه جذب شدن و مقدمه هضم شدن فرهنگی در هاضمه دیگران است. ✅مجموعه آثار شهید مطهری ج27ص297
تحلیل داده رأی مجلس به طرح : ۷۱نماینده غایب+۶۶نماینده مخالف+۱۰نفر بدون رأی+۶نفر ممتنع=۱۵۰ نماینده ۱۳۶ نفر موافق رئیس مجلس هم در روز رأی‌گیری غایب بوده است. به یک معنا؛ رأی بیش از نیمی از نمایندگان(۱۵۰ نفر) نسبت به تعطیلی شنبه‌ها نامعلوم، مخالف و مبهم است. .
. در هیئت رئیسه مجلس چه سیاستی حاکم است که از میان ۱۵۰۰ طرح و لایحه معطل مانده ، یهوئی این طرح در میاد. آیا یکی از این پرنده های فالگیر طرح را بیرون کشیده؟ جهان بزرگی .
. حالا که تعطیلی شنبه تصویب شده ، بریم سراغ شورای نگهبان .
7.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
انقدر منتشر کنید تا به دست ۸۰ میلیون ایرانی برسد تا همه باخبر شوند! در بیمارستان ها و شهرهای اسرائیل چه می گذرد! باور کردنی نیست! حتما ببینید! .
. آقایان شورای نگهبان! احتراما ! همانگونه که در خصوص لایحه عفاف با مجلس محترم یک پینگ پنگ نفسگیر انجام دادید و هنوز هم به راند آخر نرسیدید . لطفا در مورد طرح تعطیلی شنبه هم چنین کاری را انجام دهید ، شاید که گذر زمان قضایا را بهتر پیش ببرد. موفق باشید جهان بزرگی .
. هوا گرم شده و جاسوسان محیط زیستی همکار کاوه مدنی و کاووس سید امامی دوباره از سوراخها بیرون آمده اند تا جلوی طرح بسیار حیاتی ِانتقال آب را بگیرند. کشورهای جنوب خلیج فارس هزاران آب شیرین کن فعال دارند ، اما کسی در مورد پساب آنها حرفی نمی زند. ✍جهان بزرگی ____________________________ به گزارش ایلنا، این طرح نخستین بار در سال 92 مطرح و  پس از طی کردن چالش های زیست محیطی و شاخص‌هایی که مد نظر وزارت نیرو قرار داشت، در سال 96 وارد مرحله جدیدی شد و پای سرمایه گذاران به این پروژه کلان باز شد. کارشناسان اما می‌گویند انتقال آب از دریا همراه با شیرین کردن و نمک‌زدایی خطرات محیط زیستی را به همراه  خواهد داشت و توان زیستی خلیج فارس و دریای عمان را برهم می زند. چنین انتقالی هزینه‌های کلانی را روی دوش کشور می‌گذارد و به هیچ وجه به صرفه نیست، باید چند سیاست مناسب را پیگیری کنیم تا با مشکل کم آبی در کشور حل شود. یکی از مهم‌ترین سیاست‌ها این است که صنایع آب‌بر را از مناطق مرکزی به مناطق ساحلی منتقل کنیم. به عنوان نمونه برخی پتروشیمی‌های فارس  که از همان ابتدا با مشکل جانمایی و تأمین خوراک و آب مواجه بودند با گذشت چندین سال و اصرار بر اجرای این طرح ها نه تنها مشکلات تسهیل نشدند، بلکه با خشکسالی فارس و نیاز به تامین آب مورد نیاز عرصه برای ساخت این پتروشیمی‌ها تنگ‌تر هم شده است. یک فعال محیط زیست معتقد است، استفاده از آب شیرین کن تا زمانی که حدود ده ها میلیارد متر مکعب پساب و شیرآبه وجود دارد به مرحله تصفیه نمی رسد و فاضلاب خام مورد استفاده و تصفیه قرار نمی گیرد؛ پس چرا به انتقال آب که گزینه  گران تر، پر هزینه تر و مخرب تر و باعث نابودی اکو سیستم در خلیج فارس و دریای عمان می شود رو می آوریم ایلنا خبرگزاری زنجیره ای _ اسرائیلی .
هدایت شده از کوثری
⛔️ مخالفت حضرت آیت الله العظمی سبحانی با تعطیلی شنبه بسم الله الرحمن الرحیم محضر محترم نمایندگان مجلس شورای اسلامی - دام تاییداتهم با اهداء سلام، موفقیت همگان را از خداوند متعال خواهانم. تصدیع می‌دهد؛ تعطیلی روزشنبه که در مجلس به تصویب رسید از لحاظ داخلی و خارجی قابل ملاحظه است. از لحاظ خارجی: در چنین روزهایی که دشمن صهیونیست فزون از هفت ماه، به نسل کشی پرداخته و هزاران شهروند غزه را به خاک و خون کشیده است آیا صلاح است در چنین شرایط روز تعطیلی دشمن که شنبه است، در جمهوری اسلامی ایران نیز به رسمیت شناخته شود. دنیای خارج که چشمانشان به ایران اسلامی باز است در این مورد چگونه داوری می‌کنند و آیا این نشانه غلبه فرهنگ غربی نیست؟ از نظر داخلی: 1. استدلال آقایان بر تعطیلی روز شنبه با منطق آنان همخوان نیست می‌گویند: «اقتصاد ایران با اقتصاد جهان پیوند ناگسستنی دارد باید کاری کرد که بیشترین روزهای هفته، این پیوند بر قرار باشد» این سخن بسیار منطقی است ولی دلیل بر تعطیلی روز شنبه نمی‌شود، چون در چنین روزی دنیای خارج نیز تعطیل است. این منطق ایجاب میکند که روزهای پنجشنبه که روز کاری بوده، بیشترین فعالیت را داشته باشد که دنیای خارج نیز فعال است؛ آقایان به جای اصلاح علت سراغ معلول رفته‌اند و سبب آن این است که میخواهند تعطیلی هفته از یک روز به دو روز افزایش یابد. و مسئله ارتباط با خارج در درجه دوم است. 2. در خمیره هر ایرانی روز شنبه روز کاری است، مصوبه مجلس بر تعطیلی شنبه، به حکم شنا بر خلاف مسیر آب است و اگر هم اقلیتی تعطیل کنند اکثریت از آن پیروی نمی‌کنند و این سبب می‌شود که در جامعه دو دستگی پدید آید که ضرر آن کمتر نیست. 3. سال‌هاست که بر اثر یک رشته تبلیغات، روز پنجشنبه حالت تعطیلی به خود گرفته و با تصویب تعطیلی روز شنبه، شمار تعطیلی هفته به سه روز خواهد رسید و با بحران تولید که کشور با آن روبروست کاملاً در تضاد است. 4. در دراصل 17 قانون اساسی، تکلیفِ تعطیلی هفته روشن شده است : «تعطیلی رسمی هفتگی روز جمعه است». باز در این مورد ملاحظاتی است، به همین مقدار بسنده شد امید است تجدید نظر شود. قم ، جعفر سبحانی 28 اردیبهشت1403 •••••✾•🌿🌺🌺🌿•✾•••• @meftahgolestan
. قرارم با خودم این بود که دست از قالیباف فعلا بردارم. اما میبینم قصه چیز دیگری است. این همه اصرار بر ریاست قالیباف نوبر است و مشکوک. یک طرح تحریک کننده حزب اللهی ها و مذهبی ها بنام تعطیلی شنبه را از میان ۱۵۰۰ طرح معطل مانده بیرون کشیدند و سریع و آبکی تصویب کردند تا بحث در مورد مسائل مهمتر را کنار بزنند. از این پس هر دو ضلع را با هم جلو می بریم .