فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽آیت الله شیخ محسن اراکی:
عرفان بدون فقه عرفان نیست...
https://eitaa.com/monir_ol_din
📌جهانِ پساکرونا👇
🌐 @jahanepasakorona
.
📝 بیانیه ی اندیشکده ی طرح دین برای زندگی، در آستانه ی انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی
بسم الله الرحمن الرحیم
حضرت امام (ره) فرمود: حكومت در نظر مجتھد واقعى فلسفه عملى تمامى فقه در
تمامى زوایاى زندگى بشریت است، حكومت نشان دھنده جنبه عملى فقه در برخورد با تمامى معضلات اجتماعى و سیاسى و نظامى و فرھنگى است. فقه، تئورى واقعى و كامل اداره انسان از گھواره تا گور است. ھدف اساسى این است كه ما چگونه مى خواھیم اصول محكم فقه را در عمل فرد
و جامعه پیاده كنیم و بتوانیم براى معضلات جواب داشته
باشیم.و همه ترس استکبار از همین مسأله است که فقه و اجتهاد جنبه عینی و عملی پیدا کند و قدرت برخورد در مسلمانان به وجود آورد. (منبع: صحیفه امام، ج٢١ ،ص: ٢٧٣).
هدف انقلاب اسلامی حاکمیت الله -تبارک و تعالی- در تمامی ابعاد زندگی بشر است و این هدف جز با جریان آموزه های دینی و فقهی(فقه به معنی الأعم) در قوانین و ساختارهای کشور محقق نخواهد شد.
ضمن اینکه منشأ مشکلات دنیوی امروز مردم ما در همهی حوزه ها همچون حوزه اقتصاد و معیشت، عدم عمل به آموزه های مترقی اسلام است و قطعاً کلید حل این مشکلات، جریان آموزه های دینی در ساختارهای کشور است.
پیشنهاد می شود در انتصاب کارگزاران نظام اسلامی و همچنین انتخابات ها، مخصوصاً انتخابات دوره دوم مجلس شورای اسلامی - که در برخی شهرهای کشور برگزار خواهد شد - افرادی از سوی نخبگان و مردم انتخاب گردند که علاوه بر ویژگی هایی چون تعهد و تقوا، دغدغه، سابقه و توانمندی چنین مهمی، یعنی تلاش برای جریان فقه ناب محمدی (ص) در ساختارهای کشور را داشته باشند.
در این میان لازم است تنها بنابر مأموریت گفتمانی خود و با استناد به رصد تلاش های نمایندگان در دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی، از تلاش های جناب آقای دکتر مهدی عسگری (نماینده ی محترم مردم شریف کرج، اشتهار، فردیس) که در این جهت کوشش کردند تقدیر کنیم. جزاه الله خیرالجزاء. یکی از اقدامات مهم ایشان در جهت جریان آموزه های دینی در قوانین، استفاده از ظرفیت قاعده فقهی احیاء موات بود که این امر منجر به کاهش مشکلات مردم در زمینه مسکن و ساخت خانه های منطبق بر الگوی اسلامی، ایرانی خواهد شد ان شاء الله.
اندیشکده ی طرح دین برای زندگی، قم، ١٣ اردیبهشت ١۴٠٣
.
📸 #گزارش_تصویری نشست علمی
تاریخ: 1403/02/23
📝 بررسی فقهی تجویز بلندمرتبهسازی ساختمانها 🌇🏠⚡️
🎙ارائه دهنده : دانش پژوه محترم حجتالاسلام حسین مهرانفر (زید عزه)✅
✍️استاد مشاور: استاد ارجمند حجت الاسلام و المسلمین متقیان تبریزی (دامت افاضاته)
✍️ناقد:استاد ارجمند حجت الاسلام والمسلمین وکیلی(دامت افاضاته)
.
14030224-1_1.mp3
29.43M
💥 تحلیل مهمّ آیتالله میرباقری دربارۀ طرحهای جمعیتی در ایران
( در دیدار فعّالان مسئلۀ جمعیت، اردیبهشت ۱۴۰۳)
➖ جایگاه مسئله جمعیت در مبارزهٔ تمدّنی
➖ گلوگاههای اثرگذار بر جمعیتآوری
➖خطر راهحلهای جمعیتی غرب
◀️ مسئلۀ جمعیت، از موضوعات مهم تمدّنی و اثرگذار بر تغییر موازنۀ قدرت در جهان است.
◀️ آنچه در طرح کنترل جمعیت اتفاق افتاد، برنامهریزی جامع و طرح اقدام حداکثری بود، اما آنچه برای برگرداندن این مسیر به روال طبیعی دنبال میشود، بعد از یک دهه هنوز یک سلسله اقدامات پراکنده و حداقلی است! چه در فضای گفتمانسازی و چه در عرصه برنامهریزی.
◀️ اکتفا به گفتمانسازی عمومی و رسانهای، در بازسازی جمعیتی جواب نمیدهد. شما باید نظام نخبگانی را هم اقناع کنید. یعنی همچنانکه در طرح کنترل جمعیت، جامعه نخبگانی را اقناع و همراه کردند، ما هم در مقابل، باید اقناع نخبگانی ایجاد کنیم.
◀️ در پیشبرد طرحهای جمعیتی اگر بر گلوگاهها متمرکز نشویم، موفق نمیشویم. این گلوگاهها عبارتاند از: الگوی ازدواج و نسلآوری، الگوی مطلوب اشتغال، الگوی مطلوب تحصیل، الگوی مطلوب مسکن، الگوی آزادی و مشارکت اجتماعی بانوان، الگوی آموزش رسمی، چرخۀ بهداشت عمومی و… .
◀️ ما در مسیر تأمین سرمایه اجتماعی و افزایش جمعیت، نباید در دام راهحلهای غربی بیفتیم! غرب برای گسترش جمعیت، نه بر محور خانواده و عواطف خانوادگی بلکه بر محور مهندسی تولید انسان و دستکاریهای ژنتیکی و «رحم اجارهای» و امثال اینها، اقدام و عمل میکند که این راهحلهای جمعیتی، نسبتی با فرهنگ دینی و بومی ما ندارند.
☑️ @mirbaqeri_ir
🔴نام پدر شهدای خدمت جهت خواندن نماز لیلة الدفن امشب
🔹شهید سیدابراهیم رئیسی: سیدحاجی
🔹شهیدحسین امیر عبداللهیان: محمد
🔹شهید شهید سید محمدعلی آل هاشم: سید محمد تقی
🔹شهیدمالک رحمتی: اسکندر
🔹شهید سید طاهر مصطفوی: سید احمد
🔹شهید محسن دریانوش: مختار
🇮🇷 صلوات هدیه به روح جمیع شهدای اسلام
به نیت فرج مولا صاحب الزمان قربة الی الله
🔹تذکر:
۱. نماز جداگانه باید خوانده شود
۲. شهید رحمتی فردا دفن میشن و نمازشون فرداشب می باشد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
➖ رهبر معظم انقلاب:
💠 انقلابی مثل انقلاب ما که با ابعاد فکری و فرهنگی عمیق و با یک پیام معنوی و اخلاقی دارد خودش را ظاهر می کند، در رأس اجرایی آن یک شخصیتی مثل آقای مطهری لازم دارد....
📌جهانِ پساکرونا👇
🌐 @jahanepasakorona
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
Invitation.pdf
118.8K
📃 نامه ای به محضر حضرات آیات اعرافی، اراکی و میرباقری
▫️مسیری که از امروز تا قله باقی مانده و باید پیمود، نصب نرم افزار اسلامی روی سختافزارهایی است که در این مدت به دست آوردهایم. چه، اگر روی سختافزارهای خود، نظامات فکری منبعث از تمدن غرب را نصب کنیم، خروجیاش، بلاتردید یک انسان مطلوب غربی خواهد بود، نه یک انسان مطلوب اسلامی.
▫️در افق تمدنی انقلاب اسلامی، ساحات مختلف حیات بشری، صوری دارند که در طول 45 سال گذشته با اهتمام نخبگان حوزوی و دانشگاهی، بخشی طراحی شدهاند و بخشی فرآیند تکوین خود را طی میکنند. لکن آنچه تحصیل شده، آنگونه که باید در دستور کار ساختارهای اجرایی کشور قرار نگرفته است.
▫️برای رقم زدن این تحول اساسی، کشور نیازمند شخصیتی در راس قوه مجریه است که ضمن شناخت دقیق نسخههای سرمایهداری، به نسخههای برآمده از انقلاب اسلامی اشراف و اعتقاد راسخ داشته باشد و با شجاعت و درایت درصدد اجرای آنها برآید.
▫️برخلاف آنچه معمول و رایج شده، مقام ریاست جمهوری مقام اجرا به معنی پیمانکاری نیست؛ چه، اساسا دولت طبق سیاست های کلی اصل 44 از فعالیتهای پیمانکاری منع شده است! مقام ریاست جمهوری، مقام طراحی و تشخیص و تصمیم است و لذا فردی با این مختصات باید در راس قوه مجریه قرار گیرد.
▫️به همین جهت، به عنوان شاگردی کوچک در مکتب انقلاب اسلامی، از شما بزرگواران که عمری را صرف مبارزه فکری با نظام سرمایهداری و طراحی نظامات اسلامی کردهاید، تمنا دارم پا به عرصه بگذارید و در انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری اسلامی ایران، داوطلب شوید. ما نیازمند بازگشت فضیلت به عرصه رقابت هستیم.
@syjebraily
هدایت شده از KHAMENEI.IR
نسخه_PDF_نامه_حضرت_آیتالله_خامنهای_به_دانشجویان_باوجدان_حامی_مردم.pdf
60.9K
📝 نسخه PDF متن کامل نامه حضرت آیتالله خامنهای به دانشجویان باوجدان حامی مردم فلسطین در دانشگاههای ایالات متحده آمریکا. ۱۴۰۳/۰۳/۰۵
🖼 متن انگلیسی | متن فارسی | نشان
💻 Farsi.Khamenei.ir
🔺موضوعاتی مهم برای تحقیق و پژوهش در حوزه "فقهِ نظامِ تربیت"
📌جهانِ پساکرونا👇
🌐 @jahanepasakorona
📸خدایا ما رو ببخش....
ببخش اگه سیر و آرام میخوابیم
📌جهانِ پساکرونا👇
🌐 @jahanepasakorona
چالش های فقهی پول های اعتباری رایج.docx
20.7K
📃کوتاه نوشته با موضوع"چالش های فقهی پولهای اعتباری رایج" ١
💳 چالش اول: مسئله مالیت پول های اعتباری
👤نوشته حجت الاسلام مهران فر
💠 اندیشکده و مدرسه ی عالی طرح دین برای زندگی
🔺موضوعاتی مهم برای تحقیق و پژوهش در حوزه "فقه احکام معماری و شهرسازی و فقه نظام معماری و شهرسازی"
الف) فقهِ حکم (فقه مصطلح):
1- حکم بلندمرتبهسازی ساختمان از منظر فقه فردی: آیا افراد می توانند خانه ها یا سایر زمین های تحت مالکیت خود را به صورت بلندمرتبه بسازند؟
2- حکم بکارگیری زمین های موات ( یا انفال) برای ساخت خانه از منظر فقه حکومتی: آیا مسئول در حکومت اسلامی می توانند از زمین های موات یا انفال برای ساخت خانه برای مردم استفاده کند؟
3- حکم تجویز ساخت و ساز بیش از حد نیاز از جامعه (از منظر فقه حکومتی) : در شرایطی که جامعه نیاز ندارد تجویز ساخت و ساز توسط مسئولین حکومتی چه حکمی دارد؟
4- حکم ساخت وساخت ساز بیش از حد نیاز خود (از منظر فقه فردی): آیا افراد می توانند در زمانی که نیاز ندارد ساخت و ساز کنند؟
5- حکم قطع درختان مثمر به منظور احداث ساختمان از منظر فقه فردی یا جنبه ی تجویز آن از جنبه ی فقه حکومتی
6- حکم تغییرکاربری زمین های کشاورزی و باغات (تولیدی) به منظور احداث ساختمان از منظر فقه فردی
7- حکم تجویز تغییرکاربری زمین های کشاورزی و باغات به منظور احداث ساختمان از منظر حکومتی
8- حکم فقهی بکارگیری نمادهای کفار /بت پرستان در ساختمانسازی از منظر فقه فردی
9- حکم فقهی تجویز بکارگیری نمادهای کفار /بت پرستان در ساختمانسازی (از منظر فقه حکومتی)
10- حکم فقهی بکارگیری نمادهای کفار /بت پرستان در شهرسازی (از منظر فقه حکومتی)
11- حکم فقهی آسیب رسانی به سلامت روانی و جسمی مردم از طریق بلندمرتبهسازی ساختمانها
12- حکم تجویز تراکمسازی ساختمان ها از منظر فقه حکومتی: آیا مسئول حکومت اسلامی می توانند تراکمسازی ساختمان ها را در قالب قانون یا غیره تجویز کند یا خیر؟
13- حکم محور قرار دادن کاربری های مختلف در سیمای شهر از منظر فقه حکومتی
16 - حکم ساخت مسکن کوچک
17 – حکم ممانعت از احیاء موات از منظر فقه حکومتی
18- مالکیت محیط فوقانی ملک از منظر فقه امامیه
ب) فقهِ نظام (فقه به معنی عام)
1- سیمای شهر از نظر فقه حکومتی (فقه شهرسازی)
2- محدوده شهر از نظر فقه شهرسازی
3- محدوده ی قاعده ی فقهی تلقی رکبان از نظر فقه شهرسازی
4- مرکز شهر از نظر فقه شهرسازی
5- مرکز محله از نظر فقه شهرسازی
6- حدود محله در شهر از منظر فقه شهرسازی
💠 اندیشکده و مدرسه ی عالی طرح دین برای زندگی
📃 بیانیه ی "اندیشکده و مدرسه ی عالی طرح دین برای زندگی" در آستانه ی چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری
بسم الله الرحمن الرحیم
حلّ مشکلات مادی مردم در حوزه های مختلف، راهی جز عمل به آموزه های مترقی اسلام ناب محمدی ندارد.
طبیعتاً هر رئیس جمهوری که در اعتقاد و در عمل، به این مهم نزدیک تر باشد، در حلّ مشکلات مادی مردم عزیز ایران اسلامی موفق تر خواهد بود.
بر اساس این معیار، اندیشکده و مدرسه ی عالی طرح دین برای زندگی، در ضمن دعوت به حضور پرشور و حداکثری در انتخابات سرنوشت ساز پیش رو، رعایت تقوا در رقابت ها و در ضمن احترام به همه ی نامزدهای محترم، جناب آقای دکتر سعید جلیلی را به عنوان کاندیدای اصلح خود معرفی می نماید.
بدیهی است معرفی ایشان به عنوان کاندیدای اصلح، لزوماً به معنای تصدیق تمامی نظرات کارشناسی ایشان و هماهنگی تمامی برنامه های ایشان با الگوهای اسلامی اداره ی کشور نمی باشد؛ چنانچه در میان برنامه ها و نظرات کارشناسی سایر نامزدهای جبهه ی انقلاب، آقایان قاضی زاده هاشمی، زاکانی و قالیباف برنامه هایی هرچندمحدود، موافق با معیار مذکور یافت می شود.
توفیق همگان در عمل به دستورات الهی، سلامت رهبر معظم انقلاب، نابودی رژیم جعلی و ستمگر صهیونیستی، علوّ درجات امام راحل و شهیدان و تعجیل در فرج امام عصر (عج) را از خداوند متعال و مهربان مسئلت می طلبیم.
٢ تیرماه ١۴٠٣
اندیشکده و مدرسه ی عالی طرح دین برای زندگی
این روزهای پایانی و منتهی به روز رای گیری، جا دارد که روح مان را معطوف کنیم به رضایت به آنچه مورد رضایت ولی عصر(عج) است.
ما نه چنان به آینده آگاه هستیم و نه اینکه اگر بدانیم آینده چه خبر است، میدانیم که برای عبور سلامت و عافیت از آن، چه راهی درست است. همه ما در زندگی، بارها تجربه کرده ایم که به خواسته مان رسیده ایم، اما خیر مادر آن نبوده، یا زمانه، مسیری را پیش رفته که ما ابتدائا آن را شر میدانستیم، اما برعکس، پایانی کاملا خیر را تجربه کرده ایم.
اما انسان دلبسته به مکتب اهلبیت، در طول همه این تاریخ بلندبالاحتما یک چیز را می دانسته! اینکه هر اتفاقی که بیفتند، دعای او این است که خدا امام و ولی زمان ما(عج) را از آفات شرور انتخاب و اراده ما و دشمنان ما حفظ کند، بلکه انتخاب و اراده ما را، به نفع او و تحقق ظهور او قرار دهد.
شاید دعایی که یونس بن عبدالرحمن از امام رضای رئوف(ع) برای ما نقل کرده است، بهترین مضامین را برای این دعا دارد.
این چند روز باقی مانده، بد نیست که به این دعا که در مفاتیح الجنان، بعد از دعای عهد آمده است مداومت داشته باشیم. حتی اگر لازم بود، چند بار در روز...
🆔 @social_theory
🔴 من طرفدار آقای #جلیلی هستم، اما اگر جبهه انقلاب بر روی آقای قالیباف اجماع کنند حتما به آقای قالیباف رای خواهم داد.
🔴 من طرفدار آقای #قالیباف هستم، اما اگر جبهه انقلاب بر روی آقای جلیلی اجماع کنند حتما به آقای جلیلی رای خواهم داد.
#پروفایل
https://eitaa.com/r_sani313
تصور کنید عنقریب است که دوباره گرفتار تفکر #دولت_روحانی شویم، تفکری که آثار و پیامدهایش هنوز گریبان گیر ماست...
بیش از آنکه "جلیلی یا قالیباف" مهم باشد، "نه به تفکر غرب گرا و ناکارآمد" مهم است...
این سه روز فرصت کمی نیست...
مرددین بسیار اند...
با صمیّمت و مستدل،
تلفنی یا حضوری...
بسم الله...
یاعلی✋