هدایت شده از شیخ فرهاد فتحی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅نه تنها بچه ها، بلکه بزرگترها هم، گاهی حوصله ی سخنرانی های طولانی و خواندن کتاب رو ندارند.
🔻 الان دنیا، دنیای تصویره و خیلی ها دوست ندارند یه جا بشینند و گوش باشند.
🔻بنابر این در رابطه با #دین و تبلیغش و شبهاتی که در مورد دین و #دینداری ایجاد می شود، در کنار کارهایی مثل سخنرانی و کتاب و... چنین کارها و #انیمیشن هایی، خیلی راهگشاست...
💢 شیخ #فرهاد_فتحی / عضویت 👇🏻
@sheikh_farhad_fathi
اصفهان در دفاع مقدس:
✅ اطلاعات مربوط به نقش اصفهان در دفاع مقدس :
■ آیا می دانید که استان اصفهان با تقدیم حدود 24000 هزار شهید دوران دفاع مقدس حماسه ای مثال زدنی خلق کرده و فقط در گلستان شهدای اصفهان 6800 شهید گلگون کفن آرمیده اند؟
■ آیا می دانید که در استان اصفهان 3 خانواده 6 شهیدی، 3 خانواده 5 شهیدی، 7 خانواده 4 شهیدی، 59 خانواده 3 شهیدی، 542 خانواده 2 شهیدی وجود دارد؟
■ آیا می دانید که در استان اصفهان 56«پدرشهید» پس از شهادت فرزندان شان خود نیز جامه شهادت پوشیدند؟
■ آیا می دانید که 830 فرزند شهید بعد از شهادت پدران بزرگوار شان پا به عرصه دنیا نهادند؟
■ آیا می دانید که از حدود 24000 شهید استان اصفهان18774نفر ملقب به القاب و اسامی ائمه اطهار (علیهم السلام) بوده اند و4226 شهید دیگر از اسامی و صفات الهی و قرآنی و نبوی برخوردار می باشند؟
■ آیا می دانید از مجموع 3707شهید روحانیت در کل کشور، استان اصفهان با تقدیم 543 شهید روحانی و طلبه، جایگاه ویژه ای را به خود اختصاص داده است؟
■ آیا می دانید که سنگرهای تعلیم و تربیت استان اصفهان با تقدیم 5486 دانش آموز و 214 معلم شهید برگی دیگر به آسمان افتخارات این استان افزودند؟
■ آیا می دانید روحانیون شهید همچون سید حسن مدرس، شهید دکتر بهشتی، شهید اشرفی اصفهانی، شهید سید مجتبی نواب صفوی، شهید عبدالله میثمی و شهید مصطفی ردانی پور همگی اصفهانی بودند؟
■ آیا می دانید در روز 25 آبان 1361تعداد 370 شهید معظم عملیات محرم از میدان امام اصفهان به سمت گلستان شهدا تشییع شدند و این روز با عنوان «روز حماسه و ایثار مردم اصفهان» در تاریخ ثبت شده است؟
■ آیا می دانید درتاریخ 20/10/1365 در اثر بمباران هوایی رژیم بعث عراق در شهر اصفهان محله چهارسوق 65 نفر شهید و 371 نفر مجروح شده اند؟
■ آیا می دانید استانهای اصفهان و تهران تنها استانهایی بودند که در دوران دفاع مقدس دو لشکر عملیاتی داشتند؟
■ آیا می دانید اولین خط دفاعی جهبه جنوب توسط نیروهای اصفهان در منطقه عمومی دار خوئین معروف به خط شیر به فرماندهی شهید حاج حسین خرازی تشکیل گردید؟
■ آیا می دانید اسکله الامیه در عمق آب های نیلگون خلیج فارس که مرکز جاسوسی و هدایت موشکهای دریایی عراق بود توسط رزمندگان لشکر 14 امام حسین(علیه السلام) تصرف گردید؟
■ آیا می دانید شهید خرازی فرمانده لشکر 14 امام حسین(علیه السلام) در سال 1362 در عملیات خیبر با تقدیم دست راست خود لقب ابوالفضل جبهه ها را به خود اختصاص داده و هدایت لشکر را تا سال 1365با یک دست به عهده داشت؟
■ آیا می دانید از آمار 24000 شهید استان اصفهان فقط لشکر 14 امام حسین(علیه السلام) در حدود 13000 شهید در دوران دفاع مقدس تقدیم اسلام کرده که در بین سایر لشکرها نمونه است؟
■ آیا می دانید در دوران دفاع مقدس آمار عملیاتهای بزرگی که لشکر 14 امام حسین(علیه السلام) در آن حضور مستقیم و فعال داشته است، بالغ بر 23 عملیات آفندی و60 عملیات پدافندی بوده است؟
■ آیا می دانید اولین فرمانده ای که ساعت 11 صبح روز سوم خرداد سال 1361 با جیپ فرماندهی وارد شهر خرمشهر شد، شهید حاج حسین خرازی فرمانده لشکر 14 امام حسین(علیه السلام) بود؟
وآیامیدانید به گواه وتصدیق فرمانده کل سپاه آقامحسن رضایی یکی ازشجاعترین فرماندهان جنگ سردارشهید محمدعلی شاهمرادی قائم مقام تیپ ۴۴ قمربنی هاشم ( ع) بود
■ آیا می دانید امنیت پایدار شمال غرب کشور مدیون تدبیر و فرماندهی شهید حاج احمد کاظمی فرمانده لشکر 8 نجف اشرف که با حفظ سمت فرمانده قرارگاه حضرت حمزه سید الشهدا (علیه السلام) نیز بودند، می باشد؟
■ آیا می دانید وجه تسمیه و ارتباط معنوی لشکر 8 نجف اشرف با شهر مقدس نجف اشرف و عنوان شهر نجف آباد دلایل و دیرینه تاریخی دارد و به هم گره خورده است؟
■ آیا می دانید2500شهید از مجموع 7800 شهید لشکر 8 نجف اشرف و 4000 جانباز و 380آزاده سر افراز متعلق به شهرستان نجف آباد می باشد؟
■ آیا می دانیددیار شاهدان و نجف آباد با افتخاری همچون لشکر 8نجف اشرف، 240 خانواده دو شهیدی، 17 خانواده سه شهیدی و دو خانواده چهار شهیدی را دامان خود پرورش داده است.
■ آیا می دانیدرده های مختلف ارتش منطقه اصفهان در دوران دفاع مقدس 3318 شهید تقدیم کرده که 128 تن از خلبانان جنگنده نیروی هوایی و هوانیروز بوده اند و نقش به سزایی در دفع دشمن و شکست او داشته است؟
■ آیا می دانیدپایگاه هوایی شهید بابایی اصفهان با توجه به استقرار هواپیماهای اف 14 در آن و ویژگی های خاص این جنگنده با ایجاد پوشش رادار گسترده در اکثر مناطق غرب و جنوب کشور که پوشش رادارای نداشته اند، نقش کلیدی داشت؟
شادی روح شهدا صلوات
💠 کانال ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان اصفهان
🌐 @isfsetad
هدایت شده از اخبار ویژه
5.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷 #ويژه بازگشایی مدارس
🔶ببينيد| خاطره حضرت آقا را از روز اولی که به مدرسه رفتند
#به_ویژه_ترین کانال خبری در ایتابپیوندید👇.
https://eitaa.com/joinchat/4073259207Cd2916ef4d3
هدایت شده از پاسداران انقلاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹مصاحبه با شهید مهرداد عزیزاللهی🌹
♻️#انتشارش_با_شما👇🏻
🚀به کانال #پاسداران_انقلاب بپیوندید:
🚨 https://eitaa.com/joinchat/2162098380Cedb206d920
هدایت شده از بیداری ملت
آیا میدانید
دلیل اینکه شما الان با آرامش
و امنیت کامل این متن را میخوانی
از جان گذشتگی هزاران شهید است؟
این اَبر مردان را فراموش نکنیم ...
📸 تصویر وحشتناک مربوط به جمع آوری
باقیمانده پیکر شهید است که تمام پیکرش
در یک «بیل» جای گرفته است.
عکاس : علی فریدونی
#برای_ایران
#دفاع_مقدس
#قهرمانان_وطن
#یاد_شهدا_باصلوات
@mahman11
هدایت شده از پاسداران انقلاب
🚨تغذیه جانباز سرافراز مختار لچیانی از طریق سرنگ، بیش از ۳۰ سال است مزه غذایی را نچشیده است...💔
♻️#انتشارش_با_شما👇🏻
🚀به کانال #پاسداران_انقلاب بپیوندید:
🚨 https://eitaa.com/joinchat/2162098380Cedb206d920
13.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥سرهنگ یعقوبی رئیس سازمان ایثارگران نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران
تکریم از خانواده های معظم شهدا، در اولویت کارها قرار دارد. همه باید به خانواده معظم شهدا احترام بگذارند.
خاطره ای عجیب و دردناک از زبان همسر جانباز شهید ارتشی.😔😢
خدا لعنت کنه جماعت بیشرفی که همیشه علیه خانواده های جانبازان و شهدا هجمه وارد می کنند و با پروپاگاندای رسانه ای طوری به ذهن جوانان و نوجوانان القا کردند که خانواده های شهدا و جانبازان از همه امتیازات مادی و رفاهی برخوردارند در حالیکه بیشتر این عزیزان از دریافت حقوق عادی خودشون هم خودداری می کنند.
💔😔😭
#هفته_دفاع_مقدس
#تکریم_شهدا
#به_ویژه_ترین کانال خبری در ایتابپیوندید👇.
https://eitaa.com/joinchat/4073259207Cd2916ef4d3
🌹صادق آهنگران تو یه تیکه از شعرش میخونه:
"شمعِ شبهای دوعیجی میشدیم"
میدونید این مصرع یعنی چی؟!
عراق تو منطقه دوعیجی بمبِ فسفری مینداخت.
فسفر وقتی با اکسیژن هوا ترکیب بشه
شعلهور میشه، رزمنده ها که زیر این بمب
ها گیر میکردن، فسفر به تنشون میچسبید،
و با هیچ وسیله ای دیگه خاموش نمیشد و اونا
میسوختن و میسوختن و میسوختن...
و صبح، باد خاکستر هاشون رو میبرد...
به خدا قسم که ما خیلی مدیونیم!
چه خون هایی ریخته شد تا ماها شاید
بیدار بشیم، تا شاید بیایم پایِ کار..
خواهرم حجابت🧕
برادرم نگاهت👀
🆔 @pedarefetneh | #پدرفتنه
🆔 @pedarefetneh2 | #پدرفتنه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 موشکهای مقاومت راهی تلآویو شدند
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️هي صواريخ ولاية الفقيه
اینها موشکهای ولایت فقیه سماحه سید علی الخامنئي هستند !!
#لبيك_يا_خامنه_ای
#طوفان_الاقصی
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
🆔 @pedarefetneh2 🔜 #پدرفتنه