🔻امام علی علیهالسلام:
پيش از آنكه بدنهايتان از دنيا بروند، دلهايتان را از آن بيرون ببريد؛ زيرا دنيا آزمايشگاه شماست و براى غير آن، آفريده شدهايد.
📚 نهجالبلاغة، خطبه ۲۰۳
➖➖➖➖
https://eitaa.com/jalaseostadsaed
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حمایت دانشجویان دانشگاه هاروارد از فلسطین
https://eitaa.com/jalaseostadsaed
4_700043617292519748.mp3
3.75M
تلاوت کوتاه از سوره مبارکه #جن آیات شریفه ۱۲ الی ۲۹ 🌷🌹
استاد #منشاوی
🇰🇼🇰🇼🇰🇼🇰🇼🇰🇼🇰🇼🇰🇼🇰🇼🇰🇼
https://eitaa.com/jalaseostadsaed
🔸أَيْنَ الْمُعَدُّ لِقَطْعِ دابِرِ الظَّلَمَةِ ؟
📖 کجاست آن مولایی که خداوند
او را برای ریشهکن کردن ظالمان مهیا کرده است؟!
📚 دعای ندبه.
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#فلسطین
کاش روضه خوان بودم!
🔹استاد حسن رمضانی:
علامه طباطبائی در یکی از مجالس روضه شرکت کرده بودند، شخص حراف و لوده ای که علامه را نمیشناخت در حضور ایشان شروع کرد به لودگی کردن و حرفهای بی ربط زدن؛ و توجه نداشت این آقایی که حضور دارد حضرت علامه طباطبایی است؛ چون علامه، بسیار کم حرف بودند و ظاهر بسیار معمولی و متعارفی داشتند. بعد از آنکه به آن شخص میگویند آقا! حداقل امروز که حضرت علامه طباطبایی حضور دارند مراعات کنید و در محضر ایشان مودب باشید و درست صحبت کنید! او می پرسد: حضرت علامه طباطبایی ایشان هستند؟ میگویند بله بعد آن بنده خدا می گوید: مــن خیال کردم ایشان مرثیه خوان است. فکر نمی کردم، ایشان علامه طباطبایی باشند.
علامه با شنیدن این سخن میفرمایند: ای کاش من مرثیه خوان حضرت سید الشهدا بودم من حاضرم همۀ این سالیانی که مشغول درس و تالیف و فعالیتهای علمی بوده ام بدهم و ثواب یک جلسه مرثیه خوانی ابا عبد الله الحسین را به من بدهند.
(عرفان علامه طباطبائی، ص۲۶۹)
https://eitaa.com/jalaseostadsaed
#حدیث_روز
✍امام علی عليهالسلام: شتابكردن پيش از توانايىيافتن بر كارى، موجب اندوه است.
📚غررالحكم: ۱۳۳۳