🏴 #حدیث_روز 🏴
🔺امام رضا علیهالسلام:
«من كان يوم عاشورا يوم مصيبته و حزنه و بكائه جعل الله عزوجل يوم القيامة يوم فرحه و سروره»
🔺هر كس كه عاشورا، روز مصيبت و اندوه و گريه اش باشد، خداوند روز قيامت را براى او روز شادى و سرور قرار مى دهد.
📚 بحارالانوار، ج ۴۴، ص۲۸۴
🏴 #عبرت_های_عاشورا 🏴
✍🏻موضوع :
▪️سرانجام غریب گذاشتن ولیّ خدا
♨️ در حادثه عاشورا سه شهر مهم از شهرهای اسلامی از امام حسین(ع) حمایت و تبعیت نکردند که به سرنوشت بسیار #عبرت_آموزی دچار شدند:
⭕️ ۱. مردم #مدینه در زمانی که باید از حسین(ع) تبعیت میکردند، نافرمانی کردند اما وقتی سیدالشهدا(ع) شهید شد، پشت سر "عبدالله ابن حنظله" قیام کردند ولی از یزید شکست خوردند. بعد از مسلط شدن یزید، سه روز جان، مال و ناموس مردم مدینه بر سپاه شام حلال شد. بسیار زنان و دخترانی که مورد تجاوز قرار گرفتند و صدها یا هزاران فرزند نامشروع این حادثه، امروز در تاریخ به *اولاد الحرّه* مشهورند.
➖ آنقدر مردم کشته شدند که خون، قبر پیامبر را نیز گرفته بود. تمام کسانی که زنده ماندند بر پیشانیشان داغ زدند و نوشتند: هذا عبد من عبید یزید؛ این بندهای از بندگان یزید است.... در تاریخ به فرمانده سپاه یزید لقب «مسرف» به معنی «خونریز بیحدوحصر» دادند!
⭕️ ۲. بعد از مدینه نوبت به #مکه رسید. لشكر خونخوار یزید به رهبری "حصین ابن نمیر" در بالاى كوههاى مكه كه مشرف بر خانهها و مسجدالحرام بود، اجتماع كردند و با منجنيق، پيوسته سنگ و مواد آتشزا بر مكه و مسجدالحرام میافكندند تا آنكه كعبه معظّمه سوخت و بناى آن منهدم شد و ديوارهاى آن فرو ريخت؛ خداوند بر مکیان رحم نمود و یزید به درک واصل شد و الا از کشتار مردمان مکه نیز داستانها مینوشتند.
⭕️ ۳. مردم #کوفه نیز که حاضر نشدند از سیدالشهدا(ع) تبعیت کنند؛ بعد از حسین(ع)سه قیام کردند که هر سه قیامشان به غیر از شکست چیزی نداشت:
🔻 ـ توابین یعنی همان مؤمنین بیبصیرت و وقت نشناس که حدودا ۴۰۰۰ نفر بودند؛ جز شکست و شهادت حدود ۱۰۰۰ نفرشان سودی نبردند.
🔻 ـ در قیام مختار نیز ٦٠٠٠ نفر از یاران مختار از "مصعب ابن زبیر" امان خواستند و مختار را تنها گذاشتند. مصعب دستور داد که همگی را گردن زده و آنها را به قتل رساندند.
🔻 ـ قیام سوم کوفیان هم که به رهبری زید فرزند امام سجاد بود جز شکست سود دیگری نبرد.
➖عاقبت، مردمی که امام حسین(ع) را یاری نکردند، اسیر دست حجاج ابن یوسفی شدند که طبق گفته تاریخ، بیش از ۱۰۰هزار نفر از مسلمانان را به قتل رساند.
📌 این است عاقبت مردمانی که ولی برحق خود را به وقت نشناخته و تبعیت نکنند!!
حواسمان به ولیّ زمان باشد و مواظب باشیم از خط ولایت جلو یا عقب نیافتیم!
◼️🥀◼️🥀◼️
♨️تشکر رهبر انقلاب از رعایت اصول بهداشتی در عزاداریها
🔸مقام معظم رهبری از برگزارکنندگان و منبریها و مداحان مجالس عزاداری محرم تقدیر و تشکر کردند.
🔻متن این پیام بدین شرح است:
«از برگزارکنندگان و منبریهای محترم و مداحان محترم مجالس عزاداری محرم که تا امروز بحمدالله اکثر آنها توصیههای ستاد ملی کرونا را مراعات کردهاند تشکر میکنم.
حالا شاید برخی در گوشهکنار باشند که رعایت نکرده باشند که به آنها هم توصیه و تأکید میکنم که این جهات سلامت را مراعات کنند.»
🏴 السلام علیک یا صاحب الزمان🏴
✍🏻موضوع :
▪️زیارت ناحیهٔ مقدسه
🔰مزایای خواندن زیارت ناحیه مقدسه چیست؟
1⃣ زیارت ناحیه به کسانی که آن را میخوانند پایان یافتن زمان را یادآوری میکند و اینکه هیچ چیز برای همیشه ادامه نمییابد. این دعا باعث میشود خوانندگان آن به انجام کارهای خوب ترغیب شوند و خود را برای روز قضا آماده کنند.
2⃣ زیارت ناحیه بهترین دعا برای امام حسین و همچنین طلب مغفرت از خداوند است.
3⃣ زیارت ناحیه مقدسه همچنین میتواند به عنوان شاخصی برای خود دلسوزی استفاده شود. خود دلسوزی و توجه به خویشتن در طول خواندن زیارت ناحیه امکانپذیر است البته در صورتی که در این کار جدی باشید و زیارت را با تمام وجود بخوانید.
4⃣ زیارات ناحیه به کسانی که آن را میخوانند کمک میکند تا به یاد مبارزهی امام حسین علیه شر و باطل بیفتند، و این که چگونه این رویداد امروز و در شرایط فعلی روی مسلمان تاثیر میگذارد.
5⃣ زیارت ناحیه مقدسه به ما یادآوری میکند که نسبت به شرایط امروزمان شکرگزار باشیم و همچنین کمکمان میکند که به قدرت لایزال پروردگار پی ببریم.
6⃣ زیارت ناحیه مقدسه همچنین میتواند صلح را در جهان ترویج بدهد.
◼️🥀◼️🥀◼️
🔶 #حدیث_روز
🏴 امام رضا علیهالسلام:
⚫️إنَّ المُحَرَّمَ شَهرٌ كانَ أهْلُ الجاهِلِيَّةِ يُحَرِّمُونَ فِيهِ القِتالَ، فَاسْتُحِلَّت فِيهِ دِماؤُنا، وَ هُتِكَتْ فِيهِ حُرْمَتُنا، وَ سُبِيَ فِيهِ ذَرارِينا وَ نِساؤُنا
⚫️محرّم ماهی است كه [حتّی] مردم زمان جاهليّت جنگ را در آن حرام میدانستند، [امّا] در آن ماه خون ما را حلال شمردند، حرمت ما را پايمال و فرزندان و زنان ما را اسير كردند.
📚 بحارالأنوار، جلد ۴۴، صفحه ۲۸۳