🔴چرخش عربستان به سمت چین
🔹️شی جینپینگ، رئیسجمهور چین دیروز چهارشنبه برای یک سفر سهروزه عازم ریاض عربستان شد. دو کشور درصدد هستند روابط سیاسی و اقتصادی خود را بیش از پیش گسترش دهند.
ریاض هماکنون میزبان سه نشست است:
🔹نشست سران عربستان و چین، نشست سران عربی و چین، نشست شورای همکاری خلیجفارس و چین.
🔹️رئیسجمهور چین در سفر سهروزه خود به عربستان علاوه بر بحث درباره طرح نوسازی اقتصادی عربستان موسوم به «چشمانداز۲۰۳۰»، درباره ابتکار زیرساختهای جهانی «کمربند و جاده» نیز با مقامهای سعودی گفتوگو میکند. عربستان و چین قراردادهای مقدماتی به ارزش بیش از ۲۹میلیارد دلار امضا میکنند.
🔹️چین بزرگترین شریک تجاری عربستان سعودی است و این پادشاهی یکی از اعضای ابتکار زیرساخت جهانی کمربند و جاده چین (BRI) است.
🔹️بسیاری از رسانههای بینالمللی سفر شی جینپینگ به عربستان را بهعنوان سیگنال و نمایش قدرت سعودی در برابر ایالات متحده (که روابطش با ریاض تیره شده است) توصیف میکنند.
جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅حجت الاسلام طائب: در خنثیسازی ترور سردار سلیمانی در سوریه و کرمان موفق شدیم ولی در عراق نتوانستیم/ حجم تهدیدات زیاد است
🔹رئیس سابق سازمان اطلاعات سپاه در مراسم گرامیداشت روز دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی مشهد:حجم تهدید آنقدر زیاد است که یک جایی سیستم شاید موفق نشود.
🔹تیم اسرائیلی اول می خواست حاج قاسم را در سوریه ترور کند چندین بار هدایت گر با ریموت فرستادند ولی موفق نشدند. در گام دوم گفتند در زادگاه خودش ترور کنند ولی تیم دستگیر شد و رفتند در عراق عملیات مستقیم کردند. ما در اینجا موفق شدیم ولی در آنجا نتواستیم.در ماجرای ترور شهید فخری زاده سیستم های اطلاعاتی باید پاسخگو باشند ولی بدانید حجم تهدید زیاد است.
جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
🔹کریس ورای مدیر «اف بی آی»: تیک تاک تهدیدی برای امنیت ملی آمریکا به حساب می آید زیرا این اپ چینی ارزش های آمریکایی را به اشتراک نمی گذارد و ممکن است محتوا را دستکاری کند.
🔹رئیس افبیآی ماه گذشته نیز در جلسه کمیته امنیت میهن مجلس آمریکا نگرانی های مشابهی را مطرح و اظهار داشت چین می تواند با استفاده از تیک تاک برای تاثیرگذاری در الگوریتم های قدرتمند توصیه محتوا و همچنین جمع آوری داده های کاربران یا کنترل نرم افزار برای مقاصد خرابکارانه استفاده کند.
🔹وی گفته است: تمام این موارد در دستان دولتی است که ارزش های ما را به اشتراک نمی گذارد و ماموریتی دارد که با منافع ایالات متحده آمریکا در تضاد است. این امر باید ما را نگران کند.
✍حالا تو کشور ما هم برخی مسئولان کشور، از ترس چهار تا فیک نیوز نه تنها علیه واتساپ و اینستاگرام و توییتر حرف نمی زنند بلکه شدن #وکیل_مدافع_پلتفرمهای_آمریکایی در کشور❗️
جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
🔴چطور باید به امثال شما بفهمانیم⁉️
آقای نائب رئیس!
🔰چه طور باید به امثال شما بفهمانیم که اگر بلد نیستید متناسب با ضرورت ها و اقتضائات کشور تجارت کنید، بروید از چینی ها یاد بگیرید که هم پلتفرم های آمریکایی را در کشور خودشان به خاک سیاه نشانده اند، هم بر اینترنت خود، حکمرانی و مدیریت می کنند و هم چشم اقتصاد و تجارت دنیا را درآورده اند.
🔰چه طور باید به امثال شما بفهمانیم که به جای قلم زدن و اظهار نظرهای سطحی، بروید برای مشکل خود با صاحبنظران مشورت کنید، قطعاً راه حل وجود دارد.
🔰چه طور باید به امثال شما بفهمانیم که اگر به هر دلیلی توانایی انجام کاری ندارید، باید جای خود را به افراد دیگر بدهید❗️
◀️شما به عنوان نائب رئیس اتاق ایران گفته اید: «در اقتصاد ایران برای توسعه تجارت خارجی با چالش تفهیم بدیهیات به حکمرانان اقتصادی مواجه هستیم»
👌اتفاقاً در زمینه اینترنت و به طوری کلی فضای مجازی هم با امثال شما دچار چالش تفهیم بدیهیات حکمرانی و متوجه نشدن ارتباط میان فضای مجازی و مدیریت کلان کشور در عرصه های گوناگون هستیم❗️
جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
🔻تقدیر دو بخش از جنبش دانشجویی:
فتوحات تاریخیِ جنبش دانشجوییِ انقلابی
🖊مهدی جمشیدی
۱- جنبش دانشجویی، گرفتار یک زائدۀ مزاحم و پُرمدّعا بود که خاصیّتی جز هوچیگری نداشت. این بخشِ فرسایشگر، مستقل نبود و از غربِ استعماری، خطّ میگرفت و با ایدئولوژیهای غربی، احساسِ همذاتپنداری میکرد. البتّه حتّی در این اخذ و اقتباس نیز ریزهخوارِ روشنفکریِ سکولار بود و به واسطۀ آنها، ایدئولوژیهای غربی را شناخته بود. این جریانِ دنبالهرو و مقلّد، هیچگاه وارد وادیِ خلّاقیّتِ فکری نشد و اندیشهورزی را تجربه نکرد. در واقع، بدنۀ اجرایی و عملیاتیِ حزبهای غربگرا بود که در هنگامههای انتخاباتی، نقش «بسیجگری» و «هوچیگری» را به طور همزمان ایفا میکرد. به بیان دیگر، ابزاری بود برای «فشار اجتماعی» که بیش از هر چیز، «کارکرد انتخاباتی» داشت. فعّالان این جریان با تکرار طوطیوارِ ایدئولوژیهای غربی، در پی ایجاد اعتبار دانشگاهی و سیاسی برای خود بودند. این یعنی ما با یک جریان «بیریشه» و «غیربومی» مواجه بودیم که به تمدّن تجدّدی، وفادار بود و میخواست در قامت سرباز آن ظاهر شود. جنبش دانشجوییِ تجدّدی، شعار دموکراسی سر میداد و دغدغههای روشنفکرانه داشت، اما با کار جهادی و خدمات اجتماعی، بیگانه بود و کمترین فهم و درکی از آن نداشت. گفتگو، گفتارش بود نه منطقش. تهیمایه بود و خودخواه، بیاستدلال بود و غوغاسالار.
۲- جنبش دانشجوییِ تجدّدی، چون هم «مصرف» میشد و هم «تاریخ انقضاء» داشت، تمام شد و به گِل نشست. در حالی نعرههای پرچمداران این جنبش به خاموشی گرایید که نه «آرمانها»یش ماندگار شدند و نه «آدمها»یش. مانند «غبار»، فرونشست، درحالیکه مدّعی «طوفان» بود و خود را صحنهگردانِ تاریخ فردا میانگاشت. البتّه امروز، نه اینکه هواداران این جنبش نباشند، هستند اما «بیقدرت» و «بیاثر» و «منزوی». به طور طبیعی و در نتیجۀ خطاهای بزرگ و تکراری، به «حاشیۀ تاریخ» طرد شدهاند و مشغول دغدغههای گعدهای و ناپختۀ خودشان هستند. در واقع، همچون «تهماندههای یک دورۀ تاریخیِ تمامشده»، حس زیادیبودن دارند و میخواهند از جامعهای که به آنها بیاعتنایی کرد و «راه دیگری» را برگزید، «انتقام» بگیرند. جنبش دانشجوییِ تجدّدی، امروز آنقدر «مبتذل» و «حقیر» شده است که برخلاف گذشته، شأن شبهروشنفکریِ خویش را هم مراعات نمیکند؛ چنانکه برای «کشف حجاب»، یقه چاک میدهد و برای «غذاخوری مشترک»، شیشه میشکند و در «رکیکگویی»، گوی سبقت را از اراذل ربوده است. این همه «انحطاط» و «تنزّل»، سرانجام این بخش از جنبش دانشجویی است. روشن است که این بخش، برآیندِ جنبش دانشجویی نیست و نباید این اقلیّتِ لاابالی و بیبندوبار را ملاک قضاوت قرار داد و همگان را همچون اینان انگاشت.
۳- بخش اصلی و زندۀ جنبش دانشجویی، «هویّت اسلامی و انقلابی» داشته و دارد. از آغاز طلوع آفتاب انقلاب، سربرآورد و جوشید و خروشید و امروز نیز هست و حیات دارد؛ با این تفاوت که نسبت به گذشته، پختهتر و کمالیافتهتر شده است. جنبش دانشجوییِ انقلابی، چون برآمده از تاریخِ انقلاب است، «ریشهدار» است و از بیرون، «تحمیل» نشده است. سخنش، همان سخن انقلاب و مردم انقلابی است در کالبد ادبیّات فاخرِ دانشگاهی. هم «حامیِ وفادار» است و هم «منتقدِ دلسوز». هم «گفتگومدار» است و هم «غیور». هم اهل «اندیشهورزی» است و هم اهل «کنشگریِ اجتماعی». هم «نکتهدان» و «ریشهیاب» است و هم «مؤمن» و «انقلابی». خالق «رویدادهای درخشنده» است که در دهۀ اخیر، موارد متعدّدی از آن را مشاهده کردیم. نیروی پیشرانِ جامعه است، اما تلاطمزیست نیست. مسألهها و دغدغههایش نسبت به دهههای گذشته، بسیار ارتقا یافتهاند؛ هر چند در همان خطّ هستند و از اصالتهای اوّلیّه نبریدهاند. کوتهنگر نیست و سودای «تمدّنپردازیِ اسلامی» دارد. در واقع، پرسشهایش تمدّنی شده و چشماندازش وسعت یافته است. بهحقّ باید گفت آیتالله خامنهای توانسته در طول دهههای گذشته، ذهنیّت این پاره از جنبش دانشجویی را به سمتوسویی هدایت کند که از آن، انسانهای انقلابی و تمدّنی برمیآید. پس این کمالات و فتوحات، ریشه در آن هدایت فکری و معنوی دارند و همجهان و همافق با حرکتِ تکاملیِ انقلاب هستند ...
متن کامل در خبرگزاری شبستان:
http://shabestan.ir/detail/News/1237995
جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
30.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥تذکر
#فاطمیه
🏴فاطمیه؛نقطه اوج فرج خواهی
🖤اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ
جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹💡🎥یک نماهنگ بسیار پر محتوا و عالی و مهمتر از همه شدیداً انقلابی
⏳🖋 بی شک جواب جنگ تمام عیار و رسانه ای استکبار کار تمیز رسانه ای است.
جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
📸 #گزارش_تصویری
▪️همزمان با سالروز شهادت حضرت زهرای مرضیه(س)، اجتماع عظیم بانوان فاطمی در حرم مطهر امام هشتم(ع)
جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری | #ریلز | #استاتوسواتساپ یا #وضعیت
حسین...
عزیز دلم...
📥 نسخه باکیفیت
☀️کانال رسمی نشر تولیدات فرهنگی حرم مطهر رضوی
🆔 @Razavi_TV
جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
🔰آمریکا ۲۶ شرکت و ۵ فرد را به بهانه ارتباط با ایران تحریم کرد
🔺وزارت خزانهداری آمریکا اعلام کرد اسامی افراد و شرکتهای جدیدی را در ارتباط با ایران در فهرست تحریمها قرار داده است
🔹وزارت خزانهداری آمریکا در بیانیهای مدعی شده شبکهای را که با دور زدن تحریمهای نفتی اعمال شده علیه ایران میلیونها دلار درآمد برای نیروی قدس سپاه تولید میکرده را در فهرست سیاه قرار داده است.
🔹این وزارتخانه مدعی شده شبکه مذکور تحت رهبری یک تاجر ترکیهای به نام «سیتکی آیان» فعالیت میکردهاند.
🔹تمامی اشخاص حقیقی تحریم شده اتباع ترکیه هستند. همچنین از میان ۲۶ شرکت مذکور ۲۳ شرکت در ترکیه مستقر هستند.
جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ارتباط معنادار بدری خامنهای و مریم رجوی!
🔹از فرار به بغداد در روزهای اوج جنگ تا رفاقت با مریم رجوی!
جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
⛔️ اکستازی با ورژن جدید
🔺️اکستازی با ورژن جدید خوراکی است از تلقین دروغ و تکرار که باعث افزایش آزاد سازی احساس خشم و تنفر و نورآدرنالین در سیناپس می گردد.
🔺️اکستازی یا قرص اکس دارویی نام آشناست که جوانان زیادی طعم تلخ اعتیاد به آن را با واژه های زیبای شادی بخشی، کاهش اضطراب، احساس صمیمیت و ..تجربه کردند. طعم تلخی که نتیجه آن مرگ، افسردگی، حمله های وحشت زدگی، بی قراری، اضطراب شدید، تحریف در ادراکات بود.
🔺️اکستازی با ورژن جدید، این بار با نام زیبای رهایی و آزادی خودنمایی می کند. این بار نه یک قرص بلکه یک وسیله است اما همان اثر را دارد استفاده بی حد و اندازه از شبکه های مجازی و ماهواره ای باعث ایجاد توهمات و بدبینی، عدم تعادل رفتاری، بی قراری، وحشت زدگی و تحریف در ادراکات می گردد. حقیقت و واقع را نه آنگونه که هست بلکه آنگونه که بخواهند در ذهن مخاطب ایجاد می کند و او را در سراب آزادی سرگردان رها می کند.
🔺️اما این بار وظیفه جدی مسئولین رسیدگی به وضعیت فضای مجازی فیلترنما است. مدیریت کردن اکستازی های با ورژن جدید.
جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
محارب کیست؟
محارب کسی است که درسطح شهر محل زندگی زن و بچه مردم قمه کشی میکند، به قصد ارعاب (نه الزاما منجر به قتل)
در سال ۱۳۹۹ اعلام شد قمه کشی در شهر به قصد ارعاب و ایجاد وحشت مصداق محاربه است و اشد مجازات (اعدام) دارد / حکم جدید و مربوط به اغتشاشات اخیر نیست
در امریکا، انگلیس، فرانسه و ترکیه هر مجرمی در شهر قمه کشی کند پلیس موظف است فورا او را آبکش کند
در تمام کشورهای عربی هم که برعندازان امنیتشان را به رخ ما می کشند این رفتار اعدام دارد. اما در ایران پلیس پس از دستگیری ومحاکمه حکم به محاربه و اعدام میدهد!
و مقصر اصلی این اعدام ها هم اول خود شخص خاطی است، بعد خانواده اش و بعد امثال علی دایی و علی کریمی ها و شما لندن نشین ها کهروزها پی خوش گذرانییتان و شب ها پی عیاشی تان هستید و برای مشتی دلار عده ای اراذل را گستاخ می کنید برای این وحشیگری ها و آنها را به جان مردم می اندازید که در آخر هم جز تباهی برایشان حاصلی ندارد
بدانید که ایران مامن امنی برای این وحوش نخواهد شد. آزموده را نیازمایید.
🌐 پرسمان سیاسی
جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
تفاوت جرم قمه کشی در ایران و اروپا وآمریکا چگونه است؟
تفاوت این جرم مانند کاری که محسن شکاری در ستارخان انجام داد این است که قانون ما اعدام دارد و در اروپا اعدام لغو شده، چون در آنجا پلیس درجا با شلیک گلوله او را میکشد و اینجا دادگاه برگزار میشود، در آمریکا به فرد جوانی فقط مشکوک شدند ۹۰ تیر به او شلیک کردند که ۶۰ تیر به او اصابت کرد.
جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
مرگ عادی روابط رژیم صهیونیستی با اعراب در جام جهانی قطر اعلام شد(۱)
جایگاه اسرائیل در منطقه مشخص شد
روزنامه نگاران و خبرنگاران صهیونیست در بحبوحه برگزاری مسابقات جام جهانی به واسطه صحبت با مردم عادی کشورهای عربی به دنبال ایجاد مشروعیت هنجاری برای اسرائیل هستند.
پایگاه بصیرت / گروه بین المللی
برگزاری جام جهانی در قطر فرصتی است تا عیار و جایگاه رژیم صهیونیستی در منطقه مورد ارزیابی دقیق قرار گیرد. این موضوع درحالی اهمیت دارد که در ساهای اخیر رژیم صهیونیستی با طرح به اصطلاح صلح ابراهیم بدنبال عادی سازی روابط با کشورهای عربی مسلمان بوده است. نوع استقبال و برخورد مردم مسلمان در قطر با خبرنگاران رژیم منحوس صهیونیستی نشان می دهد که نفرت بی سابقه ای نسبت به این رژیم وجود دارد. این وضعیت بیانگر آن است علی رغم ادعاها، تبلیغات و تلاش کشورهای غربی، اسرائیل در منطقه از هیچگونه جایگاهی برخوردار نیست. این موضوع از زوایه ای دیگر می تواند بیانگر جایگاه سیاست های جمهوری اسلامی ایران در حمایت از مردم مظلوم فلسطین است. نگفته نماند که تلاش برخی از پادشاهان حاشیه خلیج فارس در برقراری ارتباط با رژیم صهیونیستی به معنای بی ارزش نمودن خود است. این افراد با اقدام خودشان مبنی بر عادی سازی، هویت عربی را نادیده گرفتند و تلاش می کنند دشمن درجه یک دین اسلام را اعتبار بدهند.
پایگاه خبری "میدل ایست آی" در گزارشی با اشاره به رویکرد غالب شهروندان کشورهای عربی در بیاعتنایی به خبرنگاران و روزنامه نگاران صهیونیست مستقر در قطر(جهت پوشش رقابت های جام جهانی فوتبال)، به این نکته اشاره می کند که اسرائیل از طریق صحبت کردن با مردم کشورهای عربی به دنبال ایجاد نوعی مشروعیت هنجاری برای خود است.
با این حال، این رژیم فقط و فقط در قطر شوکه شده زیرا افکار عمومی کشورهای عربی عملا آب پاکی را روی دست خبرنگاران و روزنامه نگاران صهیونیست می ریزند و ضمن بی اعتنایی به آن ها، نشان می دهند که نَه رویههای اشغالگرانه و آپارتایدی اسرائیل علیه ملت فلسطین را از یاد برده اند و نه آن ها را می بخشند. موضوعی که در نوع خود "قدرتِ حقیقت" را به جهانیان نشان می دهد.
پایگاه خبری میدل ایست آی در این رابطه می نویسد:
"روزنامه نگاران و خبرنگاران اسرائیلی به نحو گسترده ای روانه قطر شده اند تا در بحبوحه جام جهانی فوتبال، افکار عمومی اعراب را به سمت صحبت با اسرائیل سوق دهند. با این حال، بر اساس تصاویر و فیلم های مختلفی که در شبکه های اجتماعی دست به دست می شود، بسیاری از هواداران به نحو مودبانه ای این پیشنهاد را رد کرده اند.
برخی از گفتگو به صراحت خودداری کرده اند، برخی دیگر از تعهد خود به آرمان ملت فلسطین گفته اند، شماری دیگر نیز به راحتی وقتی فهمیده اند که خبرنگار رو به روی آن ها اسرائیلی است، روی خود را برگردانده و به آن بی اعتنایی کرده اند.
اسرائیلی ها از طریق روزنامه نگاران و خبرنگاران خود در کشورهای جهان و صحبت آن ها با افکار عمومی کشورهای مختلف سعی دارند تا نوعی مشروعیت را برای خود ایجاد کنند. این روزنامه نگاران شبیه به اغلب مقام های دولتی رژیم اسرائیل و رسانه های غربی، به نظر می رسد که خود را متقاعد کرده اند که فلسطین و فلسطینی ها از حافظه اعراب، در بحبوحه تغییرات ژئوپلیتیک در جهان عرب ناپدید شده اند.
برای اسرائیل و تحلیلگران و متفکران غربی، این تغییرات ژئوپلیتیک، حذف معادله فلسطین از چهارچوبهای کلان مسائل خاورمیانه را گزاره ای خوب جهت تسهیل روند توافق ابراهیم و عادی سازی روابط دیپلماتیک میان اسرائیل و کشورهای عربی منطقه خاورمیانه ارزیابی می کنند.
در این راستا، شاید هیچ موقعیتی برای اسرائیلی ها بهتر از جام جهانی قطر نبوده تا با حضوری فعال در این رویداد جهانی، پیوندهای ادعایی خود با اعراب را برجسته کنند. برخی روزنامه نگاران و خبرنگاران اسرائیلی ظاهرا این تصور را داشتند که ملت های عربی نیز نظیر برخی رهبران جهان عرب، به اسرائیل روی خوش نشان می دهند. با این حال، این مساله در میدانِ واقعیت محقق نشده است.
اسرائیل و ایده خلع ید از ملت فلسطین
اسرائیل مدت هاست که سعی دارد با ابزارهای رسانه ای و غیر رسمی، اعراب را وادار به گفتگو با خود کند و از این طریق، مشروعیتی را که مدت هاست به دنبال آن است، کسب کند و مساله فلسطین را در عرصه بین المللی به محاق ببرد.
جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
مرگ عادی روابط رژیم صهیونیستی با اعراب در جام جهانی قطر اعلام شد(۲)
از این رو، شهروندان عربی با خودداری از صحبت با رسانه های اسرائیلی در موقعیت های مختلف(نظیر جام جهانی)، پیامی روشن و مستقیم را به آن دسته از رهبران عربی که در خاورمیانه در قدرت هستند و همچنین کشورهای غربی می رسانند و تاکید می کنند که آن ها کاملا مخالف با ایده عادی سازی روابط با صهیونیست ها هستند. در این را
بطه، اینکه اسرائیل چه تعداد توافق صلح با اعراب امضا خواهد کرد نیز به هیچ عنوان مهم نیست.
مردمِ کشورهای عربی به جای مصاحبه با رسانه های اسرائیلی، همواره حمایت خود را از فلسطین نشان داده اند و به این رسانه ها یادآوری کرده اند که آن ها فراموشیِ آرمان ملت فلسطین که موضوع مطلوب و مد نظر اسرائیلیهاست را در دستورکار ندارند. مردم کشورهای عربی نسبت به رویه های استعمارگرانه، نسل کشی، اشغالگری، و ستمی که اسرائیل به ملت فلسطین تحمیل کرده و می کند، واکنش نشان می دهند. هواداران تیمهای عربی حاضر در جام جهانی نظیر طرفداران مراکشی و تونسی، با نشان دادن بنرهایی که بر حمایت از ملت فلسطین تاکید داشتند(در بحبوحه بازی های تیم های ملی خود)، پیامی روشن را به رژیم صهیونیستی ارسال کردند.
این قبیل مسائل عمیقا اسرائیل را شوکه کرده است زیرا آن ها فکر می کردند که با انجام اقدامات مختلف و پوششی خود توانسته اند چهره کریه و سیاهشان را پنهان کنند. همان چهره ای که اسرائیلی ها در جریان قتل "شیرین ابوعاقله" خبرنگار شبکه الجزیره به جهانیان نشان دادند. البته که پیشتر در سال 2021 نیز جهان شاهد حمله اسرائیل به برج رسانه ای غزه بود. همان جایی که محل اسکان رسانه های مختلف بین المللی در نوار غزه بود. رویدادی که در نوع خود یک جنایت فاحش و فجیع بود.
همچون طرفداران فوتبال در قطر، شیرین ابوعاقله و همتایانِ خبرنگار وی در کرانه باختری، غزه، بیت المقدس و دیگر مناطق نیز، چهره زشت اسرائیل را به جهانیان نشان دادند. در واقع اعراب نشان دادند که جنایات اسرائیل علیه ملت فلسطین را نَه فراموش کرده اند و نَه می بخشند. شاید اسرائیل با فرافکنی های خود تلاش کرده باشد که نقشش در قتل شیرین ابوعاقله را زیر سول ببرد، با این حال آنچه جهان اکنون در جریان رقابت های جام جهانی در حمایت از ملت فلسطین و انتقاد و ابراز نفرت به اسرائیل نشان می دهد، به هیچ عنوان قابل انکار نیست.
هوشیاریِ مخدوش
به نظر می رسد که برخی روزنامه نگاران و خبرنگاران اسرائیلی سعی داشته اند تا ژست قربانی ها را به خود بگیرند تا شاید اندکی افکار عمومی بین المللی را از واقعیات فکر و نگاهِ اعراب به اسرائیل منحرف کنند. البته که این رویکرد از حیث "خود فریبی" برای اسرائیل حائز اهمیت است. صهیونیست ها در این رابطه، بلافاصله سعی داشتهاند تا بی اعتنایی دیگر ملت ها به خود را نمودی از اراده آن ها جهت نابود کردن اسرائیل تصویرسازی کنند و از این طریق مظلوم نمایی کنند.
البته که این گفتمان سال هاست که از طریق رژیم صهیونیستی استفاده می شود و آن ها به دنبال بیگناه جلوه دادن خود در عرصه بین المللی هستند. در واقع آن ها وضعیت غیرعادی و غیرعادلانه خود و رژیمشان را میخواهند عادی و مشروع جلوه دهند.
از این چشم انداز، اسرائیلی ها اگر امکان داشت حتی خود را به مثابه متمدن ترین و مترقی ترین رژیم سیاسی در حمایت از حقوق بشر معرفی می کردند. حال در این زمینه انگار آن ها به هیچ عنوان به این مساله توجه ندارند که رژیم اسرائیل حتی استانداردهای آپارتایدی را هم پشت سر گذاشته است. مساله ای که تاکنون بارها از سوی نهادها و سازمان های حقوق بشری مورد اشاره و استناد قرار گرفته است.
جهت اینکه روایت سازی های بی پشتوانه صهیونیست ها از چشم افکار عمومی بین المللی عادی جلوه کند، آنها هیچ چاره ای الا ترویج این روایت که آن ها ملتی بدون سرزمین هستند ندارند. از این رو، آن ها چاره را فقط و فقط در حذف ملت فلسطین می بینند و می خواهند وانمود کنند که فلسطینی ها اساسا وجود خارجی ندارند. با این حال، تاکنون آن ها هر چه در این رابطه انجام داده اند، صرفا نتیجه معکوس داده است.
جنبش حقوق مدنی سیاه پوستان در آمریکا، در مبارزه با تبعیض نژادی و بی عدالتی، حرف حقِ خود را به قدرت تبدیل کرد و منافع طیف جمعیتی سیاه پوستان را تا جای ممکن تامین کرد. با این حال باید پرسید که اگر ملتی نظیر فلسطین در صورت حرف زدن و دفاع از حقوقشان، با سلب حقوق و مالکیت مواجه شوند، چه باید بکنند؟
روزنامه نگاران و خبرنگاران صهیونیست در بحبوحه برگزاری مسابقات جام جهانی به واسطه صحبت با مردم عادی کشورهای عربی به دنبال ایجاد مشروعیت هنجاری برای اسرائیل هستند. در این چهارچوب، امتناع اعراب از این مساله، نوعی اقدام مقاومتی است. این رویکرد تا حد زیادی "قدرتِ حقیقت" را به رژیم های عربی، اسرائیل و به طور کلی جهان نشان می دهد."
جنگ نرم ودشمن
اتهامپراکنی ۹ کشور علیه ایران
🔹وزرای خارجه ۹ کشور آمریکا، انگلیس، استرالیا، کانادا، شیلی، ایسلند، نیوزلند، جمهوری کره و سوئد در بیانیه ای مشترک در تداوم دخالت در امور داخلی ایران، تهران را به نقض حقوق زنان متهم کردند.
✅ درکشورانان قانونی برای زن نیست.قانون زن آنجا فقط بردگی
وپرونوگرایی است.واز زن به مثال حیوان استفاده می کنند .
اما اینجا باغ وحش اروپا وآمریکا نیست
اینجا بهشت زیر پای زنان است.
جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
🍒 سخنان حماسی امام جمعه کنگاور اینبار در یادواره شهدای امنیت و محله ایثار شهرستان ملایر با محوریت شهید امنیت علی نظری
🍒 امام جمعه کنگاور در این یادواره با شکوه در حسینیه امام علی ملایر گفت "ملت بزرگ ایران ۴۳ سال زحمت ها برای این نظام و ولایت کشیده است ،به دشمنان داخلی و خارجی اجازه تعرض وتخریب به این مرز پر گهر را نخواهد داد "
🍒 سلبریتی ها و ورزشکار نماها و هنرپیشه نماها بدانند توکل این ملت بر خداست و خواب اجنبی ها و بیگانه پرستان در مورد تجزیه این کشور هیچ وقت تعبیر نخواهد شد
🍒 ملایر شهر غیرت ،علم ، شجاعت و شهر ۱۱۰۰شهید است و خلبانان شهید این شهر در دفاع مقدس افتخار آفرینی کردند ...
۱۷ آذر ۱۴۰۱
جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
🍒امام جمعه کنگاور در یادواره شهدای امنیت و شهدای محله ایثار ملایر " مماشات با اغتشاشگران تمام شده است و همه بدانند سپاه پاسداران اکنون در مرزهاست و ارتش عراق هم گفته است اجازه نمیدهم از داخل کشور ما تجزیه طلبان همسایگان ما را تهدید کنند "
🍒 خدا را شاکریم که به درجه ای از اقتدار رسیدیم که همه دنیا فهمیده است باید با ملت ایران محترمانه برخورد کنند ، بعضی میگویند اگر زمان شاه هم بود ما همین پیشرفت ها را داشتیم ،ایا این موضوع که قبل انقلاب در روستاها یک دیپلم نبود ، در شهرها یک پزشک ایرانی نبود ، از لحاظ مرتبه علمی عقب بودیم ، از لحاظ امکانات رفاهی در مضیقه یودیم به دلیل رژیم ستم شاهی نبود که امروز بعضی پرچم سلطنت طلبی علم کرده اند
۱۷ آذر ۱۴۰۱
جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥برهمزنندگان امنیت در کشور بدانند، حافظان امنیت از همیشه برای مجازات آنها آمادهتر هستند
جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
تقابل آمریکا و چین در خاورمیانه/ نفوذ چین در عربستان پایانی بر نفوذ یک جانبه آمریکا در منطقه است
برقراری رابطه راهبردی و استراتژیک چین با عربستان سعودی به این معنی است که پکن توانسته است با شریک راهبردی آمریکا در منطقه(عربستان سعودی) ارتباط عمیقی اقتصادی و سیاسی برقرار کند
پایگاه بصیرت
نفوذ چین در منطقه به معنی تاثیرگذاری منفی بر منافع آمریکا در خاورمیانه است. برقراری رابطه راهبردی و استراتژیک چین با عربستان سعودی به این معنی است که پکن توانسته است با شریک راهبردی آمریکا در منطقه(عربستان سعودی) ارتباط عمیقی اقتصادی و سیاسی برقرار کند که این رویه بر خلاف انتظار و پیش بینی آمریکایی ها بوده است. این موضوع به معنی کاهش نفوذ و سیطره آمریکا بر کشورهای حاشیه خلیج فارس است. به بیان دیگر کاهش توان و قدرت آمریکا باعث شده است که کشورهای شیرده و بله قربان گوی آمریکا رویکرد متفاوتی نسبت به سیاست های این کشور در پیش بگیرند. بنابراین سفرشی جین پینگ به عربستان را باید در راستای ضعف ایالات متحده در نگه داشتن منافع خود در منطقه دانست.
در همین زمینه وال استریت ژورنال نوشت: شی جین پینگ، رهبر چین عصر چهارشنبه برای دیداری که می تواند روابط بین بزرگترین واردکننده نفت جهان و بزرگترین صادرکننده آن را در بحبوحه تیرگی روابط ایالات متحده و عربستان سعودی تعمیق بخشد، وارد ریاض شد. وی در فرودگاه ریاض مورد استقبال شاهزاده فیصل بن فرحان آل سعود، وزیر امور خارجه عربستان سعودی و یاسر الرمیان، رئیس صندوق سرمایه گذاری دولتی این کشور قرار گرفت.
هر دو طرف می گویند که روابط آنها در درجه اول اقتصادی است. چین بزرگترین شریک تجاری عربستان سعودی و بزرگترین خریدار نفت این کشور است، روندی که انتظار می رود سرعت بگیرد. اما جنبههای نظامی و ژئوپلیتیکی فزاینده تعاملات آنها، واشنگتن را نگران میکند.
این سفر نشان دهنده نفوذ رو به افزایش پکن در خاورمیانه است، جایی که چین همچنین روابط خود را با رقیب سعودی، یعنی ایران توسعه داده است و این در حالی صورت می گیرد که بسیاری از کشورهای در حال توسعه علیرغم اصرار غرب سعی کرده اند بین روسیه و اوکراین بی طرف بمانند. ریاض اعلام کرده است که منافع خود را در اولویت قرار می دهد، اما می گوید که هدف از این کار جانبداری از مسکو یا پکن در مقابل واشنگتن نیست.
تحلیلگران می گویند که چین هنوز علاقه یا توانایی خود را برای جایگزینی نقش گسترده ایالات متحده در خاورمیانه نشان نداده است و به گفته تحلیلگران، سعودی ها واقعاً نمی خواهند ایالات متحده را به عنوان ضامن اصلی امنیتی خود کنار بگذارند. اما در سالهای اخیر، چین به سعودی ها هواپیماهای بدون سرنشین فروخته، به ساخت موشکهای بالستیک کمک کرده و در ساخت تأسیساتی برای تولید کیک زرد اورانیوم در کنار ریاض بوده است. همچنین عربستان و چین درباره ساخت یک پایگاه دریایی در دریای سرخ، یکی از استراتژیک ترین آبراه های جهان، گفتگو کرده اند.
ایهم کامل، رئیس تیم خاورمیانه و شمال آفریقای گروه اوراسیا، در یادداشتی نوشت: در حالی که سعودیها در سالهای اخیر گامهای فزایندهای برای یافتن زمینههای امکانپذیر همکاری امنیتی و دفاعی با چین برداشتهاند، تصور اینکه این بخش از روابط از طریق دیدار شی جینپینگ تقویت نشود، سخت است.
رهبر چین قرار است روز پنجشنبه با محمد بن سلمان 37 ساله که عملا دولت عربستان را اداره می کند، و پدر پیرش ملک سلمان قبل از شرکت در گردهمایی بزرگی از رهبران کشورهای خلیج فارس و عرب دیدار کند. خبرگزاری دولتی عربستان سعودی نوشت: در این اجلاس راههای تقویت روابط مشترک در همه زمینهها و چشمانداز همکاریهای اقتصادی و توسعه مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت.
رهبر چین چهار سال پیش در یک سفر به منطقه متعهد شد 23 میلیارد دلار وام و کمک به کشورهای عربی بدهد و گفت که میخواهد پکن به "حافظ صلح و ثبات در خاورمیانه تبدیل شود".
حال باید این سفر را در کنار سفر بایدن به منطقه ارزیابی کرد و تا میزان نفوذ دو کشور رقیب را مورد ارزیابی قرار داد. عربستان سعودی به عنوان بزرگترین کشور صادر کننده نفت در جریان جنگ اوکراین به در خواست آمریکا در افزایش میزان تولید نفت جواب منفی داد و عملا این کشور در تحریم انرژی روسیه همراهی نکرد.
جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95