طرح شکست خوردهای به نام پلن بی!
مذاکرات احیای برجام بنا به دلایل مشخصی که ریشه در زیادهخواهی و مطالبات فرابرجامی آمریکا و طرفهای اروپایی و بیتوجهی به درخواستهای ایران دارد، متوقف شده است. در هفتههای اخیر نیز، رویکرد سلبی و منفی مقامهای آمریکایی نسبت به مذاکرات هستهای با ایران و آینده برجام به شکل بیسابقهای افزایش پیدا کرده است.
گزاره خبری: ۱ـ در جدیدترین اظهارات، «ند پرایس» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا بار دیگر اعلام کرد که کشورش دیگر بر احیای برجام متمرکز نیست. قبل از این اظهارات نیز ویدئویی در شبکههای اجتماعی منتشر شد که نشان میداد جو بایدن، رئیسجمهور آمریکا، میگوید توافق اتمی با ایران «مُرده»، اما دولت وی فعلا نمیتواند یا نمیخواهد این خبر را اعلام کند. بعد از این برخی رسانههای صهیونیستی مدعی شدند که آنتونی بلینکن، وزیر خارجه ایالات متحده آمریکا هم در گفتوگو با الی کوهن، همتای صهیونیستی خود، ارزیابی جو بایدن، رئیسجمهوری آمریکا، درباره «مرگ برجام» را تأیید کرد. 2ـ در همین حال و در روزهای اخیرا میخائیل اولیانوف، نماینده روسیه در سازمانهای بینالمللی مستقر در وین در توئيتر نوشته است: «ادعاها درباره عرضه پهپاد [از سوی ایران به روسیه] بهانهای ناشیانه برای توقف مذاکرات وین در خصوص برجام است (اگر به قصد کشتن آن نباشد). به نظر میرسد آمریکا و سه کشور اروپایی برای حرکت به سمت «پلن بی» وسوسه میشوند. اشتباهی بزرگ است. دشوار بتوان تصور کرد چنین طرحی، گزینهای معتبر باشد. به احتمال زیاد بیهوده خواهد بود».
گزاره تحلیلی: 1ـ در دستور کار قرار گرفتن «پلن بی» از سوی کشورهای اروپایی و آمریکا در حالی است که پیش از این، بارها مقامهای آمریکایی از اجرایی کردن آن در صورت شکست برجام سخن گفتهاند. در خصوص طرح مذکور، نکات قابل توجهی وجود دارد که به موارد مهمی از آن اشاره میشود: نکته اول؛ آمریکا دیگر عضوی از برجام نیست. اینکه مقامات کاخ سفید مدام صحبت از مرگ برجام و عدم تمایل به مذاکرات برای احیای برجام و یا شرط و شروط و... میکنند، فاقد موضوعیت است. کشوری میتواند از مرگ برجام صحبت کند که طی این سالها به توافق و تعهد خود عمل کرده باشد و عضوی از این توافق باشد. اظهارات مقامات آمریکایی در خصوص برجام همانقدر غیرمنطقی و بیربط است که فرضاً ایران درباره «مرگ ناتو» صحبت کند. نکته دوم؛ پلی بی، رویکردی قهری متشکل از اجزای سهگانه شامل تحریمهای اقتصادی، فشارهای دیپلماتیک و حتی گزینه نظامی جهت حلوفصل مسئله هستهای جمهوری اسلامی ایران است. پلن مذکور که گاهگاهی مطرح میشود، طرح جدیدی نیست و پیش از این به صورت مجزا در باره ایران اجرا شده است. نکته سوم؛ جمهوری اسلامی ایران در عین حال که در معرض تحریمهای شدید و سنگین بینالمللی است که در طول تاریخ بشر علیه هیچ کشوری اعمال نشده است، همچنان با بیشترین فشارهای دیپلماتیک و سیاسی در سطح منطقه و بینالملل برای عقبنشینی از مواضع هستهای خود نیز همراه است. در همین حال حمله نظامی هم به قدری خطرناک، پیامدبار و همراه با تبعات منفی برای آغازکنندگان است که اساساً قابلیت اجرا در قبال جمهوری اسلامی را ندارد. لذا مشاهده میشود که پلن بی قبل از اینکه طرح شود، یک سناریوی سوخته است. نکته آخر؛ مذاکرات برجام تمام شده و تنها مانع آن رفتارهای دوگانه، ریاکاری و نبود اراده سیاسی در طرف غربی جهت بازگشت به برجام است. در صورتی که اسناد، رد و بدل شده و جزئیات فنی و گامهای طرفین کاملاً واضح است، طرح پلن بی که هنوز به طور آشکار درباره آن صحبتی نمیشود، بیمعنا و فاقد وجاهت قانونی و سیاسی است و جز اینکه به اعتبار طرفهای مطرحکننده بیش از این خدشه وارد میکند، فایده دیگری ندارد. شاید بر همین اساس بود که ندپرایس حرف اشتباه گذشتهاش را تکرار کرد و از بازگشت به دیپلماسی سخن گفت.
(حمید خوشآیند)
#جان_فدا
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
🔻قصّۀ غمانگیز شورایعالی انقلاب فرهنگی (۱):
وزانت آنچنانی، خاصیّت اینچنینی
🖊 مهدی جمشیدی
۱. سرانجام پس از سه ماه که کشور دچار چالش گردید و اتّفاقات تلخِ فراوانی رخ دادند، شورایعالی انقلاب فرهنگی یک بیانیه صادر کرد. نخستین مسأله، «تعلل» و «تأخیر» این شورا در موضعگیری است که بههیچرو نباید به حاشیه رانده شود. حجاب و ضعف حجاب و کشف حجاب، «مسألههای فرهنگی» هستند و انتظار میرفت که بیش و پیش از همه، این شورا به میدان بیاید و «آب تبیینِ معرفتی» بر «آتش اغتشاشِ فرهنگی» بریزد و غبارها را فروبنشاند، امّا چنین نشد. این «خاموشی طولانی» به چه دلیل بوده است؟! چرا در هنگامۀ دشواری و تنگنا، شورا «سکوت» اختیار کرد و زبان در کام فرو برد؟! در انتظار نشسته بود که واقعیّت آشکار شود و مرزها نمایان شوند؟! یا خود باید «پرچم روشنگری» برمیافراشت و حقّ و باطل فرهنگی را از یکدیگر متمایز میساخت؟! اکنون که شعلههای خائنانۀ اغتشاش فرونشسته، «زمانۀ بهنگامِ» ورود این شوراست؟!
۲. و مگر این شورا تاکنون در هیچ واقعهای، «کنشِ بهنگام» داشته است؟! سالیان سال، سرگرم عزل و نصب این و آن بودند و جزئیّات را مشخص میکنند، تا اینکه نهیبی بر آنان زده شده که شما «قوّۀ عاقلۀ فرهنگیِ انقلاب» هستید و باید «مدینۀ فاضلۀ فرهنگیِ انقلاب» را رقم بزنید، نه اینکه در «روزمرّگی» غرق شوید. پس از این هم گرفتار مصائب و بلایای دیگر بودند و هیچگاه نتوانستند خویش را علاج کنند تا قابلیّت پرداختن به جامعه را بیابند. در همین دورۀ اخیر، بیش از یک سال است که از مسألۀ «بازسازی انقلابی در ساختار فرهنگی» میگذرد، امّا آیا طرحی نگاشتهاند و منطقی را تولید کردهاند؟! تنها کاری که کردهاند این بوده است که بر اختیار خویش بیفزایند و مناسبات درونیِ خویش را صورتبندی کنند.
۳. و امّا متن بیانیه. در حیرتم از سبکی و بیمایگی و تهیدستی این متن. یعنی این متن، برآیند عقلِ جمعی شوراست؟! آنان که در این شورا نشستهاند و از نظر اجتماعی، وزانت دارند، در عالم فکر و معرفت و تحلیل، چنین وزنی دارند؟! قلۀ خّلاقیّت و اندیشهورزیاشان همین بوده است؟! اینکه بنویسند حجاب، حکم دین است و جامعۀ ما نیز متدیّن است و در برهنگی در غرب غوغا میکند و ... ؟! بیان این «کلّیّات»، چه حاصلی دارد؟! گرهی را گشودند و به پرسشی پاسخ گفتند؟! توضیح دادند که فلسفۀ گشت ارشاد چه بوده و از کجا پدید آمده و جنبۀ قانونیاش چه بوده و چه منافع و مضاری داشته است؟! استدلال کردهاند که ریشۀ این اغتشاش چه بوده است و چه ساختارهایی به طور مستقیم و غیرمستقیم، مولّد تغییر ساختار ذهنیِ بخشی از جامعه بودهاند؟! دربارۀ دهۀ هشتادیها و اینکه گسست نسلی واقعیّت دارد یا خیر، قضاوتی صورت گرفته است؟! مجموعهای از راهکارها برای گذار فرهنگی تعیین شدهاند؟! منطق و مبنای شورا دربارۀ دورۀ پسااغتشاش، در میان نهاده شده است؟! شرح دادهاند که چرا چنین شد؟ و چرا به این نقطه رسیدیم؟ و در کجا خطا کردیم؟ و چه باید کرد؟ و ... . ارزش این بیاینه از جزوههای کوچکِ تبلیغیِ حزب جمهوری اسلامی که در سالهای پنجاهوهشت و پنجاهونه منتشر میشد، کمتر است. هیچ افزودهای ندارد. متأسّفانه در این بیانیه، هیچ توضیحی ارائه نشده است و افکار عمومی در انبوهی از «اشکالها» و «ابهامها» و «پرسشها» و «دغدغهها»، رها شدهاند.
۴. این به آن معنی است در این شورا، «احساس مسئولیّتِ اسلامی و انقلابی» چه اندازه است و شورا خویش را نسبت به حوادث فرهنگیِ انقلاب، تا چه حدی مکلّف میشمارد. کاش چُرت شورا پاره نمیشد و همچنان میآسود. در شهر خبرهاست و شورا در خواب. و شاید هم خوابزده. از دگرگونیهای پنهانِ جامعه، بیخبر است، و یا ترجیح میدهد که تغافل کند. با «محافظهکاری» و «بیحسی» و «میدانگریزی» خو گرفته و آداب «وسطنشینی» را به نیکویی آموخته است. ضربههایی که بر پیکر نحیف آرمان و روحالله نشستند و جانشان را ستاندند، برخاسته از «بیعملیها» و «ندانمکاریها»ی همین شورا بوده است. محفل گزیدهاند و از میدان گریختهاند. بر خوان نشستهاند و از خون بیخبرند؛ وگرنه جرعهجرعه زهر از جام این حادثههای تلخ مینوشیدند و تاب نمیآوردند. دلبستن به این شورا، جُستن علاج عطش از سراب است. کنشگر اصلیِ میدانِ فرهنگ، همین «نیروها و گروههای خودجودش فرهنگی» هستند که بیادّعا و بیوزن، در حال جهاد تبیین هستند و تاکنون رنگ این شورا را ندیدهاند و حتّی اندکی هم حمایت نشدهاند.
#جان_فدا
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
🔻قصّۀ غمانگیز شورایعالی انقلاب فرهنگی (۲):
نهاد سیاستگذار بر منبر موعظه
🖊 مهدی جمشیدی
۴. شورایعالی انقلاب فرهنگی در بیانیۀ خویش نوشته است: «مواجهه با آنچه در جامعۀ ما بیحجابی نامیده میشود باید هوشمندانه و واقعبینانه باشد.»
اوّلاً، چرا به «جامعه» ارجاع میدهید؟ موضع خویش را بیان کنید. شما این نوع از پوشش را چه میخوانید؟ میخواهید بگویید با جامعه، موافق نیستید؟ یا میخواهید هزینۀ بهکاربردن این تعابیر را نپردازدید و در پشت داوری جامعه، پنهان شوید؟
ثانیاً، جامعه، میان «بدحجابی» یا «ضعف حجاب» و «بیحجابی» یا «کشف حجاب»، تفاوت مینهد، امّا شما بهعنوان عقلای فرهنگیِ قوم، همین تفکیک حداقلی را نیز نادیده گرفتهاید. مشخص کنید که مسألۀ کنونی شما چیست؟ ضعف حجاب یا کشف حجاب؟ یا هر دو؟
ثالثاً، باید اکنون به «مواجهۀ هوشمندانه» توصیه کنید یا باید در طول چهل سال گذشته، طرحی مینگاشتید که نشانگر مواجهۀ هوشمندانه باشد؟! رسالت شما این است که بهجای دعوت به هوشمندی، آن را تعریف و شاخصبندی کنید تا به طور عینی، به کار بسته شود. همگان میدانند که فعالیّتهای فرهنگیِ هوشمندانه بر فعالیّتهای فرهنگیِ طبیعی ترجیح دارند، امّا این وظیفۀ شماست که در مقام طرّاحی راهبردها، روح هوشمندی را بدمید، نه اینکه عاملان و مجریان را به آن فرابخوانید.
رابعاً، «مواجهۀ واقعبینانه» یعنی چه؟! یعنی واقعیّت اجتماعی، حجاب را برنمیتابد؟! ایدئولوژیِ اسلامی و انقلابی، به دیوارِ واقعیّت برخورد کرده است و ناکام مانده است و ازاینرو باید از «ایدئولوژی» به نفع «واقعیّت»، عقب نشست؟ یعنی «عینیّت»، آنچنان مقتدر و نیرومند است که خود را بر «ارزش» تحمیل کرده و آن را کنار زده است؟ میخواهید «حدنصاب» و «حداقل حجاب» را چه چیزی قرار بدهید؟ ضعف حجاب را بهعنوان یک واقعیّت اجتماعی پذیرفتهاید یا برای علاج آن نیز چاره اندیشیدهاید. ازآنجاکه ضعف حجاب، هم خلاف قانون است و هم خلاف شرع، میخواهید با این دو تعارض همزمان، چه کنید؟ از واقعیّت، چه صدایی شنیدهاید که میخواهید ارزش را به آن مقیّد کنید؟ سایش شرع به نفع عرف، «واقعبینی» است یا «سکولاریسمِ تدریجی»؟ «معیار» و «محک»، شرع است یا عرف؟ انقلاب در پی تحقّق شرع در متن عرف بود، یا بُرشی از شرع که عرف آن را برمیتابد؟ این مواجهۀ واقعبینانه، «مواجهۀ گزینشی» با شرع نیست؟
۵. در بخشی از این بیانیه نوشتهاند: «شورایعالی انقلاب فرهنگی از همۀ نهادهای مسئول میخواهد که علاوه بر عمل به وظایف قانونی خود، در درجۀ اول با تبیین دیدگاه اسلام و قانون دربارۀ حجاب به تحکیم مبانی اعتقادی بانوان، بهویژه نسل جوان، به رعایت این فریضه الهی کمک کنند.»
امّا اکنون دیگر نباید «توصیه» کرد، بلکه باید «گزارش» خواست و «ارزیابی» کرد که نهادهای فرهنگی چه کردهاند. نهاد سیاستگذار، «منبر وعظ» نیست که زبان به توصیه گشودهاند. تقدّم «تبیین» بر «تقنین»، مراعات نشده و آنان که باید پرچم تبیین را به دست میگرفتند، به نظاره نشستند و سکوت اختیار کردند. سالهاست که چنین است و شما نیز در برابر این بیعملی، منفعل بودهاید. هیچ بیانیهای از سوی شما صادر نشد که در آن گفته شود نهادهای فرهنگی، چگونه عمل کردهاند و شما چه قضاوتی دربارۀ آنها دارید. کجاست عملی که از جدّیّت و ارادۀ انقلابی شما حکایت کند؟ و جالب اینکه پس از سالها ناکامیِ چالشزا، باز هم توصیه و موعظه میکنید.
از جمله، چرا در مدارس، کسی به پرسشهای دختران دربارۀ حجاب پاسخ نمیدهد؟ چرا بهجای تبیین و روشنگری، دانشآموزان را رها کردهاند؟ معاونت پرورشی وجود دارد؟ فعّال است؟ معلمان «قرآن» و «هدیههای آسمانی» و «سبک زندگی و تفکّر»، کمترین کمکی به اصلاح ذهنیّت دانشآموزان میکنند یا بیتفاوت هستند؟ آموزشوپرورش، اجازۀ گفتگو داده است؟ مجالی را فراهم کرده است؟ مگر جز این بود که از متن مدارسِ رهاشده و سکولار، ضلعی از اغتشاش - که دانشآموزی بود – برخاست؟
۶. شورایعالی انقلاب فرهنگی در بیانیۀ خویش نوشته است: «در برخورد با بعضی هنجارشکنیها در مسئله حجاب، مراقب باشند در دامی که دشمنان برای ملت ما طراحی کردهاند گرفتار نشوند و در زمین غرب که پیوسته درصدد ایجاد انواع دوگانههای سیاسی و اجتماعی میان ملت ماست، بازی نکنند.»
بهراستی، اینکه «حاکمیّت» با کشف حجاب برخورد کند، موجب شکاف میان «مردم» میشود؟ مگر قرار است که بخشی از مردم چنین کنند که در نتیجه با بخش دیگری از مردم، اصطکاک پیدا کنند؟ در یک سوی این معادله، «حاکمیّت» است و در سوی دیگر، «بخشی از مردم». مسأله، مواجهۀ حاکمیّت است با این بخش از مردم، نه مواجهۀ مردم با مردم. آنان که نخستین بار، سخن از شکاف و دو قطبیشدن اجتماعی کردند، غفلت کردند.
#جان_فدا
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 واکنش رئیس صداوسیما به پناهنده شدن برادرش
#جان_فدا
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رئیسی: بعد از ۱۱ سال رتبهبندی معلمان را دولت سیزدهم اجرایی کرد
ماهیانه بهطور متوسط ۱۵ همت اوراق مالی که قبلا خرج شده توسط دولت پرداخت میشود.
🌍 #انتشار_حداکثری_با_شما
#جان_فدا
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تفریح و تیوبسواری چند جوان اردبیلی در خیابان برفی
#جان_فدا
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
11.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 علیه رهبری کاریکاتور ساختن و میگن این آزادی بیان 😡
🔹پس چرا مکرون برخورد کرد با کاریکاتور علیه زنش؟
🔹چرا کسی حق نداره علیه هم جنس بازا کاریکاتور بسازه؟
🔹چرا در فرانسه سفیر روسیه احضار شد بخاطر کاریکاتور علیه اروپا؟
👈راستی از چی میسوزن که علیه رهبر ما کاریکاتور میسازن؟
#جان_فدا
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
⭕️قابل توجه قوه قضائیه، این یکی هم جزو حقوق عامه است❗️
🔻یکی از این دلایلی که قوه قضائیه باید با هنجارشکنان و افراد بی بند و بار برخورد کند، احقاق حقوق عامه است که جزو وظایف ذاتی این قوه محسوب می شود.
🔻متأسفانه ولنگاران و هنجارشکنان، به حقوق عامه دست درازی می کنند و در محیط های عمومی با دهان کجی به احکام الهی و قوانین، زمینه پاشیده شدن خانواده ها و انحرافات اخلاقی میلیون ها نفر را ایجاد می کنند.
🔻این حق طبیعی نوجوانان، جوانان و همه خانواده هاست که در یک جامعه پاک و به دور از فساد اخلاقی یا غوطه ور در مسائل جنسی و ...، زندگی کنند و رفت و آمد داشته باشند.
🔻اگر خدای ناکرده، قوه قضائیه نسبت به این حق عمومی و مورد انتظار مردم، سهل انگاری کند در حقیقت به جوانان و نوجوانان این مملکت آسیب رسانده است و اجازه داده است تا ولنگاران، آتش به بنیان خانواده ها بیندازند.
#جان_فدا
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💠چرا خطای پدافند در سقوط هواپیمای اوکراینی را میبینند اما تهدید نظامی و جنگ الکترونیک آمریکا را نه؟
مهدی پناهی روزنامهنگار نوشت:
🔹داغ هواپیمای اوکراینی برای ما همیشه تازه است چون همه آنها ایرانی بودند، چه آنکه مذهبی و معتقد به جمهوری اسلامی و چه آنکه وطن دوست بود اما عجیب نیست؟ برخی در این تراژدی کینه مرزبانان وطن میگیرند اما تهدید حمله نظامی و جنگال را انکار و جنایت آمریکا را تطهیر میکنند!
🔹از صدر تا ذیل ایران، از مردمعادی تا مسئول در سقوط #هواپیما_اوکراینی عذرخواهی و ابراز تاسف زبانی و عملی کردند، هر چند عدم توجیه سایر مسئولان خطا بود اما تاخیر 48 ساعته در اعلام اشتباه پدافند یک تصمیم مدیریتی ستاد کل نیروهای مسلح بود که صواب یا ناصواب میتواند باشد اما...
🔹خودتحقیری و تطهیر جنایت آمریکا به عنوان محرک اصلی تراژدی #هواپیما_اوکراینی هم یک خطای بزرگ است، ایران هیچگاه کامل و بینقص نیست ولی این ماجرا را مقایسه کنید با اعتراف اخیر شاهزاده انگلیس که در دومین روز ماموریتش در افغانستان 25 نفر را با هلیکوپتر عامدانه قتل عام کرده است...
🔹شاهزاده مطرود انگلیسی در کتاب خاطراتش میگوید "شما نمیتوانید مردم را بکشید اگر آنها را مردم فرض کنید. ارتش انگلیس من را آموزش داده بود که مردم افغانستان را مردم ندانم و خیلی خوب هم آموزش داده بود" نخست وزیر انگلیس هم در واکنش میگوید سپاسگذار نظامیان خودمان هستیم!
مهدی پناهی
#جان_فدا
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
🔴 توصیه فعالان فرهنگی جبهه انقلاب به برادر بزرگوار دکتر حدادعادل
1⃣بخشی ازمواضع اخیر آقای دکتر حدادعادل در تبیین بیانیه شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره حجاب، شائبه زاویه داشتن با محکمات فرمایشات حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری (مدظله) را داشت که همین مسئله موجب بروز نگرانیهایی دربین دلسوزان جبهه انقلاب شد.
2⃣با توجه به تعهد چهره فرهیختهای همچون دکتر حدادعادل به آرمانهای انقلاب، به نظر میرسد مقصود اصلی ایشان برخلاف ظاهر کلام، تسامح و تساهل در برخورد با مظاهر بدپوششی نبوده است چرا که ضرورت برخورد قهری و سلبی با ناهنجاریهای اجتماعی، در کنار فرهنگسازی و اقدامات ایجابی، از مسلمات منظومه فکری امامین انقلاب به شمار میرود.
3⃣رهبر معظم انقلاب در یکی از دهها فرمایش خود درباره ضرورت برخورد قهری با مظاهر فساد و فحشا میفرمایند: «با شیوع منکرات، با تظاهر به منکرات باید مقابله کرد. اسلام مرتکب منکر را نصیحت میکند، هدایت میکند، اما حد هم برای او میگذارد. با صرف زبان، با صرف توصیه، نمیشود کاری کرد. قدرت نظام بایستی جلوی فحشا و فساد را بگیرد.»
4⃣براین اساس مناسب است آقای دکتر حدادعادل در راستای رفع شائبه مزبور و پیشگیری از سوء برداشت، مقصود اصلی خود را مبتنی بر منویات رهبری، تبیین نمایند.
✍جمعی از فعالان فرهنگی جبهه انقلاب
#جان_فدا
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
🔰 من اخیراً یک کتابی دیدم که یکی از همین نویسندگان خودمان (#مهدی_میرکیایی) نوشته، به نام سرگذشت استعمار؛
پانزده شانزده جلد کتاب ۱۵۰ صفحهای، ۱۲۰ صفحهای است؛
تشریح میکند که استعمار چگونه در قارّهی آمریکا و در قارّهی آسیا توانست ثروتهای اینها را از بین ببرد و خودش را ثروتمند کند.
کشور انگلیس ثروتمند نبود،
فرانسه ثروتمند نبود،
کشورهای اروپایی ثروتمند نبودند؛
اینها ثروت کشورهای دیگر را گرفتند.
#حکیم_انقلاب در دیدار با نخبگان و استعدادهای برتر تحصیلی، (۱۴۰۱/۰۷/۲۷)
#جنایات_غرب
#جان_فدا
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💢آمریکا پشت صحنه جنگ یمن
🔹علی القحوم عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن در توئیتی اظهار داشت:
آمریکاییها هرچه تلاش کنند که خود را در پس پرده جنگ یمن پنهان کنند، رویدادها، حقایق و اقدامات ائتلاف متجاوز سعودی چهره وقیح و زشت آنها را آشکار کرده است.
🔸وی در این توئیت نوشت:
من خیلی صریح اعلام کردهام که تجاوز و محاصره یمن توسط ائتلاف سعودی؛ توسط آمریکا به متجاوزان اعلام شده و این تصمیم توسط آمریکاییها اتخاذ شده است.
🔹القحوم همچنین گفت:
این آمریکاییها هستند که تجاوز را رهبری میکنند و به همین دلیل تمامی عواقب فاجعهبار این تجاوز نیز متوجه آنها است. آنها هستند که مانع دستیابی به صلح میشوند و برای تشدید تنش و تداوم توطئهها علیه یمن فشار وارد میکنند.
🔸این اظهارات پس از آن بیان شد که «تیموتی لیندرکینگ» فرستاده ویژه آمریکا در امور یمن ادعا کرد که واشنگتن در حال رایزنی با مسقط و ریاض برای پایان دادن به درگیریها و حل نهایی بحران جاری در یمن است.
🔹لیندرکینگ در کنفرانس بینالمللی یمن در واشنگتن مدعی شد:
آمریکا با وجود تصویر مبهمِ فرصت دستیابی به صلح، متعهد به یافتن راه حلی برای بحران یمن است و باور دارد که سال ۲۰۲۳ فرصتی مغتنم برای پایان این بحران است.
#جان_فدا
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95