🔻تکنوکراتهای شبهانقلابی (۱):
سیاست از دریچۀ معرفت انتقادی
🖊مهدی جمشیدی
[یکم]. بعضی نتوانستهاند عمقِ «عالَم تجدّد» را فهم کنند و ازاینرو، نیروهای فکری و سیاسیای را که به جانب تجدّد مایل شدهاند، بهدرستی نمیشناسند. اینان دچار خوشبینی و سطحینگری میشوند و از لایههای پنهان و دلالتهای ناگفته، غفلت میورزند. در عالَم پساانقلابی ما – به معنی عالَمی که انقلاب اسلامی بر آن سایه افکنده و همهچیز، متأثّر از اقتضاهای آن است – نیروهایی حضور داشته و دارند که هر چند ذهنیّتشان، بیشوکم، آغشته به تجدّد شده، اما از صراحتورزی دربارۀ دگردیسیها و تجدیدنظرهایشان پروا دارند و با زیستن در فضای «ابهام» و «اجمال» و «دوپهلوگویی»، به حیات سیاسی خویش ادامه میدهند. همین سبکِ زیستن نیز بسیاری را دچار تردید و خطا میکند و از شناختن ماهیّت این نیروها، ناتوان میسازد. این نیروها به گونهای هستند که برای هر دو جهت و سویه، شواهدی در وجودِ سیاسیشان حضور دارد و بهاینترتیب، برداشتها و تفسیرها را غبارآلود میکنند. چنانند که گویی هم این هستند و هم آن. تعبیر «نیروهای بینابینی» – که آن را از شهید بهشتی به یادگار دارم – میتواند پرده از واقعیّتِ وجودی اینان بردارد و تذبذب و تلاطم و دوگانگیشان را آشکار سازد. اینان یک چشم با «عالَم سنّتِ انقلابی» دارند و چشمی به «عالَم تجدّد غربی»؛ چنانکه پارهای از اشاراتشان به آن سو است و پارهای از اشاراتشان به این سو. درعینحال، باید آنها را مایل به «اصالت تجدّد» قلمداد کرد و فریب برخی ظهوراتِ انقلابیشان را نخورد. هنگامی که «معنی»، هویّت تجدّدی یافته است، از «صورت» کاری ساخته نخواهد بود و اینچنین پوستهها و قالبهایی، خاصیّتی نخواهند داشت.
[دوّم]. در برابر این پاره از نیروهای سیاسی، باید دست به «واسازیِ هویّتی» زد؛ یعنی عناصر و اجزای درونیشان را یکبهیک بیرون کشید و در کنار هم نشانید و تحلیل کرد. اینان، شبنشین هستند و با تاریکی، انس دارند؛ چون در این حال است که هویّتشان پنهان میماند و حقیقت، به حاشیه رانده میشود. پس علاج، چیزی جز «روشنگری» نیست. باید به معرکۀ تجزیه پا نهاد و وضعِ وجودیِ اینان را عیان کرد. آنها میخواهند واقعیّت، درهم و بریدهبریده و منقطع باشد تا مخاطب نتواند حقّ و باطل و صواب و ناصواب و صدق و کذب را از یکدیگر بازشناسد. اینان از «مفاهیم لغزنده» استفاده میکنند؛ چراکه وضوح مفهومی، خصمِ حیات سیاسیشان است و کلاندغدغۀ تداوم قدرتشان را با چالش مواجه میسازد. هرچه که مرزها و حریمها و هویّتها و خطکشیها و اندیشهها آشکار شوند، بیشتروبیشتر، استحالهشدگی و التقاطاندیشی این نیروها برای جامعه مشخص میشود و تشخیصها، بلوغ و کمال مییابند. پس باید دست به کار شد و طرح واسازیِ هویّتی را آغاز کرد. نباید مجال داد که «اصالتهای انقلابی»، دستخوش بازیگری و بازیسازی نیروهایی شود که گرفتار بیرونزدگی و زاویه و فاصله شدهاند، اما حاضر نیستند هزینۀ سیاسیِ بازاندیشیشان را بدهند
[سوّم]. البته در مقابل، اینان ندای مظلومیّت سر خواهند داد و از «تخریب» سخن خواهند گفت، اما پیداست که میان «نقادی» و «تخریبگری»، تفاوت بسیار وجود دارد و نباید به هیچ بهانهای، تیغ نقد از وادی سیاست کنار نهاده شود. یکی از لوازم نظریۀ مردمسالاری دینی، گشودگی عرصۀ سیاسی است و این به معنی امکان «نقادی»، بلکه فضیلت آن است. همچنان که نباید نقادی را چماق تخریب، ممنوع و مطرود کرد، نباید آن را به بهانۀ «وحدت»، ملامت نمود. در عالَم انقلابی، هر نوع پیوستگی و اتّحادی، ریشه در حبلِ متینِ «دین» دارد و نه منافع و مطامع سیاسی. در این عالَم، «قدرت» در ذیل «حقیقت» است و نه بر فراز آن. ازاینرو، عملگرایی سیاسی و اتئلافهای معطوف به تفوّق سیاسی، مشروع و روا نیستند. قدرت، هیچ اصالتی ندارد و جز مقدّمه و زمینهای برای تحقّق و تجلّیِ حقیقت، شأنی ندارد. قدرت، برای قدرت نیست، بلکه معطوف به امری بیرون از خویش است. دراینحال، بدیهی است که همداستانی و همراستایی با نیروهایی که از لحاظ فکری، به تجدّد مایل شدهاند و دچار مسخ هویّتی گردیدهاند، خطایی مهلک است. ازآنجاکه ولایتِ میان مؤمنان، به معنی «همبستگیِ هویّتیِ» آنان است، نمیتوان با کسانی که هویّت اسلامی و انقلابیشان، مخدوش و مجروح شده و به سوی تجدّد میل کرده است، طرح وحدت درافکند و همدل و همراه شد. گسستگیِ هویّتی، یک حقیقت است و نمیتوان با فقدان «همفکری» و «همهویّتی»، زیر یک «چتر مشترکِ سیاسی» قرار گرفت. اگر نگاه ما به عرصۀ سیاسی، برآمده از اقتضائات و غایات انقلاب اسلامی است، نباید منطق عملگرایانه را در پیش گرفت و تنها به قدرت اندیشید
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
🔻تکنوکراتهای شبهانقلابی (۲):
گشایش نظری
🖊مهدی جمشیدی
[یکم]. جوهر لیبرالیسم، فردگرایی است و لیبرالیسم نیز ایدئولوژیِ نظام سرمایهداری است و آن را توجیه و تئوریزه میکند. بنابراین، سرمایهداری نیز بر فردگرایی مبتنی است؛ چنانکه در عمل نیز مشاهده میکنیم که سرمایهدارن لیبرال، خود را بر همه مقدّم میدارند و همچون گرگهایی درنده و بیرحم، دیگران را چپاول و غارت میکنند و ثروت جامعه را در دست خود انباشته و متمرکز میسازند. در منطق آنها، اصل حاکم بر جامعۀ انسانی، رقابت و ستیز است، نه ترّحم و تعاون. امکانات و فرصتها محدود هستند و تقاضاها، فراوان. پس باید دیگران را پشت سر نهاد و سهم بیشتری از این امکانات و فرصتها را در اختیار گرفت. و اگر ما چنین نکنیم، دیگران خواهند کرد. در این میان، حال و وضع ضعفاء و مستمندان مهم نیست؛ آنها از صحنۀ بازی رقابت و ستیز حذف شده و وجودشان بر شانههای جامعه، سنگینی میکنند. باید آنها را به حال خود رها کرد تا یا بمانند و یا بروند. ایثار - که به معنی مقدّم داشتن دیگران بر خود است - نامعقول و بلکه بیمعناست؛ من و خواستههای من اصالت دارد و دیگران، اشیاء و وسایلی بیش نیستند که برای دستیابی به هدفهای مادّی، باید از آنها بهره برد. خودمرکزبینی تکنوکراتها اقتضاء میکند که چون قدرت دارند و زمام امور به دستشان است، بیتالمال مسلمانان را به تاراج برند و ثروتهای عمومی را تصاحب کنند و به واسطۀ ایجاد درّههایی از فقر، قلّههایی از رفاه برای خود به وجود آورند.
[دوّم]. در نظام سرمایهداری، از یکسو، اصالت از آنِ سود است نه ارزش، و انسان آنگاه منطقی عمل کرده که هدفهای متضمّن سود را انتخاب کند و از وسایلی برای رسیدن به این هدفها بهره بگیرد که با آنها متناسب باشد؛ و از سوی دیگر، وقتی فردگرایی نهفته در لیبرالیسم به ایدئولوژی سرمایهداری پیوند میخورد، پایمال شدن حقوق اکثریّت فقیر در برابر اقلیّت غنی، معنادار و فهمپذیر میشود. انسان سرمایهدار، انسان برتر است، بهطوریکه حتّی مصالح جمعی نیز نمیتواند منافع او را محدود کند. در نظام سرمایهداری، ملاک تقدّم و تأخّر، مطلوبیّت و مذمومیّت، فرادست و فرودست، سرمایه است و هیچ ارزشی وجود ندارد که بر آن ترجیح داشته باشد. همۀ طبقهبندیها و مناسبات و اولویّتها و جهتگیری در نظام سرمایهداری، متأثّر از سرمایه است و این انسان سرمایهدار است که به سرنوشت جامعه، حاکم و مسلّط است و زمام امور را در دست دارد.
[سوّم]. تکنوکراتیسم، از فروعات و انشعابات نظام سرمایهداری است؛ یعنی نظام سرمایهداری، چنین اقتضائی دارد و آن را میطلبد. هم سرمایهداری و هم تکنوکراتیسم، مبتنی بر عقلانیّت ابزاری هستند و عالَم و آدم را از این منظر مینگرند. بنابراین، ثروتاندوزی و تکاثر و دنیاطلبی، سرشت هر دو را شکل میدهد، با این تفاوت که سرمایهداری، در حکم ریشه است و تکنوکراتیسم در حکم شاخه. نیروهای تکنوکرات، خادم و عامل نظام سرمایهداری هستند و تداوم بقاء و سلطۀ آن را تضمین میکنند. به بیان دیگر، نیروهای تکنوکرات، کارگزاران میدانی اما یقهسفید نظام سرمایهداری هستند که عملگرایانه و محافظهکارانه، به این نظام وفادار و پایبندند، و همانند سرمایهداران لیبرال، جز به پول نمیاندیشند. آیین و معنای زندگی تکنوکراتها، پولپرستی است و در نظر آنها، خدا و ملکوت و معنا و معنویّت، اموری تفنّنی و مایۀ سرگرمی و شاید اندکی هم مایۀ آرامش و اطمینان خاطر باشند.
[چهارم]. در نیروهای تکنوکرات، تخصص وجود دارد و نه تعهد؛ آنها بر تکنولوژی مسلّط هستند و قواعد و مناسبات اقتصادی و صنعتی و فنی در دنیای متجدّد را میدانند، اما انگیزهها و نیّات ایمانی و اعتقادی و معنوی در آنها راه ندارد. برای نیروهای تکنوکرات تفاوت ندارد در خدمت کدام نظام سیاسی قرار دارند و حاصل کارشان بهنفع کدام جریان و جبهه است. صفبندیهای ایدئولوژیک و دینی، هیچ منزلتی در اندیشۀ آنها ندارد و هیچگاه مبنای معادلات و محاسباتشان قرار نمیگیرد. حال آنکه انقلاب اسلامی - که در خارج از جهان معنایی تجدّد بهوقوع پیوست و آن را به چالش طلبید - مفاهیم بدیعی چون انسان متعهّد و انسان مکتبی را عرضه کرد که حکایت از معیارانگاری شرایط اعتقادی و ایدئولوژیک داشت.
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
🔻تکنوکراتهای شبهانقلابی (۳):
اوصاف ذاتی
🖊مهدی جمشیدی
[یکم]. تکنوکراتها، دولتی هستند؛ و چون دولتی هستند، جزء اغنیاء و اعیان و توانگران میشوند و اشرافیگری میکنند. به عبارت دیگر، آنها پول دارند، چون قدرت سیاسی دارند و این یعنی پیوند میان قدرت و ثروت. برای ویژهخواری باید دستی هم در قدرت سیاسی داشت تا در سایۀ آن، از امکانات عمومی استفاده کرد و یا از مزایای خاص بهره گرفت. در اینجاست که «اشرافگری دولتی» پدید میآید؛ اینان هم از اشراف هستند و هم از دولتیها، با این ملاحظه که چون از دولتیها هستند، به طبقۀ اشراف نیز پیوستهاند و ثروتمند شدهاند. حضور در حاکمیّت، فرصتی است برای ثروتاندوزی و بستن بار خویش. پس باید این فرصت را غنیمت شمرد و از هیچیک از راههای ممکن و مقدور که به رفاه و تنعّم و شادخواری ختم میشوند، غفلت نکرد.
[دوّم]. تکنوکراتهای دولتی، طلبکار انقلاب و مردم هستند؛ انتظار دارند انقلاب به آنها باج بدهد تا منّت نهاده و مسئولیّتهای حکومتی را تقبّل کنند. انقلاب باید بهای تخصّص و علم آنها را بپردازد تا بتواند از حضورشان استفاده کند و به توسعه دست یابد. اگر توسعه، غایت انقلاب اسلامی است، هیچ جماعتی جز نیروهای تکنوکرات نمیتوانند انقلاب را به مطلوب خود برسانند. بنابراین، انقلاب راهی جز کنار آمدن با نیروهای تکنوکرات ندارد و باید به هر طریقی، آنها را راضی کند تا جامعۀ ایران به آرمان توسعۀیافتگی برسد. اینکه میان تکنوکراتهای دولتی و تودههای مردم، شکاف میافتد و فاصلههای طبقاتی عظیم پدید میآید، بههیچرو اهمیّت ندارد، چون تجزیۀ جامعه به فقیر و غنی و شکلگیری قلّههای ثروت و درّههای فقر، امری طبیعی و لازمۀ قهری توسعه است. توسعه، همگان را خوشبخت و کامیاب نمیکند، بلکه جمعی از مردم باید با مصائب و دشواریها سَر کنند تا جامعه در نهایت، توسعهیافته شود. دغدغه و مسألۀ توسعه، رشد است و نه عدالت؛ چنانکه اگر میان این دو تزاحم اُفتد - که میاُفتد - باید جانب رشد را گرفت و عدالت را تا اطلاع ثانوی نادیده گرفت و یا حداکثر بهعنوان یک آرامبخش موقتی و ضدّآشوب از آن بهره گرفت. هنگامیکه قرار باشد رهیافت توسعه را بپذیریم و بنیادیترین و راهبردیترین اسناد و برنامههای انقلاب را در این چهارچوب طراحی کنیم، روشن است که گرفتار زیادهطلبی و تکاثر عدّهای خاص میشویم که به هیچ حدّی از ثروتاندوزی قانع نمیشوند. تکنوکراتهای دولتی، چندین دهه است که موقعیّتهای مدیریّتی را تصاحب کرده و از حاشیۀ آن، سرمایههای گزاف اندوخته و از هیچ خیانت و خدعهای بهمنظور تحصیل ثروت، فروگذار نکردهاند.
[سوّم]. جامعه و دولت دینی باید بهای تخصّص نیروهای تکنوکرات را بپردازد، و در غیر این صورت، باید عقبمانده و توسعهنیافته باقی بماند. و این بها، بهای گزاف و گرانی است. نیروهای تکنوکرات نمیتوانند بر فضیلتهای معنوی و اخلاقی تکیه کنند و پاداش و مزد کارهای خود را به تحصیل رضای خداوند و اجر در جهان دیگر واگذار کنند؛ هر آنچه که هست، باید هماکنون محاسبه و تسویه شود و معیار نیز چیزی جز پول نیست. و دیگر اینکه اینان کار و تخصّص و توانایی خود را به بالاترین قیمت میفروشند و حتی بر سر جامعه و دولت دینی منّت مینهند که به غرب هجرت نمیکنند و تخصّص خود را در اینجا بهکار گرفتهاند. اینکه نتیجۀ چنین روندی، شکلگیری شکاف طبقاتی است، بههیچرو اهمیّت ندارد؛ این وضع در هر جامعهای که مسیر نظام سرمایهداری را در پیش گرفته، اجتنابناپذیر است و توسعه نمیتواند و نباید خود را متوقف بر عدالت کند. هیچ امری به اندازۀ عدالت، منفور تکنوکراتها نیست؛ عدالت، همچون زهر کُشندهای است که تکنوکراتها را از پا در میآورد. به سبب همین مادّیگری و دنیاطلبی است که نیروهای تکنوکرات ادعا میکنند هر آنچه از بیتالمال مسلمانان دریافت کردهاند، حقّشان بوده است، نه زیادهخواهی و تصرّفات آلوده.
[چهارم]. ساختار اقتصادی کنونی، که چند دهه است بر کرسی اقتدار تکیه زده، پیکر جامعهی ما را خراشیده است. تا زمانی که این ساختار، مسلّط باشد، فساد اقتصادی، تکرار و بازتولید میشود و اعتماد جامعه به حاکمیّت، کاهش مییابد. با این حال، هنوز کسی از میان رجل سیاسی، جرأت نکرده که در برابر این ساختار اقتصادی معیوب و فسادخیر، بایستد و طرحی نو دراندازد. البته لازمۀ ساختارشکنی، استقلال از ساختار و شهامت صفآرایی در مقابل تمام خردهساختارها و جریانها و اشخاصی است که به آن پایبند هستند.
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
💢ویراستی یکی از فعالان رسانه ای در خصوص استخدام دختر پزشکیان در پتروشیمی جم
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
راهبردها و تاکتیک های ضد انقلاب در انتخابات ۸ تیر چیست؟
راهبردها:
۱.ناکارآمد و بی تاثیر نشان دادن رای مردم؛
۲.مشروعیت زدایی از نظام و براندازی نرم
۳.نا امن سازی کشور؛ "باهدف به چالش کشیدن امنیت و قدرت جمهوری اسلامی ایران"
تاکتیک ها:
۱.عملیات روانی رسانه ای جهت کاهش مشارکت
۲.طراحی عملیات های رسانه ای به منظور حمایت از کاندیداهای غیر انقلابی
۳.برچسب زنی و تخریب کاندیداهای انقلابی
۴.عصبی کردن مردم جهت جلوگیری از ایجاد وحدت ملی
۵.بسیج ظرفیت ها و امکانات خود به منظور حمایت از کاندیداهای مد نظر
۶. ایجاد دو قطبی های کاذب
حیدر بردبار
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خشم پزشکیان در برابر انتقاد یک شهروند از تشکیل فراکسیون ترک زبانان مجلس شورای اسلامی
برخوردش را با یک نفر ترک زبان ببینید ،یه فیلم نشون بدید شهید رئیسی وامثالهم اینطور بی اعصاب پاسخگوی مردم باشن ،این میخواهد رئیس جمهور مردم ایران بشه ،تا آخرش را بخوانید
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅دکتر جلیلی: کسی که فقط توئیت می خواند حوصله خواندن لایحه مفصل بودجه را دارد؟
در مسئلۀ توافق #برجام نمایندههایی داشتیم که در آن باره اظهار نظر میکردند و وقتی میپرسیدیم اصلا آن را خواندهای پاسخ میداد: «نه، من "در مجموع" احساس میکنم چیز خوبی است!»
توقع نداریم همه نمایندهها علامه دهر باشند، اما باید حداقل حوصله و همت پیگیری مسائل را داشته باشند
___________________
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
سیستان تا یک فاجعه ۶ ماهه فاصله داشت پیدا کردن قطرهای آب در هزاران شهر و روستای منطقه سختترین کار دنیا بود حالا با یک کار فنی و ۲۴ ساعته و اجرای رینگ پروژه شامل بزرگترین آب شیرین کن خشکی دنیا دیگر کسی دغدغه آب ندارد.
اگر فردوسی زنده بود از حماسه ایرانیها دهها شاهنامه مینوشت.
#شهیدجمهور
#اختصاصی
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
میدونید شهید رئیسی کارخانه ریسباف اصفهان را بعد از ۲۰ سال دوباره راهاندازی کرد!
پس حواسمون باشه با #انتخاب_درست یکی را بیاریم #مثل_رئیسی، که کارهای زمین مونده را پیگیری کنه، نه یه کلنگ به زمین بزنه و بره
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
🔰شهید رئیسی عزیز به تئوریِ «دیانت ما عین سیاست ما است» عینیت بخشید!
🗣 شیخ شبانی
#شهید_جمهور #رئیسی_عزیز #رئیسی
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
رای پزشکیان در تبریز
در انتخابات مجلس چقدر بود؟
🔹فرماندار تبریز، ۲ اسفند ۱۴۰۲، در آستانه انتخابات مجلس دوازدهم و درباره واجدان حق رای در این شهر گفته بود: از مجموع جمعیت یک میلیون و ۸۶۳ هزار و ۷۷ نفری این شهرستان، یک میلیون و ۳۵۸ هزار ۷۵ نفر واجد شرایط رای دادن هستند.
♦️پس از برگزاری انتخابات،آقایان روح الله متفکر آزاد و مسعود پزشکیان به ترتیب با کسب ۱۰۰ هزار و ۸۵۵ رای و با ۸۹ هزار و ۲۴۸ رای، به عنوان نفرات اول و دوم به مجلس راه یافتند.
🔹به عبارت دیگر در انتخابات اسفند گذشته، ۸ درصد واجدان حق رای در این شهر به پزشکیان رای دادند. البته این رقم مربوط به انتخابات مجلس است و در انتخابات آتی می تواند متفاوت باشد.
✍ محمد ایمانی
#انتخابات_1403
#جهادتبيين
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
یک روز آقای کرباسچی که آن موقع استاندار اصفهان بود، به من گفت چند دستگاه تویوتا به استانداری تحویل دادهاند، من یکی از آنها را گذاشتهام برای آقای خرازی که هر وقت از منطقه به اصفهان میآید استفاده کند.
اما من هیچ وقت حسین را سوار این تویوتا ندیدم. یکبار به او گفتم: چرا از ماشین استانداری استفاده نمیکنی؟ گفت: من یک رزمندهام، نباید وامدار کسی باشم. ما اینجا کنار یکسری بچههایی هستیم که هیچ امکاناتی ندارند و باید مثل آنها باشیم.
🎙غلامحسین هاشمی
#شهید_حسین_خرازی
☀️#نسال_الله_منازل_الشهدا
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
🔴 خرابکاری در بخشهای کشاورزی، سلامت و آموزش یمن
🔻 بیانیه نیروهای امنیتی یمن:
🔹 این شبکه، اقتصاددانان و صاحبان شرکتهای نفتی و تجاری را به خدمت گرفت و آنها را به اطلاعات آمریکا و اسرائیل مرتبط کرد.
🔹 شبکه جاسوسی آمریکا و اسرائیل همچنین نقش خرابکارانه و مخربی در بخش کشاورزی ایفا کرد.
🔹 این شبکه بر روی خنثیسازی نهادهای تحقیقاتی کشاورزی و مراکز تکثیر بذر متمرکز شده و تعدادی جاسوس را در وزارت کشاورزی استخدام کرده است.
🔹 شبکه جاسوسی با تولید و تکثیر آفات کشاورزی و هدف حمله به تولیدات داخلی، برای اجرای طرحهای آمریکا تلاش کرد.
🔹 این شبکه برای اجرای پروژهها و برنامههایی که حوزه سلامت را هدف قرار داده و به گسترش بیماریها و همهگیریها در استانهای مختلف یمن کمک میکند، کار کرده است.
🔹 شبکه جاسوسی آمریکا و اسرائیل طرحهایی را برای تخریب فرآیند آموزشی و نقش هدفمند آن اجرا کرد و آموزش را از سازندگی و توسعه جدا کرد.
🔹 شبکه جاسوسی در اجرای طرحهایی با هدف هدف قرار دادن هویت دینی مردم یمن و ارزش ها و آداب و رسوم اصیل آنها مشارکت داشت.
🔹 شبکه جاسوسی آمریکا و اسرائیل به دنبال اشاعه رذیلت و فسق و مدیریت کانونهای فساد اخلاقی بود.
#انتخابات_1403
#جهادتبيين
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
═══ ⃟⃟ ⃟🇮🇷 ⃟
✅بازیگری انتخاب کنید که در نقش خود هنرمندانه انجام خدمت کند..
هنر دولت رئیسی از زبان هنرمندان و بازیگران ...
#انقلابیون
#انتخابات1403
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
بارخدایا ، مهدی فاطمه (س) را در پناه خود در سلامت بدار و از تمام بلاهای زمینی و آسمانی حفظ کن
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
💢دومینوی استعفاها در کابینه نتانیاهو/ نشانه های شکست آشکار شد
🔹تحلیل و ارزیابی شرایط کابینه نتانیاهو نشان می دهد که استعفای گانتس موجی از ناامیدی و یاس را در سرزمین های اشغالی به همراه داشته است. صهیونیستها میدانند که هیچکدام از جریانات سیاسی، برای پایان دادن به جنگ غزه، استراتژی روشنی ندارند و در عین حال، نمیخواهند شکست خود را بپذیرند.
🔸یکشنبه شب بنی گانتس به همراه گادی آیزنکوت و "هیلی تروپر" وزیر اسرائیلی از حزب بنی گانتس در اعتراض به سیاست نتانیاهو در جنگ غزه، رسما از سمت خود استعفا دادند. گادی آیزنکوت عضو کابینه جنگ و رئیس سابق ستاد کل ارتش رژیم صهیونیستی تاکید کرد که اجتناب از اتخاذ تصمیمات قاطع به وضعیت استراتژیک و امنیت "ملی" رژیم صهیونیستی لطمه میزند. گادی آیزنکوت عنوان کرد تصمیماتی که اخیرا اتخاذ شده، لزوما به خاطر منافع "اسرائیل" نبوده است.
‼️ادامه مطلب را در اینجا بخوانید
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
سخنگوی شورای نگهبان: پروندۀ برخی داوطلبان بیش از یکبار بررسی شد
🔹پروندۀ هر ۸۰ نفر ثبتنام کننده برای انتخابات ریاستجمهوری بررسی و تمام سوابق افراد مورد بررسی قرار گرفت.
🔹برخی پروندهها برای بررسی به زمان بیشتری نیاز دارند، بهطوری که در جلسات بررسی صلاحیت نامزدها برخی پروندهها بیش از یک بار بررسی شدند.
🔹پس از بررسی پروندهها در نهایت رایگیری صورت میگیرد که این رایگیری طبق رویه شورا کاملا مخفی است.
🔹کاغذهای متحدالشکل بههمراه اسم و عکس نامزد و عبارات احراز یا عدم احراز در اختیار اعضای شورا قرار میگیرد و فرد گزینه احراز یا عدم احراز را انتخاب میکند.
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
🔰 #یادداشت | یک خبر بسیار خوب در جریان انتخابات هشت تیر / تحولی که شهید رئیسی در انتخابات ایجاد کردند!
🔹شهید آیت الله رییسی، با پیشه کردن حلم و بردباری و حُسن خلق، در جریان انتخابات گذشته و پاسخ ندادن به بداخلاقی های نمایندگان غربگرای اصلاحطلب در مناظرات و تبلیغات انتخاباتی، ارزش و اعتبار اخلاق و معنویت در انتخابات را به آن برگرداند!
🔹اصلاح طلب ها به خوبی درک کردند که انتخابات سابق را به اخلاق حسنه شهید رئیسی باخته اند، لذا در این انتخابات، نظریه پردازان اصلاحات، دَم به دَم، هم شخص کاندیدای اصلاحات و هم هواداران او را توصیه به رعایت اخلاق می کنند.
لذا به نظر میرسد انتخابات هشت تیر ۱۴۰۳ یکی از بهترین انتخابات کشور، از حیث اخلاق باشد.
🔹صرف نظر از آنکه پیشه کردن اخلاق از سوی اصلاحطلبها در این انتخابات به عنوان یک تاکتیک، جهت پیروزی در انتخابات مطرح بوده و برابر پیشینه غمبار این جریان، این امر بر کسی پوشیده نیست، اما در هر صورت می توان ادعا نمود این انتخابات می تواند به عنوان الگوی انتخابات آینده، از نظر اخلاق انتخاباتی مطرح باشد.
🔹مسلمانان! مسلمانان!مسلمانی ز سر گیرید!
که خصم از شرم یار من، مسلمان وار می آید(#مولانا)
✍ #حسین_افضلی
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اخبار تحلیلی امروز (شماره ۴۷۸)
#انتخابات
🔹 از تاکید چین به پایبندی به تمامیت ارضی ایران ، تا تقویت زرادخانه های هسته ای آمریکا
در بسته خبری تحلیلی سه شنبه ۲۲ خرداد ماه ۱۴۰۳
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷مشارکت حداکثری در انتخابات (همه با هم برای ایران) 🇮🇷
#انتخابات۱۴۰۳
#حضور_حداکثری
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
💢رهزن عقلانیت
🔹اسامی نامزدهای احراز صلاحیت شده انتخابات مشخص شده و جدول زمانی تبلیغات و رقابتهای انتخاباتی نیز معین شده است. سفرهای انتخاباتی نامزدها نیز در راه است و هر روز بیشتر از دیروز درگیر انتخابات خواهیم شد. در این میان، نوع و کیفیت انتخاب ماست که رئیسجمهور آینده کشور را مشخص میکند. در این مسیر دامها و راهزنانی پنهان وجود دارد که اجازه رسیدن به یک انتخاب عقلانی را به رأیدهندگان نمیدهند که نسبت به آنان باید هوشیار بود.
🔸۱ـ اولین آفت در این مسیر میل افراد به «تقلید و پیروی کورکورانه» است؛ چراکه انتخاب عقلانی دردسرهایی دارد، از جمله آن وقت گذاشتن برای تحقیق و بررسی و تلاش برای شناخت نامزدهای انتخاباتی است. این هزینهای است که اغلب افراد از آن اکراه دارند و ترجیح میدهند در این مسئله تقلید کنند.
🔹۲ـ راهزن دیگر هوشمندی در رأی دادن، نشناختن معیارها و شاخصههای گزینه مطلوب است. بهترین معیار در این زمینه رجوع به رهنمودها و توصیههایی است که بزرگان مورد اعتماد جامعه در اختیار ملت و تودهها قرار دادهاند که در رأس آنان رهبر معظم انقلاب اسلامی قرار دارد.
🔸۳ـ یکی دیگر از موانع انتخاب مطلوب، تکیه بر یک مؤلفه و بیتوجهی به شاخصههای دیگر نامزد اصلح است. نتیجه این رویکرد، انتخاب گزینهای است که شاید ویژگی برجستهای داشته باشد، اما فاقد حد مطلوب شرایط دیگر خواهد بود. به واقع، باید تلاش کرد تا به همه شرایط توجه شود و از نگاه تکبعدی به نامزدها پرهیز کرد.
🔹۴ـ غلبه احساسات و عواطف، راهزن دیگری است که مسیر عقلانیت انتخابات را ناکام خواهد گذاشت. متأسفانه، شور و هیجانات رقابتهای انتخاباتی آنقدر بالا میگیرد که گامهای تعقل در نیمه راه رها میشود و احساسات و حب و بغضها بصیرت و انتخاب آگاهانه را از آدمی سلب میکند.
🔸۵ـ دوقطبی شدن فضای انتخابات، بستری آلوده است که زمینه را برای حذف عقلانیت از صحنه انتخابات فراهم خواهد کرد. با دوگانه شدن فضای انتخابات و سیاه و سفید شدن نامزدها، دیگر معیارها و ملاکهای واقعی سنجش کنار میرود و شاخصهها و مؤلفههای ساختگی و غیر واقعی، معیار گزینش افراد خواهد شد. این در حالی است که معمولاً تفاوت گزینهها آنقدر زیاد نیست که یکی را کاملاً صالح و دیگری را فاسد دید، یکی را منجی و دیگری را ویرانگر!
🔹توجه به این موانع و عبور از آنها، نویدبخش انتخاباتی معقول و هوشمندانه خواهد بود که رأیدهنده در آن بر حجت شرعی خود عمل خواهد کرد و نتیجه انتخاب فردی کارآمد و شایسته خواهد بود.
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
♦️♦️♦️
🟡 آشنایی با دیدگاههای دکتر پزشکیان در موضوعات مختلف:
(شهریور۹۵) در دفاع ازFATF: چرخش مالی در کشور ما شفاف نیست؛ اساس FATF شفافسازی است.
(شهریور۹۵): کسی خائن است که از شفافیت میترسد.
(آبان۹۸): هنوز لیست اموالم را در سامانه قوهقضائیه ثبت نکردم.
(آبان۹۹): گرانی دلار و اختلاسها به خاطر عدم تصویب لوایح FATF است!
(آبان۹۹): از FATF سر درنمیآورم!
(فروردین۱۴۰۰): شفافیت یعنی FATF.
(فروردین۱۴۰۰): چون شفافیت نداریم یک عده راحت میتوانند بخورند و ببرند.
(فروردین۱۴۰۰): با شفافیت مجلس مخالفم.
(خرداد۱۴۰۰): از شورای نگهبان انتظار شفافیت دارم.
(آبان ۱۴۰۰):اموال و دارایی مسئولان شخصی است و نباید رسانهای شود.
(دی ۱۴۰۲): باید FATF داخلی را راهاندازی کنیم.
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
🔰 چرا با مخاطب صادق نیستند؟!
🔹صداقت، اولین شرط تعامل سازنده و سالم با مردم در انتخابات است. رسانه ها و سیاسیون اصلاح طلب، ادعا می کنند که انتخابات پیش رو با انتخابات سال ۱۴۰۰ متفاوت است، چرا که در آن انتخابات نامزد نداشتند و فعال نبودند (!) اما اکنون نامزد دارند.
🔻این در حالی است که ائتلاف جمهور با نقش آفرینی و حمایت کسانی چون خاتمی و کروبی و ظریف و اکثریت احزاب اصلاح طلب، از آقای عبدالناصر همتی حمایت می کرد و نشریات اصلاح طلب، بیش از امروز فعال بودند.
🔹با این همه، آقای همتی فقط ۲/۴ میلیون رای کسب کرد و این در حالی است که اصلاح طلبان با نقش آفرینی بشدت رادیکال همتی ( و مهر علیزاده)، سعی کرده بودند یک دو قطبی تمام عیار، در مقابل آقای رئیسی (ره) بسازند.
🔻تفاوت امروز با سه سال قبل در این است که مردم تفاوت دو رئیس جمهور - تفاوت میان اشرافیت و مردم داری، اعتماد به بیگانگان یا ظرفیت های ملی، ترک فعل و یاس آفرینی یا سختکوشی و امید بخشی- را دیده اند و نمی خواهند عقبگرد را تجربه کنند.
🔹این نکته هم گفتنی است که نامزد فعلی اصلاح طلبان، در انتخابات سه ماه قبل مجلس، از میان یک میلیون و ۳۵۸ هزار نفر واجد شرایط رای در شهر تبریز، نهایتا توانست رای ۹۵ هزار و ۹۹۳ رای نفر (۸ درصد) را جلب کند و به عنوان نفر دوم، بعد از آقای متفکر آزاد راهی مجلس شود.
محمد ایمانی
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
🔰 از این گونی به اون گونی!
📝 #گفت_و_شنود
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
🔰 ریشهها و دلایل فاجعه اردوگاه النصیرات
👤 #سعدالله_زارعی
🔸فاجعه کشتار دستهجمعی ساکنان اردوگاه «النصیرات» واقع در بخش شمالی رفح بار دیگر وجدان بشریت را بهشدت تحت تأثیر قرار داد و بر این نکته تأکید داشت که وجود رژیم غاصب اسرائیل برهمزننده آرامش و حیات انسانهاست.
🔻در اینجا مخاطب جنایات او مردم مظلوم باریکه غزه بودند اما این اختصاص به ساکنان غزه ندارد کمااینکه این رژیم در حمله هفته پیش به شهر حلب سوریه حدود ۱۸ نفر با ملیتهای مختلف از جمله شهید ایرانی «سعید آبیار» را به خاک و خون کشید.
🔸فاجعه النصیرات به همگان یادآور شد که دستها باید برای ریشهکن کردن این رژیم جنایتکار به حرکت درآیند. البته در این صحنه دو نکته بسیار مهم دیگر هم قابل تأمل است؛
🔻اولا،ً ردپایی از عقدهگشایی هم میبینیم و ثانیاً، حضور فیزیکی کماندوهای آمریکایی هم در این جنایت مطرح میباشد که خود سند جدیدی است از حضور جدی و عملیاتی آمریکا در جنگ غزه.
🔸در جریان حمله روز شنبه رژیم غاصب به اردوگاه آوارگان النصیرات که جمع کثیری از آوارگان باریکه غزه را در خود جای داده است، نزدیک به ۷۰۰ نفر شهید و مجروح شدهاند و این حجم از تلفات یک رکورد در جنگ غزه محسوب میگردد.
🔸بعضی از رسانههای اسرائیلی که به مخالفان نتانیاهو تعلق دارند، ساعاتی پس از وقوع فاجعه در این اردوگاه اسنادی منتشر کردند که نقش قطعی پنتاگون را به تصویر کشیده است.
🔸این روزها همزمان با تشدید اقدامات علیه رفح، رژیم غاصب از حمله به لبنان هم حرف زده است. به این اظهارات بیشتر از سوی «بن گویر» وزیر امنیت داخلی و «اسموتریچ» وزیر مالی دولت نتانیاهو دامن زده شده است.
🔸از سوی دیگر قاعدتاً اسرائیلیها میدانند به دلیل تغییر شرایط منطقه در حد فاصل ۲۰۱۱ تا ۲۰۲۴، وضع حزبالله در جنگ احتمالی حتی شباهتی به وضع حزبالله پیروز در جنگ ۳۳ روزه ۱۳۸۵ ندارد. امروز به برکت مقاومت فلسطین، «وحدت میادین» اتفاق افتاده است، همان نیروهایی که در بحران غزه کنار فلسطینیها و علیه جبهه غربی - صهیونیستی قرار گرفتهاند، به کمک حزبالله گسیل میشوند. همان انصارالله و کتائب عراقی که به غزه راه نداشتند راهی جنوب لبنان گردیده و از این طریق وارد فلسطین خواهند شد. بنابراین بهطور طبیعی نباید جنگی علیه لبنان در کار باشد.
#یادداشت_روز
https://kayhan.ir/001DOu
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
هیاهوی استادیومی یا رقابت اخلاقی و عقلانی؟ (نگاه)
برخی فعالان سیاسی، غیر از رفتارهای استادیومی، مهارت و آورده دیگری ندارند. رفتار استادیومی یعنی غوغاسالاری، هو و هیاهو، نفرین و آفرینِ بیحساب، و جنجال به قصد منفعل کردن داور یا بازیکنان تیم رقیب. هیجان البته تا آنجا که چاشنی رقابت باشد، عیبی ندارد و پذیرفته هم هست. اما اگر قرار باشد چاشنی، جای دستپخت و آورده و توانمندی را بگیرد، آنگاه مسابقه از غایت خود که آشکار کردن تیم توانمندتر و با برنامهتر و کاریتر است، منحرف میشود. در این صورت، بعید نیست که مسابقه فوتبال، به جای این که میدان نمایش مهارتهای هر یک از رقبا باشد، تبدیل به رینگ بوکس و کتککاری و ناسزاگویی، یا ریختن تماشاگرانی به وسط زمین و جیمیجامپ بازی شود.
اولا باید ابراز خشنودی کرد از این که برخی فعالان سیاسی درک کردهاند رادیکالیسم کور سه چهار ماه قبل، رفتاری به دور از عقلانیت بوده است و شگرد تحریم انتخابات را که روش منسوخ و بیهوده گروهکهای بله قربانگوی بیگانگان است، کنار گذاشتهاند. برخی اصلاحطلبان عاقل همان زمان و بعدتر گفتند که رفتار تحریمی، همه جور باخت بود. نوشتند که تحریم، جبهه و تشکیلات نمیخواهد و تحریم کنندگان، به انتهای جایی پرت میشوند که سازمان منافقین، گروهکهای تروریست دیگر و نهضت آزادی و، خود را انداختند و در تاریخ گم شدند
این که برخی احزاب، از منطق کور قهر و گروکشی بیحاصل دست برداشته و به بازی برگشتهاند، یک موفقیت برای خود آنهاست و برای کشور هم مفیدتر است. همچنین ایجاد هیجان استادیومی، تا جایی که چاشنی کار باشد و به گرمتر شدن فضا کمک میکند، پذیرفته است. اما همه چیز رقابت انتخاباتی، کُریخوانی استادیومی و خدای ناکرده، ناسزاگویی و فحاشی نیست. فراتر از اینها، نامزدها و گروههای حامی آنها در کنار تخطئه دیگری، باید «برنامه» و «کارنامه» داشته باشند
در این میان، فرق هیجان استادیومی با کُریخوانی و هیاهوی انتخاباتی این است که در استادیوم، هر تماشاگر طرفدار، به اندازه یک نفر دیده و نمایانده میشود. اما در فضای تبلیغات انتخاباتی، حجم غوغای پمپاژ شده، نه نشانگر شمار طرفداران، بلکه نمایشگر اغواگری رسانهای است. اغوا برای کدام کار؟ مصادره به مطلوب و قاپیدن عنوان «مردم». نوعی چشمبندی و عملیات فریب برای تور کردن مردم. کرم یا ماهی کوچک را سر قلاب زدن برای شکار ماهیهای واقعی.
نباید اسیر هیاهوی بوقچیهای انبوه رسانهای شد که خود را «مردم» جا میزنند، یا میخواهند تولید عصبانیت و واکنش نسنجیده کنند، تا بتوانند تنور سردشان را اینگونه با هیزم دیگری روشن سازند. انتخابات، مصاف قرمز و آبی نیست. در فوتبال، حتی اگر بدترین اتفاقات هم در ورزشگاه بیفتد، ماجرا ظرف چند ساعت تمام میشود و افراد به زندگی عادی برمیگردند. اما انتخابات، اگر غبارآلود و جنجالی و تبدیل به دعوای حیدری/ نعمتی شود، دود آن به چشم ملت و کشور خواهد رفت. انتخابات، فضای گفتوگو و نقد جدی، اما مستدل و مستند و محترمانه است.
از ابتدائیترین آداب چنین مسابقه سرنوشتسازی، اخلاق و ادب و انصاف و عقلانیت و سعه صدر و طمانینه و آرامش و حوصله و حِلم است. حِلم را به بردباری، درنگ و تامل، حوصله و شکیبایی، آرامی، خویشتنداری از هیجان غضب، و عقل معنا کردهاند، و نقطه مقابل آن را سبکسری، سبک مغزی و سَفَه (بیخردی) دانستهاند. بردباری در رفتار با دیگران و در مواجهه با ناگواریها که موجب میانهروی در امور و آرامش یافتن روان میشود. از حِلم به عنوان برترین عزت و بهترین یاور انسان یاد شده؛ و این که، منشأ وقار و حیا و تحمل است. همچنین حِلم را از نتایج عقل دانستهاند
هیجانزدگی و زیست هیجان، خسارتآفرین است. امیر مؤمنان(ع) در نامه ۶۶ نهجالبلاغه، به ابن عباس فرمود: «...فَلا يَكُن أفضَلُ ما نِلتَ في نَفسِكَ مِن دُنياكَ بُلوغَ لَذَّةٍ أو شِفاءَ غَيظٍ، ولكِن إطفاءَ باطِلٍ أو إحياءَ حَقٍّ، وَليَكُن سُرورُكَ بِما قَدَّمتَ، وأسَفُكَ عَلى ما خَلَّفتَ، وهَمُّكَ فيما بَعدَ المَوتِ. برترین چیز نزد تو نباید رسیدن به لذت و یا خالی کردن خشم (خنک کردن دل)، بلکه باید خاموش کردن باطل و یا زنده کردن حق باشد. و بايد خوشحالىات براى چيزى باشد كه [براى فردايت] پيش فرستادهاى، و افسوست به خاطر چيزى باشد كه بهجا گذاشتهاى تا ديگرى بهرهمند گردد، و غمت براى پس از مرگ باشد»
انتخابات پیش رو، انتخاباتی عادی نیست، فوقالعاده است؛ به اقتضای شهادت رئیسجمهوری با اخلاص و خستگیناپذیر، که در حین خدمت به شهادت رسید و داغ بزرگ او همچنان برای ملت ما تازه است، برگزار میشود. در این موقعیت، میتوان و باید از انتخابات، حماسهای در تراز تجلیل از شخصیت اخلاقی رئیسجمهور شهید ساخت، تا سرمایه پیشرفت ملی، موجب شادی دوستان ملت ایران و سرخوردگی دشمنان شود؛ انشاءالله
محمد ایمانی
جنگ نرم ودشمن شناسی