چرا تحلیلهاتون در مورد اثرگذاری واکسن در آلمان رو پاک کردید اعزه؟؟؟
بیاید به مردم بگید آلمان ترکیده از کرونا... همون آلمانی که پرچم کرده بودید برای اثرگذاری واکسن
بابا به پیر به پیغمبر مردم گناه دارن
یادش بخیر یه زمانی اروپا الگو بود برای واکسیناسیون! حالا باید مرزها رو روش ببندیم 😐
پ ن حوزه انقلابی :
آقای فضائلی یکی از تحلیلگران انقلابی داخل بیته که عاشق واکسنه و سخن آقا در ممنوعیت واکسن آمریکایی و انگلیسی را تحریف کرده بود که از خاک آنها نباشد...
هرچند سرداران جنگی ونظامی آقا با آمریکایی ها دست به یقه هستند و از این جهت در اوج اقتداریم، اما در جنگ شناختی استعماری به نام پزشکی، آقا تو بیت خودشم غریبه...
🌹 حوزه انقلابی
@jaryan_s
💢 سخنان حکیمانهی امام خامنهای در خصوص عدم تبعیت و عدم اطاعت از دشمن
1️⃣ #جهاد_کبیر یعنی #اطاعت_نکردن از #دشمن، از کافر، از خصمی که در میدان نبرد با تو قرار گرفته؛
2️⃣ در میدان سیاست، در میدان اقتصاد، در میدان فرهنگ، در میدان هنر، در #میدانهای_مختلف از دشمن #تبعیت نکن؛
بیانات در دانشگاه افسری امام حسین(ع)، سوم خرداد ۱۳۹۵
---------------------------------------
پ.ن:
💠 طبق مستندات متعدد داخلی و بینالمللی، آنچه در حدود ۲۰ ماه گذشته توسط مسئولان مربوطه در وزارت بهداشت و ستاد ملی کرونا، برای مقابله با کرونا اتخاذ و اجرا شده؛ منطبق با قواعد و اصول #دشمن است، نه حاصل علم و پژوهش متخصصان داخلی.
#میدان_سلامت
#میدان_جنگ_بیولوژیک
#جهاد_تبیین
✍️مهندس شکوهیانراد
@jaryan_s
♨️ مقاله در مورد سمی بودن و آسیبزایی پروتئين اسپایک
✍️دکتر جاوید اشترانی (متخصص داخلی)
🔹اثبات پاتوژنتیک تولید همانند درگیری ریوی کرونا و آسیب عروقی توسط پروتئین اسپایک (محتویات واکسننماها) نه خود ویروس!!
🔸دانشگاه کالیفرنیا ثابتکرده است که حتی پروتئین اسپایک توسط شبهویروس (پروتئینهای دیگری) احاطه و نزدیک سلول شد: توانست وارد سلول شود و همین آسیبها را ایجاد کند .
👈من آخر شهریور امسال بر اساس شواهد اپیدمیوکلینیکال نظریهکرروناپریون را دادم با این معنی که درگیری ریوی یعنی همان بیماری کرونا و مضافاً لختهزایی در اثر واکسننماها یا پروتئین اسپایک میباشد . من همچنین گفتم این پروتئین درشت در بدن قابلیت تکثیر دارد و ماکروپریون است و چندی پیش (۴۰۰/۸) شنیدم دکتر رایان کول گفت : پروتئین اسپایک ۴ ماه در بدن عمر دارد .
🔸طبعاً این عمر پروتئین تزریق شده نیست بلکه پروتئین وارد سلول میشود و بنحوی خودش را تکثیر میکند پس پریون است و موجود زنده محسوب میشود. ۳ مهر شنیدم دکتر مارتین دکترای اقتصاد هم حرف از پروتئین بیماریزای عفونی زد که 1999 به سفارش فائوچی توسط دانشگاه کارولینای شمالی ساخته شد. عفونی یعنی قابلتکثیر و حکایت از زنده بودن دارد.
👈این متن که دانشگاه کالیفرنیا تحقیقکرده از سایت آزمایشگاه پاتوبیولوژی لاوازیه می باشد .
منابع :
yun.ir/agb86a
https://t.me/JavidDr/1238
@jaryan_s
🔻مشکل اصلی جامعۀ ما که باید ریشهاش را در مدارس حل کنیم، چیست؟
🔻چرا نوجوانها در ابتدای سن تکلیف و آغاز دینداری، گروهگرا میشوند؟
🔻«مردمیشدن اقتصاد» در گروِ کار جمعی و فرهنگ زندگی جمعی است
🔻بسیج و خانوادهها، دنبال تربیت انسانهای «جمعگرا» باشند
👈🏼 همایش ملی بسیج دانش آموزی
ما امروز در بخشهای مختلف کشورمان مشکلات زیادی داریم؛ در اقتصاد، در مسألۀ خانواده، بالارفتن سن ازدواج، افزایش آمار طلاق، کاهش فرزندآوری و...
آیا ریشۀ همۀ این مشکلات، در اعتقادات یا اخلاقیات مردم یا در تواناییهای دشمن است؟ نه؛ نقطۀ کانونی مشکلات ما این است که «ما زندگی و کار جمعی بلد نیستیم و نمیخواهیم جمعی زندگی و فعالیت کنیم.»
ناتوانی در زندگی جمعی و قوی بودن فردیت در جامعه باعث شده که آمار طلاق بالا برود. نمیتوانیم با هم و در کنار هم زندگی کنیم لذا در زندگی خانوادگی هم دچار ضعف هستیم.
دلایل بسیاری در دین وجود دارد که بر زندگی جمعی دلالت دارد. حکمت اصرار دین بر نماز جماعت و عبادت جمعی چیست؟ زندگی دینی، اقتصاد هم دارد. در کدام مسجد، کار اقتصادیِ جمعی انجام میشود؟
چرا ما بههم اعتماد نمیکنیم و بهجای اینکه پولمان را در بانک بگذاریم، با هم، یک کارگاه تولیدی راه نمیاندازیم؟ چرا تعاونی در کشور ما ضعیف است؟ چون در زندگی جمعی ضعف داریم.
چرا نوجوانها در ابتدای سن تکلیف و آغاز دینداری، گروهگرا میشوند؟ حتماً یک طراحی حکیمانه پشت سر آن هست. هدف خدا از خلقت انسان و رشد و سعادت او، در زندگی جمعی است نه زندگی فردی.
همۀ نهادهایی که در تعلیم و تربیت نوجوانان و دانشآموزان دخیل هستند باید به جمعگرایی نوجوانان توجه کنند و آنها را برای زندگی جمعی تربیت کنند و زمینههای لازم را در جهت رشد مهارتهای زندگی جمعی بچهها فراهم کنند.
مدارس باید محل تجربۀ زندگی جمعی باشد. امروز مدارس ما کارمندپرور هستند و دانشآموزانی تربیت میکنند که یک دانش یا مهارتی را بیاموزند تا بتوانند در جایی استخدام بشوند. درست است که یک کارمند خوب، وظایف خودش را انجام میدهد اما اکثرا نسبت به جمع، احساس مسئولیت ندارد.
بسیج، نهادی است که باید به دنبال تربیت افراد جمعگرا باشد. خانواده هم در جمعگرایی بچهها بسیار مؤثر است، ولی معمولاً در خانوادهها به زندگی جمعی اهمیت داده نمیشود بلکه دائماً از بچهها انتظاراتی دارند که بیشتر فردگرایی را در آنها تقویت میکند.
اگر به دانشآموز و نوجوان، مهارتها و آداب زندگی جمعی یاد داده نشود فرهنگ کار جمعی در جامعۀ ما ایجاد نمیشود. یک کار موفق از طریق گروه انجام میشود و گروه بدون ارتباط، شکل نمیگیرد.
امروز اقتصاد بحث اول کشور است و تنها راه حل مشکلات اقتصادی این است که اقتصاد مقاومتی اجرا شود، اقتصاد مقاومتی هم یعنی اقتصاد مردمی. برای مردمی شدن اقتصاد هم غیر از کار جمعی و فرهنگ زندگی جمعی، راهی وجود ندارد.
با تکی کار کردن، جامعه نجات پیدا نمیکند، باید خود را برای جامعهسازی آماده کنیم. بر سر افراد جدا از هم، هر بلایی میشود آورد ولی اگر با هم متحد باشیم و به هم کمک کنیم قدرتی خواهیم داشت که زور هیچ کسی به ما نمیرسد.
👤علیرضا پناهیان - ۱۴۰۰.۰۸.۳۰
👈🏼 متن کامل:
Panahian.ir/post/7085
@jaryan_s
ملکوت عیادت از مریض
💠 «وَ مَنْ عَادَ مَرِيضاً فَلَهُ بِكُلِّ خُطْوَةٍ خَطَاهَا حَتَّى يَرْجِعَ إِلَى مَنْزِلِهِ سَبْعُونَ أَلْفَ أَلْفِ حَسَنَةٍ وَ یُمحِيَ عَنْهُ سَبْعُونَ أَلْفَ أَلْفِ سَيِّئَةٍ وَ يُرْفَعُ لَهُ سَبْعُونَ أَلْفَ أَلْفِ دَرَجَةٍ وَ وُكِّلَ بِهِ سَبْعُونَ أَلْفَ أَلْفِ مَلَكٍ يَعُودُونَهُ فِي قَبْرِهِ وَ يَسْتَغْفِرُونَ لَهُ إِلَى يَوْمِ الْقِيَامَةِ»
💠 اگر فردی به عیادت مریضی برود، به ازای هر گامی که از منزلش برمیدارد تا زمانیکه به خانه بازگردد، برایش هفتاد میلیون حسنه نوشته میشود و هفتاد میلیون بدی از او برداشته و محو میشود. هفتاد میلیون درجه بالا رفته و هفتاد میلیون فرشته وکیل او میشود. در قبر (برزخ) به عیادت او میروند و از برزخ تا قیامت هم هفتاد میلیون فرشته برای او استغفار میکنند.
#پوستر Aminikhaah
@jaryan_s
#پای_مهدی_بمان
آدم باید از ایمانش بترسد!
🔸 یکی از واهمهها و ترسهای خوبی که ما خوب است در زندگیمان داشته باشیم و به آن توجه کنیم، ترس از زوال نعمت است. از زوال هدایت این که یک وقتی خدا نعمتی را از ما بگیرد. هدایتی را که مرحمت کرده است، از انسان بگیرد. عنایتی که به انسان دارد را از انسان منصرف کند. ترس از این که آدم لطمه ببیند و با محرومیت مواجه بشود. این ترس، ترس خوبی است. خوب است آدم یک همچین ترسی داشته باشد؛ بترسد از این که از درگاه الهی طرد بشود؛ دور بشود، یا عنایتی دیگر به او نشود. عنایت ها کم بشود.
🔹 علامت دوست داشتن چیزی، این است که آدم نسبت به از دست دادنش ترس داشته باشد؛ هراس داشته باشد. نمیشود ما ادعا بکنیم چیزی را دوست داریم ولی اگر از دستش هم بدهیم ناراحت نمیشویم.
💠 علامت این که ما چیزی را دوست داریم، این است که سعی میکنیم حفظش کنیم سعی می کنیم نگهش داریم سعی می کنیم اگر احساس میکنیم چیزی میآید این را از ما میگیرد آن را کنار بزنیم. بشناسیم چه چیزی ممکن است این را از ما بگیرد. چه چیز بین من و آن فاصله میاندازد؛ جدایی میاندازد.
🔹 آدم گاهی یک مسابقه فوتبال را دوست دارد تماشا بکند. از روز قبلش برنامهریزی میکند. من آن ساعت فلان چیزی را که لازم دارم از قبلش تهیه کرده باشم که یک وقت آن ساعت نیاز پیدا نکنم که از خانه خارج بشوم؛ از قبلش آن ما یحتاج خودش را تدارک میبیند. احتمالاتی که میدهد، خطراتی که در نظر میگیرد، همه را به آن فکر میکند، برای آن برنامهریزی میکند، که آن یک ساعت یک وقت برایش کاری پیش نیاید. اگر احیانا احتمال میدهد که کسی قرار است به او زنگ بزند به او خبر میدهد فلانی در این ساعت لطفا با من تماس نگیرید. احتمال میدهد کاری برایش پیش بیاید، زودتر انجام میدهید زمینه را فراهم میکند که آن را از دست ندهد.
✨ خب چه چیز گران قیمت تر از ایمان در این عالم؟ محبوبترین چیز هم برای خدای متعال ایمان است.
🌟 در یکی از ادعیه اهل بیت به ما یاد دادهاند اینطور خطاب میکنیم به خدای متعال میگوییم خدایا ما اشتباه زیاد داریم؛ گناه زیاد داریم؛ ولی نسبت به بدترین گناهی که شما خیلی از آن بدتان میآید ما خدا را شکر به آن مبتلا نیستیم.
💠 بدترین گناهی که خدا خیلی از آن بدش میآید، چه چیزی است؟ شرک به خدا و نسبت به محبوب ترین چیزی که شما دوستش دارید. محبوبترین چیز برای خدا چه است؟ ایمان. گران قیمتترین چیز این عالم همین است.
✨ خب آدم برای ایمانش نباید برنامه ریزی بکند؛ خطراتی که ممکن است سر راهش مواجه بشود. چیزهایی که ممکن است بین من و ایمان فاصله بیندازد؛ من را از ایمان جدا بکند؛ ایمان را از من بگیرد؛ برای اینها نباید برنامه ریزی کرد؛ نباید نگران بود؛ نباید ترسید؛ نباید لرزید؛ بلکه باید لرزید. آدم باید اینطور جاها بزدل باشد؛ بترسد؛ شجاعت نیست آدم بگوید من با دشمن مواجه میشوم؛ شجاعت نیست آدم از شیطان نترسد؛ شجاعت نیست آدم از مواجهه با دشمن نترسد؛ بله یک وقت از این که من دشمن بخواهد دنیای من را خراب بکند، من ترسی ندارم ولی از این که بخواهد آخرت من را خراب بکند، من ترس دارم.
🔹 این که شجاعت نیست من بگویم ماهواره نگاه میکنم؛ من مثل شما بزدل نیستم که از این چیز ها فرار کنم؛ من مثل شما بزدل نیستم از جمع نا محرمها فرار کنم؛ من مثل تو بزدل نیستم که انواع و اقسام سیدیها را خانهام نیاورم؛ من شجاع هستم و هر شبکه ماهوارهای که میخواهم نگاه میکنم. بعضیها دیدهاید به رفیقش میگوید، اینجا پر از بد حجاب است؛ اینجا میگوید، نترس، شجاع باش آدم اینطور جاها باید نشان بدهد چقدر شجاع است! اینکه شجاعت نیست، این حماقت است. آدم باید از ایمانش بترسد. مگر شجاعت است شما ایمانتان را در معرض خطر قرار بدهید؟ من این حرف را زیاد می شنوم متاسفانه طرف می گوید موقعیت گناه پیش می آید نترس فرار نکن اینطور جاها ایمانت را حفظ کنید؛ اینطور امتحانها، امتحانهای شیطانی است.
📎 برگرفته از جلسات
«پای مهدی بمان »Aminikhaah
@jaryan_s
🔰 بازار داخلی برای تولیدکننده درست کنیم از واردات جلوگیری شود
❗️اما تولید کننده هم قیمت را گران نکند
🔻رهبر انقلاب: لازمهی رشد شرکتهای داخلی که بتوانند روی پای خودشان بِایستند، این است که ما برای اینها بازار در داخل درست کنیم. تا واردات کمر اینها را نشکند. البتّه وقتی که ما میگوییم جلوی واردات گرفته بشود، آن بنگاه داخلی هم وظایفی دارد، قیمتها را گران نکنند، کیفیّت را پایین نیاورند تا بکلّی آن توصیهای که شده بیفایده بشود. ۱۴۰۰/۸/۲۶
#دیدار_نخبگان
💻 @khamenei_ir | #سخن_نگاشت
@jaryan_s
🔆 نیروی دریایی ارتش، مجموعهای از بچههای مؤمن و آمادهبهکار
🔻رهبر انقلاب: امروز بحمدالله نیروی دریایی ارتش، با نیروی دریایی ارتش در سالهای اوّل انقلاب از زمین تا آسمان تفاوت کرده است، فرق کرده است. بنده، هم آن نیروی دریایی را با جزئیّات میشناختم، هم این نیروی دریایی را میشناسم؛ بچّههای مؤمن، آماده به کار. ۱۳۹۴/۰۷/۱۵
🗓 ۷ آذر روز نیروی دریایی ارتش و سالگرد #حماسه_عملیات_مروارید
📸 عکس: حضور رهبر انقلاب در مراسم الحاق #ناوشکن_جماران به ناوگان نیروی دریائی ارتش در سال ۸۸
@jaryan_s
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📲 #استوری | غفلت از موشک، خواست دشمن
🔻 رهبر انقلاب: «وَدَّ الَّذینَ کَفَروا لَو تَغفُلونَ عَن اَسلِحَتِکُم وَ اَمتِعَتِکُم فَیَمیلونَ عَلَیکُم مَیلَةً واحِدَة»؛ دشمن میخواهد شما غافل بشوید از سلاحتان و از داراییهایتان. بحث پهپاد و موشک و مانند اینها را که میبینید این روزها چطور در دنیا به عنوان یک مسئلهی اساسی و مهم مطرح میشود؛ [دشمن] میخواهد شما از اینها غفلت کنید، از این توانایی چشم بپوشید تا بتواند راحت به شما حمله کند. ۱۴۰۰/۸/۲۶
💻 @Khamenei_ir
@jaryan_s
34.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴🎥 #جهان_مدیا| رئیس سابق اطلاعات ارتش اسرائیل: اظهارات نخست وزیر لفاظی است/ هیچ راهبردی برای مقابله با ایران ندارند
🔸ژنرال عاموس یادلین: اظهارات نفتالی بنت لفاظی است و هیچ راهبردی برای مقابله با ایران ندارند
🔸راهبرد آمریکاییها برای مقابله با ایران دیپلماسی است نه نظامی
توافق هستهای پیشرفت ایرانیان را کُند کرد و می تواند کُندتر هم بکند اما ما در پست نگهبانی خوابمان برد
🔸ایرانیان باهوش و زرنگ هستند حتی بیشتر از آنچه شما فکرش را می کنید
🔸موضع آنها برای بازگشت به مذاکرات قدرتمندانه است. آنها نیرومند هستند و اگر الان به توافقی برسیم این توافق از برجام ضعیف تر خواهد بود.
➖➖➖➖➖➖
⚠️زیباکلام(غرب پرست): آمریکا میتواند ضرباتی به ما بزند که سالها به عقب برگردیم و همین پیشرفت مختصر را نابود کند!
@jaryan_s
🔴 کشف یک نیسان کوکتل مولوتف و یک خانه تیمی در نا ارامی های اصفهان
🔺امیرحیدری، فرمانده نیروی انتظامی استان اصفهان:
🔹️با هوشیاری دستگاههای امنیتی یک نیسان کوکتل مولوتف در حال انتقال به محل تجمعات کشف و ضبط شد.
🔹️همچنین خانهای در نزدیکی زایندهرود که محل ساخت کوکتل مولوتف و مواد انفجاری بود نیز کشف شد.
🔹️در یکی از ورودیهای اصفهان هفت قبضه کلت کمری از یک باند حمل سلاح گرم و یک قبضه وینچستر از اغتشاشگران کشف و ضبط شد.
@jaryan_s
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فیلمی عجیب از پشت پرده آتش زدن چادر کشاورزان در اصفهان!
👤 کشاورز اصفهانی:
چادر رو آتیش نزن، برای خودمون بد میشه، ۱۵ شبه اینجاییم.
👤 فردی که آتیش دستشه:
تو کاریات نباشه، همه چی با من.
@jaryan_s
🔴 اتفاقات دیروز اصفهان به ضرر کیست؟
حامد رحیم پور، روزنامه نگار در روزنامه خراسان نوشت:
🔹یکی از نکات مهم برگزاری این تجمع تشکیل کمیته انتظامات از سوی کشاورزان بود تا هیچ گونه اقدام هنجارشکنانهای انجام نشود
🔹صدای اعتراض مردم خیلی زود به گوش مسئولان رسید هرچند که بدیهی است مناقشات سیاسی آبی با «دستور فوری» و «در اسرع وقت» برطرف نمی شوند
🔹با این حال کشاورزان [...] زیر چادر زندگی کردند تا همین اواخر هفته که اعضای صنف کشاورزی اصفهان، شورای میراب شرق و شورای آب بران غرب به نمایندگی از جمعیت ۴۵۰ هزار نفری از کشاورزان اصفهان با استاندار جدید و پا درمیانی آیت ا... سید ابوالحسن مهدوی، عضو مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه موقت اصفهان به توافق رسیدند و بیانیهای در هفت بند تنظیم شد که در بند انتهایی جمع کردن چادر کشاورزان از بستر زاینده رود بود
🔹اما متاسفانه اتفاقات شامگاه پنج شنبه و پس از آن که شورای کشاورزان توافق پیگیری مطالبات شان و همچنین جمع آوری چادرها را اعلام کردند که به گفته استاندار با ورود عده ای و آتش زدن چادرها عملا به سمت و سوی دیگری کشیده شد و به دنبال آن حوادث صبح جمعه این روند را مخدوش کرد.
🔹از صبح دیروز با اتمام تجمع ۱۶ روزه کشاورزان در زاینده رود، عده دیگری که گفته میشود از کشاورزان نیستند وارد صحنه اعتراضات شدند.آن گونه که در تصاویر و فیلم ها نیز مشخص بود نوع اعتراضات متفاوت از تجمع آرام روزهای گذشته بود.
🔹اما امنیتی شدن تجمع و رادیکال شدن فضای اصفهان به ضرر چه کسانی است؟
🔹در درجه اول، حق مردم معترض ضایع میشود/ چون این مطالبه اصلی آن هاست که با غلبه موضوعات امنیتی به حاشیه رفته و خواسته هایشان دیگر دیده نمی شود
🔹در درجه دوم حق تمام افرادی که به دنبال الگوسازی درست از شیوه اعتراض بودند نیز ضایع می شود.حتی حق صداوسیمایی که به دنبال تغییر و تحول مدیریتی اعتراضات اولیه را پوشش می داد نیز ضایع خواهد شد چرا که امنیتی شدن فضا میتواند موجب دمیدن دوباره موج محافظهکاری در رسانههای تحولخواه شود.
🔹واضح است که به طور مشخص بدخواهان نظام و انقلاب و کسانی که کارآمدی این سیستم را در رفع مشکلات مردم به زیان خود می دانند از امنیتی شدن این مطالبات خوشحال هستند . حتی برخی مسئولان کم کار نیز به واسطه امنیتی شدن فضا می توانند از پاسخ گویی به مطالبات مردمی طفره بروند
🔹امنیتی شدن فضا ممکن است باعث تصمیمگیری های غلط شود. به طور مثال، در حالی که به گفته مسئولان، ۸۵ درصد سد زاینده رود خالی است و حتی دیروز نیز استاندار اصفهان خبر داد، دادههای آماری نشان میدهد آب پشت سد زاینده رود تنها کفاف حدود ۱۰۰ روز را میدهد، ممکن است مسئولی برای کاهش فشار افکار عمومی دستور بازگشایی سد را بدهد و در نتیجه حتی آب شرب مردم هم مشکل دار شود.لذا باید فرصت داد تا این مشکل تاریخی درفضایی آرام،مسالمت آمیز و به صورت کارشناسی و ریشهای حل شود
@jaryan_s
⭕️ امام جمعه اصفهان: مشکل آب به گونهای نیست که یک روزه حل شود/ این دولت وعده ۱۰۰ روزه نداده بود
🔹طباطبایینژاد با بیان اینکه عزیزان ما در جمعه قبل تجمع کردند و همه متوجه کمبود آب شدند، گفت: اما طبیعی است ادامه دادن کار برای منافقان و ضدانقلاب فرصت فراهم میکند و نباید ادامه پیدا میکرد، مشخص است که اتفاقات امروز کار کشاورز نیست
🔹امام جمعه اصفهان با بیان اینکه مشکل آب به گونهای نیست که یک روزه حل شود، تصریح کرد: بعضی میگویند ۱۰۰ روز از دولت گذشت و کاری نشد، اولا که این دولت وعده ۱۰۰ روزه نداده بود، ثانیا چه کسی گفته کاری انجام نشد، سوءمدیریتهای قبل یکدفعه جمع نمیشود.
@jaryan_s
🔴 تخریب تولید ملی توسط افراد موثر در کودتای مخملی
حجتالاسلام نصرالله پژمانفر، نایب رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس:
🔹 برای جوانان ایرانی «نمیتوانیم» معنایی ندارد و همه جهانیان به خوبی میدانند که ما در بسیاری از عرصهها و مسائل با خودکفایی توانستیم موفقیتهای چشمگیری را به دست آوریم.
🔹 برخی از افراد و جریانات حیات اقتصادی و سیاسی خود را در تخریب تولید داخلی میدانند و به دنبال آن هستند که این تفکر غلط را در جامعه جا بیندازند که این اقدام آنان به هیچ وجه قابل پذیرش نیست.
🔹 باید با این افراد که عناصر خائن به ملت هستند، برخورد جدی شود. آنان حتی در روزنامههای زنجیرهای خود کالای ایرانی را تخریب میکنند.
🔹 این افراد و جریانات همان کسانی هستند که در جریان کودتاهای مخملی، پیاده نظام جریان فکری غرب و آمریکا بودند و امروز نقش و حیات خود را در این میبینند که تولید داخلی را تخریب کنند که حتماً باید با آنان برخورد جدی شود.
@jaryan_s
🔴چرا تا اینقدر وابستگی؟؟؟
🔹بررسی آمار واردات گمرک در سال ۱۳۹۹ نشان می دهد حدود ۷.۹ میلیارد دلار صرف واردات محصولات اساسی غذایی شده که نسبت به میانگین واردات ۶ ساله ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۷ رشد ۸ درصدی داشته است.
🔹حدود ۴۴ درصد از این محصولات از طریق کشورهایی که با سیاست های آمریکا در تحریم ایران همسو هستند، تامین شده است.
@jaryan_s
🔴تغییر مبادی واردات محصولات اساسی کشاورزی و استفاده از ظرفیت کشورهای منطقه
🔹 مبدا واردات بسیاری از محصولات اساسی از کشورهای آمریکای جنوبی، اروپایی و امارت است. واردات غذای اساسی از این کشورها به دلیل ناهمسویی سیاسی بسیاری از آن ها با دولت ایران، معمولا به ضرر کشور تمام شده است.
🔹چین قبل از شروع جنگ تجاری با آمریکا اغلب سویای مورد نیاز خود را از این کشور تامین می کرد اما پس از افزایش تنش های تجاری میان دوکشور، مقامات دولتی این کشور برای جلوگیری از بروز اختلال در تامین امنیت غذایی اقدام به متنوع سازی مبادی واردات کردند.
🔹بسیاری از کشورهای همسایه و منطقه قابلیت تامین چنین محصولاتی را دارند و دولت باید اقدام جدی برای تغییر مبادی واردات این محصولات انجام دهد.
@jaryan_s
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥بلاتکلیفی ۱۰۰ هزار تن کالا در بندر شهید رجایی
معاون اقتصادی رئیسجمهور:
🔹حدود ۹ هزار کانتینر با حجم ۱۰۰ هزار تن کالا در بندر شهید رجایی بلاتکلیف است، یعنی به ازای هر خانوار ایرانی ۵ کیلوگرم کالا.
🔹چرخه معیوب نظام اداری سبب شده که کالایی که میآید بجای حمل یکسره و رسیدن به دست مردم، ماهها اینجا بماند.
🔹زنجیره معیشت مردم بیش از تحریم خارجی، تحت تحریم داخلی است.
@jaryan_s
🔴 اتاق شیشه ای غیرشفاف از رسالت حقیقی خود به دور مانده است
🔹هدف از تاسیس اتاق بازرگانی، افزایش تجارت و پیشرفت اقتصادی برای بخش خصوصی البته به کمک دولت است ولی متاسفانه اتاق بازرگانی از رسالت حقیقی خود به دور مانده است تا جایی که میبینیم بودجه ی ۳۰۰ میلیاردی اتاق فقط صرف حقوق و مزایای کارمندان آن میشود و هیچ خروجی خاصی از آن دیده نمیشود. بودجه ای که با آن میتوان برای بنگاه های زیادی تسهیلات و شرایط تولید فراهم کرد.
🔹اتاق بازرگانی حتی چارت سازمانی مشخصی هم ندارد تا بر اساس آن پاسخگوی فعالیت هایش باشد و اگر رئیس اتاق بازرگانی هزار مشاور هم داشته باشد و به آنها حقوق بدهد هیچ کس نه میفهمد نه بازخواستی از او میکند!
🔹از طرفی اتاق بازرگانی تبدیل به یک اتاق خصوصی برای عده ای خاص شده است تا به تجارت های شخصی خودشان بپردازند بدون آنکه دغدغه ای برای حل و فصل مشکلات بخش خصوصی داشته باشند.
🔹آیا دولت نباید در ازای بودجه ای که به اتاق بازرگانی میدهد تقاضای پاسخگویی و شفافیت در فعالیت های اتاق را داشته باشد؟
@jaryan_s
🔴 جلوی فرارها را بگیرید!!
🔹پیشنهاد می شود #دولت_انقلابی به جای اجرای طرح های اقتصادی خطرناک و با ریسک بسیار زیاد آن هم در شرایط حساس فعلی ، توان اصلی خود را برای پیشگیری از فرارهای مالیاتی به کار بگیرد.
🔺آیا می دانید میزان فرار مالیاتی در کشور حدود ۱۰۰ هزار میلیارد تومان است؟!!
برای درک بهتر این عدد خوب است بدانید که کل بودجه عمرانی کشور در سال گذشته ۷۰ هزار میلیارد تومان بوده که در عمل همین مقدار هم محقق نشد!!
خیلی از این فرارهای مالیاتی هم به راحتی قابل پیشگیری است مثل فرار مالیاتی بسیاری از پزشکان نامحترمی که با سوء استفاده از شان اجتماعی خود حدود ده هزار میلیارد تومان فرار مالیاتی دارند!!!
#ایران_قوی
#انحصار_پزشکی
✍"قاسم اکبری"
@jaryan_s
🔴مصباحی مقدم: گشایش دولت رئیسی را بعدا میفهمید
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت:
🔹 گزارش رئیس جمهور درباره گشایش های اقتصادی و گزارش معاون اول رئیس جمهور درباره فراوانی کالا در کشور درست است.
🔹 مردم الان حاصل این گشایش ها را به صورت ملموس و محسوس در زندگی معیشتی خودشان درک نمی کنند.
🔹 در ماه های آینده آثار مثبت این گشایش ها نمایان خواهد شد. دولت نمی خواهد اغراق یا زیاده گویی کند.
@jaryan_s
🔴 محکومیت بحرین به پرداخت غرامت ۲۰۰ میلیون یورویی به ایران
🔹 رئیس مرکز حقوق بینالمللی معاونت حقوقی ریاست جمهوری: بعد از شکایت بانکهای صادرات و ملی علیه دولت بحرین، دیوان داوری بینالمللی این کشور را به دلیل مصادره سیاسی سهامهای دو بانک، ناقض معاهده دوجانبه قلمداد و به پرداخت بیش از ۲۰۰ میلیون یورو غرامت محکوم کرد.
@jaryan_s
🔴وانگ یی: چین آماده همکاری با ایران برای مقابله با یکجانبه گرایی است
🔹وزیر امور خارجه چین با اشاره به پنجاهمین سال برقراری روابط دیپلماتیک میان تهران و پکن خاطر نشان کرد: روسای جمهور ایران و چین تعامل استراتژیک بسیار خوبی با یکدیگر دارند که این نقشه راه برای توسعه روابط دوجانبه را مشخص می کند./ ایسنا
@jaryan_s
🔴علی باقری: موفقیت در مذاکرات وین مستلزم لغو همه تحریمها است
معاون سیاسی وزیر امور خارجه در مصاحبه با روزنامه «ایندیپندنت»:
🔹لغو تمام تحریمهای مربوط به برجام از جمله تحریمهای اعمال شده ذیل چارچوب کمپین "فشار حداکثری"، شرط لازم برای موفقیت مذاکرات است
🔹متأسفانه، سیاست شکستخورده دنبال کردن کمپین فشار حداکثری که در دولت ترامپ شروع شد، همچنان در دستورکار دولت بایدن است
🔹اروپاییها باید عدم پیروی از تعهدات برجامی خود را از طریق گامهایی عملی برای رفع تحریمها، جبران کنند
🔹ما موضعگیری در قبال دیگر کشورها را بر اساس منافع خود تعیین میکنیم و روابط و تعامل آنها با ایالات متحده برای ما اهمیت ندارد. کشوری که در میز مذاکرات کرسی دارد باید قادر باشد سیاستهای مستقلی را دنبال کند وگرنه چه لزومی دارد بر سر این میز حاضر شود؟
@jaryan_s