eitaa logo
روشنگری اسلامی
152 دنبال‌کننده
3.9هزار عکس
3.3هزار ویدیو
202 فایل
صادقانه،امانتدارانه ،صمیمانه،بدون پروپاگاندا،برپایه دانش دکترینولوژی(قاعدةالقواعد)دانش تبیین و تشریح قواعد ذاتی حاکم بر خلقت و طبیعت و قواعد ذاتی حاکم بر اعمال موجودات، به ویژه بشر است. تبیین اين قواعد برای جامعه‌سازی الزامی است.
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 لیبرال، لیبرال است و تهی از فهم مقوله‌ای به‌نام . - خواه آن وزیر خارجۀ برجام‌چی باشد، - خواه آن لیسانسۀ تلگرام‌چی، - خواه استاد تمام شان در دانشگاه، - خواه سلبریتی های گوناگون................... 🔴تمدنِ غرب لیبرال است آموزه های غربی غیر الهی، غیرتوحیدی،مادی مبنأء و ناسازگار با مبانی ِ اسلام ناب است. ✅اسلام ناب یعنی ؛ دینِ {حضرتِ آدم _ادریس_ نوح_ هود_ صالح_ابراهیم_لوط_شعیب _اسحاق_ اسماعیل_الی....... ....موسی_ عیسی بن مریم} ،تا اینجا از نسلِ اسحاق(ع)، سلام و درود بر همۀ آنان و خاتم آنان محمدبن عبدالله(ص) که از نسلِ اسماعیل (ع)} می باشد؛ ✅که منطبق بر تبیین و تشریح قواعد ذاتی حاکم بر خلقت و طبیعت و قواعد ذاتی حاکم بر اعمال و رفتارِ موجودات، به ویژه بشر است. 💬 آیت الله حائری شیرازی می فرمایند: ✅ علوم انسانی غربی ، توهم علمی بودن می کند. با توجه به شرح بسیار مختصر فوق ؛ مسخ شدگان آموزه های لیبرالی غیرالهی وغیرتوحیدی و ناسازگار با مبانیِ اسلام ناب، عمل و رفتار می کنند.
روشنگری اسلامی
✅ریشه و پایه و اساس علوم انسانی را در قرآن باید پیدا کرد. نه در نظریه پردازی وتئوری پردازی های بعداز اروپا ،که با شروع گردیده است. یکی از بخشهای مهم پژوهش قرآنی این است که؛ . باید در زمینه‌های گوناگون به نکات و دقائق قرآن توجه کرد ؛ و مبانی علوم انسانی را در قرآن کریم جستجو کرد و پیدا کرد. چراکه قرآن ،هم مجید است ؛ هم حکیم .............. است ؛ وهم کریم...................... این یک کار بسیار اساسی و مهمی است. اگر این شد؛ آنوقت متفکرین و پژوهندگان و صاحبنظران در علوم مختلف انسانی می توانند؛ بر این پایه و بر این اساس بناهای رفیعی را بنا کنند. البته آنوقت می توانند از پیشرفتهای دیگران، غربیها و کسانی که در آموزه های انسانی پیشرفت داشتند، استفاده هم بکنند؛ لکن مبنا باید مبنای قرآنی باشد.
روشنگری اسلامی
✅ریشه و پایه و اساس علوم انسانی را در قرآن باید پیدا کرد. نه در نظریه پردازی وتئوری پردازی های بعدا
🌑قرون وسطی شما شنیده‌اید که قرون وسطیٰ، قرون «تاریکی» است، قرون ظلمات است. امروز هم اروپایی‌ها وقتی میخواهند یک دورانی را یا یک مردمی را تخطئه(خطا و اشتباه دانستن، خطاکار خواندن) کنند؛ میگویند اینها قرون وسطایی‌اند. قرون وسطیٰ یعنی قرنهای جهالت و ظلماتِ ملّتهای اروپایی. این قرون وسطیٰ ‌-یعنی دوران جهالت و ظلمات ملّتهای اروپایی؛ نقطه مقابل آن- درست قرونِ درخشش دانش در ایران و در کشورهای اسلامی است. ابن‌سینا مال قرون وسطیٰ است؛ ابوریحان بیرونی مال قرون وسطیٰ است؛ محمّدبن‌زکریّای رازی مال قرون وسطیٰ است؛ عمر خیّام ‌-منجّم بزرگ و ریاضی‌دان بزرگ- مال قرون وسطیٰ است؛ بزرگ‌ترین ادبای ما؛ بزرگ‌ترین علمای ما در علوم طبیعی؛ بزرگ‌ترین ریاضی‌دان‌های ما؛ بزرگ‌ترین منجّمین ما؛ بزرگ‌ترین پزشکهای ما؛ که امروز آثار علمی آنها در دنیا مطرح است؛ مال قرون وسطیٰ هستند. بله، قرون وسطیٰ قرون ظلمات و تاریکی است برای اروپایی‌ها؛ اما قرون وسطیٰ قرون درخشش دانش است برای ما مسلمانها. و اروپایی‌ها این را کتمان می کنند. و مورّخین غربی این را به زبان نمی‌آورند. و ما هم عادت کرده‌ایم و باور کرده‌ایم. یک ملّتی با این سابقه‌ی درخشان تاریخی.........؛ چرا خودرا اینگونه اسیر رنسانس اروپائی کرده ؟ مخصوصاً در این ۱۵٠ سال، ۲٠٠ سال اخیر ‌-یعنی اواخر قاجاریّه و همه‌ی دوران پهلوی- از لحاظ پیشرفت علمی در این حدّ تنزّل [قرار گرفت]. این کاری است که انجام دادند؛ و عمده‌علّتِ این مسئله، جدایی دین از علم در کشور ما بود. علمای ما، دانشمندان و محقّقین علوم طبیعی در کشور ما از دین جدا ماندند؛ پس به درد مردمشان و👇
روشنگری اسلامی
🌑قرون وسطی شما شنیده‌اید که قرون وسطیٰ، قرون «تاریکی» است، قرون ظلمات است. امروز هم اروپایی‌ها وقت
🌑قرون وسطی شما شنیده‌اید که قرون وسطیٰ، قرون «تاریکی» است، قرون ظلمات است. امروز هم اروپایی‌ها وقتی میخواهند یک دورانی را یا یک مردمی را تخطئه(خطا و اشتباه دانستن، خطاکار خواندن) کنند؛ میگویند اینها قرون وسطایی‌اند. قرون وسطیٰ یعنی قرنهای جهالت و ظلماتِ ملّتهای اروپایی. این قرون وسطیٰ ‌-یعنی دوران جهالت و ظلمات ملّتهای اروپایی؛ نقطه مقابل آن- درست قرونِ درخشش دانش در ایران و در کشورهای اسلامی است. ابن‌سینا مال قرون وسطیٰ است؛ ابوریحان بیرونی مال قرون وسطیٰ است؛ محمّدبن‌زکریّای رازی مال قرون وسطیٰ است؛ عمر خیّام ‌-منجّم بزرگ و ریاضی‌دان بزرگ- مال قرون وسطیٰ است؛ بزرگ‌ترین ادبای ما؛ بزرگ‌ترین علمای ما در علوم طبیعی؛ بزرگ‌ترین ریاضی‌دان‌های ما؛ بزرگ‌ترین منجّمین ما؛ بزرگ‌ترین پزشکهای ما؛ که امروز آثار علمی آنها در دنیا مطرح است؛ مال قرون وسطیٰ هستند. بله، قرون وسطیٰ قرون ظلمات و تاریکی است برای اروپایی‌ها؛ اما قرون وسطیٰ قرون درخشش دانش است برای ما مسلمانها. و اروپایی‌ها این را کتمان می کنند. و مورّخین غربی این را به زبان نمی‌آورند. و ما هم عادت کرده‌ایم و باور کرده‌ایم. یک ملّتی با این سابقه‌ی درخشان تاریخی.........؛ چرا خودرا اینگونه اسیر رنسانس اروپائی کرده ؟ مخصوصاً در این ۱۵٠ سال، ۲٠٠ سال اخیر ‌-یعنی اواخر قاجاریّه و همه‌ی دوران پهلوی- از لحاظ پیشرفت علمی در این حدّ تنزّل [قرار گرفت]. این کاری است که انجام دادند؛ و عمده‌علّتِ این مسئله، جدایی دین از علم در کشور ما بود. 👇 علمای ما، دانشمندان و محقّقین علوم طبیعی در کشور ما از دین جدا ماندند؛ پس به درد مردمشان و کشورشان و ملّتشان نخوردند. خوب‌ترهایشان و بهترین‌هایشان رفتند برای بیگانگان مفید واقع شدند؛ عدّه‌ای هم در همین جا بودند و برای بیگانه‌ها کار کردند! روشنفکرانی که در همین دانشگاه‌ها درس خواندند؛ همانهایی بودند که در طول حکومت پهلوی، اداره‌ی این کشور را به خائنانه‌ترین وجهی بر عهده داشتند و به این ملّت خیانت کردند. اینها متخرّجین همین دانشگاه‌ها بودند. و خدا رحم کرد ،که انقلاب اسلامی به وجود آمد و پدید آمد. آن نسلی از روشنفکرانِ متأخّرِ این جامعه که بتدریج فارغ‌التّحصیل شده بودند؛ و به سمت کارهای سیاسی میرفتند؛ به قدری نسل بی‌ریشه و بی‌اعتقاد و بی‌پیوندی بودند که خدا میداند اگر آنها بر سر کار می‌آمدند؛ با این ملّت و با این کشور چه میکردند؛ هست و نیست و بود و نبود این ملّت را میسوزاندند و از بین میبردند. خدا را شکر که اینها مهلت پیدا نکردند و انقلاب اسلامی آمد. و آن سلسله دست نشانده وتحت تعلیم رنسانس ودرپی آن لیبرال تمدن غرب ؛ طومارشان را در هم درید. 🔥 رنسانس ، رنسانس ، رنسانس ؛ امان از رنسانس؛ ودرپی آن : 🔥 لیبر- لیبرتی و لیبرالیسم، در اقتصاد – درفرهنگ و روابط اجتماعی – در سیاست؛ توجه و عنایت بفرمائید ،این رنسانس و درپی آن ، لیبرالیسم با اقتصاد هم شروع شد. لیبرال ، لیبرال ، لیبرال ؛ امان از لیبرالیسم......