مختصری از زندگینامه شهید مصطفی محمدی ،
شهید مصطفی محمدی نهم اردیبهشت ۱۳۴۱، در روستای کوسج علیا از توابع شهرستان ماه نشان به دنیا آمد. پدرش یعقوبعلی، کشاورز بود و مادرش حلیمه نام داشت. در حد خواندن و نوشتن سواد آموخت. او نیز کشاورز بود. به عنوان پاسدار وظیفه در جبهه حضور یافت. بیست و دوم دی ۱۳۶۵ در شلمچه بر اثر اصابت ترکش خمپاره بشهادت رسید و در زادگاهش بخاک سپرده شد
وصیتنامه شهید «محمد علی بهرامی زاده»
بسمه تعالی
با سلام ودرود بر منجی عالم بشریت صاحب العصر و الزمان (عج) و نائب بر حقش امام امت این مرد بزرگ که اینچنین ظالمین و ستمگران را به لرزه در آورد و در دل مظلومین نور امید ایجاد کرده است .
و با سلام و درود بر ارواح طیبه شهدا از هابیل تا کربلائی حسینی تا کربلای خمینی .
و با سلام بر امت قهرمان و شهید پرور ایران که در راه تحقق و به ثمر رسیدن احکام و دستورات الهی از جان ومال خود گذشتند .
بار الها : بنده ضعیف حقیر ومعصیت کار به درگاه تو روی آورد و با تو سخن می گوئید ، بنده ای با تو سخن می گوئید که سرمشار است چرا که یک عمر در غفلت د اشتباه و غرق در نفس اماره بوده ولی اینک به درگاه تو روی آورده و طلب بخشش و مغفرت می کند .
ای که هیچ خدایی جز تو نیست در این شب مرا از آن کسانی قرار ده که نظر لطف به سویش کردی و به حالش ترحم نمودی و دعایش را شنیدی و در نتیجه پاسخش را دادی .
»قسمتی از شعبانیه «
پروردگارا از تو می خواهم ضمن بخشش گناهانم مرا به راه راست هدایت کنی و از بندگان نیک و صالحت قرار دهی .
»اللهم اجعلنی ممن سعد جده »«خدایا مرا از کسانی قرار ده که خوشبخت شده اند «
پروردگارا توفیق جهاد در راه خودت به منظور گسترش و پیدا کردن احکام و دستورات خود وسیره وسنت پیامبر اکرم و اهل بیت (ع) را به من عطا فرما و در این راه شهادت را نصیب بگردان شهادتی که سعادت انسان در ان است شهادتی که انسان را به خالقش نزدیک می گرداند .
رسول خدا فرموده : بالاتر از هر خوبی خوبی به دیگری است و تا وقتیکه شخص در راه خدا کشته شود پس وقتی در راه خدا شهید شد هیچ خوبی بهتر از آن نیست .
آری شکی نیست که دیر یا زود همه رفتنی هستیم پس چرا در این رفتن راه خدا و به سوی خدا نباشد و چرا کمال سعادت انسانی را به همراه نداشته باشد .
ای پروردگار من هر چندحتی یک اتم خاک زیر پای حسینیت نیستم اما می خواهم چون حسین (ع) با لبان تشنه و با افتخار تمام در راه خودت کشته شوم .
پروردگارا دوست دارم راهی را بروم که آن آقای مظلوم رفت آقایی که داستان زندگیش دل شیعیان را خون می کند آقایی که 25 سال در بین مردم و ظالم ودنیا پرست خون دل خورد و دردش را به چاه می گفت : آقایی که همسرش آن بانوی بزرگ و گرامی عالم خلقت را پهلویش را شکستند و محسنش را سقط کردند .
مناجات وصیت نامه؛ شهید«محمد علی بهرامی زاده» در وصف سیدالشهداء...+دستخط شهید
خداندا محبت اهل بیت را در دلم افزون گردان وعنایتی کن تا آخر عمر برای مولای متقیان علی بن ابی طالب و همسرش حضرت فاطمه زهرا (س) و فرزندش حسین (ع) بسوزم و هنگام جان دادن این بزرگواران بر بالای سرم حاضر شده و سرم را بر دامن بگیرند و در آن دنیا توفیق حضور بر سر سفره آنان عطایم فرما .
معبودا با وجود اینکه کمترین گامی در راه تو بر داشته ام و دستورات تو را اندک به جا آورده ام ولی انتظار اجابت حاجتم را دارم (یا غیاث المستغیثین ) آخر خودت فرموده ای (ادعونی استجب لکم ) آخر تو ربی و من بنده تو عظیمی و من حقیر تو دانائی ومن نادان و ...
ای خدا اگر من لایق رحمتت نیستم تو لایقی که برمن از فضل وکرم بی پایانت جود وبخشش کنی .
ای خدا اگر مرا به جرمم مواخذه کنی تو را به عفوت مواخذه می کنم و اگر مرا به گناهم باز خواست کنی تو را به مغفرتت باز خواست می کنم و اگر مرا به آتش دوزخ بری اهل آتش را آگاه خواهم کرد که من تو را دوست می داشتم .
خدایا آخر من جز تو کسی را ندارم که دستم را بگیرد «الهی و ربی من لی غیرک «.
در پایان چند پیام حضور ملت شهید پرور و خانواده عزیزم دارم :
اول اینکه سعی در بالا بردن رفتار واخلاق اسلامی داشته باشید و بیشتر به مسائل اسلامی توجه کنند و از هر گونه اختلاف و اعمال نا به هنجار خود داری کنند .
دوم اینکه به مسئله جنگ بیش از بیش توجه کنند و آن را مهم و مسئله ساز بشمارند چرا که مسئله جنگ مسئله اسلام ومسلمین است .
و بعد به مادر وپدر ومرحومم از اینکه در راه تربیت من زحمات فراوانی کشیدند نهایت تشکر را دارم و انشاءالله که خداوند جزای خیر به شما بدهد و برسر سفره ابا عبد الله حاضر گرداند .
مادر عزیز از اینکه شما را تنها گذاشته و به دل خسته و داغدار تان داغ تازه ای زدم مرا ببخشید و شیرت را حلالم کن اما چه کنم که وظیفه اینچنین حکم میکند .
و اما سخنی با برادران وخواهر عزیزم دارم :
وآن اینکه مبادا دل مادر عزیز و داغدار مان را بر نجانید مبادا کمترین بی احترامی به مادر شود . از شما می خواهم مادرمان را همچون گل با تمام سعی . کوشش نگهداری کنید و مواظب باشید بیش از این نرنجد چرا که او در راه بزرگ کردن ما با کمترین امکانات سختیها و مشقتهای فراوانی شده . از خداوند می خواهم همه ما را از بندگان صالحش قرار دهد و توفیق گام بر داشتن در راهش را عنایت فرماید .
والسلام علیکم و رحمه الله وبرکاته/ از همه دوستان وآشنایان التماس دعا دارم
قسمتی از وصیتنامه شهید محمد علی بهرامی زاده:معبودا با وجود اینکه کمترین گامی در راه تو بر داشته ام و دستورات تو را اندک به جا آورده ام ولی انتظار اجابت حاجتم را دارم (یا غیاث المستغیثین ) آخر خودت فرموده ای (ادعونی استجب لکم ) آخر تو ربی و من بنده تو عظیمی و من حقیر تو دانائی ومن نادان و ...
ای خدا اگر من لایق رحمتت نیستم تو لایقی که برمن از فضل وکرم بی پایانت جود وبخشش کنی .
ای خدا اگر مرا به جرمم مواخذه کنی تو را به عفوت مواخذه می کنم و اگر مرا به گناهم باز خواست کنی تو را به مغفرتت باز خواست می کنم و اگر مرا به آتش دوزخ بری اهل آتش را آگاه خواهم کرد که من تو را دوست می داشتم .