3.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🟦#کلیپ_مهدوی
🎙 استاد شجاعی
برکات حضور امام زمان(عجل الله فرجه) بعد از ظهور
4.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اتفاق جالب در حرم سیدالشهدا
پس از اذان صبح در حرم سیدالشهدا و در لحظاتی که مومنین آماده اقامه نماز صبح می شدند، با حضور یافتن صادق شیرازی بعنوان امام جماعت، ناگهان شعارهای مرگ بر ضد ولایت فقیه، مرگ بر امریکا و اسرائیل، مرگ بر منافق، و شعار ابالفضل علمدار خامنهای نگهدار بصورت یکپارچه، حرم را فرا گرفت و پس از تکبیر و آغاز نماز توسط وی، ملت غیور و بصیر، نماز را بصورت فرادا میخونند
🗯رهبر انقلاب۱۳۸۷/۰۹/۲۴:
اگر جمهوری اسلامی
گرفتار شاه سلطان حسین ها بشود
کار جمهوری اسلامی تمام خواهد بود.
سلام . شاه سلطان حسین صفوی آخرین پادشاه صفویه بود. بخاطر ترسو بودن و عدم جسارت در برابر حمله محمود افغان تسلیم شد و مردم قتل عام شدند .با اینکه خیلی از مردم اصفهان میخواستند که با دشمن بجنگند اما بخاطر ترس حاکم و پادشاه وقت (سلطان حسین) این امکان برای دفاع مهیا نشد . آقا یک سخنرانی در همین مورد دارن . تو آپارات سرچ کنید میاد. کنایه آقا به مسولین ترسو بود . البته فرمایش ایشون تاریخ انقضا ندارن. هر زمانی دچار مسول بی کفایت و ترسو بشیم همون بلای زمان شاه سلطان حسین صفوی سر کشور و مردممون میاد.
خلاصه اینکه مسول ترسو و بزدلی که از ترس وقوع جنگ با بی کفایتی اتفاقا جنگ رو به کشور تحمیل میکنه الان هم وجود داره .
📌«زنگزور فقط یک گذرگاه باریک نیست؛ اینجا نقطهای است که میتواند نقشه ژئوپلیتیک منطقه را دوباره طراحی کند. عبور یا انسداد این مسیر، تعیینکننده آینده مرزها، امنیت ملی و جایگاه اقتصادی ایران است. هر تصمیم درباره زنگزور، یک حرکت در صفحه شطرنج قدرتهای منطقهای و جهانی است؛ حرکتی که ممکن است سالها سرنوشت ما و همسایگانمان را رقم بزند. 🌍»
#ارتش_حسینیم #ایران_قویتر #تجلی_صلابت #زنگزور #منافع_ملی #ژئوپلیتیک #امنیت_ملی #خاورمیانه #استراتژی #لجمن_مرداد_404 #لجمن_04_5_805